משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חשבון משתמש נעול

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
23.10, 14:19
|
|
שנתיים להשקת קונסולת ה-Wii. בואו נסכם (סיכום 2009, עכשיו גם בווי-נט)
שנתיים להשקת קונסולת ה-Wii. בואו נסכם
קונסולת ה-Wii הושקה בנובמבר 2007, וכבר בתחילת חייה הוכיחה לטועים את טעותם - היא לא תיפול, אלא תצליח, מאוד תצליח, יותר מכל קונסולה אחרת (מי שעדיין חושב שזו קונסולת FADE, שיקום).
זו קונסולה שנויה במחלוקת, אין ספק, עם ספרייה עשירה של משחקי קאז'ואל ומסיבות רבים אשר הושקו עבורה בשנתיים האחרונות, אך עדיין היא הצליחה להרשים במשחקים איכותיים מאוד וחלקם אף מפתיעים, כגון Mario Galaxy אשר שבר את מצעד ממוצע הציונים, ו-No More Heroes, שלמרות הזלזול הראשוני כלפיו, הפתיע לטובה רבים אשר שיחקו בו.
נראה שלאחרונה אנו שומעים על יותר ויותר תמיכות יותר איכותיות, שאת התוצאות שלהן נראה רק ב-2009, עם משחקים איכותיים ומצופים מאוד כגון Muramassa, Punch Out, Mad World, Klonoa, The Conduit, Sin & Punishment ועוד, ועוד.
כבר זמן מה אני מבטיח כתבה מקיפה שתסכם את השנתיים האחרונות, וגם תציג את העתיד הנראה לעין של הקונסולה. אתמול סיימתי לערוך את החלק הראשון של הכתבה, והוא יתמקד בשנה הראשונה שלה בלבד. אני מעכב את העלאתה עד לשבוע הבא, וכשתועלה, אני מצפה לראות מכם שיתוף פעולה והתייחסות לנושא.
אבל בינתיים, עד שזה יקרה, רציתי לשמוע מכם את דעתכם על השנתיים האחרונות של הקונסולה, לטוב או לרע, וכמו כן, מה דעתכם על העתיד שלה (בקרו בת'רד הכוכבים - קישור למטה) והאם גם לדעתכם שיפור ברור נראה באופק.
עוד בפורום נינטנדו:עוד ב-vgames:עוד ברשת:
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 05.03 בשעה 21:26.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
23.10, 14:31
|
|
העתיד? דבר אחד ברור, הWII תמשיך למכור כמו לחמניות חמות גם בשנה הבאה, למרות שאני צופה ירידה קלה עקב שכבר כמעט לכולם יש אחד  בנוגע למשחקים, יש הבטחות לעתיד רק מקווה שלא יהיו אכזבות רבות. עוד זבל יגיע לWII זה בטוח כי יש קהל רחב מאד אבל נקווה שקצת פחות מהשנתיים הקודמות. בכל מקרה בנתיים אני שמח. אז כמו שאני נוהג לאמר. שישו ושמחו בשמחת הWII, תנו כבוד לWII.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
23.10, 15:04
|
|
|
shgadlic |
ציטוט: |
 |
|
|
העתיד? דבר אחד ברור, הWII תמשיך למכור כמו לחמניות חמות גם בשנה הבאה, למרות שאני צופה ירידה קלה עקב שכבר כמעט לכולם יש אחד  |
|
|
|
|
הקהל הפוטנציאלי של הווי כל כך גדול, שזה לא יקרה בקרוב. זכור, עדיין יש מחסור
|
 |
|
|
בנוגע למשחקים, יש הבטחות לעתיד רק מקווה שלא יהיו אכזבות רבות. עוד זבל יגיע לWII זה בטוח כי יש קהל רחב מאד אבל נקווה שקצת פחות מהשנתיים הקודמות. |
|
|
|
|
זבל נוסף יהיה בטוח, קונסולה מצליחה מושכת הרבה זבל, אך אין לי ספק שהשנה הבאה מביאה איתה רשימה רבה מאוד של משחקים מרגשים ומושקעים, וזה רק מצד ג'.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
23.10, 15:26
|
|
אוקטובר 2007 היה לפני שנה, אז התאריך הנכון הוא מן הסתם אוקטובר 2006.
כבר הבנו ש-2009 תהיה שנה טובה, רק שתגיע כבר. 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
23.10, 15:40
|
|
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
אוקטובר 2007 היה לפני שנה, אז התאריך הנכון הוא מן הסתם אוקטובר 2006. |
|
|
|
|
*נובמבר 2006
יש כמה משחקים שאני מצפה להם, אבל בכל מקרה יש לי שנתיים להדביק 
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
23.10, 16:46
|
|
|
נקווה לטוב ושהבורסה לא תירד למיתון כי לא יהיה לכולנו כסף למשחקים...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
23.10, 17:24
|
|
|
ש2009 תגיע כבר!בא לי על דה קונדיט כנראה שעד אז הווי ישאר מאובק.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
23.10, 17:24
|
|
|
אתה יודע למה אני מחכה (רוצה....)!? (טוב זה צפוי) שיצאו משחקי רייר ישנים לווי ושנוכל לקנות אותם במחיר מקסימלי של 1000 נקודות.
|
Wii Friend Code: 4907-7180-7992-1872
Super Smash Bros Brawl Code: 1504-5827-4801
ציטוטים נבחרים:
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
אז בעצם ג'ונו טיפש וסוטה כי הוא לא נהג בך בעדינות?  |
|
|
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
הלכו לי שתי קונסולות גיימקיוב בעבר בגלל רשלנות, וזו הייתה קונסולה שנחשבה אחת האמינות ביותר. נראה לי אני הייתי היחיד שהיא הלכה לו. המיקום שלה בחדר הסאונה שהיה לי, לא היה טוב. |
|
|
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
מיקי רוצה למשש ולגעת  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
23.10, 17:50
|
|
|
"נינטנדופיל" |
 |
|
|
אז מה אם לפני שנתיים הושק הWII . |
|
|
|
|
גל, בלי להעליב, אתה אוהב להרוס שמחות נכון? "אז מה אם לפני שנתיים הושק הWii"? מה זה "אז מה"? זה מרגש! מרגש שקונסולה שחשבו שהיא לא תצליח בכלל כמו הEye Toy הצליחה בגדול וכבר עברו שנתיים! זה למה "אז מה".
אני כבר מחכה ל2009. המון משחקי חברות צד ג' מחכות לנו.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
23.10, 20:12
|
|
בואו נראה:
וויוור- 6/10
משחקים עד עכשיו- 8/10
המכשיר, אביזרים וכו'- 6.5/10. יש לי את הווי מפברואר וכבר הספיק להשרף לי הGPU והייתי צריך להחליף 90% מהחלקים. בנוסף נהרס לי ווימוט אחד, הנאנצ'אק היחיד שיש לי עושה בעיות וD-PAD של השלט GC שלי לא עובד משהו.
חוץ מהבעיות הטכניות אני מת על המכשיר, המשחקים ובעיקר הפורום הזה. 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
23.10, 20:37
|
|
|
Kazura |
 |
|
|
בואו נראה:
וויוור- 6/10
משחקים עד עכשיו- 8/10
המכשיר, אביזרים וכו'- 6.5/10. יש לי את הווי מפברואר וכבר הספיק להשרף לי הGPU והייתי צריך להחליף 90% מהחלקים. בנוסף נהרס לי ווימוט אחד, הנאנצ'אק היחיד שיש לי עושה בעיות וD-PAD של השלט GC שלי לא עובד משהו.
חוץ מהבעיות הטכניות אני מת על המכשיר, המשחקים ובעיקר הפורום הזה.  |
|
|
|
|
לדעתי דווקא ההפך, אם כבר WII WARE הוא זה שצריך לקבל 8.
הוא קיים רק 5 חודשים וכבר הוא הביא יותר משחקים איכותיים מהWII עצמה השנה.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
23.10, 20:45
|
|
|
חוץ מGOO ולוסטווינדס איזה עוד משחקים אהבת?
אני אישית חושב שנינטנו נפלו עם השירות הזה, במיוחד כשמשווים אותו לXBLA או לPSN.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
23.10, 21:41
|
|
|
ה-Wiiware באמת חזק, אבל הוא התרומם רק לאחרונה עם משחקים כמו World of Goo, Tetris Party, Qubello, Orbient...
כל אחד מהם פנינה, כן, גם Qubello - פאזל מקורי וכיפי כמוהו מזמן לא שיחקתי, ו-Orbient נחשב מרענן ומקורי גם כן (שניהם בפיתוחה של נינטנדו). אני עכשיו מצפה מאוד לגרסת הווי-וור של Cave Story, לא היה אחד שלא הילל את גרסת המחשב, וגרסת הווי תיהנה משיפור גרפי יחסית משמעותי (ניתן יהיה להחליף לגרפיקה הישנה, לכל אלה שיעדיפו את המקור) ועוד תוספות.
ואני מסכים שתקופה יחסית ארוכה השנה הייתה יבשה לווי, אך יש עלייה לאחרונה עם Wario Land ו-de Blob, ובחודש הבא, בהנחה שיצא טוב כמו שהוא נראה: Mushroom Men.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
23.10, 21:46
|
|
|
Kazura |
 |
|
|
חוץ מGOO ולוסטווינדס איזה עוד משחקים אהבת?
אני אישית חושב שנינטנו נפלו עם השירות הזה, במיוחד כשמשווים אותו לXBLA או לPSN. |
|
|
|
|
איזה משחקים יצאו ב5 חדושים האחרונים לWII?
כלום חוץ מאשר וואריו ובנתיים לוסט ווינדס, וורלד אוף גו, טוקי טורי ומגה מן 9 הרבה יותר מרשימים.
ברור שבנתיים WII WARE לא מביא משחקים בכמויות כמו XBLA, אבל הוא שירות חדש בזמן שXBLA התחיל עוד בXBOX המקורי לפני כמעט 5 שנים.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
24.10, 00:07
|
|
|
אנחנו לא מדברים פה על חמשת החודשים האחרונים, אנחנו מדברים פה על השנתיים האחרונות.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
24.10, 01:02
|
|
|
Kazura |
 |
|
|
אנחנו לא מדברים פה על חמשת החודשים האחרונים, אנחנו מדברים פה על השנתיים האחרונות. |
|
|
|
|
מן הסתם 5 חודשים של משחקי WW לא יכולים להתחרות בשנתיים של משחקי WII רגילים, אבל בכלליות בנושא זמן - כמות - איכות אז הWW נמצא במקום לא רע בכלל.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
24.10, 13:05
|
|
|
אני מאחל לWII שימשיך להצליח ויבורך
כי WII זה הקונסולה הכי מקורית ויפה!
אז קדימה WII לשילטון!
(אה רק כמה שיפורים לWII 2)
שיהיה MII עם גרפיקה פי 1000 יותר יפה והרבה יותר אפשרויות עיצוב...
ואם נשים משחק שיתמוך בMII יהיה אפשר להוסיף לMII פריט לבוש מקורי מהמשחק...
שלקונסולה לא יהיו משחקים ילדותיים קטנים אלא משחקים יותר רציניים
שיצאו אליה הרבה יותר משחקים
שהשלט יהיה הרבה יותר קול...
שיתמוך בפול HD ושתיהיה לרוב המשחקים גרפיקה מעולה ויפה...
שיהיה אפשר לשנות ארכות נושא...
שיתמוך בכרטיס זיכרון נייד(דיסק און קי)
שתיהיה אפשרות להוריד דברים לWII דרך דפדפן האינטרנט שבWII...
וזהו....(אה ועוד דבר קטן שהננצאק יהיה אל חוטי....)
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
24.10, 15:05
|
|
|
חולה נינטנדו |
 |
|
|
אני מאחל לWII שימשיך להצליח ויבורך
כי WII זה הקונסולה הכי מקורית ויפה!
אז קדימה WII לשילטון!
(אה רק כמה שיפורים לWII 2)
שיהיה MII עם גרפיקה פי 1000 יותר יפה והרבה יותר אפשרויות עיצוב...
ואם נשים משחק שיתמוך בMII יהיה אפשר להוסיף לMII פריט לבוש מקורי מהמשחק...
שלקונסולה לא יהיו משחקים ילדותיים קטנים אלא משחקים יותר רציניים
שיצאו אליה הרבה יותר משחקים
שהשלט יהיה הרבה יותר קול...
שיתמוך בפול HD ושתיהיה לרוב המשחקים גרפיקה מעולה ויפה...
שיהיה אפשר לשנות ארכות נושא...
שיתמוך בכרטיס זיכרון נייד(דיסק און קי)
שתיהיה אפשרות להוריד דברים לWII דרך דפדפן האינטרנט שבWII...
וזהו....(אה ועוד דבר קטן שהננצאק יהיה אל חוטי....) |
|
|
|
|
MII עם גרפיקה יפה יותר, יותר אופציות קוסטומיזציה ופרטי לבוש שמקבלים במשחקים שקנית?
HD וגרפיקה יפה יותר? שיהיו הרבה יותר משחקים? משחקים יותר רציניים? שיתמוך בזיכרון נייד? שיהיו ערכות נושא? שיהיה אפשר להוריד דמואים וסרטונים?
כרגע תארת 360 
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
24.10, 15:28
|
|
ואני חשבתי שקאזורה תיאר את ה360 עם בעיות הטכניות יש לו עם המכשיר 
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
24.10, 19:20
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
כרגע תארת 360  |
|
|
|
|
זה לא סותר. הוא אוהב מאוד את קונסולת ה-Wii, יש בה ייחוד ונהנה מאוד ממשחקי נינטנדו, אך היה שמח שיהיו בה גם את יתרונות הקונסולות האחרות. זה טבעי, כולנו היינו שמחים, כפי שאתה היית שמח לפוינטר בקונסולה שלך.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
24.10, 21:45
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
זה לא סותר. הוא אוהב מאוד את קונסולת ה-Wii, יש בה ייחוד ונהנה מאוד ממשחקי נינטנדו, אך היה שמח שיהיו בה גם את יתרונות הקונסולות האחרות. זה טבעי, כולנו היינו שמחים, כפי שאתה היית שמח לפוינטר בקונסולה שלך. |
|
|
|
|
זה היה בהומור רונן 
סתם שעשע אותי שבמקרה חלק מהדברים שהוא בקש כמו הMII המרשימים יותר ושיקבלו בגדים וכו' עם המשחקים החדשים בדיוק מגיע בעדכון סתיו של ה360 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
24.10, 22:02
|
|
האמת...גם אני חשבתי לפתוח דיון כה..
יאללה נקודות שלי (בקצרה קצרה)
-ההתחלה, מלהיבה
-המשך א' - עגום
-המשך ב' - מוצלח
-הווה - מצפה
-עתיד - טוב מתמיד

|
תודה ליובל על החתימה...
ירוק תמיד בלב... ורק קבוצה אחת אוהב... והיא עושה לי ריגושים.. אני אתן לה את החיים... את תמיד בליבי, עד המוות מכבי... בכל יום מודה לאל , שבחיפה אין הפועל... אוווו....
"הצרפתים יכו את האמריקנים שוק על ירך,אני חותם לכם...לא יקרה פה נס" -פלפס 8 מדליות זהב ,אף צרפתי לא מנע ממנו את ההשג
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
27.10, 03:07
|
|
|
העליתי את החלק הראשון של הכתבה המסכמת שלי. צפו לה במהלך היום.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
27.10, 15:42
|
|
|
Bowser |
 |
|
|
גל, בלי להעליב, אתה אוהב להרוס שמחות נכון? "אז מה אם לפני שנתיים הושק הWii"? מה זה "אז מה"? |
|
|
|
|
אתה לא הבנתה כבר שמעל חצי מההודעות שהוא כותב הם בשביל להקפיץ את המונה הודעות שלו? והחצי השני זה הודעות נורמליות אבל של משפט אחד וככה הוא לא מפרט וזה גורר עוד הודעות כשמבקשים מימנו לפרט ולהסביר על מה הוא מדבר ואז זה גם מעלה לו את המונה הודעות. זה משהו שממש מעצבן אותי הרבה זמן, וכל פעם שהוא נכנס לפורום את תסימו לב שבצד שמאל איפה שכתוב מי כתב את ההודעה האחרונה בכל נושא תראו שזה הוא, ובכמעט כל הנושאים (כאילו כל פעם שהוא נכנס ויש לו זמן אז הוא כותב כמעט בכל נושא הודעות מהסוג שציינתי למעלה... היה עוד אחד שהעשה כמוהו פעם אבל הוא נעלם.)
טוב בקיצור בחזרה לנושא: רונן הכתבה הזאתי זה הכתבה מלפני כמה חודשים שתכננתה לפרסם וכל פעם דחיתה אותה בגלל משחקים חדשים שעמדו לצאת? הגיע הזמן באמת  .
בקיצור שנתיים עברו לווי והמשחקים שמצדיקים לקנות אותו לפי דעתי הם: SSBB, SMG, BLOB, MP3, MARIO KART.... ועוד כמה שאני לא זוכר...
ההתחלה של הווי היתה גרועה הכל היה משחקי קאז'אל, אחר כך הוא המשיך ויצאו משחקים טובים כמו MP3 ומאריו גלאקסי שהם משחקים מעולים ואז התחילו לצאת הרבה משחקים טובים. ומה שצפוי ל2009 הם גם משחקים טובים. בקיצור יש לווי עוד זמן אבל בנתיים הוא בקושי מחליף את הכיף שהיה לי מהקיוב (ששוכב בארון וגוסס בגלל אבק  ). והוא עדיין מקום אחרון מבין הקונסולות הנייחות האחרות שיש לי (1. נינטדו 64, 2. GC, ובמקום אחרון - 3. הווי) בקיצור אני עדיין מחכה למשחקים טובים כמו מאריו גלאקסי (מצידי שיעשו שצריך לשלם 1000 נקודות וככה אפשר לקנות למאריו גלאקסי שלבים, כאילו גלקסיה חדשה עם 3 כוכבים לפחות ועוד גלאקסיה עם משהו מיוחד שיש לה כוכב אחד. שניהם במחיר של 1000 נקודות).
|
Wii Friend Code: 4907-7180-7992-1872
Super Smash Bros Brawl Code: 1504-5827-4801
ציטוטים נבחרים:
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
אז בעצם ג'ונו טיפש וסוטה כי הוא לא נהג בך בעדינות?  |
|
|
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
הלכו לי שתי קונסולות גיימקיוב בעבר בגלל רשלנות, וזו הייתה קונסולה שנחשבה אחת האמינות ביותר. נראה לי אני הייתי היחיד שהיא הלכה לו. המיקום שלה בחדר הסאונה שהיה לי, לא היה טוב. |
|
|
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
מיקי רוצה למשש ולגעת  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
27.10, 20:18
|
|
|
darkes |
 |
|
|
טוב בקיצור בחזרה לנושא: רונן הכתבה הזאתי זה הכתבה מלפני כמה חודשים שתכננתה לפרסם וכל פעם דחיתה אותה בגלל משחקים חדשים שעמדו לצאת? הגיע הזמן באמת  |
|
|
|
|
כן, באותן כתבות מדובר. אני מנהל עסוק (  ), הרעיון הוקפא קצת, ועכשיו זה עיתוי טוב יותר, בדיוק שנתיים לצאת הקונסולה.
אני רואה שהעורך טרם העלה את הכתבה, אז בניגוד להבטחה, היא כנראה תועלה מחר.
|
 |
|
|
בקיצור שנתיים עברו לווי והמשחקים שמצדיקים לקנות אותו לפי דעתי הם: SSBB, SMG, BLOB, MP3, MARIO KART.... ועוד כמה שאני לא זוכר... |
|
|
|
|
אני מסכים.
|
 |
|
|
ההתחלה של הווי היתה גרועה הכל היה משחקי קאז'אל, אחר כך הוא המשיך ויצאו משחקים טובים כמו MP3 ומאריו גלאקסי שהם משחקים מעולים ואז התחילו לצאת הרבה משחקים טובים. ומה שצפוי ל2009 הם גם משחקים טובים. |
|
|
|
|
מה שצפוי ב-2009 הוא ציון דרך מבחינת הווי ומבחינת צד ג' עבורה. השנה הזו תהיה אדירה.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
19.11, 18:04
|
|
מזל טוב! הWII בת שנתיים.
לא יודע אם שמתם לב אבל היום הוא ה19.11 התאריך שלפני שנתיים היה התאריך של המהפכה בתעשיית משחקי הוידאו. הWII הוק רשמית ב19.11.06 ומאז רק צובר תעוצה עוד ועוד.
אז מה היה לנו בשנתיים האחרונות בWII. מריו גלקסי אחד, מטרויד פריים אחד, בראול אחד, מריו קארט אחד וטריליון על טריליון של משחקי זבל  .
בשנתיים האחרונות ראינו איך התעשייה מתעצבת על ידי הגורם החזק ביותר בשטח והוא שחקני הק'זאול. קיבלנו הרבה התנגחויות מצד שונאי הWII וכמובן הרבה מאד הגנה מתומכיו הנלהבים.
איך אני מסכם את השנתיים האחרונות? ובכן אני מחזיק בWII רק כשנה וקצת ולא מתחילת ההשקה ומאז שהקונסולה אצלי אני שמח שבחרתי בה. נכון אני לא מרוצה מכל דבר שנינטנדו עשו עם הWII אך בתור גיימר PC שלמרות שגדל על משחקים של האטרי (אצל חברים), ה-NES (אצל חברים), PSX (אצל חברים) והמגסון (לא אצל חברים) - את סגה לא בדיוק ניסתי מלבד הנומד הכושל או אולי זה היה הגיימגיר, אבל מי זוכר - לא בדיוק הייתי בעל קונסולה משלי - חוץ מאותו חיקוי זול - עד שקניתי את הWII.
היו לי משחקים טובים שחרשתי עליהם לא מעט כגון גלקסי, RE4, מריו קארט וחלקם פחות טובים. ועד כה הצלחתי למצות את השנה החולפת למרות שיש לי עוד כמה משחקים שבקושי שיחקתי ואני צריך למצוא זמן לחזור אליהם (בראול, פריים 3 ועוד כמה). אבל שורה תחתונה שעד כה אני מרוצה, ואני רואה אט אט אנו מתחילים לראות שיפור במרבית הדברים שלוקים בחסר. אם נינטנדו ימשיכו במגמת עלייה של איכות ותדחוף את חברות צד ג' לנוסת ולהפיק יותר ממה שעד כה עשו על הWII התוצאות יהיו רק לטובתנו.
אז מה אני צופה לWII בשנה הקרובה? רק טוב. אם הכרזות על משחקי הארדקור מענינים וניסיון להתאים משחקים אקסולסיבית לWII, היא תשרא הקונסולה מספר אחת בעיניי למרות חסרונתיה החומרתיים. רק נינטנדו בחייית רבאק, תפיסקו להיטפל להומברו.
ואתם? איך אתם מסכמים שנתיים מאז שהWII נכנס לחיים של כולנו ושלכם?
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
19.11, 18:22
|
|
היום יום הולדת לקונסולת ה-Wii, והיא בת שנתיים!
Wii, אז איזה משחק הכי אהבת בשנה האחרונה?
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
19.11, 18:25
|
|
|
איתי, אחלה נאום לרגל המאורע.
אני מסכים ששנה הבאה תהיה חזקה, ולמרות שעד כה היה ניתן יותר, במיוחד בשנת 2008, עדיין ה-Wii הצליחה להעביר את הזמן יפה מאוד ובצורה מרתקת.
אני מקווה שלקראת סופ"ש יעלה החלק הראשון בכתבה שלי שאמור לסכם את השנתיים. סיימתי לערוך ולשייף אותה השבוע, והיא מחכה לעורך הראשי.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 19.11 בשעה 18:28.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|