[מדריך] טרופיס לFl0wer - משחקים Vgames - קהילות

נושא: [מדריך] טרופיס לFl0wer
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

מצליחן

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 13.02, 21:10

ברירת מחדל [מדריך] טרופיס לFl0wer

Fl0wer הוא משחק PSN בסיגנון של FLOW (מאותו יוצר, THATGAMECOMPANY), רק שלדעתי הרבה יותר טוב. ממוצע ציונים עומד על 89, כשהטענה היא שהגרפיקה שלו חזקה, המשחקיות ממכרת, הסאונד זורם, ושהבעיה היחידה זה שהוא די קצר (לדעתי הטרופיס מפצים על זה אבל). אתם שולטים ברוח שמעיפה עלי כותרת יחד איתה, והשליטה נעשת בעזרת הסיקסאקסיס (ולמי ששואל ~ זה עובד ממש, אבל ממש טוב וחלק, הופתעתי לטובה). אחד המשחקים הטובים של השנה כי הוא מצליח באמת להעביר רגש ופשוט כיף, ממליץ לקרוא את הביקורת של GS\ IGN כדי שתבינו יותר. המשחקיות מבוססת אובג'קטיבס (יש מטרות ברורות). מחיר המשחק: 10 דולר, כ40 ש"ח.

מדריך טרופיס:

1
2
11

Total: 14

Dream
השיגו את כול הפרחים הסודיים בכול השלבים.

איך: 3 בכול שלב, 6 שלבים ס"כ, זה לא קשה למצוא אותם, פשוט תחקרו כול פינה ופינה.
אם יהיה ביקוש אני יעשה מדריך לפרח פרח, אבל אני לא זוכר את כולם, תזכרו.

Nature
הפריחו 10K פרחים.

איך: פשוט תעשו את השלב השלישי שוב פעם ושוב פעם. הטרופי נפתח רק בסוף השלב אז אתם חייבים לסיים.

Urban
העירו את העיר באופן מוחלט.

איך: בשלב של העיר, תהרסו כול פיסת זבל ותפריחו את כול הפרחים החשובים (שצובעים את הביניינים). אם כול פיסות הזבל והבניינים צבועים בסוף השלב תקבלו את הטרופי. לא קשה, אבל לוקח זמן. אין הרבה סיכויים שתפספסו אבל משו.

Memories
חכו שלושה דקות לפני שאתם חוזרים לחדר.

איך: לא משנה באיזה שלב, תלחצו סלקט ותחכו שלושה דקות לפני שאתם חוזרים לשחק.

Palette
צבעו את הדשא בשלושה צבעים שונים.

איך: בשלב השני, בסוף, יש שלושה אזורים עם אבנים מסביב. כשאתם עוברים בין האבנים תקבלו צבע לפרח, פשוט תעשו שלושה סיבובים בין האבנים (אחרי שתפתחו את כול הפרחים מסביב מה שיפתח את האזור עצמו).

Wind
"שחקו עם שלהבות הרוח (ככה אומרים? שחכתי) ורכבו על הרוח שבעה פעמים."

איך: בשלב השלישי, יש הרבה שלהבות רוח. אם אתם עפים מולה אתם תקבלו סוג של BOOST. תעופו מולה כמה פעמים עם הכיוון שלה\ נגד הכיוון עד שתקבלו את הטרופי.

Illumination האירו בריכה כהה.

איך: בשלב הרביעי אפשר לעשות את זה. אחרי שאתם מאירים את הפנס הראשון, אתם מגיעים לאזור השני שאתם צריכים להאיר. פה יצבעו לכם את הפרח בצבע לבן שיצבע את כול הדשא שתעברו מעליו. לפני שאתם עושים את מה שהוא אומר לכם לעשות (ומדליקים את הפנס הבא), תחפשו באזור בריכה ותעברו מעליה עד שתקבלו את הטרופי. אמורים לעלות אורות מעליה כדי שתדעו שמה שאתם עושים זה נכון. לוקח זמן למצוא את הברכה אבל יש 2 בשלב, רק תדאגו שיהיה עליכם את הזוהר הלבן כשאתם עפים מעל הברכה.

Pure
"המסע אל העיר ללא שריטה."

איך: תעברו את כול השלב החמישי בלי להיפגע מאחת המתכות המחשמלות. פשוט תיזהרו ותעשו הכול לאט בהתחלה, ובקטע בסוף, שהמתכות נופלות (איפה שזה נראה בילתי אפשרי לחמוק), פשוט תשארו לאורך כול הקטע בצד השמאלי העליון של המסך. פשוט תמשיכו שם בלי לעצור ושום דבר לא יגע בכם (חוץ מסתם שאריות שלא עושות כלום).

Stars
"שחררו את כול שמות הכוכבים."

איך: בשלב הקרדיטים (התמונה של הפרח, מקבלים אחרי שמסיימים את השלב השישי) תאספו את כול עלי הכותרת. יכול להיות שתפספסו כמה בפעם הראושנה, אז תעברו לאט יחסית ותוודעו שאספתם את כול הפרחים. לא קשה ממש.

flOw
"החיים יכולים להיות פשוטים."

איך: בעיקרון זה טרופי שהוא כאילו הינהון לעבר FLOW, המשחק הקודם של החברה. בשלב השלישי (הפרח הורוד), בקטע של הקניון, יש לקראת הסוף בצד השמאלי סוג של מערה סודית. היא די מוסתרת אבל אם תלכו כול הזמן לצד שמאל לקראת הסוף אתם אמורים למצוא אותה. יש שתי דרכים לעבור בה, בצד השמאלי או הימני. בימני נדמה לי שתמצאו פרח סודי, ובשמאלי תראו סוג של ציור מערות שמזכיר את FLOW. הטרופי יפתח אחרי זה.

SECRET Welcome Back
תחזרו לשחק אחרי הפסקה של שבוע ארוך.

איך: תקדימו את הזמן בPS שלכם בכשבוע, תכנסו למשחק, תכנסו לסתם אחד מהשלבים, וזה אמור להיפתח. אפשר להחזיר אחר כך.

SECRET Healthy Play
תקחו 10 דקות הפסקה בין חלום לחלום.

איך: תסיימו שלב כולשהו, תעזבו את הPS ל10 דקות (סגרו את הTV ), תחזרו אחרי 10 דקות ותתחילו איזהשהוא שלב.

SECRET Beginning "החלום רק החל". צריך למצוא 3 פרחים סודיים באותו שלב.

איך:
פשוט תמצאו 3 פרחים (בכול שלב יש 3) באחד מהשלבים. לכו לראשון, "תפריחו" את כול הפרחים שבאזור הראשון, הפרח הסודי יצא, תעשו אותו דבר באזור השני, ובאזור השלישי (איפה שהעץ, סוף השלב) הוא אמור להתחבא מאחורי אבן אחת. חפשו אחרי שתאפסו את כול עלי הכותרת. יכול להיות שאכתוב מדריך לכול פרח סודי בהמשך אם יהיה ביקוש.

SECRET Discovery
תמצאו פרח סודי ותפריחו אותו. (נשמע דפוק בעברית, "להפריח").

איך:
אין מצב שתפספסו אותו. כול מה שצריך זה למצוא לפחות פרח סודי אחד. אם זה באמת קשה לכם, בשלב השני אמור להופיע אחד אם תאספו את כול עלי הכותרת לפני שתעברו את מחסום האבנים שנפתח. פשוט תאפסו את הכול (כולל אלה שלפני המחסום) והסירטון אמור להראות לכם איפה הפרח. הצבע הוא ירוק זוהר ויש ארבעה בערך באותו מקום.

קרדיט לפורום PS3 טרופיס (הרישמי) על הטיפים. נכתב על ידי NS.G.

"Will you share with me the gift of the godess?"

קרדיט ל Uchihaltachi על החתימה [מפורום אחר].

"PICK UP A WEEL GUN!"
"DUDE U SUCK UNNINSTAL THE GAME!"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The Joker

מנהל פורום PS3

#2   פורסם: 13.02, 21:48

המשחק נראה מאוד נחמד, אבל שווה 10$?
יש עוד כמה שאני מתלבט בינהם שנראים טוב כמו ההוקי ארקייד ו cucoid.

אחלה מדריך בכל מקרה.

The Joker. Be careful

1979 - 2008 Heath Ledger

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

שואף לשלמות

#3   פורסם: 13.02, 22:08

גם אני רכשתי אותו אתמול והוא בתכלס לא מציע הרבה. הוא חביב ושונה. אבל נראה לי Crash Commando יותר נחמד.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#4   פורסם: 13.02, 23:34

השקעתה בו?
אני ב3 שלבים הראשונים קצת תהאכזבתי.
ובגדול רק בשלב האחרון באמת התלהבתי, ואז בRUN השני שלי דרך המשחק ממש נהנתי והתמכרתי לשליטה.

לדעתי, בשבילי, הוא היה שווה כול פרוטה מה10 דולר ששלמתי עליו. הרבה יותר שווה מLIS לדוגמה. לדעתי שווה.

בגדול אבל חלק אוהבים כאלה משחקים וחלק לא אוהבים. זה תלוי באדם, קשה להגיד. אני אחד מאלה שאוהבים משחקים המסוג הזה, כשקניתי כמובן, לא ידעתי אם באמת אוהב או לא P:

נערך לאחרונה על ידי Ns_Instincts, 13.02 בשעה 23:38.

"PICK UP A WEEL GUN!"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

שואף לשלמות

#5   פורסם: 14.02, 12:25

Ns_Instincts
ציטוט:
צפה בהודעה
השקעתה בו?
אני ב3 שלבים הראשונים קצת תהאכזבתי.
ובגדול רק בשלב האחרון באמת התלהבתי, ואז בRUN השני שלי דרך המשחק ממש נהנתי והתמכרתי לשליטה.

לדעתי, בשבילי, הוא היה שווה כול פרוטה מה10 דולר ששלמתי עליו. הרבה יותר שווה מLIS לדוגמה. לדעתי שווה.

בגדול אבל חלק אוהבים כאלה משחקים וחלק לא אוהבים. זה תלוי באדם, קשה להגיד. אני אחד מאלה שאוהבים משחקים המסוג הזה, כשקניתי כמובן, לא ידעתי אם באמת אוהב או לא P:
סיימתי פעמיים את שני השלבים הראשונים עד כה. אני אשב עליו עוד בהמשך. אבל אין בו איזה התקדמות גדולה, הגיימפליי הוא זהה ומינימלי לכל אורכו.

שוב, אני לא אומר שהמשחק רע - ההפך. אני פשוט אומר שהוא לא מתאים לכולם למרות הציונים הגבוהים.
כמו LBP או למשל RE5 שייצא בקרוב.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#6   פורסם: 14.02, 13:16

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
סיימתי פעמיים את שני השלבים הראשונים עד כה. אני אשב עליו עוד בהמשך. אבל אין בו איזה התקדמות גדולה, הגיימפליי הוא זהה ומינימלי לכל אורכו.

שוב, אני לא אומר שהמשחק רע - ההפך. אני פשוט אומר שהוא לא מתאים לכולם למרות הציונים הגבוהים.
כמו LBP או למשל RE5 שייצא בקרוב.
שני השלבים הראשונים לא עושים התקדמות. חכה שתגיע אבל לשלב הרביעי, בסוף שלו יש תפנית... אני אהבתי כול שלב בפעם השניה. בראשונה תהחלתי להנות רק בשלישי בערך...

"PICK UP A WEEL GUN!"

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא