Wanted ניראה מרשים, מאוד.
הגראפיקה של X-Men ניראה מדהים, לרגע חשבתי שזה תמונה מציאותית!
וזה ניראה כל-כך אמיתי כשיוצאים לו הלהבים מהגוף, זה לא כמו פעם שזה היה יוצא וניראה כאילו זה קוצים שמחוברים עם דבק לגוף שלו.. זה ממש מציאותי.
FEAR 2 ניראה ממש טוב, שיחקתי בדמו והיה ממש טוב, אבל מפחיד מידיי בשבילי
רק RF:G ניראה כמו משחקי וידאו רגיל.. מבחינת הגראפיקה זה מזכיר לי את Team Fortres.
עכשיו, כשמסתכלים על זה פעם שניה, זה מזכיר טיפה את Mass Efect..
בוא נראה, הכל ב-CG, בסוף יש לוגואים של קונסולות והפנייה לאתר של המשחק... כן, למשחק
וכמו הרבה משחקים מבוססי סרטים/דמויות קומיקס שיצאו לאחרונה, אני מהמר על ציון 7 פלוס מינוס
נכון שכמעט 90% מהמשחקים על הסרטים יצאו גרועים, אבל לא יודע למה שיחקתי ביחסית הרבה משחקי XMAN ואהבתי אותם, מה שגם זה נראה לי משחק בסגנון H&S שזה סגנון כייפי לאללה ולא נראה לי שיש כל כך אפשרות לעשות משחק גרוע בסגנון הזה ועוד אחרי שראינו את הגראפיקה המדהימה הזאת..
נכון שכמעט 90% מהמשחקים על הסרטים יצאו גרועים, אבל לא יודע למה שיחקתי ביחסית הרבה משחקי XMAN ואהבתי אותם, מה שגם זה נראה לי משחק בסגנון H&S שזה סגנון כייפי לאללה ולא נראה לי שיש כל כך אפשרות לעשות משחק גרוע בסגנון הזה ועוד אחרי שראינו את הגראפיקה המדהימה הזאת..
"הגראפיקה המדהימה הזו זה הכל Pre-Rendered, לא ראינו שום דבר של גיימפליי. ואפשר לעשות משחקי H&S גרועים, Golden Axe Beast Rider, מישהו?