00:02… @10vG|unSeen|HYS: אני מארגן לנו חשפניות בשוארמה שם 00:02… @10vG|unSeen|HYS: ! 00:03… @10myop|Aqura: מי יסתכל על החשפניות 00:03… @10myop|Aqura: שיש שווארמה 00:03… @10myop|Aqura: LOL 00:03… @10vG|unSeen|HYS: HDAHAHAA 00:03… @10vG|unSeen|HYS: OMG
כנס לערוצים גדולים במירק כמו: eSrael galacticos vgames וכו',תרשום שם:" players for mix " ואז נראה לי שתקבל PM , תחפשו איזה וונט ותעשו משחק.
מי יודע אולי עוד תהיו כלאן.
תראה תיאורתית להתקדם זה עם קבוצה, אבל בארץ העסק הזה כל כך מעוות שאני כבר לא בטוח שזאת הדרך..
כל הגישות והחרא הזה, גרמו לשאלה "איך להתקדם" להיות שאלת המליון
תחשוב לבד
לא סתם המשפט הזה קיים.
בנוסף אמרו לך פה הרבה טיעונים נכונים, אני חושב שזה יעזור לך
00:02… @10vG|unSeen|HYS: אני מארגן לנו חשפניות בשוארמה שם 00:02… @10vG|unSeen|HYS: ! 00:03… @10myop|Aqura: מי יסתכל על החשפניות 00:03… @10myop|Aqura: שיש שווארמה 00:03… @10myop|Aqura: LOL 00:03… @10vG|unSeen|HYS: HDAHAHAA 00:03… @10vG|unSeen|HYS: OMG
כמו במיקרה שלך זה חצי הצליח ..
יש לך שם מסריח בקהילה אבל לא ממש התקדמתה ..
חחח הרגת אותי XDDD
ולנושא :
תעשה mixim במירק.
ואז תנסה לפתוח קלאן עם חברים או לעשות trails לילדים במירק.
תירשמו לתחרויות של vGames כדי שיכירו אותכם..
משם Gl hf =)
ישר ולעניין גבר:
תפתח קלאן רק של חברים לא ילדים מהמירק!
תשחקו ביחד כקבוצה שנה שלמה.
ואז רק תרשמו לליגות (ליגה לאומית) ב-Vgames
ומשם אללא ואקבר (ה' גדול) עם תגיע לפרו אז מברוק*
תנקה פאדים לשחקני פרו משם תתקדם הינה קח דוגמא מ ShoZi לאט לאט מקדם
בדוגרי תאמן במיקסם/גאטרים כל השטויות האלה עד שאתה מרגיש שאתה מוכן למשהו יותר רציני ואתה ברמה טובה יחסית תחפש קלאן ברמה שלך
תתחיל לעשות לך שם, כי אם תמשיך אם הכינוי הזה : "glim123" עצם המחשבה שחשבת על הכינוי הזה בפורום מעיד על המון דברים.
אני מאוד מקווה, שאתה משתמש בניק בוגר יותר למשחק.
תתחיל עם הפעילויות שמציעים ויגיימס, כמו שהרבה אומרים פה -קלאן- זה המפתח שלך, לפי דעתי ולפי דעת הרבים פה.
ובאמת באמת על תעשה את זה לעצמך על חשיבת פירוק הקלאן שאם ופתחת.
קלאן דורש זמן, כוח, ורצון טוב מאוד להתקדם ולקדם תקהילה הכי גבוהה.
יש לך אותם? אני מצדיע לך(:
תוכיח את עצמך במקומות תשאר עם ניק אחיד ושיהיה בהצלחה אין לי מה להוסיף צהריים טובים חבר'ה