[תלונה נוספת על האדמין] [PsP]Ph0eNiX[L] בשרת וי גיימס 1
שלום רציתי להגיש תלונה נוספת על האדמין הזה הוא גם איים עליי בשרת ויש לי תמונה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=799847873.png בתמונה הזאת רואים שהוא מאיים עליי בפרטי בגלל שאמתי לו תודה בזה שאתה נתת לי מיוט לא מוצדק אז הוא אומר שאם לא תשתוק אתה תקבל עכשיו באן אני מקווה שגם זה יטופל כי זה באמת חמור מאוד הוא רק היום נהפך לאדמין וכבר מתחיל לאיים ולתת מיוטים לא מוצדקים השם לי בשרת כמו שכבר אמרתי הוא: speed תודה.
dany930 השולט!!!
כינוי בשרת וי גיימס 3: [KiD]speed
כינוי בוונט: [KiD]twice
נו איזה ילד קטן אתהההההההההההההה נודניק פשוט אתה נודניק!!!! הוא איים אליך רק ביגלל שאתה עליתה אל העצבים בסדר???! *
שם:סרגיי
קלאן בויגיימס 1: בלי קלאן (ולא ממש באלי...):
שם בויגיימס 1:[SweeT[S
רמה: ADV
שם בוואנט:[MATRIX]Sweet[S]=Sweet[S]
שם בויגיימס 3:[MATRIX]SweeT[S]
קלאן:MATRIX
רמה:9
נו איזה ילד קטן אתהההההההההההההה נודניק פשוט אתה נודניק!!!! הוא איים אליך רק ביגלל שאתה עליתה אל העצבים בסדר???! *
חחח לא זה לא בסדר הוא לא צריך לאיים הוא שכח שהוא אדמין ולא שחקן רגיל כמו שהיה על איומים של אדמין צריך לרדת לו האדמין אסור לא לאיים על שחקנים רק כי יש לו אדמין.
dany930 השולט!!!
איזה ילד קטן.... אז קיבלת מיוט לא מוצדק מה קרה????. נפל העולם. אז גם הוא בנדאם עשה טעות הביא לך מיוט "לא מוצדק" אז אתה ממשיך להציק לו איזה תגובה אתה רוצה שתהייה???..
תגיד לי מה אתה עושה צחוק? כמו ילד קטן כל דבר מדווח הוא אמר סתם עעם אתה רוצה לקבל באן כי הוא רצה שתפסיק לשגע אותי הוא סיפר לי משעמם לך בחיים אה?? לנעול חברים לנעול
בעיות יש לך שמור על הפה שלך בשרת אתה מאיים פה אתה מקלל מה יהיה איתך מנהלים צריך להוריד לו תאדמין כי הוא מתחיל לאיים ולקלל.
מה אתה אוכל סרטים שהוא מקלל ומאיים פשוט עלית לו על העצבים אז הוא אמר שתשתוק כבר אתה מציף ומשגע אותי עם לא היית עושה את זה לא היית גורם לדבר כזה באמא שלי אתה ילד קטן על דבר כזה מעפן לא יתייחסו אלייך בכלל
מה אתה אוכל סרטים שהוא מקלל ומאיים פשוט עלית לו על העצבים אז הוא אמר שתשתוק כבר אתה מציף ומשגע אותי עם לא היית עושה את זה לא היית גורם לדבר כזה באמא שלי אתה ילד קטן על דבר כזה מעפן לא יתייחסו אלייך בכלל
לא לנעול מנהלים להגיב פה אני רוצה שהנושא הזה יטופל כי הוא גם איים ואת הדעה שלך לא שאלתי outlaw ואתה אמרת נכון אם זה לא היה מוצדק הוא טעה נכון אבל הוא לא מוכן להודות בזה שהוא טעה בקיצור מנהלים לטפל באדמין הזה תודה.
dany930 השולט!!!
איזה ילד קטן.... אז קיבלת מיוט לא מוצדק מה קרה????. נפל העולם. אז גם הוא בנדאם עשה טעות הביא לך מיוט "לא מוצדק" אז אתה ממשיך להציק לו איזה תגובה אתה רוצה שתהייה???..
נכון הוא עשה טעות אבל הוא אינו רוצה להודות בטעות שהוא עשה ולא נפל העולם אבל אני מדווח כי הוא קיבל אדמין ומתחיל להתלהב לחלק מיוטים לא מוצדקים שהוא יהיה רמה 3 הוא יחלק מלא באנים לא מוצדקים אני לא רוצה שזה יגרר אצלו לבאן לכן אני מדווח עכשיו שההנהלה תדע ותעשה אם זה משהו וגם הוא איים כפי ששמת לב מנהלים לטפל בזה תודה.
dany930 השולט!!!
אחרי בדיקה פוניקס צדק ובגדול המיוט היה מוצדק ומה שרשום ב PM הוא צדק עם היתה קצת יותר חופפר לו אני היתי נכנס ונותן לך באן תתחיל להרגיע וללכת עם הראש שלך לאדמין שלך אל תנסה להפיל אחרים בדרך , שלא יקרה שוב
~נעול~