טוב, בימים האחרונים השרת של וויגימס 4 בירידה גדולה
ואני החלטתי לקחת ממכם - השחקנים
את כל ההצעות וליישם אותם אל המוד
אז כל מי שיש לו הצעה, מוזמן להגיב פה עם הטופס הבא:
כל הצעה תתקבל בברכה :]
שם:גאורגי כינוי בשרת:[KiD]Georgi הצעה:1.הם צריכים שיהיה להם שיגורים ממש כייפים. 2.הם צריכים שיהיה להם פעילויות ממש כייפים. 3.הם צריכים לפתוח פורום כדי להכריז על משהו או מה שלא יהיה. 4.ומה שאני יגיד עכשיו אז אני לא אומר/מצווא לעשות את זה אז כך : אני משחק כבר 2 שנים בכל השרתים אני יודע הכל איך לעזור לילדים , אני נותן לכל ילד שצריך כסף ועוד הרבה דברים (עם אתם רוצים לראות למה מגיע לי להיות אדמין תכנו לאתר הזה ) ואני אומר לכם אתם לא תפסידו כלום אני ינסה לעשות כך שאתם תגיעו פחות ל-30 שמחקנים ואז הלאה.
אז מקווה שאני עזרתי.
שרת:Vgames 3 שם:גאורגי כינוי בשרת:[AvG]Georgi רמה:8 שם בוונט:georgi
שם:גאורגי כינוי בשרת:[KiD]Georgi הצעה:1.הם צריכים שיהיה להם שיגורים ממש כייפים. 2.הם צריכים שיהיה להם פעילויות ממש כייפים. 3.הם צריכים לפתוח פורום כדי להכריז על משהו או מה שלא יהיה. 4.ומה שאני יגיד עכשיו אז אני לא אומר/מצווא לעשות את זה אז כך : אני משחק כבר 2 שנים בכל השרתים אני יודע הכל איך לעזור לילדים , אני נותן לכל ילד שצריך כסף ועוד הרבה דברים (עם אתם רוצים לראות למה מגיע לי להיות אדמין תכנו לאתר הזה ) ואני אומר לכם אתם לא תפסידו כלום אני ינסה לעשות כך שאתם תגיעו פחות ל-30 שמחקנים ואז הלאה.
אז מקווה שאני עזרתי.
1. שיגורים, אנחנו כל יום מוסיפים חדשים :S
2. יש פעילויות, אני עובד על להוסיף עוד :]
3. הפורום נפתח בקרוב, כנראה יום ראשון
שם:עידן
כינוי בשרת:l[Kill]G4nGSTeR
הצעה לשרת:1.בניית מערכת בתים
2.בניית מערכת מלונות (השכרת בתים ועוד)
3.לנסות להוסיף אנשי NPC בשרת (אנשים כמו בסינגל)
4.עבודות ועסקים בשרת.
גרגאורי - אם אתה רוצה להיות אדמין [ לא נראלי שאנחנו מחפשים ] תראה את השקעתך בשרת ואל תגיד סתם . אני רוצה לראות אותך מביא 30 אנשים לשרת
----------------- שם: אופיר
כינוי בשרת: Kill oF[i]R
ההצעות :
1 . מערכת פלאפון . 2 . מערכת טירות כמו שהיה בוויגימס 1 אני וטלסטר מתנדבים להכין אובייקטים . \\ ככה זה יביא יותר גילדים לשרת ויהיו מלחמות ביניהם \\ 3 . מטווח של סניפר \\ כמו בוויגימס 1 \\ 4 . קרב אישי שאתה בוחר נשק מתוך רשימה וזה מזמין את האיש שכתבת תאיידי שלו . 5 . שיהיה עבודות דוגמאות : נהג מונית , טייס , דוואר , שליח פיצה , רוצח שכיר , שוטרים , מדיקים 6 . מערכת בתים [ כמו שמתכננים בוויגימס 3 ] "- מערכת בתים: אפשרות לקנות בית עם מצלמות, אזעקות, כספות, רכבים, פיקאפים, אובייקטים, ועוד." [ אגב את הבתים אני יוכל לנהל אם אתם צריכים מישו שמבין בזה ]. 7 . לתקן את ה/KickGuild להעיף מישו מהגילד 8 . /Guild Mute לתת למישו מיוט מהגילד 9 . /TogGuild - להסתיר את הצאט של הגילד עד לכאן הרעיונות שלי שיעשו את המוד פי 200000000 טוב . מקווה שתיקח הכול רותם . אם הטירות אני יכול להכין עם טלסטר ולנהל את הבתים גם אני יכול לעשות .
נערך לאחרונה על ידי oF[i]R, 24.01 בשעה 11:23.
שם פרטי : אופיר . HardCore DeathMatch : oF[i]R , LeVeL : 11 DeathMach : [Kill]oF[i]R LeVeL: 11 Role Play Gaming : [Kill]oF[i]R , LeveL : 50
גרגאורי - אם אתה רוצה להיות אדמין [ לא נראלי שאנחנו מחפשים ] תראה את השקעתך בשרת ואל תגיד סתם .
אני רוצה לראות אותך מביא 30 אנשים לשרת
-----------------
שם: אופיר
כינוי בשרת: Kill oF[i]R
ההצעות :
1 . מערכת פלאפון . 2 . מערכת טירות כמו שהיה בוויגימס 1 אני וטלסטר מתנדבים להכין אובייקטים . \\ ככה זה יביא יותר גילדים לשרת ויהיו מלחמות ביניהם \\ 3 . מטווח של סניפר \\ כמו בוויגימס 1 \\ 4 . קרב אישי שאתה בוחר נשק מתוך רשימה וזה מזמין את האיש שכתבת תאיידי שלו . 5 . שיהיה עבודות דוגמאות : נהג מונית , טייס , דוואר , שליח פיצה , רוצח שכיר , שוטרים , מדיקים 6 . מערכת בתים [ כמו שמתכננים בוויגימס 3 ] "- מערכת בתים: אפשרות לקנות בית עם מצלמות, אזעקות, כספות, רכבים, פיקאפים, אובייקטים, ועוד." [ אגב את הבתים אני יוכל לנהל אם אתם צריכים מישו שמבין בזה ]. 7 . לתקן את ה/KickGuild להעיף מישו מהגילד 8 . /Guild Mute לתת למישו מיוט מהגילד 9 . /TogGuild - להסתיר את הצאט של הגילד עד לכאן הרעיונות שלי שיעשו את המוד פי 200000000 טוב . מקווה שתיקח הכול רותם . אם הטירות אני יכול להכין עם טלסטר ולנהל את הבתים גם אני יכול לעשות .
1. לא חושב שיש צורך, אבל אני יחשוב עם לעשות את זה
2. תתחיל לבנות :]
3. קצת קשה מבחינת תכנות, אני יבדוק עם אפשרי..
4. יתחיל לבנות את זה..
5. אני צריך לחשוב על זה עוד קצת, אני יגיד לך בהמשך עם יהיה אפשרי או לא..
6. נבנה כבר, בקרוב יעלה לשרת
7. יתוקן
8. יעבוד על זה
9. יתחיל לבנות..
אחלה רעיונות ד"א :]
G4nGSTeR
ציטוט:
שם:עידן
כינוי בשרת:l[Kill]G4nGSTeR
הצעה לשרת:1.בניית מערכת בתים
2.בניית מערכת מלונות (השכרת בתים ועוד)
3.לנסות להוסיף אנשי NPC בשרת (אנשים כמו בסינגל)
4.עבודות ועסקים בשרת.
1. בניתי כבר, יעלה בריסט הבא..
2. זה כמו מערכת בתים, אפשרי אני יחשוב על זה בעתיד..
3. בלתי אפשרי מבחינת תכנות, יצא רק בגרסא 0.3
4. אני צריך לחשוב על זה, אולי אני יבנה..
לא נראה לי שיש כל כך מה להוסיף,כי אני עדיין חדש
שרת טוב
שחקן בשרת Role Play Extreme
שם בשרת:Felipe_Antonino
Role Play Extreme!!!!
לתת לכולם בראש!!!!!!! לחץ כאן כדי להכנס לפורום Role Play Extreme
כנסו לשרת !!!!
איפי:213.8.254.145:1705
רותם,
בתור התחחלה אני רוצה להגיד לך שלא משנה מה אני לא יעזוב את VG4 כי זה שרת אחלה ונורא כיפי,
הדברים שאפשר לשפר:
1.שתפתור את בעיית הלאגים בשרת.
2.שהשיגורים יהיו יותר מהירים ולא 4 שניות לחכות.
3.תדאג שיהיו אדמינים מחוברים כל הזמן כדי לתפוס צ'יטרים שהורסים ת'משחק.
4.עוד שיגורים.
5.תעשו כזה פעיליות אוטומטיות כמו שיש ב-VG3 זה הכי כיףף בעולם ותעשה פעילויות חדשות כמו Swar ב-VG3 ומירוצים ושזה יהיה בפקודות אדמין.
6.תעשה a/ שאפשר לשלוח הודעות לאדמינים.
7.תגיד לאדמינים שיעלו עוד פעילות בשרת ויעשו עוד פעילויות.
סיימתי,
תומר.
רותם,
בתור התחחלה אני רוצה להגיד לך שלא משנה מה אני לא יעזוב את VG4 כי זה שרת אחלה ונורא כיפי,
הדברים שאפשר לשפר:
4.עוד שיגורים.
5.תעשו כזה פעיליות אוטומטיות כמו שיש ב-VG3 זה הכי כיףף בעולם ותעשה פעילויות חדשות כמו Swar ב-VG3 ומירוצים ושזה יהיה בפקודות אדמין.
סיימתי,
תומר.
אחי בוא אני יסביר לך למה אנחנו לא עושים פעילויות:
מהסיבה הכי פשוטה שהיא... אין מספיק ילדים בשרת!! ואם יש אז לפחות חצי מהם AFK
אבל כשיש ילדים תאמין לי אנחנו מפגיזים בפעילויות....
רותם,
הדברים שאפשר לשפר:
4.עוד שיגורים.
סיימתי,
תומר.
1.בעיית הלאגים בקרוב נפתרת
2.הארבע שניות הם בישביל שלא ישתגרו באמצע קרב,ויש תלונות שמשתגרים,אז יש את הארבע שניות האלה.
3.האדמינים מחוברים הרבה ככל האפשר,בקרוב אם ממוצע השחקנים שיש בשרת יעלה גם יעלה אדמין חדש.
4.כל יום יש שיגורים חדשים כמעט
5.עובדים על זה
6.לא חיוני,יש את הצ'אט הראשי
7.הפעילויות עכשיו הוגברו בשרת!
תסתכלו על ההצעות של הילדים שהגיבו פה כבר כדי שלא יהיה את אותה הצעה פעמים
1 . לא צריך לעשות מערכת בשביל זה .. או שאפשר כמו גילדים .. עם מפקדה לאירגון זה יהיה פ33ה .
2. יש מערכות Fake Kill עם זה מה שאתה מתכוון
3. אני מוכן לעשות את זה [ רק באישור רותם ]
4. כנ"ל
שם פרטי : אופיר . HardCore DeathMatch : oF[i]R , LeVeL : 11 DeathMach : [Kill]oF[i]R LeVeL: 11 Role Play Gaming : [Kill]oF[i]R , LeveL : 50
XpOz כמו שאתה אמרת אז קודם תשימו אותי להיות אדמין ואז תחכו חודש מקסימום ואני מביא לכם לפחות 20 ילדים ואז עוד ועוד..........
אני לא צוחק איתכם עכשיו אני רציני עם אני סתם לא רציתי להיות אדמין רק אלה להגיד אני כבר מקודם לא הייתי עוזר והיתי אומר תשימו אותי אדמין ונגמר הסיפור....
חחחחחח
אני על הרצפה ילד
רגיסטר לא עשית ואתה חושב שזה שרת של שקל שנותנים בו אדמינים תוך שניה ?! חחחחחחחחחח חחחחחחחח
שים דמיות מהירות:
SweeT
וכאלהה:
רותם אחיי עם יבקשו שיגורים אני ישמח לבנות..!
אני בניתי לכם פעם שעברה 4 שיוגרים..
[=
אהה וכמובן לעלות את האוביקטיים של ה /br
השיגור שבניתי אני חושב שהוא יצא הכי טוב!
שם:יואב
כינוי בשרת:[gmR]Yoav
ההצעה:שאולי תעשו כרטיס אשראי שיהיה אפשר לקנות נשקים בלי ללכת אם הכסף ומי שיש לו כרטיס אשראי יוכל לקנות דרכו שהכסף יישאר בבנק כי נגיד והורגים אותך ויש לך מלא כסף אז זה מבאס אני חושב שאתם צריכים לעשות את זה
משחק בVG1HC.כינוי בשרת: Yoav משחק בVG2HC.כינוי בשרת: Yoav_Bellic משחק בVG3DM.כינוי בשרת: gmR BlackBoy משחק בVG4RPG.כינוי בשרת: Kill Yoav תלונה/בקשה/בעיה/ C1Yoav@Walla.Com כינוי בלייב-YoaveR בשביל להצביע לקהילת DeathMatch לחץ כאן! אני מצביע כל יום בקביעות! מקווה שגם אתם!
משחק בVG1HC.כינוי בשרת: Yoav משחק בVG2HC.כינוי בשרת: Yoav_Bellic משחק בVG3DM.כינוי בשרת: gmR BlackBoy משחק בVG4RPG.כינוי בשרת: Kill Yoav תלונה/בקשה/בעיה/ C1Yoav@Walla.Com כינוי בלייב-YoaveR בשביל להצביע לקהילת DeathMatch לחץ כאן! אני מצביע כל יום בקביעות! מקווה שגם אתם!
שם:תומר
שם בשרת:[NrG]Sh0TeR
הצעות:
אווקי,
1.לפתור את בעיית הלאגים וזה דיי דחוף!
2.לעשות פקודה כזאת /A שזה כאילו לכתוב לאדמין הודעה במקום PM
3.מלחמות מאורגנות אוטומטיות.
4.לוטו אוטומטי.
5.אני מציע שתחזירו את הדמיות לשרת:
Sweet Ryder Smoke
כי אלה הדמיות הכיי כיפיות ויש כאלה שנכנסים לשרת מחפשים אותם ואם
אין אותם הם פשוט לא נכנסים לשרת.