חדשות - LBP,Burnout Paradise,Killzone 2, דמו ל H.A.W.X בחמישי!
היי אנשים היום אני מביא לכם מעט חדשות ואני מקווה שתהנו ממנו ,אבל דבר אחד קצת הציק לי שהחדשות הקודמות שהבאתי הועתקו לאתרים אחרים ואני ממש לא מרוצה מזה שמעתיקים את הכתבות שאני מביא ומתרגם אותם ,לאתרים אחרים ולוקחים קרדיט על חשבוני ,אז אני רק רוצה להבהיר לקחת זה אבל לפחות תתנו את הקרדיט , תהנו מהכתבות
חבילת המסיבה הרחבה ל Burnout Paradise מסיבה מסוג פרמיום ששוחרר היום ל Burnout Paradise, והינו זמין להורדה כבר במחיר ממש נמוך של 9.99$.
ואם אתם לא יכולים לשחק ב Burnout Paradise תוכלו להוריד את המשחק היישר מהחנות.
ואם אתם שחקנים חדשים ב Burnout Paradise תוכלו לקבל את כל החבילה כולל המשחק היישר מהחנות במחיר של 29.99$.
עדכון לחג האהבה Update Love - העדכון הינו 1.09 הוקדם מהתאריך המצופה להיום ,וכמו כן העדכון מתקן מספר דברים קטנים במשחק :
ציטוט:
Failed to save profile’ message not being displayed when a user’s profile is full.
Object Capture Bug: switch connectors being deleted when an object is captured.
Failed to load profile issue: where the user is thrown out to the XMB due to a texture that is not registered in their profile being present in their pod.
Text not displaying in the text chat window.
Slow rewind due to moderation check.
Save file corruption which caused the game to crash when placing any object in an emitter in any level
זה נראה שKillzone 2 יהיה מסנכרן עם האתר הרשמי של המשחק Killzone.com שכאשר ישחורר המשחק בסוף החודש. כשראינו את אותו הדבר קורה עם Resistance 2 עם האתר הרשמי שלהם MyResistance.net אבל מפתחי המשחק Gueilla רוצים לתת פרס על מציאת iNTEL שניתן לאסף במשחק ,וכשתצליחו לאסוף את כל הפריטים תקבל פרס היישר מהאתר שלהם אליכם.
הפרסים האלה יראו בכל מיני צורותו וגדלים שונים, שכולל את הגרסה של המשחק Killzone 2 papercraft כמו שנראה למעלה.
עוד זומבי נאצים באים אל Call Of Duty - World At War
אתם בטח אוהבים לירות בזומבים נאצים? ,ואתם אוהבים משחק ממבט ראשון? , אז הנה לכם עדכון של מפות חדשות שיגיע בקרוב אל Call of Duty: World at War
ועוד המתנו להודעה רישמית מהיוצרים של המשחק על מפות חדשות והנה לכם הודעה רישמית מהחברה שיהיה יותר זומבים נאצים במפות החדשות ועוד תכנים גם כן יהיה בקרוב
וכמו כן יהיה גלים חדשים של זומבים להרוג
PlayStation Home תמשיך להתרחב עם חברות אחרות ,שכרגע יש על הלוח 24 חברות שמשתפות פעולה עם HOME ,ידוע לנו שEA וקאפקום מתכננים להיות בHOME אבל מה שמעניין אותנו מה יש לAtlus, Q Entertainment, Sega, Konami, Tecmo ו Namco Bandai בחנויות
הדמו של משחק הטיסה H.A.W.X של יוביסופט יגיע השבוע להורדה (לבעלי ה Xbox360 וה PS3, בעלי המחשב האישי יזכו לקבל אותו רק בעוד כשבועיים, 26.2) ויכיל CO OP עד לארבע אנשים, שתי משימות ושלוש סוגי מטוסים לבחירה:
F-16A Fighting Falcon
SU-35 Super Flanker
AV-8B Harrier II
אךך ככה אני אוהב את החדשות!!!כמה חדשות טובות!!סוף כל סוף עידכון לLBP!!!אחרי ששהמירה שלי לא ניקלטת במשחק..אני מקווה שזה יעזור..ועוד מפות לCOD5!!אךך כמה כמה כיף לשמוע..