מוד זה משנה את הטקסטורות של המים למציאותיות יותר, מוסיף צבע ועומק, ובכלל גורם להם להיראות סקסיים יותר. אני באופן אישי משתמש בו, ואני חייב לומר שאני מרוצה ביותר. תוספת נפלאה לסאן אנדראס.
המילה האחרונה בתחום שיפור הגראפיקה. התוסף הזה מוסיף ומשפר צלליות של אנשים, מבנים, ורכבים. חשוב לציין שהצלליות זזות בהתאם לכיוון ולזווית של השמש. למרבה הפלא שיפור זה אינו מוריד FPS במשחקף מה שהפליא אותי מאוד בעצמי. בכל מקרה, זה Must have.אפקטי משחק ופעולה משופרים
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. (קרדיט ל GTA-Worldmods) הורדה!
אני לא יודע מאיפה להתחיל. למוד הזה יש כל כך הרבה דברים מגניבים. הוא מעלה את האיכות ואת המציאותיות של מלא אפקטים במשחק. כמו למשל אש, עשן, פיצוצים, דם, ועוד מלא! אני אישית משתמש בו ומאוד ממליץ עליו.Project Obilivion 2007
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/SEBAST%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG] (קרדיט ל GTA-Worldmods) הורדה!
אחד הבניזונות הטובים ביותר בשוק. המוד הזה מעלה את האיכות של כל הצימחייה במשחק. הוא הופך את העצים, שיחים, דשא, וצמחים לפשוט איכותיים יותר ויפים יותר לעין. חשוב לציין שהמוד קיבל המון שיבוחים ורייטינג ב GTA-Worldmods. פשוט חובה לחובבי איכות.
Better Sky
התמונה הזאת הוקטנה, לחץ כאן לצפייה בתמונה בגודלה המקורי (800x600) תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 800x600.
(קרדיט ל GTAStunting.net) הורדה!
אחד היפים. כמו שרואים בתמונה, הוא משפר את הטקסטורות של השמיים בכל מזגי האוויר ובכל השעות. תוספת נהדרת לכל המודים שלמעלה. פשוט פצצה.
10x Draw Distance
(קרדיט ל GTA-Gaming) הורדה!
מוד זה מגדיל את טווח הראיה שלכם פי 10. כפי שמראים בתמונה, אפשר לראות את LS מ LV. מוד ממש נחמד, מומלצ'י.
ENBSeries Graphic change
התמונה הזאת הוקטנה, לחץ כאן לצפייה בתמונה בגודלה המקורי (800x600) תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 800x600 ומשקלה הוא 66 ק"ב. (קרדיט ל The GTA Place) הורדה!
דבר ראשון שחשוב לציין שזה Third Party mod, זאת אומרת שזה מוד חיצוני. דווקא מהמוד הזה התרשמתי לרעה, אבל הוא נכנס לקטגוריה אז מן הראוי שאציין אותו. המוד בעצם מוסיף צלליות ומתקן בהירות וניגודיות של דברים במשחק. כלומר, גורם להם להיראות מציאותיים יותר. לי באופן אישי, המשחק התחיל לעבוד עם לאגים ודברים ניהיו מטושטשים ולא ברורים. אני מניח שזה בגלל שהמחשב לא בין החזקים. בכל מקרה, יש עליו תגובות טובות.
קרדיט להרבה פורמים אחרים אני פשוט עשיתי אספתי את כולם. תהנו!
שם:זיו פניש רמה:9 קלאן: PsP חבר בארגון הפרקור ואופנים BP
שם:סרגיי
קלאן בויגיימס 1: בלי קלאן (ולא ממש באלי...):
שם בויגיימס 1:[SweeT[S
רמה: ADV
שם בוואנט:[MATRIX]Sweet[S]=Sweet[S]
שם בויגיימס 3:[MATRIX]SweeT[S]
קלאן:MATRIX
רמה:9