אוקי זה לא כל העידכון מצטאר אבל רציתם כל כך עידכון לא הספקתי לסיים את משימה הקטנה שלי.

כפי שוראים פה הצלחתי לכבוש את העיר אלכסנדריה אתם בטח חושבים נו מה עיר אחת אבל מה שעברתי בשבילה זה גהינום במלאו המילה.
אחת צבא ענק של 3000 איש צבא מאומן אם ניסיון של 6 שזה הרבה מתקרב אל העיר ואני כבר בונה יחידות.
על העיר הקרב התרחש במשך שעה שלמה פעמיים נילחמתי עליה והיה מרד הייתי צריך להרוג את רוב תושבי העיר בשביל לדקוט את המרד.
על תור תקפו אותי המצרים אם צבא ענק של מעל 2500 איש הרוב ניצחתי כמובן.
האויב מצרי מאוד קשוח מאוד פי כמה מהרומאים אבל,הם מגייסים צבא של אלפי אנשים תוך מס' קטן של תורות וזה משגעה אותי כל תור להילחם נגד 2000 איש.
אבל למדתי להישתמש בסוסים שלי לטובה ואני מעדייף אותם על פני היחדות הרגליות.
לבמדתי גם שחייל האליט של המצרים(שומרי הפראון,וקשטי פראון)הם יחידות מפחידות מאוד הקשטים של המצריפ חזקים יותר מרוב היחידות שלי וזה מקשה עלי מאוד כי בקרב עכשיו אני מפחד יותר מהם מאשר כל יחידה אחרת,ואותם אני תמיד מחסל ראשון עוד לפני המנהיג שלהם.

במערב באיטליה קורה בערך אותו דבר האויב הרומאי מאוד קשוח פי כמה וכמה ממה שחבשתי.
הצלחתי לכבוש את העיר האחרונה של משפחת סצ'פיון,אבל עכשיו הסנאט עלי.
גם על העיר הזאת עברתי בערך 4 קרבות נגד צבא מעל 2500 איש ואם עבדות קשות.
יחידות הרומאים הרבה פחות מפחידות מאשר המצריות אבל עדיין המס' שלהם כן די מפחידים.
מכיון שלי אין כימת עיתרון עליהם חוץ מהפילים שלי שבדיוק השגתי את הכי טובים,קשה לי נגד הרומאים גם.
מטרה שלי הבא היא רומה כמובן ויש כבר צבא של בערך 500 פילים משורינים וסוסים.
ועוד דבר משפחת ברוטי וג'ולי פשוט צומחות וכובשות הם היו אויב מאוד קשה כשה אני יגיע אליהם.
מצב כלכלי שלי מאוד טוב עכשיו אחרי הרבה ירידות ועליות עכשיו זה עולה ובהרבה.
הסחר שלי אם הספרדים ממשיך בצורה מדהימה וגם אם הגאלים אם מרוויח הרבה מהם והם בעלות ברית שעכשיו אני יכול לבטוח בהם אבל רק לעכשיו,ברגע שמצרים ורומא יוחסלו הם יבוא אחריהם.
המטרות שלי לתורות הקרובים לקחת את העיר המצרים MEMPHIS,ואת העיר הרומאית רומא.
מכיון שהכלכלה עכשיו במצב מעולה אני יכול סוף סוף לגייס את הצבא שלי.
אני מזכיר מכיון שרציתים כל כך עידכון זה לא כל העידכון אלה רק חלקו ממש בקרוב אולי היום בערב אולי מחר בבוקר יהיה עידכון נוסף ומעכשיו יהיה כל כמה ימים(1-3)יהיה עידכון מלאה.