משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש צעיר

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
24.11, 10:18
|
|
סיפורים מתוך המשחק: אימפריה במזרח התיכון
שחקן יקר,
אם יש לך סיפור מעניין לגבי המשחק אימפריה במזרח התיכון 2027 נשמח לקרוא.
כאן אתם יכולים לכתוב את התרחיש שהמערכת נתנה לכם ומה אתם בתור מנהיגים עשיתם.
צוות גינדיס
|
|
|
|
|
|

Hattrick Pro

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
09.01, 20:22
|
|
|
באתי, כבשתי, יצאתי...
לזה אתה מתכוון?
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
11.01, 11:51
|
|
יותר סיפור דימיוני שמבוסס על המשחק
יותר סיפור דמיוני שמבוסס על המשחק
כמו...
נבחרתי לראשות הממשלה בשנת 2027.
היתה מתיחות בגבול האותו זמן עם לבנון והחלטתי לפרוס את הצבא...וכו'...
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
20.01, 21:03
|
|
|
התחלתי עם ישראל ובהתחלה רק שיפרתי תמתתעשיה והטכנולגיה הגעתי ליחסים טובים מאוד עם כול המעצמות חתמתי עם הסכם שלום עם מצרים והעלתי את אימון החיילים ל20 והטנקים ל15 והארטילריה ל10 (בהמשך ל15)מטוסים ל5 ועוד כמה דברים ואז אחראי מספר תורות שיפרתי תיחסים עם ירדן אך סוריה התחילה בתקיפות עליה ניסיתי לעזור לירדן בתקיפות אוויריות לא ממש הצלחתי ירדן נכבשה עלידי סוריה בהתחלה לא עשיתי כלום המשכתי בפיתוח של המדינה ואז כבשתי מתוך שעמום תרשות הפלסטינית ואז כבשתי את סוריה ואטומטית עברה עלי ירדן בהמשך כבשתי את לבנון ועירק אחראי המלחמה הקשה עם עירק (לא ממש קשה אבל יותר קשה מהקודמות)ואז הגיעה הזמן לצאת למשהו גדול באמת הצבתי כוחות בגבול אירן סתם כדי להזיהר ואז ניסיתי להילחם בערב הסעודית היא פשוט חזקהההה והיא קרע אותי הצאתי הפסקת אש היא קיבלה וחתמתי איתה על הסכם שלום כי מתו לי מאות אלפים במלחמה הזאת כווית היית לידי והיא כוכלך נראתה קטנה ולא מאיימת ניסיתי
לכבוש אותה אבל היא כבשה אותי חחחח מחר אני יתחיל שוב ניראה מה יהיה
וד'א תקראו את הטיפים שלי בפורום של המשחק ..
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
21.01, 11:40
|
|
יפה :-)
תודה על הסיפור המעניין.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
21.01, 19:49
|
|
|
סיפור של חבר "פתחתי אלפי טילים בליסטים ושגרתי אותם לעב מדינות ערב והם הובסו מטלים אטומים וכימים ואז מצרי נשארה ולא הצלחתי לכבוש אותם"
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
25.01, 06:36
|
|
|
סיפור של חבר שלי: אז ככה באיזה הפסקה בשבוע שעבר ישבתי ליד חבר שלי בזמן שהוא שיחק בגינדיס, והוא התחיל להסביר מה הוא עושה "קבל אחי, אני עכשיו קונה 1000 טילים אטומים... ואז אני הולך להפציץ את מדינות ערב" ואז אני עושה לו "למה זה טוב? מה אתה מרוויח מזה?" הוא עונה לי "זה תענוג לא נורמלי, לראות איך אתה מפציץ את כל מדינות ערב, חבל שאני לא יכול לעשות את זה במציאות" ואני עונה לו "אם הייתי נותן לך את כמות הנשק שהשתמשת בו עכשיו להפציץ את מדינות ערב, אבל בכל הריגה של 1000 ערבים אתה הורג 10 זרים (ישראלים, אמריקאנים....) האם היית עושה את זה?" הוא התחיל לגרד בראש ואז הוא אומר לי "תקשיב, מי אמר שהיו מתים 10 אנשים "זרים"? אני עונה לו "זה בערך מה שקורה בגינדיס, את הולך ותוקף אותם, ואז בטוח כמה אנשים מתים לך, כמה אנשים נלקחים בשבי, אלא החיים."
אז הוא עונה לי "סבבה, אני מסכים איתך, הסיכוי שאני הפגעה באנשים שלא ממדינות ערב גדול".
ואז אני עונה לו "מעכשיו אני רוצה שתעשה חישוב מדויק במי אתה פוגעה ואיך".
הוא עונה לי.......
מצטער חבר'ה ההפסקה הסתיימה, המשך בעוד מספר ימים.
חכו בסבלנות.
|

מפקד טייסת vGames.
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
31.01, 21:49
|
|
הסיפור שלי
הינה סיפור שלי תהנו [=
ניבחרתי לנישיאות בשנת 2027 המשימה הראשונה של היתה פיתוח הצבא ויחסים השקעתי כספים למפעלי צבא, בבנקים ובמדע. כמה חודשים אחר כך הוראתי במעבדות לפיתוחהטילים הבליסטיים.
באותו חודש היתגלה איום מצד לבנון ישאר היגבתי הורדתי את היחמים בינינו לרמה נמוכה ופתחתי במלחמה כוללת שלחתי אלפי חיילים סדירים טנקים וארטילריה, באותו זמן חתמתי אם מדינת מצריים על הסכם צבאי. חודש אחר כך חדרתי לעומק לבנות ורכשתי עוד טנקים וארטילריה ושלחתי אותם לקרב בזמן המלחמה חשבתי לעצמי:"המלחמה הזאת לא לשווה יש לה מטרה שהיא לעצור את האיום מלבנון."
חודשיים אחר כך ניגמרה המלחמה ניצחון למדינת ישראל החיילים אשר בקרב הודיעו:"ניצחון מוחלט ישראל כבשה את לבנון!". הרבה מדליות חולקו למנהיגי הצבא. השקט נישמר במשך כמה חודשים באותם חודשים קישרי הדיפלומטיה עם ארה"ב גבורו וכך גם הסיוע התחילו איומים בין סוריה למצרים בת בריתי ופתחתי במלחמה כוללת על סוריה כל כוחותי הגיעו לסוריה בהתחלה חיל הים הישראלי הפסיד והתחיל מצור ימי אבל חיילי היבשה ניכנסו לתוך סוריה ואחרי חודש של מלחמה התקפה בליסטית מסוריה יצאה לאזור ישראל כ-100 טילים בליסטיים אם ראש נפץ כימי כל הטילים הושמדו,באותו חודש הוראתי בהודעה מיוחד לשיגור 180 טילים בליסטיים בעלי ראש נפץ גרעיני לתקוף את סוריה אף טילי לא הושמד כולם פגעו 10 מיליון הרוגים חשבלי לעצמי:"אני לא מאמין שעשיתי את זה" ארה"ב הורידה את היחסים הדיפלומטים בצורה חדה והמלחמה עדיין נמשכה. כעבור חודש חיילי ישראל נעדפו בקרב בסוריה 2500 טנקים הושמדו 40 אלף חיילים הרוגים וישאר ארי שקיבלתי את ההודעה הזאת שלחתי הצעת הפסקת אש לסוריה והיא נענתה בחיוב. כעבור חודש ניגמרה כהונתי במנהיג מדינת ישראל.
זכיתי לכבוד רב בזמני כמנהיג.
מה אתם אומרים?
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
01.02, 08:29
|
|
סיפור יפה תמשיך כך
סיפור יפה תמשיך כך
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
04.02, 13:25
|
|
|
אבל יש לכם המון באגים!
למשל הרשות הפלסטינית מקבלת חצי מיליארד כל תור בעוד ישראל מקבל בין 5 מיליארד ל7
בעוד טורקיה בכלל מקבלת בין 14 ל18 מיליארד
אתם לא יכולים לעשות ככה שברגע שמדינה כובשת מדינה אחרת אז הסכום מהמיסים של המדינה הנכבשת ילך אל המדינה הכובשת?
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
06.03, 14:59
|
|
אל תתפוס פה פוזה,ואל תיהיה ככה.
אין לי סיפור 
רק הערתי לו.
|
בברכה,יואב. אדמין בקהילת Dream Of DeathMatch GTA. מנהל קלאנים Dream Of DeathMatch.
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|