משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
15.02, 09:03
|
|
|
HBK |
ציטוט: |
 |
|
|
במילה אחת: Fallout 3 |
|
|
|
|
במילה אחת :
צודק
|
Do you Feel Luky Punk?
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
15.02, 15:07
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אם אתה אוהב פלטפורמה LBP לא יימאס עליך. לי אישית לא נמאס ממנו והמשחק פשוט מדהים. משחק של פעם בדור. |
|
|
|
|
קודם תודה על התשובה.
אמממ אני לי ממש ניסיון עם פלטפורמה, שיחקתי רק במריו כשהייתי בן 6 בערך ככה שזה לא אומר כלום...מה שכן אם אתה מחשיב את ריימן 1 כפלטפורמה אז כן, למרות שלא ניראה לי שאני יכול להגיד שאני אוהב סגנון מסוים בגלל משחק מדהים אחד...
ומה בקשר ללאגים?נתקלת בלאגים\בעיותאחרות באונליין?
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
15.02, 15:37
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
קודם תודה על התשובה.
אמממ אני לי ממש ניסיון עם פלטפורמה, שיחקתי רק במריו כשהייתי בן 6 בערך ככה שזה לא אומר כלום...מה שכן אם אתה מחשיב את ריימן 1 כפלטפורמה אז כן, למרות שלא ניראה לי שאני יכול להגיד שאני אוהב סגנון מסוים בגלל משחק מדהים אחד...
ומה בקשר ללאגים?נתקלת בלאגים\בעיותאחרות באונליין? |
|
|
|
|
עם נכנסת לPOD של חבר באונליין לא יהיה לך בעיות הכל יעבוד כמו שצריך ויהיה לך ממש כיף רק הבעיה זה להגיע אליו זה מה שמעצבן,שתמיד יש בעיה וזה הרבה פעמים רושם "בעיות תקשורת" או משהו כזה אני מחכה לעידכון שיתקן את זה כבר 
|

PSN ID:sean3750
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
15.02, 16:48
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
עם נכנסת לPOD של חבר באונליין לא יהיה לך בעיות הכל יעבוד כמו שצריך ויהיה לך ממש כיף רק הבעיה זה להגיע אליו זה מה שמעצבן,שתמיד יש בעיה וזה הרבה פעמים רושם "בעיות תקשורת" או משהו כזה אני מחכה לעידכון שיתקן את זה כבר |
|
|
|
|
ומה אתה אומר על המשחק?
אם אני לא אשתמש הרבה באונליין הוא לא יימאס עליי בפעם השנייה שאסים את הקמפיין.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
15.02, 18:34
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
ומה אתה אומר על המשחק?
אם אני לא אשתמש הרבה באונליין הוא לא יימאס עליי בפעם השנייה שאסים את הקמפיין. |
|
|
|
|
הקמפיין מאוד מגניב מקורי ומושקע... אתה תוכל תמיד לחזור אליו בשביל טרופיז ולמצוא דברים נסתרים כמו סטיקרים או מפתחות לפתיחת מיני משחקונים זה ממש כיף אבל תוכל גם לשחק בשלבים שאנשים יצרו זה אומנם קשור לאונליין אבל אתה בסך הכל מתחבר ונכנס לשלבים האלו כמו שאתה נכנס לסטורי מוד,זה לא יעשה שום בעיה.ותאמין לי יש אי שם בעולם אנשים שממש משקיעים עם שלבים לא פחות טובים משל היוצרים.
לא תתאכזב!
ד"א מה אתם אומרים על COD 5? שווה לי להחליף את נארוטו בתמורה לCOD5? כי המשחק נראה דווקא טוב
נערך לאחרונה על ידי Blue&Black, 15.02 בשעה 19:04.
|

|
|
|
|
|

שחקן PS3 שנותן בראש!

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
15.02, 20:20
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
הקמפיין מאוד מגניב מקורי ומושקע... אתה תוכל תמיד לחזור אליו בשביל טרופיז ולמצוא דברים נסתרים כמו סטיקרים או מפתחות לפתיחת מיני משחקונים זה ממש כיף אבל תוכל גם לשחק בשלבים שאנשים יצרו זה אומנם קשור לאונליין אבל אתה בסך הכל מתחבר ונכנס לשלבים האלו כמו שאתה נכנס לסטורי מוד,זה לא יעשה שום בעיה.ותאמין לי יש אי שם בעולם אנשים שממש משקיעים עם שלבים לא פחות טובים משל היוצרים.
לא תתאכזב!
ד"א מה אתם אומרים על COD 5? שווה לי להחליף את נארוטו בתמורה לCOD5? כי המשחק נראה דווקא טוב |
|
|
|
|
COD 5 משחק מצוין! שיחקתי בו במחשב, יש הרבה יריות ואקשן..
אם אתה לא משחק עוד בנארוטו אז שווה לך להחליף בעדו.
הסיבה היחידה שלא קניתי אותו כי העדפתי את R2 ולא רציתי עוד משחק יריות עד K2
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
15.02, 20:25
|
|
|
golgolon |
 |
|
|
COD 5 משחק מצוין! שיחקתי בו במחשב, יש הרבה יריות ואקשן..
אם אתה לא משחק עוד בנארוטו אז שווה לך להחליף בעדו.
הסיבה היחידה שלא קניתי אותו כי העדפתי את R2 ולא רציתי עוד משחק יריות עד K2 |
|
|
|
|
לא משנה כבר.הזמנתי כבר את KZ2 ויש לי את R2 אני לא חושב שאני צריך את COD5,חוץ מזה אני מעדיף למכור אותו בשביל RE5.יותר עדיף
|

|
|
|
|
|

משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
15.02, 22:42
|
|
|
היי,
מה לדעתם כדאי לקנות כרגע? קילזון 2 או רסיסטנס 2?
בראשון שיחקתי ולא סיימתי, הוא מדהים, אבל שמעתי שגם קילזון 2 מצויין..
את Fallout 3 אני לא ממש אוהב, אני מעדיף אחד מהשניים הנ"ל.
תודה.
|
רום.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
15.02, 22:48
|
|
|
RomS3 |
 |
|
|
היי,
תודה. |
|
|
|
|
אתה יכול לבדוק את הדמואים,אני לא בטוח אבל נראה לי שיצא לR2 ויש לKZ2 דמו בחנות האירופאית בPSN ולפי דעתי אתה צריך לחכות לסוף החודש עד יציאתו של KZ2 הוא יהיה הרבה יותר מושקע מR2 ותאמין לי לא תתאכזב.תבדוק את הדמו של KZ2 תאמין הוא יתן לך תשובה מדוייקת איזה משחק לקנות
נערך לאחרונה על ידי Blue&Black, 15.02 בשעה 22:51.
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
15.02, 22:48
|
|
|
RomS3 |
 |
|
|
היי,
תודה. |
|
|
|
|
מכיוון שקילזון עוד לא יצא אף אחד (חוץ מדודי  ) לא יכול להמליץ עליו "גאמת" כי אף אחד עוד לא שיחק בו.
ממה שאני שיחקתי ב-R2 אני לא יכול להגיד שהוא משחק טוב מאוד, הקמפיין כיפי וכלל כמה רגעים ממש מוצלחים והמולטיפלייר, בייחוד הקו-אופ, ממש כיפי ומוסיף שעות למשחק
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
15.02, 22:50
|
|
אני יכול להמליץ בלב שלם לכל המעוניין במשחק מירוצים טוב (וגם ממש זול) על ברנאוט שבאמת המחיר הזה הוא פשוט בדיחה, אחלה משחק, מלא אפשרויות, מלא מכוניות ומלא טרופיז 
|
The Joker. Be careful
1979 - 2008 Heath Ledger
|
|
|
|
|

משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
אתמול, 11:48
|
|
|
תודה. נראה לי שאני באמת אחכה עד סוף החודש ואז אגבש החלטה. לפי דעתי יצא דמו לקילזון 2, אני אנסה להוריד אותו ואראה איך אני מתרשם מהמשחק.
The Joker, מה זאת אומרת במחיר הזה? הוא נמכר היום במחיר כמו משחק רגיל.. הוא עדיין לא יצא בארץ כGreatest Hits, לא?
|
רום.
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
אתמול, 12:01
|
|
|
RomS3 |
 |
|
|
תודה. נראה לי שאני באמת אחכה עד סוף החודש ואז אגבש החלטה. לפי דעתי יצא דמו לקילזון 2, אני אנסה להוריד אותו ואראה איך אני מתרשם מהמשחק.
The Joker, מה זאת אומרת במחיר הזה? הוא נמכר היום במחיר כמו משחק רגיל.. הוא עדיין לא יצא בארץ כGreatest Hits, לא? |
|
|
|
|
אפשר לקנות אותו היום ב-$20 דולר מה-PSN (או ב-$30 אם אתה רוצה את זה עם ה-Party Pack) או ב-$23 כולל משלוח מ-VGP (אחרי המרה מדולר קנדי לאמריקאי)
|

|
|
|
|
|

משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
אתמול, 12:21
|
|
|
הבנתי. מחיר יפה, פעם הוא עלה פי 2 מזה..
אגב, באמת משחק מצויין. כמעט ומושלם, לא נמאס בחיים.
חייבים לתת Thumbs Up לEA שמוציאים עדכונים למשחק.
|
רום.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
אתמול, 15:32
|
|
|
חבר'ה עם אתם עכשיו בתקופת משחקים יבשה ובא לכם עד יציאתו של KZ2 משחק שווה אז תאמינו לי לכו על MOTORSTOM PACIFIC RIFT! אומנם לא דיברו עליו הרבה אבל תאמינו לי משחק חובה!
היום קיבלתי אותו ולא התאכזבתי,להפך אבל לא ציפיתי שהוא יהיה כ"כ טוב.הוא כמו המהפך שבין R:FOM לR2,כמו שבR1 היה הכל אפור ומשעמם ובשני היה צבעוני וחי יותר ככה זה בדיוק בM2,הכל צבעוני יותר לא רק מדבר משעמם.עכשיו המרוצים מתפצלים לאוויר,אש,אדמה ומים וזה יותר מגוון ויש טרופיז,אני מאוד ממליץ לכם להזמין את המשחק.שווה את המחיר!
|

|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|