בלעדי|הסטורליין המיוחד של שון מייקלס וJBL - משחקים Vgames - קהילות

נושא: בלעדי|הסטורליין המיוחד של שון מייקלס וJBL
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של The Riddler

מנהל קהילת WWE

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 10.01, 18:05

ברירת מחדל בלעדי|הסטורליין המיוחד של שון מייקלס וJBL

בלעדי-
הסטורליין המיוחד של שון מייקלס וJBL!
לאחרונה ראינו סטורליין של שון מייקלס וJBL, שמתייחס בעיקר למצב הכלכלי שיש בעולם והמיתון.
העולם במיתון:
כשאני כותב שורות אלו, אני חושב על המיתון שנמצא בכל העולם, בנק גדול בארה"ב שהשקיעו עליו המון כסף הרבה אנשים קרס, והאנשים כביכול איבדו את כספם הרב. לפי הסטורליין שאני מדבר עליו, שון מייקלס גם נקלע למיתון, שון מייקלס לפי הסטורליין השקיע בבנק הזה המון כסף שקיבל כמשכורת.
JBL שלפי הסטורליין לא השקיע בבנק שקרס כסף, אז מצבו בסדר כרגע, על זה נקרא בשורות הבאות.

הצעה שאי אפשר לסרב לה?:
ב"ראו" שלפני כמה שבועות, שון מייקלס דיבר על המצב הכלכלי הדל שלו. JBL נכנס ואמר שהוא כביכול לא השקיע שם את כספו. JBL הציע לשון לעבוד אצלו ולקבל כסף, לשון מייקלס לא הייתה ברירה רבה ונאלץ להסכים. שון מייקלס יפסיד בהמון קרבות וגם הפסיד גביע זהב שנקרא עליו בשורות הבאות.

והסלאמי מגיע ל...שון מייקלס!(JBL!):
בטקס פרסי הסלאמי האחרון, שון מייקלס התמודד על תואר קרב השנה בקרב שלו מול ריק פלייר ברסלמניה 24, לאחר האמירות הרבות, שון מייקלס זכה בתואר קרב השנה, שון מייקלס נכנס כדי לקבל את הפרס שלו, שון מייקלס הודה לכולם שון מייקלס התכונן ללכת עם הפרס עד שג'ון בראדשו לייפליד- JBL בא ולקח לשון את הפרס. המילה האחרונה שJBL אמר לפני שלקח את הסלאמי הוא- "תודה", לא היה אפשר לתאר את פרצופו המושפל של שון מייקלס, שון מייקלס הרגיש ממש מנצול ויכלנו ליראות זאת כולנו.

עושה כל מה שאומר לו:
העבודה כביכול הייתה ששון מייקלס יעשה כל מה שJBL יגיד לו, גם אם זה להפסיד הזדמנות לN1C לאליפות העולם במשקל כבד ברויאל ראמבל 2009, וגם אם זה להפסיד בקרבות. ברויאל ראמבל 2009, JBL יתמודד מול ג'ון סינה על אליפות העולם במשקל כבד(הזדמנות שהייתה יכולה להיות לשון מייקלס) שון מייקלס ככל הניראה, יעזור לJBL לנצח את ג'ון סינה ולזכות באליפות העולם במשקל כבד, או שזה יהיה בדיוק ההפך? שון מייקלס יגרום לJBL להפסיד ולתת לג'ון סינה לשמור על האליפות? את זה ניראה ברואיל ראמבל 2009 גבירותיי ורבותיי!.

Batman: Arkham Asylum
מרץ 2009
-------
לכל בעיה, תלונה, עזרה ואפילו סתם לדבר: Show_Stopper@walla.com
-------
בברכה, אריאל בן חמו- מנהל קהילת האבקות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Charismatic Enigma

משתמש רציני

#2   פורסם: 10.01, 18:24

באמת שזה אחד הסטרוללים הכי טובים שוינס עשה וגם אחד המעניים ובנוגע לרמבאל באמת סיקרנתה אותי ועם היתי שון מייקלס עכשיו היתי צורך בידיוק כמו האלק בחתימה החדשה שלי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של AJ-STYLES

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 10.01, 20:39

נכון אהבתי את הסטורוליין ושגריקו ורנדי נכנסו ואמרו שכל מה שאמרו עליו הם צדקו חחחח

ONE OF A KIND
IS BACK
RVD

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The GameR!

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 10.01, 20:57

תודה אחי!
אני גם אהבתי את הסטורליין!!!

!!!the Hardy BoyZ

Wii: 6908-8277-9958-7675