|
ציטוט: |
 |
|
|
1. מחקו שם את המסוקים. לך תדע למה?
2. קשה רצח להשתלט על השחקן ועל המכוניות אתה יכול לשבור תראש עד שתצליח
לפנות שמאלה או ימינה
3. הסיפור שם בכלל מגעיל, הסיפור שהולך בסאן אנדרס הרבה יותר יפה
4. המשחק לא הולך כזה חלק אפילו למחשב חזק מאוד. רק בעוד כמה שנים יצא המחשב
הטוב שירציץ את המשחק
5. אם אתם לא קונים את המשחק לא ניתן לשחק בMP וכבר יצא IVMP
6. המשחק אמור להיות בדימוי ניו יורק אפילו שקוראים לו שם ליברטי סיטי
טוב אז .. זה לא ממש דומה במיוחד איפה שאתה מתחיל
זה מין מקום קטן כזה שאני לא בטוח שאתה עוד יכול לעבור
7. אין שם חנויות או משהו רק אחרי שתעבור מלא משימות |
|
|
|
|
1. לא מחקו את המסוקים, מחקו את המטוסים, ואתה יודע למה הם מחקו? כי הם לא רצו שאנשים יחכו את המיקרה שהיה עם בנייני התאומים.
2. קשה? לא ממש..... שמיתרגלים הכל בידיוק אותו דבר כמו סאן אנדראס....
3. הסיפור מגעיל!#@?!#?@ הסיפור הוא גאוני!!!!! בסאן אנדראס הסיפור היה על הפנים, אולי היה קל להבנה אבל הוא היה ממש ממש ממש מטומתם!!!!! באייוי יש סיפור מושלם, + אפשרות לישלוט בסיפור, שבכמה משימות ביקשו מימך ליבחור להרוג את האיש הזה או את האיש הזה, ומה שהייתה בוחר היה משפיע על כל הסיפור....... זה שאתה לא מבין אנגלית לא הופך את הסיפור לגרוע.
4. עובד מצויין :S קניתי מחשב ב3000 שקל, למרות שעוד לא יצא לי לשחק במשחק ממש אבל ב-Can You Run It רשום שאני מריץ את זה על Recommended...
5. חחח כבר יצא IVMP איזה אידיוט..... לא ניתן לשחק ב-MultiPlayer המובנה, IV:MP זה מולטיפלייר שהוא כמו מוד, והוא ממש לא יצא, וגם לא בטוח שיצא, לא יודעים אם יצא גירסאת IV:MP או גירסאת MTA או גירסא אחרת שעוד לא יצא לאנשים להכיר....
6. ליברטי סיטי זה שם שני לניו יורק אם אני לא טועה, לא דומה? למה אתה אומר את זה כאילו הייתה שם ואתה מכיר את המקום מצוין...
7. יש מלא חנויות כבר אחרי 5 משימות, ולמה אתה צריך כל-כך הרבה? במצב כלשהו במשחק מגיעים למצב שבכל פינה יש לך חנות שלדפדף כל-כך הרבה מקומות בתוך המונית לוקח איזה שעה....
אתה בטוח ששחיקת במשחק? כי זה ממש לא נישמע ככה... אל תגיד דברים שאתה לא יודע.