אני לא מכיר הרבה משחקים שיש בהם אפשרות לסכור או לגנוב ולמעשה בכימאט כל המשחקים הסוגים הם קשת, לוחם, קוסם וכו' והעיניין הזה מתחיל לשעמם.
ולמי שמשחק במשחק: עם הרמה שלכם מיתחת ל-18, אל תיקנו גלימות! ולמי שלא יודע מה גלימה עושה: גלימה מצרפת אותך ל"צבא" (בערך כמו giuld במשחקים אחרים,) אבל כשאתה עם גלימ אדומה למשל, אנשים עם גלימה שחורה יכולים לתקוף אותך בלי קשר לרמות! ועוד יותר גרוע: עם אתה לובש גלימה 10 ימים ברציפות, אתה לא יכול להוריד אתה יותר!!!
ראו הוזהרתם!
מצטרף לדבריך.
בדיוק עמדתי לקנות אחת כזאת, חבר שלי הזהיר אותי.
אבל לגלימה גם יש יתרונות- אם אתה רוצה להלחם עם חבר שלך בשביל הכיף, אז אפשר לשים גלימה להילחם אחד בשני, ולהוריד אותה...
ושכחת להגיד שאם שחקן אם אותה צבע של גלימה כמו שלך הוא לא יכול לתקוף אותך.
[בכללי: אני משחק כבר יומיים, אני רמה 11 -נוטה ל12- וזה באמת משחק נחמד.
הדבר היחיד שמפריע לי הוא השימוש בסוס (שאפשר להשתמש בו רק פעם אחת...), חוץ מזה, אני ממליץ לכולם.]
אבל לגלימה גם יש יתרונות- אם אתה רוצה להלחם עם חבר שלך בשביל הכיף, אז אפשר לשים גלימה להילחם אחד בשני, ולהוריד אותה...
ושכחת להגיד שאם שחקן אם אותה צבע של גלימה כמו שלך הוא לא יכול לתקוף אותך.
[בכללי: אני משחק כבר יומיים, אני רמה 11 -נוטה ל12- וזה באמת משחק נחמד.
הדבר היחיד שמפריע לי הוא השימוש בסוס (שאפשר להשתמש בו רק פעם אחת...), חוץ מזה, אני ממליץ לכולם.]
חבר שלי אמר לי שאפשר (ברמה 20) לקנות סוס שישאר איתך.
לא ניראה לי שזה נכון.
יותר חשבתי כמדריך כזה שיעזור לי בכמה פעמים הראשונות שיסביר לי מה כן מה לא מה כדאי מה לא איך להתחיל וכאלה....כאילו...פעם ניסיתי להתחיל אבל המשחק לא עבד לי אז מחקתי אותו ועכשיו אני מתקינה אותו מחדש.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
אני גם די חדש, אבל מה שגיליתי על המשחק שזה בדר"כ מפיל אנשים הואאיך להעלות נקודות במתקפות ובכללי.
יש שלושה סוגים של "מעלי נקודות":
Nuker- אחד שמעלה רק ב-INT.
יש לו הרבה מנה וקצת חיים, המתקפות קסם שלו חזקות מאוד!
Pure STR- אחד שמעלה רק ב-STR.
יש לו הרבה מאוד חיים, וקצת מנה, המתקפות הפיזיות שלו חזקות יותר מההתקפות קסם.
ו- הקלר או משהו כזה, (לא יודע לרשום באנגלית) שהוא מעלה גם ב-STR וגם ב-INT. (איך שהוא רוצה בדר"כ למשל: 2 ב-STR ו-1 ב-INT).
-שזה לא יבלבל, מעלים נקודות לא במשחקים כמו MS יש להעלות רק STR ו-INT, אין DEX או LUK.-
עכשיו אני יודע שיש כמה סוגי לוחמים:
מגן וחרב. לחרב יש התקפת קסם גבוהה מההתקפה הפיזית שלו, ולכן מתאים ל-NUKER.
המגן עוזר לחסום את המתקפות ולהחליש את המתקפות של היריב. מגן ובלייד. לבלייד יש התקפה פיזית גבוהה מהתקפת הקסם שלו.
כנ"ל לגבי המגן. גלייב. מתקפה פיזית גבוהה מאוד ומתקפת קסם נחשבת לנמוכה, ולכן מתאים ל-PURE HP.
לא ניתן ללבוש עם מגן. ספיר. אני לא בטוח, אבל אני חושב שזה כמו גלייב.
לא ניתן ללבוש עם מגן. וקשת. הכי פשוט, קשת.... כולם מכירים את זה...
וכמובן, לא ניתן ללבוש עם מגן.
יש גם שלוש סוגי סקילים להשים (ללחוץ S במקלדת)
הראשון מצד שמאל הוא לחרב ומגן/בלייד ומגן.
השני מצד שמאל הוא ספיר/גלייב.
השלישי מצד שמאל הוא לקשת.
נוסף על כך יש סוג סקילים נוסף (FORCE) ובו יש:
COLD- מתקפות קסם של קור.
THUNDER-מתקפות קסם של חשמל.
FIRE- מתקפות קסם של אש.
FORCE- מתקפות קסם של ריפוי (ניתן לרפות אנשים והלחיות אותם בעזרת מתקפות אלו.)
מומלץ מאוד לבחור סוג מתקפות אחד בנשק ובFORCE.
עכשיו אני אחזור לתחילת המשחק ביצירת השחקן.
ביצירת השחקן קובעים את הסוג נשק שקונים ואת סוג הבגד שלו.
סוגי הבגדים הם:
Garment- בגד בלי הרבה הגנה ופיזית והרבה הגנת קסם. הוא מוסיף 20% מהירות.
Protector- בגד עם הגנה פיזית והגנת קסם בערך שווה. הוא מוסיף 10% מהירות.
Armor- עם הרבה הגנה פיזית וקצת הגנת קסם. לא מוסיף כלום.
יש לחשוב בבחירת הסוג שבחרת ובבחירת הבגד, למשל: אם אתה: גלייבר (משתמש בגלייב) ואתה PURE STR (שזה בדר"כ בא ביחד) אז מומלץ לך לבחור ARMOR (דעה שלי.)
את הנשקים אתה בוחר בWEAPON- מצד שמאל ניתן לראות את שם הנשק, והסברתי עליהם למעלה.
המלצה שלי על סקילים:
תאמן בעיקר קשת ובקסמים תאמן בעיקר חשמל וריפוי (תשתמש ב-2 הסקילים הראשונים של הריפוי וזהו, למה אתה צריך ריפוי של מישיהו אחר והחייה של מישיהו אחר?!)
ועכשיו קצת הסבר על הסקילים:
כשאתה הורג מפלצת, אתה לא מקבל רק XP רגיל, אלה גם skil-XP (ניסיון של סקילים). כשכמות הסקיל-XP שלך מגיע ל-100% נקודת סקילים (skil-point). לכל רמה של אחד סוגי הסקילים (סוג חרב, קשת, אש, ריפוי וכו') לוקחת יותר נקודות-סקילים. אחרי שהגעתה לנקודה מסוימת בסוג הסקיל, יש לך אפשרות לפתוח\לחזק את הסקיל שלך.
והנה הסברים על כל סקיל ראשון בכל סוג (ובכמה סוגי סקילים גם את הסקיל השני):
פיזיות
חרב: סקיל ראשון: רק התקפה ביותר כוח ספיר: סריל ראשון:התקפה ביותר כוח
סקיל שני: יותר הגנה קשת: סקיל ראשון: התקפה ביותר כוח
סקיל שני: שני חצים קומבו
קסם
קור: סקיל ראשון: ההתקפות שלכם (לא משנה איזה התקפות) היו מתקפות קרח חשמל: סקיל ראשון: ההתקפות שלכם היו התקפות חשמל
סקיל שני: התקפות הקסם שלכם היו יותר חזקות אש: סקיל ראשון: יש לך התקפות אש
סקיל שני: יש לכם הגנה מאש (אפשרי רק אם מגן) ריפוי: סקיל ראשון: לרפות את עצמך
סקיל שני: להוציא את הרעל מעצמך
לא כדאי לכם
זה משחק יפה מאוד
אפשר לרכוב שם על סוס ברמה 10
ועוד המון דברים אבל אתה לא יכול להיכנס לעיר בלי שתיתקע שם ל20 דקות
המשחק אם הכי הרבה לאגים!!!
כתבתם פה הרבה שטויות, זה כמעט לא נראה כמו דיון רשמי...
מה שבאמת מיוחד בסילקרואד זה שאתה יכול ליצור דמות אחת שתהייה מסוגלת להשתמש גם בנשק דו-ידני לטווח ארוך יחסית (Melee), גם בנשק ליד אחת לטווח קצר (מאוד) ומגן (Melee+Def) וגם בקשת (נשק לטווח רחוק מאוד) (Long ranged weapon).
וזה הייחוד של סילקרואד, שעם דמות אחת אפשר לעשות הכל.
אגב, ברמות הראשונות מומלץ לעשות SP פארמינג כי במילא עולים רמות מהר, פשוט אל תעלו נקודות למאסטרי, ככל שיש יותר נקודות במאסטרי ככה תקבלו פחות SP EXP ויותר EXP סטנדרטי.
כתבתם פה הרבה שטויות, זה כמעט לא נראה כמו דיון רשמי...
מה שבאמת מיוחד בסילקרואד זה שאתה יכול ליצור דמות אחת שתהייה מסוגלת להשתמש גם בנשק דו-ידני לטווח ארוך יחסית (Melee), גם בנשק ליד אחת לטווח קצר (מאוד) ומגן (Melee+Def) וגם בקשת (נשק לטווח רחוק מאוד) (Long ranged weapon).
וזה הייחוד של סילקרואד, שעם דמות אחת אפשר לעשות הכל.
אגב, ברמות הראשונות מומלץ לעשות SP פארמינג כי במילא עולים רמות מהר, פשוט אל תעלו נקודות למאסטרי, ככל שיש יותר נקודות במאסטרי ככה תקבלו פחות SP EXP ויותר EXP סטנדרטי.
אממ RoDeX פתח פעם דיון ראשי למשחק(אם הרבה יותר מידע) אבל כנראה אנשים נתפסו על הדיון הזה....
משחק נחמד, אבל ממש לא יותר מזה.
ההורדה, הזאות לוקחת המון זמן .. שלא נדבר על ה update
ובתוך המשחק להקיש את הקוד כמו מטורף ואז אם אתה לא רושם מספיק מהר מישהו נכנס ואז אתה צריך לצאת מהמשחק ולהיכנס שוב ושוב לנסות ואפשר להתשגע, לדעתי זה הדבר שהורס את המשחק ואפילו לא שווה להסתכל עליו ביגלל הדבר הזה