משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
09.02, 21:20
|
|
|
lidorit3 |
ציטוט: |
 |
|
|
מה הבעיה שלכם עם The Conduit ? מדובר ב-FPS לא רע בכלל לווי, בטח עם הפוינטר של הווי שעושה את השליטה להרבה יותר נוחה ומדוייקת מכל FPS שיצא או ייצא לקונסולות ה-HD. והראת גם תמונה לא כל כך טובה של the conduit(אם מתייחסים בכלל לתגובה שלך ברצינות).
ומתי תבינו שגרפיקה היא לא הדבר הכי חשוב במשחק ? יכול להיות נחמד אם למשחק טוב יש גם גרפיקה יפה, אבל זה לא מה שעושה לטוב. חבל שהפכתם לכאלה שרוב מה שמעניין אותם זה איך המשחק נראה מבחינת הגרפיקה. בדור הקודם זה לא היה קיים. |
|
|
|
|
מהתגובה שלך הבנתי כמה דברים:
א. אתה חושב שthe Conduit הוא משחק רע. אני אישית רק שמתי תמונה בהתאם להערה הצודקת והנכונה של ניסים בסוגייה. מדובר בשני משחקי FPS הבולטים ביותר לתקופה זו של השנה.
אתה השלמת את השאר, אבל אני מסכים איתך.
ב. להגיד שגראפיקה זה לא חשוב זה כמו הודעה אישית שאתה עדיין משחק במשחקי טקסט במחשב. גראפיקה ובכלליות טכנולוגיה היא הדבר המקביל בחשיבותו להנאה, מדובר באבן יסוד בכל משחק מוצלח כיום, אחרת, אתה יכל פשוט לקרוא ספר טוב ולהנות מעלילה מעולה ומותחת או לחילופין להנות מסוליטר ולהיות מסונוור מהשליטה המדוייקת של העכבר. כשאתה משחק משחק אתה מגרה הגוף בחושים. מה לעשות ששני החושים היחידים שפועלים בשעת משחק הם חוש הראייה והשמיעה. לבטל את חוש הראייה זה כמו לבטל את כל החוויה. אז כן, גראפיקה/טכנולוגיה מתקדמת זה דבר חשוב, חשוב מאוד.
דרך אגב, ב-KZ2 יש הרבה יותר מלבד גראפיקה מדהימה, אתה מוזמן לקרוא כל אחת מ-42 הביקורות שפורסמו למשחק.
The Conduit לחילופין עדיין לא עמד במבחן הנ"ל, אבל בספק רב אם יוכל להתחרות ב-FPS הטובים של זמננו.
ג. השליטה של ה-WII היא בסך הכל פויינטר שמשול לעכבר לא מדוייק ועם Delay. להתלהב מהשליטה של ה-WII זה כמו להתלהב משליטה של עכבר. לצערך, רוב האנשים בעולם מכירים את השליטה של העכבר והפסיקו להתלהב ממנה לאחר חמש דקות של שימוש.
ושליטה מדוייקת היא פונקציה של אדם. אני בטוח שאני אישית הייתי מצליח להביס לא מעט אנשים בשימוש בגיימפאד אל מול כאילו שהיו משתמשים בעכבר או בפויינטר של ה-WII. ככה שמדובר בניסיון בסופו של יום. אני מוצא את הגיימפאד של ה-360 והפס3 הרבה יותר נוחים ומספקים מהפויינטר של ה-WII בכל משחק. הם לא נועדו לשמש כגימיק אלא נועדו למשחק.
ד. אני לא יודע כמה ימים אתה משחק במשחקים, אבל הדור הקודם הוא בדיוק כמו הדור הזה ובדיוק כמו כל דור אחר. גראפיקה הייתה תמיד חשובה ותמיד תשאר, צא מהסרט. דרך אגב, עצם העובדה שאתה חושב ש-KZ2 לשם דוגמא כולל רק גראפיקה יפה ולא מביא ביחד עם הקידמה הטכנולוגית של הדור הנוכחי גם AI מתקדם, אפשרות לריבוי דמויות, מנוע פיסיקאלי משובח ועוד אין ספור חידושים טכנולוגיים שמתקדמים בצעדי ענק בכל דור שעובר, מראה בדיוק את חוסר הרלוונטיות שלך לתעשייה.
תגיד לי בתור טכנופוב, אתה נוסע באוטו או אולי בעגלה? כשאתה רוצה לעשות כביסה אתה יורד לנחל הקרוב למקום מגוריך או לחילופין משתמש במכונת כביסה? וכשאתה רוצה להדליק אש כדי לבשל, אתה משתמש בשתי אבני צור או שאולי משתמש בכריים? אני אישית מעריך טכנולוגיה מתקדמת כחלק אינטגרלי בחיים היומיים שלנו וגם במשחקים. אתה טכנופוב על מה שמשתמע. רק תזהר כשאתה מכבס את הבגדים בנחל, רוב הנחלים בארץ לא הכי נקיים.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 09.02 בשעה 21:23.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
09.02, 21:28
|
|
|
nisi90 |
 |
|
|
לא הייתי אומר שהHDR של אנצ'רדט מתקרב להילו 3, באמת המשחק היחיד שאני חושב שיש לו HDR יותר טוב משל הילו זה קריסיס כי הוא יותר מתקדם טכנולוגי אז הHDR יותר ריאליסטי,
אבל בהילו זה הרבה יותר צבעוני ויפה.
בכל מקרה באמת אין פה מה להשוות, לא רק שהילו הוא משחק בן יותר משנה וחצי, הוא גם לא ממש בה להציב רף גרפי חדש, אם כי הטקסטורות והHDR והמודל של הצ'יף הם בן הטובים עד היום אפילו.
בכל מקרה קילזון 2 הוא באמת המשחק הכי יפה בקונסולות (לא בכל הקטגוריות אבל מראה כללי)
יש אולי את קריסיס שנראה הרבה יותר טוב אבל זה בPC וצריך להשקיע הרבה כסף על זה.
קילזון 2 הציב רף חדש השנה, ובטח יבואו הרבה מתחרים השנה שינסו לשבור את זה (אני מאמין AW , וCOD6 וביושוק יתנו לו תחרות חזקה) |
|
|
|
|
יש עוד משחקים שמציגים גראפיקה מדהימה:
Uncharted 2
Heavy Rain
FFXIII
ויש עוד...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
09.02, 21:34
|
|
|
HBK |
 |
|
|
ואו, נסחפנו קצת... |
|
|
|
|
אני רוצה לתאר ניסוי חברתי אצל גיימרים:
שחקן לפני ששיחק ב-KZ2:
ואו, נסחפנו קצת
שחקן אחרי ששיחק ב-KZ2:
"הFPS הטוב של כל הזמנים"
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
09.02, 21:43
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
יש עוד משחקים שמציגים גראפיקה מדהימה:
Uncharted 2
Heavy Rain
FFXIII
ויש עוד... |
|
|
|
|
אנצ'רדט 2 מסכים הוא באמת נראה מדהים
Heavy Rain אני לא ממש מסכים, חוץ ממודלים יפים לא ראיתי משהו מיוחד, הסביבות די בנוניות.
FFXII יש מצב, לא ראינו ממנו הרבה כדי להחליט.
בכל מקרה מבחינה גרפית בקונסולות כרגע אני הכי מצפה לAW, אם הוא יראה כמו בסירטונים ב360 אז זה יהיה אחד המשחקים הכי יפים גרפית שראיתי.
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
09.02, 21:45
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
שחקן לפני ששיחק ב-KZ2:
ואו, נסחפנו קצת
שחקן אחרי ששיחק ב-KZ2:
"הFPS הטוב של כל הזמנים" |
|
|
|
|
אז אתה טוען שזה הFPS הכי טוב של כל הזמנים?
אתה באמת נסחף יותר מדי.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
09.02, 21:50
|
|
|
nisi90 |
 |
|
|
אז אתה טוען שזה הFPS הכי טוב של כל הזמנים?
אתה באמת נסחף יותר מדי. |
|
|
|
|
טוען בפה מלא.
|
|
|
|
|
|

משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
09.02, 22:36
|
|
|
KZ2 יותר טוב מי HALO 3
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
09.02, 23:58
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
איך הבנת מהתגובה שלי ש-The Counduit הוא משחק אם אמרתי שהוא לא רע בכלל (לווי) ?
שליטה בפוינטר של הווי לא נופלת משליטה של עכבר מחשב, ובמשחקי יריות אולי אפילו טובה ממנה, מפני שהיא מספקת יותר 'חוויה' כשאתה מכוון את השלט לעבר המסך ויורה בדמות ולא מזיז את העכבר על השולחן ויורה בדמות. אני חושב שדי ברור ששליטה בשלטי קונסולות ה-HD במשחקי יריות פחות נוחה משליטה במשחקים כאלו בעזרת עכבר מחשב או שלט ווי. אתה לא היית מעדיף לכוון עם העכבר\ שלט ווי במקום שלטי קונסולות ה-HD ? אני סבור שאחוז גדול של שחקנים היו מעדיפים את זה.
לגבי גרפיקה, אני מסכים שאי אפשר להתעלם ממנה ושהיא גורם די חשוב במשחק, אבל לא צריך להגזים. אתה נתת תמונה של The Conduit לעומת KZ 2 ובעצם אמרת- KZ2 נראה הרבה יותר טוב, אז הוא עדיף. אני לא אומר ש-KZ 2 לא עדיף, (אני גם אקנה אותו כנראה למרות אי אהבתי הכללית ל-FPSים, אבל מהדמו של KZ 2 מאוד נהנתי) אבל אתה עשית השוואה בינייהם בעזרת איזו תמנוה מסכנה. ו
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
10.02, 00:14
|
|
|
איך הבנת מהתגובה שלי ש-The Counduit הוא משחק אם אמרתי שהוא לא רע בכלל (לווי) ?
שליטה בפוינטר של הווי לא נופלת משליטה של עכבר מחשב, ובמשחקי יריות אולי אפילו טובה ממנה, מפני שהיא מספקת יותר 'חוויה' כשאתה מכוון את השלט לעבר המסך ויורה בדמות ולא מזיז את העכבר על השולחן ויורה בדמות. אני חושב שדי ברור ששליטה בשלטי קונסולות ה-HD במשחקי יריות פחות נוחה משליטה במשחקים כאלו בעזרת עכבר מחשב או שלט ווי. אתה לא היית מעדיף לכוון עם העכבר\ שלט ווי במקום שלטי קונסולות ה-HD ? אני סבור שאחוז גדול של שחקנים היו מעדיפים את זה.
במילה אחת: לא. פויינטר הוא בדיוק כמו עכבר, רק לא מדוייק באותה מידה. אני מעדיף לשחק את המשחקים שלי עם גיימפאד.
לגבי גרפיקה, אני מסכים שאי אפשר להתעלם ממנה ושהיא גורם די חשוב במשחק, אבל לא צריך להגזים.
במה הגזמתי? שאמרתי שמלבד כיפיות גם הטכנולוגיה עליו מבוסס המשחק היא גורם חשוב במעלה? אתה באמת חושב שמשחק שתקוע עשור אחורה יהיה מסוגל להעביר לך את החוויה של KZ2? האוייבים שם יהיו עם AI טוב כמו זה של KZ2? כלומר, במידה והיריבים הממוחשבים יהיו פחות טוב כך תרד גם ההנאה.
ואם הקרבות יהיו יותר קטנים זה לא יפגום בהנאה?
ואם עיצוב השלבים נפגע, כי המנוע פשוט לא מסוגל לספק את מה שהמנועים החדשים בקונסולות ה-HD מספקים יודעים לעשות, מה אז תעשה?
ואם לא יהיה מנוע פיסיקאלי במשחק כי פשוט טכנית אי אפשר לעשות אחד זה יהיה אותו הדבר כמו להלחם ב-KZ2 לשם דוגמא שם רוב הדברים שבירים בקרבות הגדולים? אתה יודע מה זה לראות בניין קורס על יושביו במשחק או לשם דוגמא רחוב שלם מתפוצץ? אתה תשווה את זה לניקוי חדר בצורה בנאלית כמו זה ש-The Conduit יודע לספק?
בסופו של יום, The Conduit ייפול בכל אספקט אפשרי מול יריביו של ה-HD. כי טכנולוגיה ולא רק מנוע גראפי שקשור לספירת הפוליגונים (אלמנט שאתה עדיין לא הפנמת, שקידמה זה לא רק ספירת פוליגונים) היא הבסיס של כל משחק. משחק שתקוע עשור בעבר לא יוכל לשדר את ההתקדמות של התעשייה.
תאהב זאת או לא, המשחק הוא קודם כל הצד הטכני שבו ומה שהוא יודע לספק ורק אחר כך כל השאר. אחרת היינו פשוט קוראים ספרים ולא משחקים משחקים. דבר גורר דבר, משחקים הופכים להיות יותר מהנים עם השנים כי הם מסוגלים להציג יותר.
וזה עוד לפני שדיברנו על האונליין שלא קיים למעשה ב-WII. אחד הגורמים החשובים ביותר בכל משחק FPS.
כלומר, איך שלא תסובב את זה, הכל מסתכם במה הצד הטכני של המשחק יודע לספק, בטח בז'אנר טובעני כל כך כמו FPS. זה לא JRPG שאתה נשען על עלילה מגוכחת של שעות על גבי שעות ולא כל כך מעניין אותך כלום חוץ מלהתקדם ברמות. משחקי FPS אמורים לשדר WOW ובזה הם מצטיינים. הם אמורים לשדר קמפיין גרנדיוזי ולשאוב אותך פנימה בשצף האירועים. כמו שעושים בצורה מפתיעה כל המשחקים הטובים של הז'אנר מאז ומעולם.
אתה נתת תמונה של The Conduit לעומת KZ 2 ובעצם אמרת- KZ2 נראה הרבה יותר טוב, אז הוא עדיף. אני לא אומר ש-KZ 2 לא עדיף, (אני גם אקנה אותו כנראה למרות אי אהבתי הכללית ל-FPSים, אבל מהדמו של KZ 2 מאוד נהנתי) אבל אתה עשית השוואה בינייהם בעזרת איזו תמנוה מסכנה. ו
אני נתתי תמונה של שני משחקים ולא הוספתי מילה. אבל כן, אין ל-The Conduit שום סיכוי להתקרב מול KZ2 או בעצם מול שום FPS גרוע ככל שיהיה שיצא עד היום בדור הנוכחי לקונסולות. כי הוא פשוט תקוע עשור אחורה בכל מובן בעבר. רטרו זה לא תמיד טוב, לא בז'אנר הזה ולא כשמדובר בצד הטכני.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 10.02 בשעה 00:20.
|
|
|
|
|
|

שחקן PS3 שנותן בראש!

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
10.02, 09:06
|
|
|
מה הקטע עם ההשוואות האלה?
KZ2 הוא משחק עם גראפיקה מצויינת, לH3 יש גראפיקה חמודה אבל גם בזמן שהמשחק יצא היא לא הייתה מדהימה..
אז קצת בעיה להשוות בין שני המשחקים האלה
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
10.02, 15:13
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
טוען בפה מלא. |
|
|
|
|
זה בסדר זה ידוע שאתה נוטה להגזים שמדובר על משחקים לPS3 :]
בכל מקרה ההתרשמות הכללית מהביקורות, משחק טוב SOLID אבל לא משהו מהפכני (חוץ מגרפיקה) שלא ראינו כבר בדור הזה אפילו.
נערך לאחרונה על ידי nisi90, 10.02 בשעה 15:18.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
10.02, 16:55
|
|
|
איזו השוואה מפגרת.. מה ההגיון בלהשוות משחק שיצא לפני כמה שנים, למשחק שיוצא ב 2009?
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
11.02, 16:23
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
מה לעשות ששני החושים היחידים שפועלים בשעת משחק הם חוש הראייה והשמיעה. |
|
|
|
|
וחוש המישוש. 
אלא אם כן אתה אחד מאלו שקנו את הספין של סוני אחרי שהם הפסידו בתביעה על הפרת פטנט ש"רטט זה דור קודם", רק בשביל שהם אחר כך יוכלו למכור לך שלט "חדש" עם רטט במחיר מופקע.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
11.02, 16:33
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
וחוש המישוש. 
אלא אם כן אתה אחד מאלו שקנו את הספין של סוני אחרי שהם הפסידו בתביעה על הפרת פטנט ש"רטט זה דור קודם", רק בשביל שהם אחר כך יוכלו למכור לך שלט "חדש" עם רטט במחיר מופקע. |
|
|
|
|
אני לא משחק עם רטט. זה לא מדמה לי כלום ורק מפריע. אם הייתי יכל להוציא את התוספת המגרת הזאת מהשלט של ה-360 הייתי עושה זאת וחוסך לי חצי מהמשקל הבומבאסטי של השלט.
עוד מעט תגיד לי שהספיקר בשלט של ה-WII מעצים לי את החוויה.
וחוש המישוש לא עובד במשחקים. אם אתה חושב שלהחזיק את אותו שלט מפלסטיק בכל משחק בסיטואציות שונות מגרה לך את חוש המישוש, אז כנראה שאני לא יודע מה זה חוש המישוש.
דרך אגב, לפרוטוקול, כבר לא מעט זמן שה-DS3 עם הרטט נמצא בכל באנדל וחבילה, ככה שהערה שלך לא רלוונטית אם זה מה שחיפשת לעקוץ.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 11.02 בשעה 16:37.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
11.02, 16:51
|
|
|
זה שהדואלשוק 3 נמצא היום בכל באנדל, זה לא אומר שסוני לא זיינה את השכל לאנשים כשהיא הודיעה בהתחלה ש"רטט זה דור קודם" ואחר כך חזרה בה (אגב, היא מוכרת שלט DS3 נוסף באותו מחיר של שלט sixaxis רגיל? או שעל זה כבר צריך להוציא אקסטרה?).
בכל מקרה, רק אתמול סיימתי את הACT השלישי בגירס 2, ומלבד זה שהוא מדהים, שמתי בו לב לניואנסים הקטנים והמדהימים של הרטט באזורים שונים, מה שממש מעצים את החוויה. זה עבד מצויין לא רק בקטעים שבהם גירס ניסה להיות משחק אימה, אלא גם בהמון קטעים אחרים (כמו החלק שנוסעים בו על אגם הקרח)
שלא נדבר על Fatal Frame 2 בדור הקודם, שגרם לי לזרוק את השלט מהיד פעם אחת מהפחד שהתלווה לסצינה מסוימת עם רטט פתאומי.
ובמשחקי מולטיפלייר בכלל קשה לי להבין איך אנשים משחקים בלי רטט שנותן להם פידבק מיידי וברור על זה שפוגעים בהם. זה ממש אובדן משמעותי - כמו לשחק בלי מפה/רדאר/קול בטלוויזיה.
אתה יכול להשלות את עצמך שרטט זה לא דבר חשוב (כמו שעשו הרבה אנשים אחרים), אבל כרגע זה הדבר הכי קרוב לחוש נוסף שמשחקים יכולים לספק לנו מעבר לראיה ושמיעה, והשימושים שעושים איתו מצויינים. מי שיש לו היום שלט DS3 צריך לשמוח על זה.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
11.02, 17:14
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
זה שהדואלשוק 3 נמצא היום בכל באנדל, זה לא אומר שסוני לא זיינה את השכל לאנשים כשהיא הודיעה בהתחלה ש"רטט זה דור קודם" ואחר כך חזרה בה (אגב, היא מוכרת שלט DS3 נוסף באותו מחיר של שלט sixaxis רגיל? או שעל זה כבר צריך להוציא אקסטרה?).
בכל מקרה, רק אתמול סיימתי את הACT השלישי בגירס 2, ומלבד זה שהוא מדהים, שמתי בו לב לניואנסים הקטנים והמדהימים של הרטט באזורים שונים, מה שממש מעצים את החוויה. זה עבד מצויין לא רק בקטעים שבהם גירס ניסה להיות משחק אימה, אלא גם בהמון קטעים אחרים (כמו החלק שנוסעים בו על אגם הקרח)
שלא נדבר על Fatal Frame 2 בדור הקודם, שגרם לי לזרוק את השלט מהיד פעם אחת מהפחד שהתלווה לסצינה מסוימת עם רטט פתאומי.
ובמשחקי מולטיפלייר בכלל קשה לי להבין איך אנשים משחקים בלי רטט שנותן להם פידבק מיידי וברור על זה שפוגעים בהם. זה ממש אובדן משמעותי - כמו לשחק בלי מפה/רדאר/קול בטלוויזיה.
אתה יכול להשלות את עצמך שרטט זה לא דבר חשוב (כמו שעשו הרבה אנשים אחרים), אבל כרגע זה הדבר הכי קרוב לחוש נוסף שמשחקים יכולים לספק לנו מעבר לראיה ושמיעה, והשימושים שעושים איתו מצויינים. מי שיש לו היום שלט DS3 צריך לשמוח על זה. |
|
|
|
|
להשלות את עצמי? היחיד שמשלה את עצמו הוא אתה. רטט לא מדמה כלום. בעולם שלנו יש לא מעט דברים רוטטים, זה נכון, אבל כמה מהם קשורים לגירס? לשם דוגמא: פלאפונים רוטטים, גם וירבטורים רוטטים אבל בכמה מהם משתמש מרקוס פיניקס?
יפה שאמרת שיש רטט שמשולב בצורה מדהימה בגירס 2, אני אישית לא זוכר בכלל שהוא קיים מרוב שהוא לא חשוב. ולא, אפילו לא שמתי לב ששכחתי לכבות אותו בגירס 2 אם אפשר. כל כך לא מורגש ורלוונטי.
ורטט הוא לא חוש המישוש. חוש המישוש עובד על מישוש. לשם דוגמא: אתה שם את היד שלך על משטח חם או לחילופין על ברזל קר. אתה חושב שהתחושה תהיה זהה? אם שלטים היו יודעים להחליף את המרקם שלהם אז חוש המישוש היה קיים במשחקים. השלט שלך מחליף את המרקם שלו? אני יודע ששלי לא.
המשחק היחיד ששילב רטט בצורה טובה הוא REZ, אבל אז הם הביאו תוסף ייחודי בכמות מוגבלת של יחידות שבנות המין הנשי הצליחו לתעל לטובתן. ואני מניח שאתה יודע על מה אני מדבר.
|
|
|
|
|
|

שחקן PS3 שנותן בראש!

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
11.02, 18:09
|
|
|
רטט מוסיף המון למשחק..
בעיקר במשחקי יריות, כמו R2 שמעצים את החוויה פי 2..
למשל בMGS4 זה הרטט הכי טוב ששיחקתי בו, פשוט בכל סרטון שהוא למשל מזיז משהו או נוגע במשהו יש רטט
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
11.02, 23:06
|
|
|
אני לא מבין מאיפה היציאות האלו דודי. בעולם שלנו יש כפתורי A על השלט, אבל מרקוס פיניקס לא באמת לוחץ על A כשהוא רוצה לתפוס מחסה. ומהצד השני בעולם שלנו אין רובים שמחובר להם מסור חשמלי על הקצה ומרקוס פיניקס בכל זאת משתמש באחד. מה זה קשור?
רטט, כמו אפקטים קוליים למשל או מוזיקת רקע, הם לא דברים שבהכרח תשים לב אליהם במשחק. אבל אם פתאום תתחיל לשחק באותו משחק בלעדיהם אז אתה מהר מאד תשים לב להבדל. זה ממשק מאד בסיסי ומאד טוב שפשוט עושה את העבודה ומשדר לך דברים ששאר החושים שלך עמוסים מידי בשביל לקלוט (למשל, זה שפוגעים בך מאחורה באמצע קרב יריות אינטנסיבי).
וגירס עושה את הדברים האלו מצויין. תנסה פעם להקשיב לרעש היחודי שיש לך בגירס שניה לפני שהמחסנית שלך נגמרת. אפקט קולי פשוט ובסיסי שאני לא מבין למה משחקים אחרים לא הסכילו לחכות. וגירס עושה אותו כל כך טוב שלפעמים אני מצליח בזכות הצליל הזה לתזמן במדויק את הActive reload בלי להסתכל אפילו על הHUD במסך.
ואם כבר דברים שאין במציאות: כשאתה יורה בתת מקלע (אם יצא לך) יש רתע והידיים שלך רועדות. מן הסתם זו לא בדיוק אותה ההרגשה כמו ברטט של שלט, אבל זה הרבה יותר מציאותי מאשר לא להרגיש שום רתע בכלל.
אולי זה לא חסר לך, אבל מצד שני אולי גם יש אנשים שאין להם בעיה לשחק במשחק בלי סאונד. זה עדיין לא הופך את זה לחוויה יותר טובה מאשר לשחק עם סאונד.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
11.02, 23:17
|
|
אני לא מבין מאיפה היציאות האלו דודי. בעולם שלנו יש כפתורי A על השלט, אבל מרקוס פיניקס לא באמת לוחץ על A כשהוא רוצה לתפוס מחסה. ומהצד השני בעולם שלנו אין רובים שמחובר להם מסור חשמלי על הקצה ומרקוס פיניקס בכל זאת משתמש באחד. מה זה קשור?
היי! אני משקיע באנלוגיות כדי שיהיו משעשעות . אי אפשר לכעוס עליי בגלל זה .
רטט, כמו אפקטים קוליים למשל או מוזיקת רקע, הם לא דברים שבהכרח תשים לב אליהם במשחק. אבל אם פתאום תתחיל לשחק באותו משחק בלעדיהם אז אתה מהר מאד תשים לב להבדל.
אני אומר לך את האמת שמבחינתי האישית הם לא תורמים. כל אחד והחוויה הפרטית שלו.
זה ממשק מאד בסיסי ומאד טוב שפשוט עושה את העבודה ומשדר לך דברים ששאר החושים שלך עמוסים מידי בשביל לקלוט (למשל, זה שפוגעים בך מאחורה באמצע קרב יריות אינטנסיבי).
וגירס עושה את הדברים האלו מצויין. תנסה פעם להקשיב לרעש היחודי שיש לך בגירס שניה לפני שהמחסנית שלך נגמרת. אפקט קולי פשוט ובסיסי שאני לא מבין למה משחקים אחרים לא הסכילו לחכות. וגירס עושה אותו כל כך טוב שלפעמים אני מצליח בזכות הצליל הזה לתזמן במדויק את הActive reload בלי להסתכל אפילו על הHUD במסך.
אף פעם לא התלוננתי על איכות הקול והשמע שמשחקים מפיקים. ההפך. אמרתי שמדובר בחוש חשוב שמגורה .
ואם כבר דברים שאין במציאות: כשאתה יורה בתת מקלע (אם יצא לך) יש רתע והידיים שלך רועדות.
אפילו מפחיד מזה. אתה יודע מה זה להטוויח פלוגת מפקדה ושליש על מאג!!!
מן הסתם זו לא בדיוק אותה ההרגשה כמו ברטט של שלט, אבל זה הרבה יותר מציאותי מאשר לא להרגיש שום רתע בכלל.
אני לא מסכים. כי אין שום דמיון בין הרתע של הרובה לבין הרטט של השלט. כמו שאני לא מרגיש שאני יורה אם הפלאפון רוטט לי בכיס. אם אתה מצליח לדמיין זאת אז נהדר. אני אישית לא מאמין לרטט ולמה שהוא מנסה להעביר. אולי בעתיד הטכנולוגיה תאפשר פריצות יותר מגניבות בתחום.
אולי זה לא חסר לך, אבל מצד שני אולי גם יש אנשים שאין להם בעיה לשחק במשחק בלי סאונד. זה עדיין לא הופך את זה לחוויה יותר טובה מאשר לשחק עם סאונד.
אבל זה כבר מוזר. ומדובר בשוליים של השוליים. רטט זה לא חלק אינטגרלי ממשחקים. למען האמת מדובר בשיקוץ של הקונסולות בלבד ובטח לא על משהו שאני ואתה חווינו בצעירותנו בכל פלטפורמה.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
12.02, 13:06
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אפילו מפחיד מזה. אתה יודע מה זה להטוויח פלוגת מפקדה ושליש על מאג!!! |
|
|
|
|
זה דווקא לא, אבל אם הייתי עושה את זה אני בטוח שלא רק שהידיים שלי היו רועדות, הייתי גם מזיע מפחד שאיזה אידיוט יסתובב באמצע הירי. ממתי מטוויחים פלוגת מפקדה על מאג לעזאזל!?
בכל מקרה, כבר ציינת שלחוויה האישית שלך זה לא תורם. רוב האנשים לא יסכימו איתך כנראה, כי להם זה מוסיף עוד סוג של אינדיקציה למה שקורה במשחק.
הטכנולוגיה של כל התחום הזה של פידבק באמצעות חוש המישוש (שנקראת Haptic Technology) עדיין בחיתולים, אבל סביר להניח שהיא תעשה התקדמות גדולה בעתיד.
אבל כבר עכשיו זה משהו מאד שימושי בהמון משחקים (וגירס הוא רק דוגמא אחת למשחק שעושה את זה מצויין), ואני עד היום זוכר את הפעם הראשונה ששיחקתי בGoldeneye עם הrumble pack, ואיך אחר כך תמיד הייתי משחק במולטיפלייר עם חברים והיינו מתווכחים מי יתקע עם השלטים הדפוקים בלי הרטט, כי זה פשוט משדרג את החוויה לחוש נוסף.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
13.02, 10:16
|
|
|
בKZ2 יותר טוב אבל זה גם ברור
KZ2 יצא אחרי HALO3 (אני חושב)
ובגלל שהוא יצא אחריו תהיה לו גראפיקה יותר טובה
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
13.02, 12:16
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
שחקן לפני ששיחק ב-KZ2:
ואו, נסחפנו קצת
שחקן אחרי ששיחק ב-KZ2:
"הFPS הטוב של כל הזמנים" |
|
|
|
|
אני ישחק בKZ2 עוד איזה שבועיים, אבל קשה לי להאמין שאני יכתיר אותו בתור הFPS הכי טוב של כל הזמנים...
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|