אני הבאתי לו את הקיק,
אולי אני איש קטן, אבל עדיין אין לך זכות לרשום לי SHITY ADMIN בצאט.
איש גדול ומחונך שכמותך.
לא משנה אם לדעתך הוא "קומנדר טוב", 5 אנשים מהקבוצה שלך אמרו שהוא מספים.
עד כזאת רמה שהם לא יכולים לשחק.
ד"א
לפני שהוא קיבל קיק נתתי לו פעמיים WARN.
שאתה עושה כל כך הרבה ספוטים שאנשים לא יכולים לשמוע את החברים שלהם בסקוואד ולא יכולים לקרוא מה כותבים בצ'ט ושאתה מסמן גם אנשים שלא צריך(אנשים שהם רחוקים מהקבוצה שלך ואין סיכוי שפתאום הם יחליטו ללכת אליו)
אני הבאתי לו את הקיק,
אולי אני איש קטן, אבל עדיין אין לך זכות לרשום לי SHITY ADMIN בצאט.
איש גדול ומחונך שכמותך.
ד"א
אין גבול לבלבולי שכל...
היינו 10 אנשים בקבוצה, 6 בסקווד + אורי כקומנדר זה 7 אנשים, אף אחד מהאנשים בסקווד לא התלונן, היה רק איזה שחקן EUROTRASH אחד שלא הפסיק לעשות לו TK ודווקא אותו לא העפת..
ורק הוא התלונן אז PLZ...
בבחירות האלה כולנו מצביעים ישראל ביתנו! שימו "ל" בקלפי!
XFIRE:bondylox
BF2 nickname:Bondyzi
היינו 10 אנשים בקבוצה, 6 בסקווד + אורי כקומנדר זה 7 אנשים, אף אחד מהאנשים בסקווד לא התלונן, היה רק איזה שחקן EUROTRASH אחד שלא הפסיק לעשות לו TK ודווקא אותו לא העפת..
ורק הוא התלונן אז PLZ...
התלוננו 4 אנשים.
גם טום דוגמא מהקלאן שלך טען שהקומנדר מספים בלי הפסקה.
לצערי אני תלוי באמינותם של אנשים לא אמינים כנראה.
בפעם הבאה הנושא יבדק בקפדנות.
אני הבאתי לו את הקיק, אולי אני איש קטן, אבל עדיין אין לך זכות לרשום לי SHITY ADMIN בצאט.
איש גדול ומחונך שכמותך.
ד"א
כשיש יותר מ-20 איש בקבוצה היריבה שמסתערים כמו פנאטים על הבסיסים שלנו וה-UAV עוד לא מוכן רצוי מאוד לעשות ספאם כדי לפצות על זה. וגם כשיש UAV הוא לא מכסה את כל השחקנים היריבים במפה, וקומנדר חרשן דואג לכך שכל השחקנים בקבוצה שלו יראו היכן הכוחות האויבים מפוזרים, או איפה הם לא נמצאים.
לכל אלה שמעדיפים להקשיב ל- eurojunk שמסתובבים בשרתים (שחקו בסרבר אירופי ותראו עד כמה הם באמת נובים) ולא יודעים שאסור לעשות בייס-רייפ ואשכרה לא יודעים שקומנדר הוא יותר מ-UAV ו-ארטילריה, רצוי שישקיעו יותר מחשבה במעשים שלהם (מי שלא יודע, לעשות "ספאם" עם ספוטים למשך משחק שלם זה מתיש רצח).
בכל מקרה, "ספאם" כקומנדר זה לא נגד החוקים אבל אם אנשים מתעקשים אז אפשר לסדר את זה ככה שכן. בכל מקרה תמיד אפשר להפוך ל-slacker ולשים רק UAV בזמן שרואים בטלוויזיה את צה"ל קורע לערבים את הצורה
נערך לאחרונה על ידי [A]mosadist, 28.12 בשעה 11:51.