היה ממש כיף בלאן!
אני חושב שכל מה שהיה נאמר בסיכום הזה.
שוב אני רוצה להגיד בנוגע לBO3 ,
אני אישית מבין אותכם ואת ההאכזבה, אבל תנסו להפעיל קצת את הראש , *אם היה אפשר , היו עושים BO3 , בגלל שלא , לא עשו*
ביקשתם לבוא יותר מוקדם? Smile.MEDIA זה מקום עבודה , ולפי מה שהבנתי החדרים תפוסים רוב הזמן , ולא יתאפשר להתחיל אותו מוקדם יותר.
אז באמת תנסו במקום להתאכזב מהאירוע להוציא ת'דבר הטוב , שזה שפגשתם את הקהילה , צחקתם , גם אם שיחקתם משחק אחד, עדיין שיחקתם , והכי חשוב , אתם מבקשים כל הזמן לפתח את הקהילה בישראל שנתחיל להגיע גם לעולם, מטרת הפעילות היא גם פיתוח הקהילה , לפי מה שזכור לי מה5 שנים שאני נוגע במשחק הזה אף פעם לא היו לאנים בסבירות כזאת גבוה ומסודרים בצורה כזאת שכמעט ולא היה בעיות!
אתם לא מתייחסים לעובדות הללו.
צהריים טובים,
אלעד.
00:02… @10vG|unSeen|HYS: אני מארגן לנו חשפניות בשוארמה שם 00:02… @10vG|unSeen|HYS: ! 00:03… @10myop|Aqura: מי יסתכל על החשפניות 00:03… @10myop|Aqura: שיש שווארמה 00:03… @10myop|Aqura: LOL 00:03… @10vG|unSeen|HYS: HDAHAHAA 00:03… @10vG|unSeen|HYS: OMG
קודם כל הייה לאן סבבה רק דבר אחד שמרגיז שאתם אומרים לבוא עם המחשבים ואתם אומרים במפורש ומדגישים את זה שנשחק bo3 ובסוף זה מפה אחת ... זה ממש יום שלם הלךך , וזה כבר לא לאן ראשון שזה ככה , עדיף כבר לשחק מהבית... אבל עדין תודה בכל מקרה על הלאן בכללי הייה טוב!
אני רק מרחם על מי שגר רחוק מהמרכז והייה צריך לבוא בשביל מפה אחת \ שתיים .. זה באסה :<
חחח איזה מסכן הילד הזה שאמר ש toxio לא עשה כלום חחחח מי אתה בכלל שתגיד את זה יא חנון אתה עוד קורה לו נוב יא מסכן הילד הזה משתין עליך תגיע לרמה שלו תדבר
.eladchukz "intrusion" N
You can try to kill me but im dont responsible to your life
הרעיון המקורי היה באמת נחמד, זה נכון שעדיף היה לעשות seeding, בעיקר אחרי שינוי הרוסטר של eSr כדי שבאמת 2 הקבוצות הכי טובות יהיו בגמר אבל היה מקובל עלי העניין כי הבטיחו הטוב משלוש. בהגרלה יצאנו נגד GLC והחלטתם לעשות מפה אחת מחוסר זמן.. הוגרלה אינפרנו המפה החזקה של GLC והם היו יותר טובים מאיתנו..
לא הבנתי את כל הדיונים שפתחתם על הימורים וזה.. איך אנשים יכולים להמר מבלי לדעת את ההגרלה? אנשים הימרו שם תוצאות לפי seeding כנראה שהם מבינים יותר ממכם
בכל מקרה הלאן הזה היה "יום כיף".. אני לא רואה בו משהו אחר מצטער ובגלל זה גם אין מה להתרגש.. נחכה לחנוכה או עוד לפני ללאן של FCSI.
מזל טוב ל-GLC,
בברכה,
צחי ברדה.
סתם
כל הכבוודד !(לי ל-dxm ו-Lowhigh ) אני חייב לציין כי בלי ניצן (Timy) וניר (wsT') הלאן לא היה מתקיים, תודה לכם!
כמו כן גם על התמיכה של אולג כי בלעדיו הלאן לא היה עולה.
"בחוץ פגשתי את dxm, Lowhigh, CraXeD אשר היו לצוות טכני מעולה ותרשו לי לומר כי לא היינו מתפקדים כראוי בלעדייהם והם באמת עשו עבודה מעולה בהתנדבות מלאה! קבלו ח"ח חברה! ."
הרעיון המקורי היה באמת נחמד, זה נכון שעדיף היה לעשות seeding, בעיקר אחרי שינוי הרוסטר של eSr כדי שבאמת 2 הקבוצות הכי טובות יהיו בגמר אבל היה מקובל עלי העניין כי הבטיחו הטוב משלוש. בהגרלה יצאנו נגד GLC והחלטתם לעשות מפה אחת מחוסר זמן.. הוגרלה אינפרנו המפה החזקה של GLC והם היו יותר טובים מאיתנו..
לא הבנתי את כל הדיונים שפתחתם על הימורים וזה.. איך אנשים יכולים להמר מבלי לדעת את ההגרלה? אנשים הימרו שם תוצאות לפי seeding כנראה שהם מבינים יותר ממכם
בכל מקרה הלאן הזה היה "יום כיף".. אני לא רואה בו משהו אחר מצטער ובגלל זה גם אין מה להתרגש.. נחכה לחנוכה או עוד לפני ללאן של FCSI.
מזל טוב ל-GLC,
בברכה,
צחי ברדה.
סתם
אבל אותה מפה INFERNO באונליין התוצאות לא היו דומות.. מסכים?
ומי קבע שזאת המפה הכי חזקה שלנו ? בTRAIN עשינו לכם על ה-2 אז אולי תקרא לזאתי מפה חזקה..
אבל אותה מפה INFERNO באונליין התוצאות לא היו דומות.. מסכים?
ומי קבע שזאת המפה הכי חזקה שלנו ? בTRAIN עשינו לכם על ה-2 אז אולי תקרא לזאתי מפה חזקה..
חחח מה אתה משחק אותה כאילו לא שמעתם את כל הליד שלי בחדר מטר על מטר הזה... סעמק אני יושב עם בוקסות עליי בקושי שומע את עצמי חח ואני לא רגיל לעשות ליד בלחש... שמע היו פאשלות זה לא קשור לאונליין לאן כולם פגעו כמו באונליין אבל אתם הייתם יותר טובים..
ובטריין זה לא היה על ה2 זה היה על ה3 ^^ ודבר שני באנו לא מוכנים בכלל בכלל לטריין...
חחח מה אתה משחק אותה כאילו לא שמעתם את כל הליד שלי בחדר מטר על מטר הזה... סעמק אני יושב עם בוקסות עליי בקושי שומע את עצמי חח ואני לא רגיל לעשות ליד בלחש... שמע היו פאשלות זה לא קשור לאונליין לאן כולם פגעו כמו באונליין אבל אתם הייתם יותר טובים..
ובטריין זה לא היה על ה2 זה היה על ה3 ^^ ודבר שני באנו לא מוכנים בכלל בכלל לטריין...
טוב לדין לא קל להתאפק כמוני לעקיצות שלך.. אז אני יוסיף שתתקן אם אני טועה אבל בגמר של הלאדר בחרתם אינפרנו.. בחרתם מפה שאתם לא טובים בה? בספק. בכל מקרה לא לעניין מה שאתה עושה לא מבין את כל הרמיזות האלה אם התעצבנת על מה שקרה במשחק ההוא אין לך על מה ואם זכור לי חיכינו 25 דקות לחמישי שלכם בלי לומר כלום אתה סתם עצבני ואנל'א יודע על מה.
לא מתאים לשחקן כמוך, נצחת מה אתה בא גם לעשות דווקא?
ניר לגבי הסידינג אני לא מסכים איתך ממש, כי זה שלקחתם בלאדר מקום 2 זה לא עושה אותכם מקום שני בסידינג הרי ESR היו גם ELE וכאלה ויש להם יותר תוצאות אז בקטע הזה לפי דעתי ההגרלה זה היה חכם, אולי להבאה שיהיה יותר ברור מי מקום 2 (כי ברור שGLC ראשונים) אז יהיה אפשר לעשות סידינג
ולגבי הBO3 אתה צודק אני חושב שזה היה יותר כיף אבל אם אין זמן אין זמן, זה עדיף על לשחק באונליין!
גם אם זה נכון אני במקומך לא הייתי מגיב עם תירוצים או איך שלא תקרא לזה..
טוב לדין לא קל להתאפק כמוני לעקיצות שלך.. אז אני יוסיף שתתקן אם אני טועה אבל בגמר של הלאדר בחרתם אינפרנו.. בחרתם מפה שאתם לא טובים בה? בספק. בכל מקרה לא לעניין מה שאתה עושה לא מבין את כל הרמיזות האלה אם התעצבנת על מה שקרה במשחק ההוא אין לך על מה ואם זכור לי חיכינו 25 דקות לחמישי שלכם בלי לומר כלום אתה סתם עצבני ואנל'א יודע על מה.
לא מתאים לשחקן כמוך, נצחת מה אתה בא גם לעשות דווקא?
דבר ראשון אל תגיד לי מה מתאים לי ומה לא , דבר שני חשוב שתדע שאני לא סופר אנשים כמוך וכמו גורילה חברך לקבוצה .
ומתעצבן ? מתעצבן על מה בדיוק? אניזה שהפסדתי? :\
קיצור תמשיך לשחק אותה חכם פה בפורום יאלה ביי.