אוי אוי אוי... עוד אשכול עם תגובות של ילדים.
טוב נתחיל מהתחלה:
1. בנוגע לסירטון הצבאי, החיילים שהיכו זה 2 חיילי בעלי דרג סמל, מובן מאליו ששניהם יושבים בכלא(בוא נגיד ככה שמחר הם לא הולכים להשתחרר משם לאחר מעשה התעללות ממושך כזה).
בכל העולם יש גם בצבאות הכי גדולים תמיד את המשוגעים ואי אפשר להתחמק מזה, יש משוגעים פושעים בכל מקום וכן גם בצבא.
תעשו לי טובה שמענו מספיק מקרים שפשוט חבל שאני אפרט שהיו פה בצה"ל, כולנו שמענו אם זה באינטרנט אם זה בחדשות ואם זה בטלוויזיה על מקרים כאלו ואחרים של התעללויות וכו' שהיו פה אצלינו בארץ היפה והחמודה שלנו בצבא ההגנה לישראל.
ואם לא שמעתם אז:
www.google.com
האנשים המבוגרים כיום שהיגרו לארצנו לא פעם אמרו שצה"ל זה פשוט משחק ילדים לעומת צבאות אחרים(אבא שלי כל הזמן צוחק על הצבא שלנו כשהוא משווה אותו לצבא ברית המועצות[הוא שירת 10שנים, "צבא לתינוקות") אם להשוות להמון צבאות אחרים אם זה רוסיה, ברית המועצות לשעבר, גרמניה, צרפת וכו' וכו' וכו' וכו'... הדברים האלו כל הזמן נשמעים שוב ושוב.
שוב אם לא הבתם, אני לא מצדיק את הסמלים מה שעשו לחיילים, תקרוא שוב את תחילת ההודעה(פשוט אני יודע שעד שתסיימו לקרוא את התגובה שלי כבר תשכחו מה כתבתי בהתחלה, מניסיון :] ).
2. בנוגע למכירת נשקים לארצות ערב:
הכול חתום, מוסכם בצורה בנלאומית וגלובאלית ואין שום דבר לא חוקי, שחור, אפור, שוק צדידי, או כל חארטה אחרת.
סה"כ זה עניין של כסף ואין שום סיבה שרוסיה לא תמכור נשקים לארצות האלו.
זה בדיוק כמו שארה"ב מוכרת נשקים למצרים וירדן, אתם בטח עכשיו שואלים את עצמכם "הרי מה הבעיה? הם בשלום מאוד חזק איתנו!" כן עם הארצות אין בעיה והכול טוב ויפה אבל חשבתם אולי שהמצרים והירדנים מדליפים(כמובן אני לא מדבר על רשויות החוק) את הנשקים הללו לטרוריסטים? הרי בלתי אפשרי שכל מה שיש לטרוריסטים(M16 לדוגמא, כן כן יש להם גם M16 ולא רק AK כמו ב BF) הודלף רק מישראל, גם מארצות אחרות, זה בדיוק כמו שאתם אומרים שמה שרוסיה מוכרת ללבנון מגיע לחיזבאללה.
3. בנוגע לסירטון בית הכלא, זה בית כלא המחזיק אנשים שהורשעו על העברות הכי חמורות שאפשר לקבל והעונשים הכי כבדים שאפשר לקבל, ולשם מגיעים רק הפושעים הכי גדולים.
הבית כלא הזה נמצא על אי בודד ליד רוסיה והם עושים עבודה נפלא, אל תשכחו שהאנשים שנמצאים שם הם אנסים, רוצחים בדם קר בעלי אופי של כלבי פיטבול שרק מחכים לרגע לטרוף עוד בן אדם שיגיע לידיים שלהם.
יש האומרים שעדיף לקבל עונש מוות מאשר להגיע לבית הכלא הזה.
שלא נדבר כמו בישראל כל הנושא עם יגאל אמיר שהוא רצח ראש ממשלת ישראל ונותנים לו את התנאים הכי טובים שרק אפשר לקבל, ביקורים,אישה,ילד, חיים לא רעים, אשכרה "מנהל" משפחה מרחוק.
ועוד הרבה אנשים אצלינו בארץ היפה שלנו רוצים שהוא ישתחרר + העלו לויכוח את הנושא להקדים לו את השיחורר, ואני שואל את עצמי איך לעזעזל אפשר לתת לרוצח שרצח בדם קר ראש ממשלת מדינת ישראל שעד היום לא מתחרט, את התנאים האלו?
וזה רק דוגמא אחת(יש לי עוד הרבה בכיס)
חברים וחברות, לישראל ולעוד הרבה מדינות בעולם הזה יש הרבה מה ללמוד מרוסיה(גם לרוסיה יש מה ללמוד, תמיד יש מקום ללמוד עוד).
אם ויש כאלו פה בפורום שיגידו מילה אחת נגד מה שרשמתי זה יכול לנסוע רק מהסיבות הבאות:
- צרי אופקים בצורה מטורפת ולא מוכנים אפילו לנסות להבין מה כתוב בעיכר כאשר כתוב הרבה.
- ציונות יתר. "רוסיה חרא, ישראל הצבא הכי חזק!"
- בדרך כלל בעיכר לאנשים שנמצאים פה בפורום יש בעיות ריכוז, אז תקראו שוב הכול מהתחלה והפעם לאט לאט כך שתבינו כל מילה שכתבתי.
חבר'ה ברכותי, אני קראתי את התגובות שלכם והצלחתם "להעיר את הזאב שבי" מה שכמו שאני מכיר אותי מאוד קשה לעשות.
תכתבו מה שתכתבו אני לא מתכוון להגיב עוד בשרשור הזה, מבחינתי כולכם FAIL
בי בי