סטריט פייטר 4 ניתוח קרב- ריו נגד בייסון (בעברית!) - משחקים Vgames - קהילות

נושא: סטריט פייטר 4 ניתוח קרב- ריו נגד בייסון (בעברית!)
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Novril

צוות הדוג'ו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 07.02, 15:03

ברירת מחדל סטריט פייטר 4 ניתוח קרב- ריו נגד בייסון (בעברית!)

הוידאו הבא מתעסק רק בניתוח הקרב והמאצ'אפ.
זה אומר שאני לא מתעסק בבסיס של המשחק ובמערכת הכללית שלו (בשביל זה שחקו בצ'לנג' מוד עוד שבועיים כשהמשחק ייצא), אלא נצמד רק לידע טקטי רלוונטי, וגם זה לא מסכם את כל מה שיש לדעת במאצ'אפ, רק כמה דברים כלליים שניתן לראות בבירור בקרב הזה.

http://www.youtube.com/watch?v=4kpSKf47OD0&fmt=18

מה שאני כן רוצה זה פידבק-
האם היה משהו לא ברור?(מלבד הדרישה לידע בסיסי כמובן)
האם משהו רץ שם מהר מידי?
האם הוידאו בעצם עשה את עבודתו וגרם לקרב להראות הרבה יותר מובן וברור?
האם יש ביקוש לעוד ניתוחי קרב כמו זה?

הדוג'ו- חבורת שחקנים שמארגנת מפגשים וטורנירים של משחקי מכות. כולם מוזמנים! מי שמעוניין להצטרף מוזמן לפנות אלי...

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#2   פורסם: 07.02, 19:36

אהבתי מאוד.
למרות שאני לא מגדיר את עצמי כשחקן משחקי מכות מתקדם זה היה מאוד מרשים ומחכים, כבר יש לי בהזמנה מוקדמת את 4 (PS3, CE) ויש לי גם ג'ויסטיק ארקייד (סביר, של הורי, גרסת ה-SCIV) והייתי רוצה להיכנס עמוק. אני מקווה שהמצב הלימודי ב-SCIV יעזור גם לבור SF כמוני להיכנס פנימה ואמשיך לעקוב אחרי הדברים שאתה מעלה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Novril

צוות הדוג'ו

#3   פורסם: 07.02, 21:03

JohnoBoy
ציטוט:
צפה בהודעה
אהבתי מאוד.
למרות שאני לא מגדיר את עצמי כשחקן משחקי מכות מתקדם זה היה מאוד מרשים ומחכים, כבר יש לי בהזמנה מוקדמת את 4 (PS3, CE) ויש לי גם ג'ויסטיק ארקייד (סביר, של הורי, גרסת ה-SCIV) והייתי רוצה להיכנס עמוק. אני מקווה שהמצב הלימודי ב-SCIV יעזור גם לבור SF כמוני להיכנס פנימה ואמשיך לעקוב אחרי הדברים שאתה מעלה
אם אתה רוצה "להכנס עמוק" אז הדבר הכי טוב לעשות הוא לבוא למפגשים/טורנירים של המשחק אחרי שהוא ייצא. (ואם במקרה קנית כבר SF2HD אז גם לשחק בו לא מזיק)

הדוג'ו- חבורת שחקנים שמארגנת מפגשים וטורנירים של משחקי מכות. כולם מוזמנים! מי שמעוניין להצטרף מוזמן לפנות אלי...

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#4   פורסם: 07.02, 21:12

Novril
ציטוט:
צפה בהודעה
אם אתה רוצה "להכנס עמוק" אז הדבר הכי טוב לעשות הוא לבוא למפגשים/טורנירים של המשחק אחרי שהוא ייצא. (ואם במקרה קנית כבר SF2HD אז גם לשחק בו לא מזיק)
השאלה אם יש מקום במפגשים האלו לשחקנים מתחילים, איך שהוא זה תמיד נראה כמו איזו חברה סגורה... ומתי מפגשים כאלו לרוב מתקיימים? שבתות? חופשים? (אני דתי אז קצת מוגבל באפשרויות)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Novril

צוות הדוג'ו

#5   פורסם: 07.02, 22:57

JohnoBoy
ציטוט:
צפה בהודעה
השאלה אם יש מקום במפגשים האלו לשחקנים מתחילים, איך שהוא זה תמיד נראה כמו איזו חברה סגורה... ומתי מפגשים כאלו לרוב מתקיימים? שבתות? חופשים? (אני דתי אז קצת מוגבל באפשרויות)
כל אחד שרוצה להשתפר מוזמן, הרמה ממש לא משנה. להפך, אנחנו שמחים תמיד לקבל אנשים חדשים.
דבר איתי במסנג'ר ndvnymn@hotmail.com

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Novril

צוות הדוג'ו

#6   פורסם: 14.02, 11:14

כל העותקים של SF4 ביפן נמכרו על היום הראשון
http://www.joystiq.com/2009/02/13/st...pan-capcom-sa/

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא