שאלות ועזרה במשחקים - הדיון הראשי - Page 13 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: שאלות ועזרה במשחקים - הדיון הראשי
1  2  3  4  5  13  14  15  19
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של MisterFF

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -

#361   פורסם: 29.06, 06:56

זה בהחלט לא המקום, אבל אני אענה לך בכל זאת

במהלך המשחק אתה מסתובב כל הזמן רק עם נארוטו בקונוהא, יש חנויות וכל מיני דברים ומגילות שאפשר לחפש (אחרי שמסיימים משימה הם יופיעו לך על המפה)
זה די מתסכל בהתחלה כי צריך לעשות כל מיני משימות שטוטיות כמו לרדוף אחרי חתולים וכו' (כמו בסדרה)
המשימות אכן מגוונות, יש לטפס משימה שאתה צריך לרוץ על העץ ולהגיע לפסגה.
יש גם משימה שאתה צריך לקפוץ על עצים, לפעמים זה להתחרות נגד נינג'ות אחרות מי מגיע קודם לסוף, לפעמים זה לרדוף אחרי נינג'ות אחרות או אחרי חיות שאבדו.
וכמובן שיש גם את הקרבות, אבל יש סוגים שונים של קרבות, יש קרבות שאתה צריך לסיים את הקרב עם תנאים מסויימים, נגיד לסיים עם Ultimate Jutsu, או להרביץ 4 פעמים ביריב כאשר הוא נפל על הריצפה, וכו'.
המערכת קרב אכן כיפית, מאוד מיציאותית, אתה פשוט צריך להיות כמו נינג'ה כדי להיות טוב שם
לדומגא כדי להגן אתה צריך ללחוץ בתזמון ממש מדויק כאשר תוקפים אותך ואז אתה הופך לעץ ואתה קופץ עליו מאחורה (אבל לפעמים קורה שגם הוא עושה לך מיד אחרי שאתה עשית לו, וזה נהיה שרשרת כזו )
כן יש מספיק מתקפות לכל השחקנים, יש Ultimate Jutsu שזה הג'וטסו המיוחד שלך שדורש הכי הרבה צ'אקרה, יש עוד אחד שהוא גו'טסו משנה (משולש,עיגול) אבל אפשר להתחמק ממנו (בעצם אפשר להתחמק מכל מתקפה, אם אתה טוב )
בין השאר יש זריקת שוריקנים, המכות הרגילות, וגם 2 חברי צוות שיעזרו לך, אתה בוחר לפני הקרב איזה ג'וטסו אתה רוצה שהם יעשו כשאתה קורא להם ואז כאשר אתה לוחץ על R1 אז זה יביא הראשון, אם אתה לוחץ על R2 זה יביא את השני
עוד כמה הערות שאתה צריך לדעת, בזמן הקרבות (גם בעלילה) אתה יכול להחליף כל הזמן בין הדמויות (אפילו בתור השחקן העיקרי) אבל מה שמוזר שלפעמים אפשר לעשות דברים משונים נגיד כמו סאסקה נגד סאסקה בצורה השונה שלו (זה תלוי איך מתחילים את הקרב)

אם יש לך עוד שאלות, שאל אבל בבקשה בדיון השאלות

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#362   פורסם: 29.06, 16:00

עזרה שאלה דחופה למשחק little big planet

שלום יש לי את המשחק little big planet כאמור
ו.. אני יודע שאפשר לבנות שלבים אך שכל הזמן שאני הולך לבניית שלבים (לכוכב שלי) אין לי את האפשרות של לבנות כל מיני הרים או כריות כאלה מכוניות וכו'.
זאת אמרת יש לי רק את הארבע הרגילות ועוד אחד של חוט כזה שאני נכנס אליו אני רואה הסבר.

אז מישהו יכול להגיד לי למה אין לי את החלק של הבנייה של ההרים והכל?

אגב אם זה חשוב לא גמרתי את המשחק
(אבל עברתי את השלושת הראשונות בשני הראשונים 100%
ובשלישי 92%)
אם זה משנה בכלל.

תודה לעונים..

נערך לאחרונה על ידי PS3 DRAGON PS3, 29.06 בשעה 16:12.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The-Crush

מנהל פורום PS3

#363   פורסם: 29.06, 16:49

PS3 DRAGON PS3
ציטוט:
צפה בהודעה
שלום יש לי את המשחק little big planet כאמור
ו.. אני יודע שאפשר לבנות שלבים אך שכל הזמן שאני הולך לבניית שלבים (לכוכב שלי) אין לי את האפשרות של לבנות כל מיני הרים או כריות כאלה מכוניות וכו'.
זאת אמרת יש לי רק את הארבע הרגילות ועוד אחד של חוט כזה שאני נכנס אליו אני רואה הסבר.

אז מישהו יכול להגיד לי למה אין לי את החלק של הבנייה של ההרים והכל?

אגב אם זה חשוב לא גמרתי את המשחק
(אבל עברתי את השלושת הראשונות בשני הראשונים 100%
ובשלישי 92%)
אם זה משנה בכלל.

תודה לעונים..
שלום לך...אני שמתי לב שאתה כבר המון פעמיים מפרסם כאן בפורם...אודה לך מאוד אם תקרא את החוקים ולהישמע אליהם ,אם אתה באמת רוצה עזרה אנא תפנה לתרד הזה..תודה צוות ההנהלה

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#364   פורסם: 29.06, 17:05

אני מצטער פשוט זה חשוב לי כל כך ושאני פותח את הנושא בתדר הזה אני לא מוצא אותו אז
בכל זאת למי שייש תשובה שירשום תודה ..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RomS3

משתמש רציני

#365   פורסם: 30.06, 00:52

כמה שאלות לגבי ברנאוט פרדייז:
מישהו משחק פה הרבה באונליין? אם כן, תוסיפו אותי, RomS3, ונשחק.
איך מתחילים אירועים? אני רואה טרופיז שיש בהם Online Marked Man, Road Rage, Stunt Run.. איך מריצים אירועים כאלה כדי שאני אוכל לזכות בטרופיז האלה?
מה זה Timed Challenge?
ושאלה אחרונה- איך עושים לעזאזל Freeburn Challenge? לא עשיתי אפילו אחד..
תודה רבה.

רום.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#366   פורסם: 01.07, 15:03

שמעו קיבלתי את המשחק Killzone 2 התחלתי לשחק בסינגל והכול טוב, עכשיו ניסיתי להתחבר למולטיפלייר,
שהיה כתוב לבחור איזור בחרתי US כי חשבתי שיש חסימת איזורים או משהו כזה..
עכשיו הוא לא מתחבר, הוא Logging In שנה ואז יש Error..
מישהו יודע איך לשנות? האינטרנט שלי זה בזק 1.5 MB ועובד לי הכול גם השרתים של EA..
תודה מראש.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#367   פורסם: 05.07, 12:30

ברירת מחדל עזרה | KZ2 מולטיפלייר

שמעו קיבלתי את המשחק Killzone 2 התחלתי לשחק בסינגל והכול טוב, עכשיו ניסיתי להתחבר למולטיפלייר,
מישהו יודע איך לשנות? האינטרנט שלי זה בזק 1.5 MB ועובד לי הכול גם השרתים של EA..
תודה מראש.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#368   פורסם: 06.07, 08:27

ברירת מחדל שאלה במשחק Untold Legends: Dark Kingdom

שלום לכולם
יש לי שאלה במשחק Untold Legends: Dark Kingdom ל PS3 יש אפשרות למכור חפצים שמוצאים או קונים?
כי ניסיתי וחיפשתי ולא הצלחתי. יש את ה"חנות" הזאת בכל עיגול של צ'קפוינט אבל אפשר רק לקנות שם, לא מצאתי איך מוכרים

ודבר נוסף מישהו יכול לשלוח לי לינק לחוברת הדרכה של המשחק כי לא קיבלתי עם המשחק את החוברת.

תודה לעוזרים

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#369   פורסם: היום, 05:47

ברירת מחדל שתי שאלות|משחקים

שלום יש לי חבר אחד שמבקש ממני לישאול את חברי הפורום שתי דברים :

1.יש חניות משחקים בפתח תקווה אם משחקים זולים ?משהו כמו 200- שקל ?
לא 400 שקל כמו בבאג

2.יש חנויות משחקים בפתח תקווה אם משחקים לPS1 ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The-Crush

מנהל פורום PS3

#370   פורסם: היום, 06:14

nikifricky
ציטוט:
צפה בהודעה
שלום יש לי חבר אחד שמבקש ממני לישאול את חברי הפורום שתי דברים :

1.יש חניות משחקים בפתח תקווה אם משחקים זולים ?משהו כמו 200- שקל ?
לא 400 שקל כמו בבאג

2.יש חנויות משחקים בפתח תקווה אם משחקים לPS1 ?
שלום וברןך הבא לפורם
אודה לך מאוד אם תקרא את החוקים לפני כל פרסום
ולגבי השאלות שלך :
1.משחקים אתה לא תמצא כמעט (חדשים) במחיר של 200 שקל אבל יש משחקים ישנים שהם במצבע שנעים בין150-200 תצטרך לחפש אותם בחנויות כמו באג כי יש עליהם מבצעים לפעמים או טאור ריקורד
2.אני לא גר שם אז תצטרך לחפש בגוגל או בזאפ

Gibieyal
ציטוט:
צפה בהודעה
תודה מראש.
שלום וברוך הבא לפורם אודה לך מאוד אם תקרא את החוקים לפני כל פרסום.
לגבי חסימה של אזורים לא נראה לי שיש כי אני משחק ללא בעיה, אז אני מניח שזה בעיה עם האינטרנט שלך ,תפתח מספר פורטים ואולי זה יעזור ותדבר הספקית אינטרנט שלך ואולי הם יעזרו לך

itais123
ציטוט:
צפה בהודעה
שלום לכולם
יש לי שאלה במשחק Untold Legends: Dark Kingdom ל PS3 יש אפשרות למכור חפצים שמוצאים או קונים?
כי ניסיתי וחיפשתי ולא הצלחתי. יש את ה"חנות" הזאת בכל עיגול של צ'קפוינט אבל אפשר רק לקנות שם, לא מצאתי איך מוכרים

ודבר נוסף מישהו יכול לשלוח לי לינק לחוברת הדרכה של המשחק כי לא קיבלתי עם המשחק את החוברת.

תודה לעוזרים
את המשחק הזה אין לי ,אבל תוכל למצוא תשובה על ידי חיפוש בגוגל עם המילה Untold Legends: Dark Kingdom GUIDE וככה זה יעזור לך

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4  5  13  14  15  19

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא