משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
05.11, 20:45
|
|
|
AdiLaz |
ציטוט: |
 |
|
|
אז למה היא לא עושה את זה אם היא יכולה? ותגיד, יש לך כבר פולאווט? |
|
|
|
|
זה לא כזה פשוט,זה כמו שכולם אומרים (לפחות הילדים) שצריך להפציץ את עזה אבל אי אפשר ישר לעשות הכל,אני לא אגיד למה כי זה לא שבאמת יש לי מושג...
והזמנתי פולאאוט גרסת אספנים יחד עם גירס 2 גרסת אספנים  .
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
05.11, 20:46
|
|
|
כל מלחמה נגד מעצמה תגרור את מלחמת העולם השלישית, הסיבה היחידה שהמלחמה הזו עדיין לא פרצה היא שכולם יודעים שברגע שהיריה הראשונה תישמע טילים גרעיניים יתחילו לטוס באוויר.
|

|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
05.11, 20:48
|
|
|
origlo |
 |
|
|
מאותה סיבה שאתה לא לוקח סכין ודוקר מישהו שאתה שונא - לך לא אכפת לעשות את זה, אבל החברה תזדעזע ממה שאתה עושה.
איראן צריכה להפגין פעולה התקפית כלשהי נגד ארה"ב בשביל שהיא תוכל לנקוט פעולה, אחרת סביר להניח שהסנאט בכלל לא יאשר החלטה כזו של הנשיא. |
|
|
|
|
מה הקשר בין לדקור סכין למה ששאלתי? אז מה התשובה לא הבנתי.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PES

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
05.11, 20:48
|
|
|
AdiLaz |
 |
|
|
אז למה היא לא עושה את זה אם היא יכולה? ותגיד, יש לך כבר פולאווט? |
|
|
|
|
למה שהיא לא תשתלט גם על העולם? היא הרי הכוח החזק ביותר בעולם.
|
|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
05.11, 20:49
|
|
|
unreal weapon |
 |
|
|
זה לא כזה פשוט,זה כמו שכולם אומרים (לפחות הילדים) שצריך להפציץ את עזה אבל אי אפשר ישר לעשות הכל,אני לא אגיד למה כי זה לא שבאמת יש לי מושג...
והזמנתי פולאאוט גרסת אספנים יחד עם גירס 2 גרסת אספנים . |
|
|
|
|
לעידן נשלח גירס 2 היום. 
|
|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
05.11, 20:51
|
|
|
leibo208 |
 |
|
|
למה שהיא לא תשתלט גם על העולם? היא הרי הכוח החזק ביותר בעולם. |
|
|
|
|
מי אמר שהיא תשתלט על העולם? מה קורה לכם היום אתם מביאים דברים לא קשורים?
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
05.11, 20:51
|
|
תגובה לכל העמוד:
1.אל תאמינו לסקרים, כמעט בטוח שביבי ינצח את לבני, אולי לא נצחון מוחץ, אבל ניצחון
2.ארה"ב היא בעלת הברית החשובה של ישראל, ותאמינו או לא אבל גם ישראל חשובה לארה"ב.
3.ארה"ב תעיף את איראן מהמפה בקלי קלות?איפה אתם חיים?!בזמן המהפכה באיראן ארה"ב שלחה לשם 2 מסוקים והם הפילו אותם בלי בעיה ובלי להסס!
ועוד היום יש מצב שצפון קוריאה תסייע לאיראן, וצפון קוריאה פי 10 גרועים מאיראן!(בצפון קוריאה היא אמורים להיות פקחים על הגרעין מטעם האו"ם, אבל אחרי זמן קצר נמאס להם והם ביקשו מהם ב"עדינות" ללכת משם).
4.אובמה יהיה נשיא פחות טוב, הנה כמה דברים:
*השם האמצעי שלו הוא חוסיין, ושני האבות שלו מוסלמים.
*אובמה חסר ניסיון, בלי ביידן(הסגן שלו)אין סיכוי שישרוד כנשיא.
*ככשאלו את אובמה על מה שיעשה במזרח התיכון ובישראל בפרט הוא אמר דברים כלליים וכששאלו אותו איך יבצע אותם הוא אמר "אני אסתדר". גם אני יכול להגיד שאאחד את דרום וצפון קוריאה, וכשישאלו אותי איך אעשה את זה אגיד "אני אסתדר".
*אובמה אמר שירושלים המאוחדת צריכה להישאר בירת ישראל. בערך חודש אחרי זה אמר אסור לבטל שום משא ומתן עליה.
*אובמה אמר שיקיים משא ומתן עם ונצואלה, סוריה ואיראן. לעומתו מקיין דגל אך ורק בהתקפה על איראן, כי לדעתו הם טרוריסטים ואי-אפשר לשבת איתם למשא ומתן אחרי שקראו לישראל "גוויה מסריחה"
5.ארה"ב איבדה מזמן את הכוח שלה. מול עיראק או סוריה זה לא בעיה, אבל איראן או להשתלט על העולם זה בלתי אפשרי.
6.לפהציץ את עזה זה דבר הרבה יותר שונה. צה"ל כבר הראה בעבר שאם הוא רוצה הוא משתמש בזרת ומכופף את כל עזה, וזה עוד אפילו עם מנהיגים כושלים.
נערך לאחרונה על ידי infected aviad, 05.11 בשעה 21:31.
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
05.11, 20:57
|
|
|
AdiLaz |
 |
|
|
מה הקשר בין לדקור סכין למה ששאלתי? אז מה התשובה לא הבנתי. |
|
|
|
|
אותו משקל.
אם אתה סתם תדקור בנאדם שאתה שונא - החברה תזדעק ותקרא לך פושע.
אם אותו בנאדם שאתה שונא היה מנסה להרוג אותך ואתה היית דוקר אותו זה היה הגנה עצמית, והחברה תצדיק אותך.
על אותו משקל ארה"ב יכולה לתקוף את איראן, אבל העולם יקרא לה מעצמה מושחתת וכו וכו, אבל אם איראן תבצע נגדה פעולה התקפית להחזיר להם אש יהיה דבר לגיטימי.
חוץ מזה, אם איראן לא תבצע פעולה התקפית נגד ארה"ב, גם אם הנשיא יחליט לתקוף סביר להניח שהסנאט יבטל את ההחלטה הזו, זו הסיבה שארה"ב הצטרפה למלחמת העולם השנייה שנתיים לאחר שהיא התחילה.
|

|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
05.11, 20:57
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
תגובה לכל העמוד:
1.אל תאמינו לסקרים, כמעט בטוח שביבי ינצח את לבני, אולי לא נצחון מוחץ, אבל ניצחון
2.ארה"ב היא בעלת הברית החשובה של ישראל, ותאמינו או לא אבל גם ישראל חשובה לארה"ב.
3.ארה"ב תעיף את איראן מהמפה בקלי קלות?איפה אתם חיים?!בזמן המהפכה באיראן ארה"ב שלחה לשם 2 מסוקים והם הפילו אותם בלי בעיה ובלי להסס!
ועוד היום יש מצב שצפון קוריאה תסייע לאיראן, וצפון קוריאה פי 10 גרועים מאיראן!(בצפון קוריאה היא אמורים להיות פקחים על הגרעין מטעם האו"ם, אבל אחרי זמן קצר נמאס להם והם ביקשו מהם ב"עדינות" ללכת משם).
4.אובמה יהיה נשיא גרוע, הנה כמה דברים:
*ככשאלו את אובמה על מה שיעשה במזרח התיכון ובישראל בפרט הוא אמר דברים כלליים וכששאלו אותו איך יבצע אותם הוא אמר "אני אסתדר". גם אני יכול להגיד שאאחד את דרום וצפון קוריאה, וכשישאלו אותי איך אעשה את זה אגיד "אני אסתדר".
*אובמה אמר שירושלים המאוחדת צריכה להישאר בירת ישראל. בערך חודש אחרי זה אמר אסור לבטל שום משא ומתן עליה.
*אובמה אמר שיקיים משא ומתן עם ונצואלה, סוריה ואיראן. לעומתו מקיין דגל אך ורק בהתקפה על איראן, כי לדעתו הם טרוריסטים ואי-אפשר לשבת איתם למשא ומתן אחרי שקראו לישראל "גוויה מסריחה"
5.ארה"ב איבדה מזמן את הכוח שלה. מול עיראק או סוריה זה לא בעיה, אבל איראן או להשתלט על העולם זה בלתי אפשרי.
6.לפהציץ את עזה זה דבר הרבה יותר שונה. צה"ל כבר הראה בעבר שאם הוא רוצה הוא משתמש בזרת ומכופף את כל עזה, וזה עוד אפילו עם מנהיגים כושלים. |
|
|
|
|
נראה לך שמישהו יקרא את הדבר הזה?
כי אני לא.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PES

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
05.11, 20:58
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
תגובה לכל העמוד:
4.אובמה יהיה נשיא גרוע, הנה כמה דברים:
6.לפהציץ את עזה זה דבר הרבה יותר שונה. צה"ל כבר הראה בעבר שאם הוא רוצה הוא משתמש בזרת ומכופף את כל עזה, וזה עוד אפילו עם מנהיגים כושלים. |
|
|
|
|
זה נפלא שאתה מתלהב על ילד בן 8.
|
|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
05.11, 21:01
|
|
|
origlo |
 |
|
|
אותו משקל.
אם אתה סתם תדקור בנאדם שאתה שונא - החברה תזדעק ותקרא לך פושע.
אם אותו בנאדם שאתה שונא היה מנסה להרוג אותך ואתה היית דוקר אותו זה היה הגנה עצמית, והחברה תצדיק אותך.
על אותו משקל ארה"ב יכולה לתקוף את איראן, אבל העולם יקרא לה מעצמה מושחתת וכו וכו, אבל אם איראן תבצע נגדה פעולה התקפית להחזיר להם אש יהיה דבר לגיטימי.
חוץ מזה, אם איראן לא תבצע פעולה התקפית נגד ארה"ב, גם אם הנשיא יחליט לתקוף סביר להניח שהסנאט יבטל את ההחלטה הזו, זו הסיבה שארה"ב הצטרפה למלחמת העולם השנייה שנתיים לאחר שהיא התחילה. |
|
|
|
|
עכשיו הבנתי.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
05.11, 21:11
|
|
|
AdiLaz |
 |
|
|
סתם שאלה, מישהו פעם אסף חרוזים קטנטנים תוך כדי צלילה? אני היום עשיתי את זה וזה היה ממש קשה כי הם קטנטנים והם בורחים לך מהיד וגם נופלים לך, אפשר להגיד ששחטו אותי היום בשחייה.
ועוד בשורה, LBP אצלי ואצל עידן!!!!!!!!! כל יום חמישי אני ישחק בו שעה וחצי עד שעידן יחזור מהבית ספר ולפעמים גם אם עידן ירשה לי, למי שיש כבר את המשחק, אתם אומרים שזה יהיה לי קל או קשה? |
|
|
|
|
אתה לא חושב שזה לא קצת הוגן שתוכל לשחק במשחק רק שעה וחצי בשבוע? מה אסור לך לשחק עם אחיך יחד? זה נשמע כאילו כ"כ רע לו שגם אתה משחק.כמו שאמרת שיש לאחיך את הבטא של COD5 והוא מרשה לך לשחק כשהוא הולך לשירותיםOO"
ולשאלתך גם לי יש את LBP ולדעתי המשחק ממש לא מסובך הקטע זה שאתה צריך לפעמים לדעת קצת אנגלית במשחק
|

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood
PSN ID:sean3750

http://i263.photobucket.com/albums/i...7616_front.jpg
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
05.11, 21:15
|
|
|
leibo208 |
 |
|
|
זה נפלא שאתה מתלהב על ילד בן 8. |
|
|
|
|
מה קשור?
אני עניתי לכל העמוד וחצי, ובין היתר עניתי גם לעדי.
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
05.11, 21:22
|
|
|
תחשבו עד כמה המצב בעולם קרוב להפוך לשואה גרעינית...
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PES

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
05.11, 21:26
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
מה קשור?
אני עניתי לכל העמוד וחצי, ובין היתר עניתי גם לעדי. |
|
|
|
|
אובמה הוא נשיא גרוע לישראל. ולא הייתי במשתמש בגרוע\ אלא ב "פחות טוב".
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
05.11, 21:30
|
|
|
leibo208 |
 |
|
|
אובמה הוא נשיא גרוע לישראל. ולא הייתי במשתמש בגרוע\ אלא ב "פחות טוב". |
|
|
|
|
כתבתי שהוא יהיה נשיא גרוע, לא רק לישראל.
אבל לבקשתך אני אערוך את ההודעה.
נ.ב.
איך מה שכתבתי על אוהבמה הפך להתלהבות על ילד בן 8?
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
05.11, 21:30
|
|
|
leibo208 |
 |
|
|
אובמה הוא נשיא גרוע לישראל. ולא הייתי במשתמש בגרוע\ אלא ב "פחות טוב". |
|
|
|
|
אובמה לא בטוח נשיא פחות טוב לישראל,מקיין היה ממשיך בדרך של בוש ונראה לי שאחרי 8 שנים עם בוש המצב לא כל כך טוב...
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PES

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
05.11, 22:05
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
אובמה לא בטוח נשיא פחות טוב לישראל,מקיין היה ממשיך בדרך של בוש ונראה לי שאחרי 8 שנים עם בוש המצב לא כל כך טוב... |
|
|
|
|
אני אשמח לדעת למה.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
05.11, 22:24
|
|
רק עכשיו שמתי לב להודעה של עדי:
|
 |
|
|
נראה לך שמישהו יקרא את הדבר הזה?
כי אני לא. |
|
|
|
|
עם גישה כזאת מה תעשה בכיתה ט' כשתצטרך לסכם ספרים באנגלית?ניחא, יש עוד זמן
נ.ב.
יותם, גם אני אשמח לדעת למה לדעתך המצב לא טוב בישראל אחרי 8 שנים עם בוש.
אם כבר מהצד של ארה"ב הייתי מבין...קראתי לפני חצי שנה בערך שקלינטון שם את ארה"ב בפלוס של כמה מאות מיליארדי דולרים בערך, אבל בוש שם את ארה"ב במינוס של 10 טריליון דולר בערך...
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
05.11, 23:19
|
|
|
ואיי המראה החדש של הפורם נראה סבבה אבל יש בעיה אחת...כשאני כותב בתרד חדש אני לא יכול לגרור למטה ולראות מה כתבתי וזה ממש מעצבן ..מעניין אותי אם יש כאן מקום להתלונן על המראה החדש והבאגים שמוצאים לממש הפורם החדש?
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
05.11, 23:43
|
|
|
The-Crush |
 |
|
|
ואיי המראה החדש של הפורם נראה סבבה אבל יש בעיה אחת...כשאני כותב בתרד חדש אני לא יכול לגרור למטה ולראות מה כתבתי וזה ממש מעצבן ..מעניין אותי אם יש כאן מקום להתלונן על המראה החדש והבאגים שמוצאים לממש הפורם החדש? |
|
|
|
|
עיצוב יפה רק חבל שהפורום הפסיק לעבוד  .
ובקשר לאובמה אל תדאגו אם הוא יתחיל לעשות בעיות הקונגרס יכול לשלוח אותו הביתה. אובמה עדיף על מקיין כי אובמה יכול למכור קרח לאסקימוסים. לארה"ב לא תהיה ברירה אלא לפרק לאיראן את הצורה כי האלטרנטיבה היא מתקפת מנע גרעינית ...
|
|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
06.11, 06:43
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
רק עכשיו שמתי לב להודעה של עדי:
עם גישה כזאת מה תעשה בכיתה ט' כשתצטרך לסכם ספרים באנגלית?ניחא, יש עוד זמן
נ.ב.
יותם, גם אני אשמח לדעת למה לדעתך המצב לא טוב בישראל אחרי 8 שנים עם בוש.
אם כבר מהצד של ארה"ב הייתי מבין...קראתי לפני חצי שנה בערך שקלינטון שם את ארה"ב בפלוס של כמה מאות מיליארדי דולרים בערך, אבל בוש שם את ארה"ב במינוס של 10 טריליון דולר בערך... |
|
|
|
|
עד כיתה ט' יש לי 6 או 7 שנים טובות (7 זה כולל השנה הזאת).
|
|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
06.11, 06:45
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
אתה לא חושב שזה לא קצת הוגן שתוכל לשחק במשחק רק שעה וחצי בשבוע? מה אסור לך לשחק עם אחיך יחד? זה נשמע כאילו כ"כ רע לו שגם אתה משחק.כמו שאמרת שיש לאחיך את הבטא של COD5 והוא מרשה לך לשחק כשהוא הולך לשירותיםOO"
ולשאלתך גם לי יש את LBP ולדעתי המשחק ממש לא מסובך הקטע זה שאתה צריך לפעמים לדעת קצת אנגלית במשחק |
|
|
|
|
אבל אולי לפעמים הוא גם ירשה לי אותו.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
06.11, 10:37
|
|
|
origlo |
 |
|
|
ווהו, התקבלתי לבטא הסגורה של HOME!  |
|
|
|
|
מזל טוב 
|
|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
06.11, 12:50
|
|
|
origlo |
 |
|
|
ווהו, התקבלתי לבטא הסגורה של HOME!  |
|
|
|
|
מזל טוב.
אני חושב שגם אני צריך להתקבל לבטא הסגורה כי אני משחק הרבה ברשת אבל בגלל שסגרו לי את האימייל שאיתו נרשמתי אז אני לא יכול. 
|
|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
06.11, 12:54
|
|
|
The-Crush |
 |
|
|
ואיי המראה החדש של הפורם נראה סבבה אבל יש בעיה אחת...כשאני כותב בתרד חדש אני לא יכול לגרור למטה ולראות מה כתבתי וזה ממש מעצבן ..מעניין אותי אם יש כאן מקום להתלונן על המראה החדש והבאגים שמוצאים לממש הפורם החדש? |
|
|
|
|
כן, פורום משוב ועזרה באתר.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
06.11, 13:54
|
|
|
אווףףף אני מחכה ל LBP שללייי!! הוא בדרך מארה"ב! אני משתגעעע
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
06.11, 14:08
|
|
|
היי ראיתם את השלושים דקות של HEAVY RAIN?
וואו פשוט מדהים!
נראה אמיתי וזה לא יאומן שזה לא סרט! כמו MGS4 הסצנות מעבר שהם הראו היו מושלמות!
|

תאמינו או לא מצאתי את זאתי בגוגל
|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #90 פורסם:
06.11, 14:09
|
|
|
timtambla |
 |
|
|
אווףףף אני מחכה ל LBP שללייי!! הוא בדרך מארה"ב! אני משתגעעע |
|
|
|
|
הוא לא היה אמור להגיע לפני ארבה ימים? או שהוא צריך להגיע ביום ראשון הקרוב?
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|