משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
07.12, 14:35
|
|
|
אני חושב שמשחקי הארקייד מחוברים לשרתי מיקרוסופט ומאומתים לזה שאתה יכול לפתוח אותם. אבל יכול להיות שעם שינוי בקבצים גם הם יהיו פרוצים.
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
07.12, 14:47
|
|
|
נראה לי שאני הולך על לנתק את ה360 מהרשת, להוריד את הדמו אל הדיסק הקשיח הנוסף שיש לי ל360, לשחק אותו ולגמור אותו, למחוק אותו ואז לחבר את הדיסק הרגיל שלי בחזרה ואז להתחבר לרשת בחזרה.
ברמת העיקרון אם אני אשתמש בגיימרטאג שונה, עם דיסק קשיח שונה ולא אהיה מחובר לרשת אני לא ממש יכול לחשוב על דרך שהם יכולים לגלות ששחקתי בדמו.
|

I was PWND by dudi על הציון של KZ2
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
07.12, 14:56
|
|
|
נדב, לא עדיף לחכות כבר לדמו האמריקאי או אפילו למשחק עצמו? כלומר שום דבר מהדמו לא ישנה לך את הרצון לקנות את המשחק, אז זה באמת שווה את כל הסיכונים והבלגן הזה?
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
07.12, 17:45
|
|
|
HBK |
ציטוט: |
 |
|
|
נדב, לא עדיף לחכות כבר לדמו האמריקאי או אפילו למשחק עצמו? כלומר שום דבר מהדמו לא ישנה לך את הרצון לקנות את המשחק, אז זה באמת שווה את כל הסיכונים והבלגן הזה? |
|
|
|
|
must... have... resident... evil...
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
07.12, 17:55
|
|
|
מקבל... באן.. לא .. יכול... לשחק ... בקואופ.. כשהמשחק...יוצא...
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
07.12, 18:18
|
|
|
למה לעזאזל הם יתנו באן על משחק בדמו?
יש גם מצבים בהם היו יוצאים דמואים (לדוגמה,פיפא) שזמינים לפרק זמן באיזור אחד ובשני הלא, והייתי מחליף בין היוזר האמריקאי והאירופי שלי כדי להוריד את הדמו, והייתי משחק אותו על היוזר שבוא הדמו לא זמין.
ובלי קשר, מה זו השטות הזאת להוציא דמו רק באיזור אחד, מה בדיוק זה תורם להם חוץ מתלונות של כל שאר העולם?
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
07.12, 18:42
|
|
|
זה לאו דווקא על באן בגלל הדמו אלא בגלל מבנה הקבצים והעובדה שהוא לא ירד ו"נרשם" כחוק אצלם (בניגוד לדמו שהורדת ממש), מה שיכול לגרום לזה שהמערכת תחשוב ששיחקת בצרובים ותקבל באן.
למה לעשות חלוקת איזורים? כי אלו שווקים שונים ורוצים ליצור אפשרויות שיווק שונות.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
07.12, 20:22
|
|
|
אתם רוצים תמשתמש היפני שלי לנסות להוריד?
|

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
07.12, 20:24
|
|
|
אתם טועים.
אין סיכוי לבאנים.
זה "חוקי" להוריד את הדמו. :/
זה דמו, זה לא משחק מלא שמוגן בזכויות כאלו ואחרות.
ולא צריך מכשיר פרוץ כדי לשחק בזה.
דמו מהנה.
אני ממש גרוע בזה, אני אפליו לא מצליח לעבור את השלב הראשון.
קצת מפריע לי העניין שאי אפשר ללכת ולירות תוך כדי.
אבל פסדר, אני אתרגל. נראה כיף מאוד.
ד"א, זה משחק ה-RE הראשון שאני משחק.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
07.12, 21:24
|
|
|
GuGuSH |
 |
|
|
אתם טועים.
אין סיכוי לבאנים.
זה "חוקי" להוריד את הדמו. :/
זה דמו, זה לא משחק מלא שמוגן בזכויות כאלו ואחרות.
ולא צריך מכשיר פרוץ כדי לשחק בזה.
דמו מהנה.
אני ממש גרוע בזה, אני אפליו לא מצליח לעבור את השלב הראשון.
קצת מפריע לי העניין שאי אפשר ללכת ולירות תוך כדי.
אבל פסדר, אני אתרגל. נראה כיף מאוד.
ד"א, זה משחק ה-RE הראשון שאני משחק. |
|
|
|
|
השאלה איך אתה יכול להבטיח את זה? אם מיקרוסופט מחליטה למשל שהורדת דמו לא מהאזור שלך זה נגד רשיון השימוש (וזה נגד) היא יכולה לתת לך באן. למה אתה בטוח שזה לא יקרה? סביר להניח שלא, אבל אתה נותן אחריות?
בטח כשמדובר בעובדה שאתה מוריד מהאינטרנט ואז לא רשום בהיסטורית הורדות שלך שהורדת אותו. זה יותר מגדיל את החשד שמיקרוסופט תגיד "רגע, הוא משחק בלי שהוא הוריד דרך הלייב! מה זה יכול להיות? באן!".
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
08.12, 03:55
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
השאלה איך אתה יכול להבטיח את זה? אם מיקרוסופט מחליטה למשל שהורדת דמו לא מהאזור שלך זה נגד רשיון השימוש (וזה נגד) היא יכולה לתת לך באן. למה אתה בטוח שזה לא יקרה? סביר להניח שלא, אבל אתה נותן אחריות?
בטח כשמדובר בעובדה שאתה מוריד מהאינטרנט ואז לא רשום בהיסטורית הורדות שלך שהורדת אותו. זה יותר מגדיל את החשד שמיקרוסופט תגיד "רגע, הוא משחק בלי שהוא הוריד דרך הלייב! מה זה יכול להיות? באן!". |
|
|
|
|
Whats done is done.
כבר נכנס למכשיר, כבר הרצתי אותו לבדוק אם הוא פועל.
עכשיו סיימתי את העבודות למחר ואני קם ב7:20 אז אני אבדוק אותו מחר אחרי הלימודים ואתן רשמים (שחקתי בכל הRE אי פעם, אני די פאנבוי של הסדרה ו-4 אחד המשחקים הכי טובים בדור הקודם לדעתי).
בנושא אם יגלו או לא:
- אני משחק ללא גיימר טאג (לא חייבים להכנס לגיימר טאג כדי לשחק אותו)
- אני משחק אותו מהדיסק ישירות ולא מהדיסק הקשיח
- אני אני משחק עם דיסק קשיח חדש לגמרי שמעולם לא נגעתי בו וכנראה לא אגע בו יותר
- אני משחק כשהבוקס מנותק
בכל מקרה איך לעזאזל הם יכולים לעלות עלי אפילו אם הם לא אוהבים את זה?
על הדיסק הקשיח לא ישאר מידע כי אני משתמש באחר, המכשיר לא מחובר לאינטרנט אז הם לא יראו את זה אצלם ואני לא משתשמש ביוזר כך שזה לא ירשם באף יוזר.
בקיצור, איך הם ידעו חנן?
וגם אם כן אני ממש בספק אם יזיז להם שאני משחק דמו.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
08.12, 07:43
|
|
|
יכול להיות שבצורה כזאת באמת הם לא יעלו על כלום. אני ממש לא חושב שזה נורא וגם אם הם ידעו הם יעשו משהו. העניין הוא שזה לא תלוי בי.
אבל כמה אנשים כמוך שיש להם HDD נוסף?
אתם תוקפים אותי כאילו באמת אני אחראי על העניין. אני רק לא רוצה לקבל באן בשביל דמו למשחק שיגיע אלי בעוד כמה חודשים, כשגם ככה אני עמוס במיוחד במשחקים עכשיו.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
08.12, 08:08
|
|
|
אפשר גם פשוט להוציא את הדסיק הקשיח ולהיות מנותק.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
08.12, 08:23
|
|
|
אתה יכול לשחק בלי דיסק קשיח אותו? יכול להיות שזה גם פתרון.
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
08.12, 12:11
|
|
|
טוב אתמול יצא לי לשחק קצת המשחק נראה נהדר וצריך להתרגל אליו קצת..
תחמושת לא באה בכמויות וככה גם חיים.. לא יצא לי לבדוק אותו עד הסוף כי שיחקתי רק עשר דקות אבל לאלה שאוהבים את ז'אנר האימה ובכלל את הסדרה RE כדי לכם..
דרך אגב אי אפשר לקבל באן..
כי זה רק דמו ולא המשחק המלא עם ההגנה נגד העתקה וכל זה..
לא נראה לי שהם היו עושים את האופציה של האקסבוקס לקרוא דמואים דרך דיסק אם זה לא היה חוקי וגם אני שיחקתי בבטא של BFBC באותה דרך ולא הייתה לי שום בעיה.
|
אני בלגי גאה! תעתיקו את זה לחתימה שלכם אם גם אתם חלק מהשילוב המנצח!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
08.12, 12:49
|
|
|
Fixar |
 |
|
|
דרך אגב אי אפשר לקבל באן.. |
|
|
|
|
עוד פעם - זאת דעתך. הסיכוי כמו שאמרנו נמוך (למי שלא מחובר ולא משחק דרך הדיסק הקשיח וכו'), אולם להבטיח דבר כזה זאת טעות.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
08.12, 13:01
|
|
|
אני לא חושב שצריכה להיות בעיה,אלא אם כן כל הפורום של נאו-גף הולך לקבל באן בימים הקרובים.
קראתי גם רשמים מהפורום הנ"ל ואין התלהבות גדולה כל כך לצערי,מתלהבים מהגרפיקה (גם לא יותר מדי,אומרים שהיא יפה אבל לא קראתי משפט בסגנון "הכי יפה על הקונסולות" או משהו כזה) אבל מאוכזבים יחסית מהדמו.
הרבה מכנים אותו RE4HD,לי גם זה נשמע טוב,אבל התחושה שם היא של אכזבה.
נאמר שהשליטה מיושנת ומביאים את DEAD SPACE בתור דוגמא לאיך זה אמור להיעשות.
לי אין מושג כי לא שיחקתי בשניהם (דמו של 2 דקות ב DEAD SPACE לא נחשב),אבל הם די הצליחו להוריד לי את ההייפ מהדמו,במיוחד שאין להם אינטרס והם לא קוטלים את המשחק מתוך פאנבואיות.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
08.12, 13:31
|
|
|
על אף שגם RE4HD יכול להיות אדיר, נדב תמיד מזכיר לנו כי זה מה שהיוצרים של המשחק רוצים לגרום לנו לחשוב, ואחרי כמה שעות, המשחק נהיה שונה. האם זה יתגלה להיות כמו "החברים לקרב החדשים!" שנדב סיפר לנו עליהם בגירס 2, או שאולי לשם שינוי באמת הבטות של מפיצה יתגלו להיות אמת...
בכל מקרה, כפי שאמרתי קודם, גם RE4HD משופר זה משחק של 90+.
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
08.12, 15:53
|
|
זה לא שסגנון המשחק ישתנה אחרי שעתיים, כי השליטה נשארת זהה ל-RE4... אלא אם זה הופך פתאום ל-FPS...
בכל מקרה, הסדרה סיימה את דרכה בתור אימה לחלוטין. כמה חבל.
אני דווקא כן קראתי שזו הגרפיקה הכי טובה שאנשים ראו. 
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
08.12, 18:01
|
|
|
אפשר להביא את המשחק לתערוכה ולתת לאנשים להתרשם שם גם.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
09.12, 14:59
|
|
|
יש מלא משחקים כאלה שפשוט כולם מתחלקים לשתי קבוצות:
אלה שאוהבים אותו,
ואלה שלא אוהבים..
הוא מאוד שונה ממשחקים אחרים וגם השליטה הגיימפליי שלו אחד המסורבלים..
אבל זאת רק דעתי.. אם מישהו אוהב את סדרת האימה היפנית כדי שיקנה כי זה הולך
להיות אחלה משחק בשבילך..
ואני יודע שזה לא קשור לנושא אבל האמתי התאכזבתי מכמות המשחקים שיצאו השנה לעומת 2007 שהייתה השיא בשנים האחרונות למרות שגם GTA IV המצויין וגם גירס 2 יצאו השנה חסרים לי משחקים חדשים לגמרי ולא המשכים בסדרה..
|
אני בלגי גאה! תעתיקו את זה לחתימה שלכם אם גם אתם חלק מהשילוב המנצח!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
09.12, 15:03
|
|
|
גם כמה סקירות על הדמו כבר ציינו שיש קצת בעיות השליטה שלו.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
10.12, 01:38
|
|
|
כמו סקס עם בר רפאלי, הדמו נורא קצר.
יש לו שני חלקים, משום מה לי עולה רק החלק הראשון שהוא קצרצר נורא, צריך לשרוד איזה 3 דקות עד שמסוק מגיע באזור ממש קטנטן ולכן בקושי הצלחתי לחוות את המשחק.
מבחינת שליטה חוץ מאשר כמה טריקים חדשים קלים המשחק מאוד דומה לקודם, שיטת התפריטים והשליטה שופרו אבל הם לא מהפך ממה שRE4 הראה.
אני פשוט מרגיש שלא יצא לי לחוות אותו בכלל כי 3 דקות של להתחמק מזומבים עם SPAWN אין סופי זה די חסר ערך.
מה שכן יצא לי לראות שיש צורך אמיתי בCO OP. כמעט כל כמה שניות יוצא לי להיות באינטרקציה עם שיבה. אם זה שהיא מרפאת אותי, אני אותה או שסתם זומבי זנק עלי והיא בועטת אותו ממני או ההפך.
הבנתי שעיצוב השלבים בנוי במיוחד לCO OP וראינו את זה בדמואים של E3. לצערי החלק שיצא לי לשחק היה כל כך קצרצר ומקביל בערך לשיתנו לשחק מסדרון אחד בגירס וישאלו אותכם מה אתם חושבים על המשחק.
השורה התחתונה היא שזה RE4 על סטרואידים עם הגרפיקה הכי יפה בצד הזה של ה360, שליטה משופרת עם פניה 180 נגישה ורק חבל שהשלב של השאנטי טאון לא עלה לי (אני משער שבגלל הדרכים הלא כשרות שהשגתי בהן את הדמו) בשביל לקבל תחושה יותר טובה מהמשחק.
ד"א, אני עדין מתווכח עם עצמי עם הסרטוני מעבר הם CGI או בזמן אמיתי כי מה שהולך שם זה פשוט בלתי אפשרי.
|

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
10.12, 08:54
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
ד"א, אני עדין מתווכח עם עצמי עם הסרטוני מעבר הם CGI או בזמן אמיתי כי מה שהולך שם זה פשוט בלתי אפשרי.
|
|
|
|
|
חחחחח גם אני לא הצלחתי להחליט 
|

|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
13.12, 16:14
|
|
|
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
13.12, 16:32
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
בטח כשמדובר בעובדה שאתה מוריד מהאינטרנט ואז לא רשום בהיסטורית הורדות שלך שהורדת אותו. זה יותר מגדיל את החשד שמיקרוסופט תגיד "רגע, הוא משחק בלי שהוא הוריד דרך הלייב! מה זה יכול להיות? באן!". |
|
|
|
|
ברור, אין ספק שאני לא בטוח בכלום ולא מסוגל להבטיח כלום ולא לתת אחריות.
אבל מה שאני אומר, זה שלי לא נראה סביר שיתנו באן על זה.
תשמע, דמואים מופצים בחופשיות ובחינם, אז למה ש"יענישו" אותך על זה שהשגת את הדמו הזה?
בלי קשר לאיך שהשגת, כי אני לא חושב שזה משנה כ"כ.
שוב, אני לא יכול לדעת. ממש לא. אבל זה פשוט לא נראה לי סביר, ממש לא.
חנן, אף אחד לא תוקף אותך D:
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
18.01, 08:15
|
|
נחשפה חבילת האספנים של המשחק
|
 |
|
|
Not only will gamers get the actual RE5 game disc, but will also be treated to Steel Book packaging, game manual, a Chris Redfield figure, Tricell messenger bag, BSAA patch, and a swank Kijuju African necklace |
|
|
|
|
התענוג יעלה 90$
|

הבלוג של ה360 שלי
הטורניר השלישי
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
18.01, 08:36
|
|
|
האמריקאי, כי היפני כבר נחשף קודם.
עכשיו אני ממש בהתלבטות...
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
18.01, 09:17
|
|
Bah! רציתי חבילת אספנים פשוטה, לא אחת כזו... לכזו אין לי מקום על המדף  .
נב. זה היה ידוע שהמשחק מתפרש על גבי שני דיסקים?
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|