שאלה על סימס 3 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: שאלה על סימס 3
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של yarin_sg

משתמש רציני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 06.01, 18:38

ברירת מחדל שאלה על סימס 3

היי.

אני מניח שרובכם ראיתם את הכתבה שלי על GH4 ו-RB2 אבל דיי התלהבתי מסימס 3.. בעצם, מאז שאני זוכר את עצמי, אהבתי את המשחק..

סתם שאלה לא עניינית משהו שעלתה לי..
כדי לפרנס את הבית, הסימס זקוקים למצוא עבודה. איזה עבודות יש בסימס 3? לפרט בבקשה לפרטי פרטים

תודהD:

נערך לאחרונה על ידי yarin_sg, 06.01 בשעה 20:08.

כן, כן - זאת תמונה מהקטע שבו שיחקו סטן וקייל מסאות'פארק בגיטר הירו! קטע מצחיקק.. הם גרועים XD

חזרה לראש העמוד

GDI

האווטר המגניב של GDI

מנהל פורום Sims

חבר בקהילת: -

#2   פורסם: 07.01, 11:36

אתה ביקשת מהמוחמה פירוט,תקבל פירוט.

כמו שידוע לך,בסימס 3 כל השכונה תעבוד בחלון אחד בזמן אמת.כך שכל דבר במשחק משתנה כך שיעבוד בצורה כזאת.

העבודות זה אחד הדברים המעניינים ביותר בסימס 3.יהיו את כל העבודות מסימס 2 ועוד כמה עבודות חדשות שלא פרסמו עדיין.כל עבודה תעבוד בצורה שונה ותיהיה בעלת תנאים שונים.עבודה עם תנאים טובים יותר תידרש יותר סקילים ובנוסף ציונים גבוהים בתקופת הנעורים של הסים כדי שיתקבל לעבודה.

עבודות כמו איש עסקים יהיו בעלי תנאים טובים אך שכר נמוך בהתחלה והקידום עובד על יחסים.אז כדי לרבל כסף תצתרך לעבוד וכדי לקבל קידום תצתרך בזמן העבודה לדבר עם הבוס שלך.ינתנו גם משימות שיתנו בונוס כספי ועזרה לקבלת קידום.

עבודות כמו גנב עובדות הפוך ממה שהיינו רגילים.בזמן העבודה אתה עובד על הקידום(בשטח המאפיה,מדבר עם אנשים לוקח עלייך משימות וכאלה) והכסף יגיע רק אחר כך.תקבל הודעה שמבקשת ממך לבצע מטלה מסויימת והצלחה תיתן לך שכר.

זה מה שידוע לי בנתיים על עבודות.מקווה שזה מספיק לך ותהנה מהמשחק שהוא יצא!

ליצירת קשר:
מייל : yarin107@gmail.com

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא