משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
24.01, 00:36
|
|
|
DrKeo |
ציטוט: |
 |
|
|
דבר ראשון המשחק המקורי מכר יותר קרוב ל8 מליון עותקים לא כולל גרסת הPC.
בנושא המשחק עצמו, המנוע, השליטה, העולם, המערכות, הרעיון ושאר הירקות שם היו פשוט מעולים.
הבעיה הייתה שלא היה מה לעשות עם כל העולם הזה כי היו בדיוק 5 משימות שחזרו שוב ושוב עד שעמום מוות.
עכשיו שיש להם מנוע מוכן ושנתיים של פיתוח, אם הם יבנו משחק מלא תוכן עם משימות מגוונות, דמויות צבעוניות יותר ויעשו מנוע לחימה חכם יותר (למרות שיש לו בסיס מעניין, פשוט יש הרבה נקודות שצריך לשפר בו), הוא יכול להיות ממש בקלות משחק של 9. |
|
|
|
|
המנוע קרב של המשחק הוא הגרוע ביותר שראיתי איי פעם נראה לי. ללחוץ על כפתור אחד בתזמון מסויים זה מנוע קרב (להפעיל את הקואנטר)? זה צורת גיימפליי? ככה עושים משחקים ל-WII, לא משחקים אמיתיים.
|
נדב PWND אותי.
כלומר, הוא אמר משהו ושחט אותי ואני יצאתי אידיוט מולו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
24.01, 00:42
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
המנוע קרב של המשחק הוא הגרוע ביותר שראיתי איי פעם נראה לי. ללחוץ על כפתור אחד בתזמון מסויים זה מנוע קרב (להפעיל את הקואנטר)? זה צורת גיימפליי? ככה עושים משחקים ל-WII, לא משחקים אמיתיים. |
|
|
|
|
אולי דודי שחק רק בשעות הראשונות ועדין לא הגיע לקטעים שבהם הוא חייב להשתמש בכל הכפתורי קרב אחרת אתה מת ונוספים לך עוד שני קאונטרים לכפתורים האחרים ואתה צריך לעשות את הקאונטר הנכון מול התנועה של האוייב או שאתה חוטף חרב לפנים.
בקיצור, בהתחלה המערכת קרב שטחית לגמרי, אחרי זה היא מתפתחת לאט לאט ואיתה גם האוייבים.
לקראת סוף המשחק אתה כבר חייב להלחם עם כל הכפתורים אחרת אין לך סיכוי, לכן אמרתי שצריך לשפר אותה אבל הבסיס נהדר.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
24.01, 02:08
|
|
|
קיבלתי את כל היכולות במשחק ומדובר היה עדיין במערכת גרועה שלא ניתנת בכלל לשיפור ולא דורשת שום יכולת מאשר ללחוץ על כפתור אחד בתזמון. אתה כנראה שכחת איך נראים המתחרים שלו בדמות MGS וספלינטר סל. הוא לא מתקרב למאית ממה שהם מציגים, הוא פשוט בדיחה בהכל.
|
נדב PWND אותי.
כלומר, הוא אמר משהו ושחט אותי ואני יצאתי אידיוט מולו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
24.01, 08:58
|
|
אוווף אבל אין שם מולטי 
אני קניתי את הראשון (וגם סיימתי  )
זה אחד הכייפים.... ועוד הכי כייף שיהיה בזה נשקים ומכוניות!!!@!$@#%@^$$#*^&)
|

ילד הבמבה הרשמי של VGAMES!
עברתי את ה 32X הודעות
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
24.01, 16:21
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
קיבלתי את כל היכולות במשחק ומדובר היה עדיין במערכת גרועה שלא ניתנת בכלל לשיפור ולא דורשת שום יכולת מאשר ללחוץ על כפתור אחד בתזמון. אתה כנראה שכחת איך נראים המתחרים שלו בדמות MGS וספלינטר סל. הוא לא מתקרב למאית ממה שהם מציגים, הוא פשוט בדיחה בהכל. |
|
|
|
|
מוזר, כי כשאני שחקתי בשלבים האחרונים (ופעם האחרונה שבדקתי אתה הגעת רק לרציחה החמישית או השישית), אם הייתי מנסה לעשות קאונטר לאוייבים עם X זה לא היה עובד כי קאונטר עם X עובד רק על הנפות חרב.
כדי להרוג אוייבים באזורים האחרונים של המשחק אתה צריך להשתמש בכל השלושה קאונטרים ואם לא תעשה את זה נכון תמות. אבל כמובן שאפשר גם לקחת את הביקורת שלך על האיזורים האלה כי הרי שחקת בהם נכון?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
24.01, 18:20
|
|
|
אחד המשחקים הטובים שיצאו ! נהניתי מכל רגע וגם אחר כך המשכתי לשחק בו כשנגמרו המשימות...
משחק ממכר מה אתם מזיינים תשכל עלק לא טוב
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
25.01, 10:26
|
|
|
המשחק הראשון היה אובר שיעמום.
המשימות כאלה משעממות וחסרות פואנטה.
השקיעו כל כך הרבה במשחק ...גרפיקה\גיימפלי...ואת המשימות...טחחח חובבן עשה ת'עבודה.
|
PSN : eitanash
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
25.01, 16:59
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
המנוע קרב של המשחק הוא הגרוע ביותר שראיתי איי פעם נראה לי. ללחוץ על כפתור אחד בתזמון מסויים זה מנוע קרב (להפעיל את הקואנטר)? זה צורת גיימפליי? ככה עושים משחקים ל-WII, לא משחקים אמיתיים. |
|
|
|
|
אבל מי משחק במשחק בשביל מנוע הקרב שלו? זה משחק פלטפורמה והקרבות זה סתם תוספת מהצד. אני שיחקתי במשחק בשביל לקפוץ לערימות חציר מבניינים גבוהים.
זה כמו שתתלונן על מנוע קרב melee הפשטני של Crackdown. בעצם, עכשיו אני נזכר בזה שגם אותו לא אהבת. אולי הציפיות שלך ממשחקי פלטפורמה הן קצת שונות - אז במקרה הזה אני מציע לך להתרחק מMirrors Edge.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
25.01, 17:14
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אני מציע לך להתרחק מMirrors Edge. |
|
|
|
|
המשפט הזה צריך להופיע על האריזה של ME.
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
25.01, 17:25
|
|
|
origlo |
 |
|
|
המשפט הזה צריך להופיע על האריזה של ME. |
|
|
|
|
טוב ME הוא לא משחק שמישהו צריך לחפש בשביל הארדקור זה הרבה יותר משחק קליל מR2 או שאר משחקי הפעולה הוא באמת אחלה משחק ואני מאוד נהנה ממנו למי שרוצה אחלה של משחק קליל וכיפי אבל זה רק מה שאני חושב
|

PSN ID:sean3750
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
25.01, 17:33
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
טוב ME הוא לא משחק שמישהו צריך לחפש בשביל הארדקור זה הרבה יותר משחק קליל מR2 או שאר משחקי הפעולה הוא באמת אחלה משחק ואני מאוד נהנה ממנו למי שרוצה אחלה של משחק קליל וכיפי אבל זה רק מה שאני חושב |
|
|
|
|
קליל וכיף? אם אתה נהנה ליפול מביניין בפעם החמישית באותו קטע בגלל המצלמה הנוראית של המשחק, או בגלל שכל מה שאתה רואה מולך זה משהו לבן ולא ברור - כן, זה המשחק בשבילך.
|

|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
25.01, 17:36
|
|
|
קליל וכיפי? ME? בדיוק ההיפך. הבעיה היא שהתמקדו בדברים שלא פועלים לטובת המשחק.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
25.01, 17:40
|
|
ואני בכלל התכוונתי לזה שמכניקת הירי במשחק לא טובה, כי זה לא העיקר במשחק - והעיקר הוא הפלטפורמה. אבל אני רואה שאנשים מנצלים את זה בשביל להוציא קיטור על Mirrors Edge, אז שיהיה 
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
25.01, 17:57
|
|
|
שימו לתגובות:
בסך הכל אומרים על המשחק שהוא עם בסיס טוב, אבל צריך לשפר בו הרבה בעיות((מחזוריות, קרב,וכדומה) אבל עדיין יהיו אנשים שיאהבו אותו ולדעתם הוא משחק מעולה.
אותו הדבר נאמר על POP ו-FC2.
לא אומר משהו על החבר'ה ביוביסופט?
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|