FFXIII נראה פשוט מדהים.
אני מחכה לשחק בו כבר, אני פשוט מעריץ גדול של הסידרה הזאת, והרבה זמן לא שיחקתי בFF כלשהו

בנוסף לזה, אני מחכה גם לWKC, אני מקווה שהוא יצא עוד השנה, לפני FFXIII ככה שיהיה משהו בין לבין,
ואני מקווה גם שנישמע על איזה משחק שהוא בפיתוח כבר שנה שנתיים בלי ידיעתינו, Dark Cloud 3 למי שלא מכיר. Dark Cloud היה השם של המשחק הראשון, המשחק השני התפצל ל2 שמות- Dark Cloud 2 (ככה זה ניקרא באמריקה) ו-Dark Chronicle (שמין הסתם כך הוא ניקרא באירופה וגם בארץ)
2006-2007-2008 היו שנים יבשים במיוחד מבחינת משחקי RPG משובחים.
מקווה שהשנה יתאספו לנו עוד כמה משחקי RPG
לגביי משהו אחר, ME ניראה לי מעולה ואני לא יכול שלא להפסיק להסתכל על קטעי משחקיות, זה פשוט ניראה מעולה, וגם עכשיו התוסף החדש שמגיע ניראה זורם במיוחד (הכוונה הייתה שאפשר לרוץ ולקפוץ וכמעט לא צריך לעצור)
אני קניתי היום את החליפה של Kratos וגם את החבילה של God of War לLBP, זה מעולה, אבל לדעתי LBP, לאחרונה, כבר ממש מיצה את עצמו וזה כבר די נימאס, ולא שמתי לב לאנשים שבונים שלבים טובים במיוחד, יש שלבים מושקעים עם רעיון טוב, אבל הטקסטורה לא הכי, ואין התחקמות במשחק (כמו בסטורי של LBP) אבל זו רק דעתי.
בכל מיקרה, Naruto Ninja Storm (אין לי כוח לכתוב את השם המלא) עדיין לא הגיע אלי, אבל Ninja Gaiden הגיעה לVGP (שלחו לי מייל) ואני קצת מאוכזב מהם, כי הם שלחו אלינו קודם, ואנחנו שלחנו יום אחר-כך ובכל זאת המשלוח שלנו מגיע אליהם קודם, אבל אני יודע שזה החיים ולפעמים זה מה שקורה, אני אני פשוט מתחיל להתאכזב קצת מVGP, אפילו פיצוי לא קיבלתי, אבל לא נורא..