שנת הRPG של הX360 - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: שנת הRPG של הX360
1  2  3  14  15  16  18
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש צעיר

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 22.10, 12:29

יש המון משחקים שנראים מעניינים
אישית תמיד העדפתי משחקי RPG

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#32   פורסם: 22.10, 15:21

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
למען האמת הוא יהיה 300 שנה אחרי KOTOR 2. ככה שבכל מקרה זה לא יהיה אחרי הRPG הכי טוב שיצא...
אני מניח שהם עיגלו את המספר. KOTOR2 ו-1 יצאו בהפרש די קטן.

נדב, Fallout 2 הוא באמת הRPG הכי טוב (יחד עם Planescape), אבל רק ביקום מקביל שבו bioware לא היתה קמה ומשחקים כמו KOTOR ובאלדורס גייט לא היו יוצאים.

מדהים אותי שהם באמת מנסים להוציא MMO עם סיפור. ועוד כזה שישתנה לחלוטין מדמות לדמות. זה פשוט לא נתפס.

ציטוט:
On the way story will work in The Old Republic: "We have classes in the game, and every class has a different story. Every class has a story that will take you from the first level of the game to the last level of the game, and none of those stories are the same. In the same way, faction stuff is split out between the Empire and Republic. So the takeaway note from this is, if you roll a Jedi character and you play them from the first level to the last level, and then you roll a Sith and you play them from the first, you will not see one repeated quest, line of dialogue, or piece of content. It is a 100% different story experience. That is not to say you won't see the opposite side of the conflict. It is about war. We don't play common people. We play huge heroes in the Star Wars universe, which means the war is important."
ציטוט:
On the idea of choice-based story in an MMO: "You're 60 hours into the game on the light side, and you hit this huge choice. You know exactly what you want to do, and you look for the save button, and you realize there is no save button. I'm gonna make this choice, and this choice is going to be my choice forever. It makes not only the individualism of we're actually telling this story, but the power of making these choices stronger than they've ever been in any BioWare game."
http://www.ggmania.com/?smsid=26070

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#33   פורסם: 22.10, 15:31

קצת מסוכן כל העניין עם הכפתור, זה עלול להרגיז הרבה אנשים. ונדב, עם כל הכבוד לפולאווט 1 ו-2 כרגע הוא לא בראש המשחקים הכי טובים של הRPG. התחום ההתקדם וביווור בהחלט נותנת בראש כרגע לכל מה שבשטח.
החלום עבודה שלי הוא שם... איפה משרדי הפיתוח העיקריים שלהם?

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#34   פורסם: 22.10, 16:24

קנדה הרחוקה.
בתכלס זו מדינה טובה לגיימינג. יש גם את הסטודיו של יוביסופט במונטריאל, גם את כל המחקר ופיתוח של ATI ובטוח עוד חברות שאני לא מכיר.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#35   פורסם: 22.10, 16:30

דאם, בניתי על משהו בארה"ב באזור ניו-יורק... (גם בוסטון הולך)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של .:Shlomix:.

נינג'ה בלגי

#36   פורסם: 22.10, 21:15

יש גם באזור של לוס אנג'לס. לא טוב לך?
אני לא אוהב כל כך משחקי RPG. אבל הפעם האחרונה ששיחקתי במשחק כזה הייתה לפני בערך 3 שנים. אז נצטרך לראות אם השיפור שהז'אנר עשה יתאים לי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#37   פורסם: 22.10, 21:32

אולי גם LA ילך, נראה...

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#38   פורסם: 22.10, 21:36

חנן, מה עוד למדת חוץ ממשפטים? תכנות?
ואם למדת תכנות, למה למדת משפטים?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#39   פורסם: 22.10, 21:47

למה לא?

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#40   פורסם: 22.10, 22:11

כי אין מקצוע שמקשר בין משפטים לתכנות. (אני חושב)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#41   פורסם: 22.10, 23:12

כתבה ממש טובה..
אני חייב לנסות מתישהו משחק RPG חוץ מה-GTA...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של SYSTEM.OUT

נינג'ה בלגי

#42   פורסם: 22.10, 23:13

.:Shlomix:.
ציטוט:
צפה בהודעה
כי אין מקצוע שמקשר בין משפטים לתכנות. (אני חושב)
חנן איך אפשר גם לעבוד במשרה מלאה, גם ללמוד לתואר וגם לנהל חיי משפחה ?????
דווקא שלומיקס, משפטים אפשר לקשר להכל, הוא יכול לעסור כעורך דין שעוסק בענייני מחשבים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#43   פורסם: 23.10, 01:03

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
קצת מסוכן כל העניין עם הכפתור, זה עלול להרגיז הרבה אנשים. ונדב, עם כל הכבוד לפולאווט 1 ו-2 כרגע הוא לא בראש המשחקים הכי טובים של הRPG. התחום ההתקדם וביווור בהחלט נותנת בראש כרגע לכל מה שבשטח.
החלום עבודה שלי הוא שם... איפה משרדי הפיתוח העיקריים שלהם?
פעם אחרונה שבדקתי FALLOUT דווקא מתקדם עשרות מונים על KOTOR.
יכול להיות שאני טועה כי לא ממש שחקתי בKOTOR מעבר לשעה ומשהו אבל FALLOUT היה משתנה בכל רגע לפי מה שהיית עושה, היית יכול להרוג כל דמות והמעשים שלך היו ממש משפיעים על מה שהולך במשחק.
במשחקים של ביווור מקסימום תראה קו עלילה של דמות שבחרת שתהיה בPARTY שלך ותמיד יש את השיט הזה של המסלול הטוב מול הרע (שאני שונא ונעשה נדוש בערך לפני 6 שנים).

אבל אני שונא משחקים של ביוור אז אולי אני לא דוגמה

בכל מקרה אין לי איתם יותר מדי נסיון כך שאולי תספר לי במה הם קדמו את הז'אנר מעבר לFALLOUT?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#44   פורסם: 23.10, 06:42

זה לא מדוייק בכלל נדב. הייתי אומר שזה אולי שילוש של נוסטלגיה שלך יחד עם חוסר התחברות למשחקי ביווור.
למרות שאולי הטוב והרע של ביווור לא מדברים אליך, המשחק הולך לפי הבחירות שלך בצורה טובה. אולי לא מדובר במשחק שונה לחלוטין, אבל בהחלט יש סגנון שונה למשחק. (אתה נלחם במקומות שונים ובסיטואציות שונות). גם פולאווט לא נתן לך משחק שונה לחלוטין בבחירות שונות.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#45   פורסם: 23.10, 13:53

טוב, דבר ראשון - אל תקראו לי שלומיקס. רק שלומי. כמו שלבוזמן קוראים חנן.
חנן, אני לא אוהב RPG, אבל מצד שני לא שיחקתי במשחק כזה כמעט 3 שנים. אז על איזה משחקים אתה ממליץ חוץ מME ופייבל 2?

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Serjongo

מצליחן

#46   פורסם: 23.10, 15:13

.:Shlomix:.
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב, דבר ראשון - אל תקראו לי שלומיקס. רק שלומי. כמו שלבוזמן קוראים חנן.
חנן, אני לא אוהב RPG, אבל מצד שני לא שיחקתי במשחק כזה כמעט 3 שנים. אז על איזה משחקים אתה ממליץ חוץ מME ופייבל 2?
FALLOUT 3 גוד דאמניט איך שכחת אותו O:

Those who are dead are not dead
...They're just living my head

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#47   פורסם: 23.10, 17:42

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא מדוייק בכלל נדב. הייתי אומר שזה אולי שילוש של נוסטלגיה שלך יחד עם חוסר התחברות למשחקי ביווור.
למרות שאולי הטוב והרע של ביווור לא מדברים אליך, המשחק הולך לפי הבחירות שלך בצורה טובה. אולי לא מדובר במשחק שונה לחלוטין, אבל בהחלט יש סגנון שונה למשחק. (אתה נלחם במקומות שונים ובסיטואציות שונות). גם פולאווט לא נתן לך משחק שונה לחלוטין בבחירות שונות.
ממה שיצא לי לשחק בME אפילו הוא לא מתקרב לרמת חופש של F2.
אתה יכול לבוא ולהרוג את רקס בME?
כי אם זה היה F2 היית יכול.

סך הכל יש שם בדיוק שני נטיבים, טוב ורע.
אני לא קורא לזה התקדמות, רק הליכה הצידה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#48   פורסם: 23.10, 17:50

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
פעם אחרונה שבדקתי FALLOUT דווקא מתקדם עשרות מונים על KOTOR.
יכול להיות שאני טועה כי לא ממש שחקתי בKOTOR מעבר לשעה ומשהו אבל FALLOUT היה משתנה בכל רגע לפי מה שהיית עושה, היית יכול להרוג כל דמות והמעשים שלך היו ממש משפיעים על מה שהולך במשחק.
במשחקים של ביווור מקסימום תראה קו עלילה של דמות שבחרת שתהיה בPARTY שלך ותמיד יש את השיט הזה של המסלול הטוב מול הרע (שאני שונא ונעשה נדוש בערך לפני 6 שנים).

אבל אני שונא משחקים של ביוור אז אולי אני לא דוגמה

בכל מקרה אין לי איתם יותר מדי נסיון כך שאולי תספר לי במה הם קדמו את הז'אנר מעבר לFALLOUT?
קודם כל, כי הם לקחו את הפרנצייז הכי ממוסחר ומגעיל, והפכו אותו למשחק הכי טוב שיש.
לצורך העניין, זה פשוט שכלול של מה שהם עשו בבאלדורס גייט. זה משחק משוייף בכל האספקטים שלו, וכתיבה מצויינת שפשוט אין במשחקים אחרים. בתחום של הכתיבה אין פשוט חברה שיכולה להתחרות בBioware.

אבל במקום לשאול פשוט תשחק ותראה בעצמך. למרות עונת החגים שמגיעה, המשחק ה"ישן" הזה עדיין יהיה עדיף על רוב מה שמגיע בקרוב (והוא גם יותר זול)

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#49   פורסם: 23.10, 18:06

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
קודם כל, כי הם לקחו את הפרנצייז הכי ממוסחר ומגעיל, והפכו אותו למשחק הכי טוב שיש.
לצורך העניין, זה פשוט שכלול של מה שהם עשו בבאלדורס גייט. זה משחק משוייף בכל האספקטים שלו, וכתיבה מצויינת שפשוט אין במשחקים אחרים. בתחום של הכתיבה אין פשוט חברה שיכולה להתחרות בBioware.

אבל במקום לשאול פשוט תשחק ותראה בעצמך. למרות עונת החגים שמגיעה, המשחק ה"ישן" הזה עדיין יהיה עדיף על רוב מה שמגיע בקרוב (והוא גם יותר זול)
אני כבר סובל איזה 4 שעות בME והבנתי שהוא עוד הגרסה הטובה יותר של KOTOR כך נראה לי שאני אוותר

בכל מקרה לא אמרתי שום דבר על הטיב שלו, אני בטוח שKOTOR מעולה.
פשוט חנן אמר שהמשחקים של BW הם דורות מעבר לFALLOUT ואני לא הבנתי במה הם כל כך מתקדמים כי לפי מה שאני יודע הם פשוט משחקי RPG מצויינים אבל מבחינת מכאניקות וכו' סטנדרטים לגמרי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#50   פורסם: 23.10, 18:17

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני כבר סובל איזה 4 שעות בME והבנתי שהוא עוד הגרסה הטובה יותר של KOTOR כך נראה לי שאני אוותר

בכל מקרה לא אמרתי שום דבר על הטיב שלו, אני בטוח שKOTOR מעולה.
פשוט חנן אמר שהמשחקים של BW הם דורות מעבר לFALLOUT ואני לא הבנתי במה הם כל כך מתקדמים כי לפי מה שאני יודע הם פשוט משחקי RPG מצויינים אבל מבחינת מכאניקות וכו' סטנדרטים לגמרי.
אני לא בטוח אם הוא הגרסה הטובה יותר. הוא בכל זאת בנוי שונה. ובכל מקרה שני המשחקים מתחילים מאד לאט. אבל זה לא משהו יוצא דופן: גם באובליביון אתה סובל בהתחלה עד שהמשחק נפתח, ולמעשה כשחזרתי לשחק בפולאאוט שמתי לב פתאום כמה שעות אתה מבזבז בכתישת עכברושים ועקרבים במשחק לפני שאתה בכלל מתחיל להנות ממנו והעלילה לוקחת כיוון כלשהו.

המכניקת משחק של KOTOR היא סטנדרטית כמו בNWN ומשחקים אחרים של ביוור. מערכת המשחק היא D20 שמשלבת "זמן אמת" שניתן לעצור בכל נקודה בשביל לחלק הוראות. אין בה שום דבר מהפכני.

זו העלילה, הסיפור, העומק, העושר של העולם, הקמפיין הראשי, משימות הצד, דמויות המשנה, אפשרויות הבחירה הרבות והסטנדרטים של הכתיבה, הדיאלוגים, התסריט, הדיבוב. פה הם פשוט לקחו את הזאנר עוד קדימה. זו לא מהפכה, זו רק אבולוציה.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#51   פורסם: 23.10, 20:25

גיא יודע להעביר את מה שאני כנראה לא העברתי נכון. זה לא איזו חוקיות חדשנית (ואולי יום אחד גם זה יגיע) אלא כל העניין עצמו. העובדה שME הוא עולם חדש לגמרי עם היסטוריה אמיתית כתובה היטב עם דמויות עמוקות ועגולות ומשימות בעלות נפח. גם עיצוב מושלם ומוזיקה מעולה ובימוי אדיר (אתה מרגיש בסרט מעולה) ומכניס אותך כ"כ לתוך המשחק שזה הגדולה שלו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#52   פורסם: 23.10, 20:35

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא בטוח אם הוא הגרסה הטובה יותר. הוא בכל זאת בנוי שונה. ובכל מקרה שני המשחקים מתחילים מאד לאט. אבל זה לא משהו יוצא דופן: גם באובליביון אתה סובל בהתחלה עד שהמשחק נפתח, ולמעשה כשחזרתי לשחק בפולאאוט שמתי לב פתאום כמה שעות אתה מבזבז בכתישת עכברושים ועקרבים במשחק לפני שאתה בכלל מתחיל להנות ממנו והעלילה לוקחת כיוון כלשהו.

המכניקת משחק של KOTOR היא סטנדרטית כמו בNWN ומשחקים אחרים של ביוור. מערכת המשחק היא D20 שמשלבת "זמן אמת" שניתן לעצור בכל נקודה בשביל לחלק הוראות. אין בה שום דבר מהפכני.

זו העלילה, הסיפור, העומק, העושר של העולם, הקמפיין הראשי, משימות הצד, דמויות המשנה, אפשרויות הבחירה הרבות והסטנדרטים של הכתיבה, הדיאלוגים, התסריט, הדיבוב. פה הם פשוט לקחו את הזאנר עוד קדימה. זו לא מהפכה, זו רק אבולוציה.
אין לי ספק שהמשחק מעולה, אפילו אם הוא לא לטעם שלי, אבל פיתוח ברמה של העלילה וכו' לא אומרת אבולוציה של משחקים, סך הכל שהכותבים שלהם השתפרו.

ברור שכותשים עכברושים וכו' במשך שעתיים, ככה כל RPS משחק מתחיל, פשוט בME ו-KOTOR נורא שעממו אותי והבעיה העיקרית שלי היא העץ שלהם שנראה לי נורא שומם.

אבל זה לא ויכוח אם KOTOR או ME טובים או לא, אני ידוע שהם טובים למי שאוהב את הדברים האלה, זה לא בשבילי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#53   פורסם: 23.10, 21:38

זה גם לא מדוייק להגיד "הכותבים שלהם יותר טובים". זה קצת כמו הויכוח שלנו אם היילו וHL2 היו חדשנים או לא. אם תתעלם רגע מהדעה על עיצוב השלבים שקופי פייסט של היילו הראשון הוא לא היה "חדשני" כמובן של הוסיף משהו שלא היה לגמרי אלא עשה הכל כ"כ טוב ביחד שזה עצמו החדשות. ככה גם עם KOTOR.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

#54   פורסם: 23.10, 22:50

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
זה גם לא מדוייק להגיד "הכותבים שלהם יותר טובים". זה קצת כמו הויכוח שלנו אם היילו וHL2 היו חדשנים או לא. אם תתעלם רגע מהדעה על עיצוב השלבים שקופי פייסט של היילו הראשון הוא לא היה "חדשני" כמובן של הוסיף משהו שלא היה לגמרי אלא עשה הכל כ"כ טוב ביחד שזה עצמו החדשות. ככה גם עם KOTOR.
היילו הכניס המון חדשנות. מד חיים שנטען, גם כלי הרכב לא שולבו עד אז באמת ב-FPS. ב-shadow warrior שהיה הכי קרוב לדעתי הטנק לא זז .

אולי ב-battle zone 1, אבל הוא יותר מידי היברידי, גם hostile water.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#55   פורסם: 23.10, 23:00

זה לא חדשני שלא נראה קודם, זאת הנקודה. רק האיכות והשילוב זה החדשני. בדיוק כמו בKOTOR.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

#56   פורסם: 23.10, 23:03

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא חדשני שלא נראה קודם, זאת הנקודה. רק האיכות והשילוב זה החדשני. בדיוק כמו בKOTOR.
לא מסכים, אף אחד מהשניים לא נראה קודם, או לפחות למיטב זכרוני.

אבל אין ספק ש-KOTOR פשוט עשוי היטיב. אבל איפה היה את האלמנט של טוב ורע קודם לכן?

דווקא בבאולדר גייטס הדמויות היו מחולקות לטוב ורע לכל אורך הדרך ללא כל אפשרות בחירה. black isle עשו משהו קודם ב-icewindale?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#57   פורסם: 23.10, 23:08

קצת מאוחר להתחיל לחפור בזכרוני (אולי גיא או נדב יכלו). אבל ביננו גם הטוב והרע לא באמת משנים, זאת רק צורה שונה להעביר את הסיפור.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t-ger

שואף לשלמות

#58   פורסם: 24.10, 19:15

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3612090,00.html
איפה קרדיט

משפט זה אינו נכון

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#59   פורסם: 24.10, 19:54

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אין לי ספק שהמשחק מעולה, אפילו אם הוא לא לטעם שלי, אבל פיתוח ברמה של העלילה וכו' לא אומרת אבולוציה של משחקים, סך הכל שהכותבים שלהם השתפרו.

ברור שכותשים עכברושים וכו' במשך שעתיים, ככה כל RPS משחק מתחיל, פשוט בME ו-KOTOR נורא שעממו אותי והבעיה העיקרית שלי היא העץ שלהם שנראה לי נורא שומם.
הפיתוח היה בכל מיני רמות ולא רק בעלילה, וזו כל הנקודה של אבולוציה: שינויים קטנים ותוספות קטנות שהופכים את העסק ליותר טוב, לא מהפכות.

וכן, כמו שדודי מציין, למרות שבמשחקים אחרים היו לך בחירות בין אפשרויות טובות ורעות, עד כמה שזכור לי זה לא השפיע על הכיוון של הדמות שלך ועל הגיימפליי עצמו (alignment) כמו מה שKOTOR הביא לשולחן.

והכי מעניין זו הבעיה העיקרית שלך עם העץ של המשחק. כבר אמרתי לך שאתה צריך לשחק בו מספיק בשביל לצאת מטאריס ולהצטרף לאקדמיית הג'דיי כי רק אז המשחק באמת מתחיל: לא רק שהוא הופך להיות מעניין הרבה יותר, אלא שהclass שלך משתנה ועץ ההתקדמות של הדמות שלך נפתח באמת לדברים חדשים שלא ראית קודם.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#60   פורסם: 25.10, 17:01

אולי הוא באמת לא כ"כ אוהב RPG...

חזרה לראש העמוד
1  2  3  14  15  16  18

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא