פיתוח הגרסה השנייה של המוד (22/35) - 28.1.09 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: פיתוח הגרסה השנייה של המוד (22/35) - 28.1.09
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Amit_B

מתכנת שרת DeathMatch

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 07.11, 17:34

ברירת מחדל פיתוח הגרסה השנייה של המוד (22/35) - 28.1.09

Vgames DeathMatch
0.2.0

לא עבר הרבה זמן מתאריך פתיחת השרת, אבל מה לעשות שאנחנו נמרצים גם אחרי שנתיים של משחק
אז ככה, עד עכשיו היו לנו כ7 עדכונים, אבל מכיוון שסיימנו עם הבאגים - התחלנו לעבוד על הגרסה השנייה, 0.2.0 (המוד כרגע ב0.1.5E).
הגיע הזמן לעדכן את הנושא הזה [=
מעכשיו תוכל לראות בכותרת "איפה" הפיתוח עומד.
אז מה מצפה לנו ב0.2.0?
רשימת העדכונים בגרסה הבאה של המוד
פעילויות
- פעילות חדשה, "Parachuting": כל השחקנים משוגרים לתוך מטוס Andromanda, מקבלים מצנח וצונחים לשמיים, ובקרקע יש צ'קפוינט אליו הם צריכים להגיע. הראשון שיינצח היישר לתוך הצ'קפוינט ייזכה.
- פעילות חדשה, "SpecialRace": מירוץ מיוחד בו השחקנים לא מקבלים רכבים. כמו במירוץ הרגיל גם כאן יש סוגי מירוצים: 1-ריצה 2-שחייה 3-גטפאק.
- פעילות חדשה, "SeaTrip": פה לשם שינוי אין מנצח. ספינה שטה בצורה אוטומטית בים, עם השחקנים שהצטרפו אליה, ועוברת בכל מיני מקומות. בדרך אפשר לראות חיות ימיות, אובייקטים, ועוד.
- פעילות חדשה, "Kickstar": כמעת כמו במוד הישן (של LucifeR), השחקנים שהצטרפו משוגרים עם הרכב שלהם למקום בו מופיעים צ'קפוינטים במקומות רנדומאליים, כל פעם שתקחו צ'קפוינט תקבלו עוד נקודה. יחד עם מציאת הצ'קפוינטים יש להרוג בעזרת רובה שתקבלו את יריבכם, האחרון שיישאר על המגרש ייקבל סכום כספי התלוי בנקודות שלו.
- פעילות חדשה, "Falling": פעילות בסגנון הKart רק בלי מכוניות - כולם משוגרים לבניין גבוהה, האחרון שנשאר עליו ולא נופל מנצח.
- פעילות חדשה, "Manhunt": כל השחקנים שמצטרפים הופכים לירוקים פרט לשחקן אחד שהופך לאדום. כל הירוקים צריכים להרוג את האדום, אם האדום מצליח לשרוד דקה, הוא מנצח, ואם לא - הירוקים מקבלים כסף.
- שיפור פעילות המירוצים: עוד מסלולי מרוץ.
- שיפור פעילות המלחמה: מלחמה עם נשק מסויים.
- שיפור פעילות הWWE: אפשרות להיות צופה.
תוכן ומערכות
- איזור אימונים: אפשרות לירות על אובייקטים זזים (כמו בVG1) עם מהירויות שונות, מסלולים שונים, ועוד.
- איזור עם מכוניות קטנות: RC Barron, RC Tiger ועוד.
- רכבים, פיקאפים, אובייקטים, ועוד חדשים.
- מערכת בתים: אפשרות לקנות בית עם מצלמות, אזעקות, כספות, רכבים, פיקאפים, אובייקטים, ועוד.
- בונוסים נוספים: ביניהם להרוג 50 שחקנים עם נשק מסויים, לנצח ב10 מלחמות שרת, ועוד.
- שיפור האדמין מוד.
- בוט צ'אט: אפשרות לעזור לאנשים שמבקשים עזרה ואפילו לבדוק צ'יטרים.
- סטטיסטיקות מורחבות.
- חנות בגדים: אפשרות להחליף דמות בלי למות.
- אייקונים במפה.
- פיקאפי Info.
- אפשרות לעשות משימות בתמורה לכסף.
- עבודות חדשות: דוור, שליח פיצה.
- הוספת אפשרויות קלאן וכנופייה: destroy למחיקה (רק לכנופייה), mute להשתקת הצ'אט, unmute להורדת ההשתקה לצ'אט.
- חנות פצצות: כוללת פצצות לרכבים, פצצות לזריקה מתוך אוטו, פצצות בילתי נראות, פצצות להולך רגל, ועוד.
- איזורים ללא תקיפה: מסומנים בGANG ZONE, מי שנכנס אליהם ויורה - נהרג. בדיוק כמו בבנק ובחנויות הנשק.
- שיפור מערכת הטלפון: אפשרות להתקשר לשוטרים, לרופאים, ועוד.
- שיפור מערכת הדריפטים: הוספת מיקומים שונים לדריפט.
- שיפור מערכת הקרבות האישיים: הוספת מיקומים שונים לקרבות אישיים.
- בתי חולים: בהם ניתן לקנות חיים, מגן, וכרטיס (שאיתו אפשר לקבל חיים בחינם).
- מערכת Hitman: כמו במודים ההיסטוריים של הLVDM, אפשרות לשים כסף על ראשו של שחקן ומי שהורג אותו ייקבל את הכסף הזה.
מחוץ לשרת
- מערכת mIRC: תוכנה המאפשרת לדבר בצ'אט. שחקנים שיירצו יוכלו לראות מה כותבים בתוך הmIRC יוכלו. בנוסף אנשים המחוברים לתוכנה ייראו מה קורה בשרת, נצחונות בפעילויות, אנשים מתים, ועוד.
- בוט mIRC: בוט שייאפשר לשחקנים המחוברים לתוכנה הנ"ל לקבל תשובה לשאלות מסויימות, כמו "מה האייפי של השרת?".
- פלאגין לשינוי הגראביטי לשחקן: אפשרות מיוחדת שתאפשר לנו לשנות כוח משיכה לשחקן אחד בלבד. עוד לא העלנו את מה שנוכל לעשות עם זה, אבל אני מניח שיהיה נחמד לפתח את זה וליצור חללית שנוסעת לירח, פעילות מטריקס, גראביטי ב/mm, ועוד.
- עמוד באינטרנט לכל שחקן: אפשרות לשנות את הסיסמא שלכם, את השם משתמש, הפרטים, לראות את ההריגות שלכם, ועוד והכל דרך האינטרנט.
הרעיונות שלכם + רעיונות אחרונים מהצוות
- אפשרות לבחור אם הקלאן שלכם פתוח לטסטים או לא (Mr_Kevin).
- עוד נשקים לקרבות האישיים (dany930).
- מערכת נקודות: לכל שחקן יהיו נקודות, הפקודות הרבות שיהיו לרמות יבזבזו נקודות ולא כסף (Vgames).
- ככל שהרמה גבוהה כך הפקודות לרמות יהיו משופרות יותר (Vgames).
- איזור DM עם גטפאק ועוזי (Demp).
- פעילות Capture The Flag (Vgames).
- WWE רב משתתפים על אובייקט באויר + מי שנופל מת (Vgames).
- מערכת שמירת מיקומים (dany930).
- חנות מכוניות ענקית (Vgames).
- עיר נוספת: ליברטי סיטי (Liberty City) המתוקנת (Vgames).
- מירוצים אישיים: כוללים מסלולים שונים ומסלולי אתגר (BroLeX).
- אפשרות לכתיבת השם האמיתי שלכם בeditprofile (Vgames).
- שלום בין קלאנים: אפשרות לעשות שלום בין קלאנים ובכך לאפשר להם לפתוח ולסגור שערים במפקדות אחד של השני (FrighT).
- רמות חדשות (Vgames).
במקומות בהם רשום "Vgames" הכוונה היא לרעיון של הצוות.

(22/35)

צבעים:
כחול - רעיון מתוכנן.
אדום - רעיון שהתבטל.
ירוק - רעיון שכבר הוכן.

רעיונות לגרסה שתגיע אחרי הגרסה הזו - 0.2.1:
- שמירת שפורים לרכב (sharinox).
- פעילות: CrazyWWE, כמו הWWE הרגיל רק עם נשקים (V1rTu4L).
- אפשרות להפוך שחקן בקלאן לטסטר (SeXyMaN).
- זיקוקים בשעות הלילה (Vgames).
- אפשרות לעבוד ברפת: כולל פרות זזות (Vgames).
- מכוניות משופרות על גבי המפה (Vgames).
- שינוי סוג הלחימה (Vgames).
- שינוי סוג ההליכה (Vgames).
- מטוסים זזים אוטומטית בשדה התעופה (Vgames).
- אפשרות למלחמת קלאנים מאורגנת (Vgames).

בקרוב ייפתח נושא לרעיונות לגרסה שתבוא לאחר הגרסה החדשה, 0.2.1.

בתודה,
צוות Vgames 3.

נערך לאחרונה על ידי Amit_B, 28.01 בשעה 15:41.

gmR Amit

האווטר המגניב של Mr_Kevin

חשבון משתמש פתוח

#2   פורסם: 07.11, 17:43

יש לי שתי רעיונות:

רק לא להקפיץ נראה לי עמוד 3/4

Mr.KevS@WindowsLive.com

האווטר המגניב של AlleN_B ( =

משתמש ותיק

#3   פורסם: 07.11, 18:06

ואיייי יהיה קטלני !!
הרעיון שלי שיחזירו את המלחמות שהיו במוד הקודם כמו למשל : " האדמין התחיל מלחמת קומבט להירשמות ... "

= AlleN_B =

האווטר המגניב של «•Ko[R]eN•»

שואף לשלמות

#4   פורסם: 07.11, 18:48

ואי יהיה חייההההההההההה

VGames DeathMatch Player
----------------------

Clan[LoL
----------------------

Nick:[LoL]Ko[R]eN
----------------------

האווטר המגניב של Firo

מנהל פורום DeathMatch

#5   פורסם: 07.11, 19:13

נשמע טוב..
אני מקווה שזה לא הכל

האווטר המגניב של -FaDe-

שואף לשלמות

#6   פורסם: 07.11, 19:18

משו יפה

-FaDe_C-
שחקן -ב- VGames 5-3
מתכנת שרת : Stunts And Races
Cmpat Arms Player
Clan:VGisreiL

האווטר המגניב של Yuval_H

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 07.11, 19:26

אהבתי את הרעיונות עמית...

גם לי היה קעיון אבל הוא כבר נאבד בדפים הקודמיםם של GTA ראשי...
הנה הוא:
שתהיה פקודה ללידרי הקלאנים שקוראים לה AFP Clan Name/ שזה אומר Ask For Peace וכאשר הלידר משתמש בפקודה זו נשלח ללידרי הקלאן שיקש לעשות עימם שלום "הקלאן X רצה לעשות שלום עם הקלאן שלך", וללידרי הקלאן ששלח "הקלאן X אישר את השלום עם הקלאן שלך", ובצ'אט הראשי יהיה רשום "הקלאנים X וY הכרזו על שלום בינהם, בהצלחה להם!".
לאחר כל התהליך הזה יפתח צ'אט משותף לשחקני שני הקלאנים ושיגור מיוחד למפקדה של הקלאן השני שהיא PHQ/ שזה Peace HQ.
כדי לבטל את השלום אחד מהלידירים של אחד הקלאנים יצטרך בפקודה BP/ שזה Brake Peace, ושהלידר ישמש בפקודה זו זה ירשום לשני הקלאנים "השלום שלך עם הקלאן X בוטל", ובצ'אט הראשי "הקלאנים X וY ביטלו את השלום בינהם".
ניתן לעשות שלום רק עם שני קלאנים בלבד!
וכדי למנוע הצפה בפקודה אם קלאן מבקש שלום אם קלאן שיש לו כבר שלום זה ירשום לו "יש לך כבר שלום הקלאן הזה!"...

זהו...

Yuval_H

האווטר המגניב של Amit_B

מתכנת שרת DeathMatch

#8   פורסם: 07.11, 22:52

Mr_Kevin, את הרעיון השני שנתת שם אני לא אקח כי יש מספיק מטרות להשיג כסף. את הראשונה אני אקח אבל בדרך יותר פשוטה - אפשרות לבחור אם הקלאן שלך פתוח לטסטים, ואז ב/claninfo יוכלו לראות אם כן.

NoRulleZz, כמו שכתבתי מערכת המלחמות בגרסה הבאה תשתפר ומה שכתבת קיים בה.

Yuval_H, רעיון נחמד אבל לא דרוש לדעתי, ולכן לא אכניס אותו לרשימה.

תודה לכל השאר

gmR Amit

האווטר המגניב של TrMeid

מנהל שרת DeathMatch

#9   פורסם: 08.11, 22:57

זאת הבמה שלכם להביע רעיונות למוד, אני מאמין שכולכם רוצים שיהיה מוד ע"פ בקשתכם כאן יש לכם הזדמנות להכניס רעיונות שלכם לגירסה החדשה..

בברכה, מידן,
מנהל קהילת VGames DeathMatch, הנהלת ערוץ GTA
צוות הנהלת קהילת גינדיס
יצירת קשר - Meidan@VGames.co.il

האווטר המגניב של dany930

מודל לחיקוי

#10   פורסם: 08.11, 23:58

קרב אחד על אחד בזירה גדולה , בעזרת הפקודה /inviteduel id ואחרי האיידי בחירת נשק שאיתו תרצה להלחם נגד היריב שזה יכול להיות כל נשק כולל בזוקה וגם מיניגאן בזירה גדולה כמו וואר ככה מספרי הנשק יופיעו בפקודה /inviteduel help שם יופיעו פרטי הנשקים בזוקה נגיד מספר 1 עוזי 2 והלאה וגם זה כולל מסור רימונים כל מה שיש בחנות נשקים ומעבר לזה , אז הפקודה היא כאזת /inviteduel idplayer idweapon אתה שולח לקרב אבל הוא לא יודע איזה נשק בחרת ואז הוא יכול לאשר הזמנה עם הפקודה /accpetduel ואז מתחיל הקרב וגם לעשות ככה שבמהלך הקרב לא יהיה ניתן להשתגר לשום מקום וגם שלא יהיה אפשר להשתמש בפקודה /kill או /afk ואם הוא יוצא מהשרת אז היריב השני מנצח אוטמטית זה יהיה קטלני אני יודע שיש את הפקודה /pbattle אפשר למחוק אותה ולשים את מה שאמרתי זה יהיה פשוט חזק ביותר והשרת ישתפר יותר ויותר ויהיה כיף יותר לשחק בו עמית תחשוב על זה כי זה רעיות פצצה פשוט בבקשה תשים את זה!!!

כינוי בוונט: [KiD]twice
כינוי בשרת וי גיימס 1: [KiD]speed
רמה בשרת וי גיימס 1: 10
כינוי בשרת וי גיימס 2: Dany_John
כינוי בשרת וי גיימס 3: [KiD]speed
רמה בשרת וי גיימס 3: 14
כינוי בשרת וי גיימס 4: [KiD]speed
רמה בשרת וי גיימס 4: 1

dany930 השולט

מנהל קלאן KiD

האווטר המגניב של Amit_B

מתכנת שרת DeathMatch

#11   פורסם: 09.11, 08:46

דני, לא הבנתי מה שונה הpbattle ממה שכתבת (חוץ מהשמות של הפקודות)?

gmR Amit

האווטר המגניב של dany930

מודל לחיקוי

#12   פורסם: 09.11, 15:50

Amit_B
ציטוט:
צפה בהודעה
דני, לא הבנתי מה שונה הpbattle ממה שכתבת (חוץ מהשמות של הפקודות)?
אהה נכון יש את זה אבל יש דברים שחסרים שמה אין מיני גאן בנשקים ואין עוד נשקים תעשה שיהיה שם את כל הנשקים הכול גם מה שיש במשחק הרגיל למלחמה הזאת ואז יהיה יותר שווה

נערך לאחרונה על ידי dany930, 09.11 בשעה 15:56.

dany930 השולט

מנהל קלאן KiD

מצליחן

#13   פורסם: 09.11, 20:01

נישמע חזק

[Pa[C]MaN[VDP
כולם להגיב בבקשה
לחץ כאן!

האווטר המגניב של !~Tr00Per~!

שואף לשלמות

#14   פורסם: 09.11, 20:05

אין עמית המוד צופה לגדולות,אני מצפה להמון,יאללה ביי

האווטר המגניב של yuval_ebai9

מודל לחיקוי

#15   פורסם: 10.11, 01:08

שהיה כמו בשרת 1 /tree זה מקום שממלא חיים ומגן ואפשר לקנות נשקים

פרסומת

נינג'ה בלגי

#16   פורסם: 10.11, 14:34

יואו איזה מוד נדיר אחד המודים היפים ששמעתי תפרט עוד מתי נפתח והכול אחלה מוד עמית אתה לא מפסיק להפתיע.

NickNames:
vGames 3:[PcS]Sh0TeR,[SoS]Sh0TeR Levels:12
vGames 4:Admin Level 1,[PgR]Sh0TeR Level:UnKown
Sh0TeR

מלחמת המייפל הראשונה
המבצע הצליח אבל אוכלוסיית ילדי המייפל גדלה
אנא הצטרפו למאבק נגד המייפל סטורי!

בברכה,
תומר.

האווטר המגניב של vihay10

משתמש רציני

#17   פורסם: 10.11, 14:41

אפשר להוסיף מלחמה של מסורים רעיון טוב לא?

בס"ד
ברוך השם אני חי ונושם בלי עין הרע
תגיבו לי בבקשה
דיון הקלאן AN!
הוא עשה נו ולא אנחנו!(ה')
מת להיות בצוות Combat Arms
שמות משתמש במשחק VGames 3
OmG]AviHayBoy]
OmG]Avihay]
רמות:8 שתיהם
שם משתמש בוונט:אביחי
מי שצריך עזרה מייל:
גם מסגנ'ר!!!!

האווטר המגניב של Demp

חבר צוות

#18   פורסם: 10.11, 19:12

רעיונות:
1. לעשות סוג של מלחמה חדשה, כל אחד מקבל ג'טפק ועוזי ומשתגר למלון come a lot שיהיה מגודר מכל הצדדים, האחרון שנשאר מנצח.. (אפשר לעשות את זה אפילו כאיזור dmz ולא פעילות)
2. קניית רכב: כל הרכבים במוד יהיו למכירה (בלי הודעה כל פעם שנכנסים לאוטו, רק שורה אחת במידה והאוטו כבר קנוי). המכוניות יעלו בהתאם לביקוש שלהם, כמה נדירות הם ואפילו מכוניות בהזמנה אישית (עד גבול מסויים של מכוניות, כמה שיותר סוגים של מכוניות - ככה יעלה המחיר עד שבכלל לא יהיה אפשר להוסיף עוד). כדי שלא סתם לכל אחד יהיה 20 מכוניות, כדי לקנות את האוטו צריך להשלים מסלול ארוך (20 דקות בערך) מנקודה אחת למקום הקניה (או לבית של הבן אדם) בלי להשתגר לשום מקום ובלי לסרוט את האוטו. ברגע שהאוטו נפגע - המסלול יתבטל.
וכדי שלא סתם יברחו מהשרת עם מלא מכוניות, כל יום בערך ירד מהחשבון בנק של הבעלים מספר כסף (אחוז מסויים מהרכב) ואם הוא לא יכול לשלם, האוטו ילקח מהבן אדם.
ומקסימום אם כל המכוניות במוד תפוסות, פעם בחודש אפשר לאפס את הבעלות של כל המכוניות (או המכוניות שלא השתמשו בהם מעל מספר ימים).

ועוד משהו:
שניה אחרי שאנשים מתים הם עושים את הפקודה שמפוצצת את הסביבה שלהם, ממש פקודה מיותרת גם אם תגבילו את זה לאנשים חיים.. אני לא רואה מצב שמישהו יצטרך לפוצץ את עצמו ולא אחרים, יש kill אם מישהו רוצה..

נערך לאחרונה על ידי Demp, 10.11 בשעה 23:06.

האווטר המגניב של dany930

מודל לחיקוי

#19   פורסם: 12.11, 19:33

Demp
ציטוט:
צפה בהודעה
רעיונות:
1. לעשות סוג של מלחמה חדשה, כל אחד מקבל ג'טפק ועוזי ומשתגר למלון come a lot שיהיה מגודר מכל הצדדים, האחרון שנשאר מנצח.. (אפשר לעשות את זה אפילו כאיזור dmz ולא פעילות)
2. קניית רכב: כל הרכבים במוד יהיו למכירה (בלי הודעה כל פעם שנכנסים לאוטו, רק שורה אחת במידה והאוטו כבר קנוי). המכוניות יעלו בהתאם לביקוש שלהם, כמה נדירות הם ואפילו מכוניות בהזמנה אישית (עד גבול מסויים של מכוניות, כמה שיותר סוגים של מכוניות - ככה יעלה המחיר עד שבכלל לא יהיה אפשר להוסיף עוד). כדי שלא סתם לכל אחד יהיה 20 מכוניות, כדי לקנות את האוטו צריך להשלים מסלול ארוך (20 דקות בערך) מנקודה אחת למקום הקניה (או לבית של הבן אדם) בלי להשתגר לשום מקום ובלי לסרוט את האוטו. ברגע שהאוטו נפגע - המסלול יתבטל.
וכדי שלא סתם יברחו מהשרת עם מלא מכוניות, כל יום בערך ירד מהחשבון בנק של הבעלים מספר כסף (אחוז מסויים מהרכב) ואם הוא לא יכול לשלם, האוטו ילקח מהבן אדם.
ומקסימום אם כל המכוניות במוד תפוסות, פעם בחודש אפשר לאפס את הבעלות של כל המכוניות (או המכוניות שלא השתמשו בהם מעל מספר ימים).

ועוד משהו:
שניה אחרי שאנשים מתים הם עושים את הפקודה שמפוצצת את הסביבה שלהם, ממש פקודה מיותרת גם אם תגבילו את זה לאנשים חיים.. אני לא רואה מצב שמישהו יצטרך לפוצץ את עצמו ולא אחרים, יש kill אם מישהו רוצה..
הפקודה /bm שמפוצצת את הסביבה אחרי שמתים בכלל לא מיותרת היא מאוד טובה אם אתה רוצה לחסל את היריב שהרג אותך להשאיר אותו וגם יש לי עוד כמה רעיונות:
1. עמית תעשה במוד החדש פקודה לשמור מקום כמו בוי גיימס /saveloc ופקודה להתשגר למקום שלך /gotoloc שזה יהיה נגיד מרמות 5 ומעלה ככה או פחות מרמה 5 זה יהיה מגניב אבל שהמקום ששמרת ישאר גם שתצא מהשרת שלא יימחק כי בוי גיימס 1 נמחק ושוב צריך לשמור שהוא ישמר שם במידה ורוצים לשנות עושים שוב את הפקודה /saveloc והמקום נשמר במקום אחר כמובן שאסור לשמור מקום במפקדות או בוואר כמו הכללים בוי גיימס 1 זה יהיה מגניב.

2. שתהיה אפשרות לקנות רכבים מערכת קניית רכבים בכל השרת כל רכב בשרת יהיה למכירה במחיר מסוים קניית רכבים תתאפשר נגיד מרמה 2 זה יהיה טוב וכל רכב יעלה עד 500 אלף דולר ככה תלוי כל רכב אתה כבר תחליט כמו שהיה פעם במוד הישן של וי גיימס 1 של המוד של מתן לוי ההוא אבל שזה יהיה יותר משופר תהיה את הפקודה /buycar אתה קונה את הרכב וכל מי שנכנס לרכב רואה את שם הרכב ולמי הוא שייך אם הוא לא שייך לאף אחד אז ככה גם רשום ופקודה /callcar לשגר לעצמך את הרכב כמובן בחינם ללא כסף וכמה פעמים שרוצים אפשר לשגר אם מישהו נוסע בו ואתה משגר את הרכב שלך האיש שנוסע בו נעלם לו הרכב וכתוב לו בעל הרכב זימן את רכבו ושתהיה גם אופציה למכור את הרכב ומקבלים את כל הכסף חזרה /sellcar שכל הרכבים שיש בשרת יהיו למכירה חוץ מרכבים שיש במפקדות כמובן אני יודע שכבר עשית שיש רכבים למכירה אבל תמחק את החנות מכוניות הקטנה תעשה את זה יותר שווה ויותר מגניב.

3. הפקודה שעושה אותך במצב fhantom שזה מוד כזה שרק את רואה מי שנכנס לזה ורק אותך רואים תעשה את זה לרמה 3 לפחות לא לרמה 14 זה מוגזם מידי עמית ככה יהיה יותר שווה אנשים גם ברמות נמוכות יוכלו להנות אני רמה 11 וזה ל 14 קצת מוגזם מידי תעשה שזה יהיה לרמות 3 ומעלה.

עד כאן הרעיונות שחשבתי עליהם וגם ציטטתי את דאמפ תשאיר את הפקודה /bm כמו שציינתי למעלה כי זו פקודה לא מיותרת וטוב שיש אותה שיהיה לי עוד רעיונות אני יכתוב כאן מקווה שאהבת את הרעיונות עמית ושתשים אותם בגרסה החדשה!!!

dany930 השולט

מנהל קלאן KiD

האווטר המגניב של Amit_B

מתכנת שרת DeathMatch

#20   פורסם: 12.11, 21:51

dany930
ציטוט:
צפה בהודעה
הפקודה /bm שמפוצצת את הסביבה אחרי שמתים בכלל לא מיותרת היא מאוד טובה אם אתה רוצה לחסל את היריב שהרג אותך להשאיר אותו וגם יש לי עוד כמה רעיונות:
1. עמית תעשה במוד החדש פקודה לשמור מקום כמו בוי גיימס /saveloc ופקודה להתשגר למקום שלך /gotoloc שזה יהיה נגיד מרמות 5 ומעלה ככה או פחות מרמה 5 זה יהיה מגניב אבל שהמקום ששמרת ישאר גם שתצא מהשרת שלא יימחק כי בוי גיימס 1 נמחק ושוב צריך לשמור שהוא ישמר שם במידה ורוצים לשנות עושים שוב את הפקודה /saveloc והמקום נשמר במקום אחר כמובן שאסור לשמור מקום במפקדות או בוואר כמו הכללים בוי גיימס 1 זה יהיה מגניב.

2. שתהיה אפשרות לקנות רכבים מערכת קניית רכבים בכל השרת כל רכב בשרת יהיה למכירה במחיר מסוים קניית רכבים תתאפשר נגיד מרמה 2 זה יהיה טוב וכל רכב יעלה עד 500 אלף דולר ככה תלוי כל רכב אתה כבר תחליט כמו שהיה פעם במוד הישן של וי גיימס 1 של המוד של מתן לוי ההוא אבל שזה יהיה יותר משופר תהיה את הפקודה /buycar אתה קונה את הרכב וכל מי שנכנס לרכב רואה את שם הרכב ולמי הוא שייך אם הוא לא שייך לאף אחד אז ככה גם רשום ופקודה /callcar לשגר לעצמך את הרכב כמובן בחינם ללא כסף וכמה פעמים שרוצים אפשר לשגר אם מישהו נוסע בו ואתה משגר את הרכב שלך האיש שנוסע בו נעלם לו הרכב וכתוב לו בעל הרכב זימן את רכבו ושתהיה גם אופציה למכור את הרכב ומקבלים את כל הכסף חזרה /sellcar שכל הרכבים שיש בשרת יהיו למכירה חוץ מרכבים שיש במפקדות כמובן אני יודע שכבר עשית שיש רכבים למכירה אבל תמחק את החנות מכוניות הקטנה תעשה את זה יותר שווה ויותר מגניב.

3. הפקודה שעושה אותך במצב fhantom שזה מוד כזה שרק את רואה מי שנכנס לזה ורק אותך רואים תעשה את זה לרמה 3 לפחות לא לרמה 14 זה מוגזם מידי עמית ככה יהיה יותר שווה אנשים גם ברמות נמוכות יוכלו להנות אני רמה 11 וזה ל 14 קצת מוגזם מידי תעשה שזה יהיה לרמות 3 ומעלה.

עד כאן הרעיונות שחשבתי עליהם וגם ציטטתי את דאמפ תשאיר את הפקודה /bm כמו שציינתי למעלה כי זו פקודה לא מיותרת וטוב שיש אותה שיהיה לי עוד רעיונות אני יכתוב כאן מקווה שאהבת את הרעיונות עמית ושתשים אותם בגרסה החדשה!!!
/bm לא יימחק אבל אולי תחסם האפשרות לבצע את הפיצוץ כאשר מתים.
1. רעיון טוב, ייתווסף לגרסה השנייה.
2. יש לנו כבר תוכנית בשביל זה.
3. יש את ghost, זה מספיק הפקודה הזאת היא לרמה 14 כי היא לא רגילה, שחקנים אחרים יכולים לחשוב שהשתגרתם כשהשתמשתם בה.

gmR Amit

האווטר המגניב של <<§FaKe§>>

מודל לחיקוי

#21   פורסם: 12.11, 22:36

1. אני חושב ששחכתם את שיגור הSANDKINGS שכולם אוהבים אותו ואפילו פתחו עליו כמה נושאים
הרבה עושים שם פעילויות זה דווקא מגניב שווה להוסיף

2.בטלפון:אפשרות לעשות שיחה ל2 אנשים או 3 נשמע לי מגניב

3.רשימת חברים למשל אם אני יעשה /3 [TEXT] זה ירשום ישר לחבר שאני רוצה PM כזה
כמו חיוג מקוצר חח

ויש לי עוד משהו אחד דברו איתי בפרטי

ClaN: TNT Clan
Vg 3 LeVeL:12

האווטר המגניב של Demp

חבר צוות

#22   פורסם: 13.11, 00:20

עכשיו ראיתי מה שfake רשם, לגבי 3:
יהיה יותר טוב לעשות נגיד /start 3 ואז כל מה שאתה כותב בצ'אט ישר עובד ל3 כpm, במקום לרשום כל פעם /pm 3.. ממש מעצבן כל הזמן להחליף שפה וזה יכול לפתור את הבעיה חלקית.
לסגור את השיחה זה /end כמובן
(אם עושים את זה, אז שיהיה אפשר לעשות /start admin ולדבר באדמין צ'אט)

ועוד משהו, לבטל ב /admins שרואים את הרמות של האדמינים.. צ'יטרים יכולים לנצל את העובדה שיש רק אדמינים ברמה 1 בשרת שלא יכולים לתת להם באן.

האווטר המגניב של Amit_B

מתכנת שרת DeathMatch

#23   פורסם: 13.11, 10:36

2 התגובות שמעלי רעיונות מצויינים, נוספו.
נ.ב
הייתם רוצים להגדיל את המקסימום חברים?
עריכה:
אין שום באג במוד?
חייבים לדווח על הכל כי ביום ראשון אני מתחיל לבנות את הגרסה השנייה, ובאגים שידווחו ביום ראשון ואחריו יתוקנו רק לאחר יציאת הגרסה השנייה!

נערך לאחרונה על ידי Amit_B, 13.11 בשעה 10:41.

gmR Amit

פרסומת

האווטר המגניב של TrMeid

מנהל שרת DeathMatch

#24   פורסם: 13.11, 12:12

טוב הצלחנו למצוא פיתרון לתיקון באגים תוך כדי בניית הגירסה החדשה,
עמית ואני התחלנו לעבוד על הגירסה החדשה אתם מוזמנים תמיד לדווח לנו על באגים.

עריכה (עמית):
למי שלא הבין אתם מוזמנים לדווח לנו על באגים שיתוקנו גם בזמן שאנחנו עובדים על הגרסה החדשה, כמו כן גם מפקדות ייתקבלו וגם רעיונות נוספים.
ותאריך תחילת הבנייה של הגרסה החדשה הועבר להיום

נערך לאחרונה על ידי Amit_B, 13.11 בשעה 13:13.

בברכה, מידן,
מנהל קהילת VGames DeathMatch, הנהלת ערוץ GTA
צוות הנהלת קהילת גינדיס
יצירת קשר - Meidan@VGames.co.il

האווטר המגניב של N1trO

מודל לחיקוי

#25   פורסם: 13.11, 16:28

איזה מוד חזק

samp: [gmR]N1trO
Ventrilo: gmR N1trO
GTA IV Live: OmeRDiE

הנהלת GTA IV

מעצב חתימות מומחה
אדמין בשרת Vgames 3 ואחרי פעילויות

האווטר המגניב של Hill

HDesign

#26   פורסם: 13.11, 17:58

אפשרות להזמין יותר חברים לקרב,
נגיד 2 נגד 2...
ואפשרות לבחור נשק...

Yossi
Email: Yossi.Genin@Gmail.Com
Hill Design
Pawno Scripter

האווטר המגניב של dany930

מודל לחיקוי

#27   פורסם: 13.11, 22:28

Amit_B
ציטוט:
צפה בהודעה
/bm לא יימחק אבל אולי תחסם האפשרות לבצע את הפיצוץ כאשר מתים.
1. רעיון טוב, ייתווסף לגרסה השנייה.
2. יש לנו כבר תוכנית בשביל זה.
3. יש את ghost, זה מספיק הפקודה הזאת היא לרמה 14 כי היא לא רגילה, שחקנים אחרים יכולים לחשוב שהשתגרתם כשהשתמשתם בה.
עמית אל תחסום את האפשרות לעשות /bm אחרי שמתים זה כיף שמתים לעשות לפעמים שהיריב במידה ויש לו קצת חיים גם ימות זה טוב אל תחסום בבקשה ובקשר ל 2. שענית לי עם מערכת קניית רכבים איזה תוכניות כמו שאני רשמתי כי מה שאני רשמתי זה חזק וקטלני ביותר!!!

ובקשר ל 1 כן תוסיף אותו אבל אל תשכח שה saveloc כלומר המקום ישמר גם שאתה יוצא מהשרת זה נשאר שמור ושהיה ניתן להשתגר למקום שלך גם אם רכב לא רק עם השחקן ובקשר ל 3. את ה ghost זה מיוחד אבל תעשה שזה יהיה לרמה 3 זה יהיה טוב יותר עד שאנשים יגיעו לרמה 14 זה מלא זמן תן גם לחדשים להנות ואני רק רמה 11 זה מלא הריגות תחשוב על זה.

dany930 השולט

מנהל קלאן KiD

האווטר המגניב של Firo

מנהל פורום DeathMatch

#28   פורסם: 14.11, 13:06

אני לא יודע אם הציעו את ההצעה שאני מציע כרגע (אם כן, סליחה).
אווקי..
אני מציע להחזיר את המלחמות האוטומטיות כמו במוד הישן.
הרבה שואלים אותי ''למה אין כבר את הפעילויות האלה?'' ''אלה אחלה פעילויות'' וכו'..
זהו עד לפה.
מקווה שפעילויות הטומטיות המגניבות האלה ייעלו בגירסא הבאה
ותודה, אופיר.

האווטר המגניב של <<§FaKe§>>

מודל לחיקוי

#29   פורסם: 14.11, 15:21

1.פעילויות כל אחד יקבל אוטו ועוזי ואז יתחילו לעשות קרבות דרך מכוניות כל אחד באוטו שלו

2 מסלולים אחד על גג גבוה ואחד איפה שהמונסטר

2.לעשות שיגור כמו ב /TEST VG1 ועוד מקום אני כבר מעלה תמונה

ClaN: TNT Clan
Vg 3 LeVeL:12

האווטר המגניב של «•Ko[R]eN•»

שואף לשלמות

#30   פורסם: 14.11, 21:34

כולם נתנו פה אחלה רעיוניות סבבה ואני גם רוצה שהם יהיו !!

VGames DeathMatch Player
----------------------

Clan[LoL
----------------------

Nick:[LoL]Ko[R]eN
----------------------

1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא