מקומות מגניבים ב-FALLOUT 3 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: מקומות מגניבים ב-FALLOUT 3
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של dkeeper

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 15.02, 18:43

ברירת מחדל מקומות מגניבים ב-FALLOUT 3

יש לי רעיון לדיון

כולנו יודעים FALLOUT 3 הוא אחד המשחקים.

וכולנו יודעים שגם בו כמות המשימות הצדדיות היא אדירה (בדומה לGTA .)

וכמו שב-GTA יש משימות שלא כולם מגלים. אז גם ב-FALLOUT יש משימות מענינות.

הרעיון שלי הוא לעשות דיון על המקומות האלו.
אבל חשוב מאד להביא סרטונים.

בכל מקרה יש לי שאלה משהוא יכול להביא לי סרטון איך מגיעים לכספת 82 .

Do you Feel Luky Punk?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MisterFF

שואף לשלמות

#2   פורסם: 15.02, 19:26

dkeeper
ציטוט:
צפה בהודעה
יש לי רעיון לדיון

כולנו יודעים FALLOUT 3 הוא אחד המשחקים.

וכולנו יודעים שגם בו כמות המשימות הצדדיות היא אדירה (בדומה לGTA .)

וכמו שב-GTA יש משימות שלא כולם מגלים. אז גם ב-FALLOUT יש משימות מענינות.

הרעיון שלי הוא לעשות דיון על המקומות האלו.
אבל חשוב מאד להביא סרטונים.

בכל מקרה יש לי שאלה משהוא יכול להביא לי סרטון איך מגיעים לכספת 82 .
חפש בYoutube אני תמיד מוצא שם Walkthrough'ים שעוזרים לי להמשיך קטע שהיה לי קשה במשחק

がっしりした - クラス 1st

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#3   פורסם: 15.02, 20:11

יש די הרבה walkthroughs ב-www.gamefaqs.com

השתמשתי בהם כדי למצוא את כל המשימות בשביל גביע פלאטינום.

אישית מעט התאכזבתי מהמשחק. העלילה, לדעתי, שטחית מאוד. המשחקיות חביבה, אבל הבעיה היא שהחל משלב מאוד מאוד מוקדם במשחק גיליתי שהאתגר כמעט ולא קיים. ברמות הנמוכות מוות היה משהו נדיר (כשדרכתי על מוקש או שירו עלי טילים), אבל ברמות הגבוהות מוות זה פשוט לא קיים. אפילו כשהעלתי את דרגת הקושי לדרגה הגבוהה ביותר לא מצאתי אתגר של ממש, בטח שלא עם רובה לייזר טוב כשה-energy weapons שלך ב-90 ומעלה.

המשימה האחרונה הייתה פשוט בדיחה מרוב שהיא קלה. ציפיתי שעכשיו תהיה מלחמה כוללת וסוף סוף יהיה קצת אתגר, אבל גם זה עבר בקלי קלות.

וכל זה בלי לדבר בכלל על הבאגים במשחק (או לכל הפחות בגרסת ה-PS3) - בדמות זה שהמשחק נתקע. כן כן, אוטוטו אנחנו בעשור השני למאה ה-21, והמשחק נתקע. אני לא זוכר משחק אחד שנתקע לי מאז שנות ה-90.

בקיצור, עכשיו כשכל הטרופיז מאחורי, שמתי אותו על מקומו במדף. שינוח על משכבו בשלום.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 15.02, 20:14

ב-fallout 3 יש לפחות פי 4 יותר מקומות מעניינים מ-GTA, ומרוב שעמום חלשתי על כולם בעזרת משהו שקוראים לו אינטרנט (או יותר טוב: the vault wiki). סחטתי ממנו בסביבות ה-110 שעות משחק ו-7 קרשים...

כן אז יש המון מקומות, הבעייה שאי אפשר לדעת מאיפה מתחילים

ולכספת 87 אתה נכנס דרך מקום שנקרא Little Lamplight, שנשלט ע"י ילדים קטנים שמתחבאים שם. כשאתה נכנס יופיע ילד שיגיד לך שאין כניסה ל"מונגוס" (הכינוי שלהם למבוגרים, זה לא פריט או משהו), הוא יתן לך או משימה להציל 3 ילדים ממחנה של שבועים או זתעבור אותו בעזרת סקיל ספיק גבוהה מספיק. אם יש לך את הבאד'ט המיוחד לילדים לא תהיה לך בעיה.

במערב המפה:

!!!!BEST GIF EVER

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 15.02, 23:44

MrBlond
ציטוט:
צפה בהודעה
אישית מעט התאכזבתי מהמשחק. העלילה, לדעתי, שטחית מאוד. המשחקיות חביבה, אבל הבעיה היא שהחל משלב מאוד מאוד מוקדם במשחק גיליתי שהאתגר כמעט ולא קיים. ברמות הנמוכות מוות היה משהו נדיר (כשדרכתי על מוקש או שירו עלי טילים), אבל ברמות הגבוהות מוות זה פשוט לא קיים. אפילו כשהעלתי את דרגת הקושי לדרגה הגבוהה ביותר לא מצאתי אתגר של ממש, בטח שלא עם רובה לייזר טוב כשה-energy weapons שלך ב-90 ומעלה.

המשימה האחרונה הייתה פשוט בדיחה מרוב שהיא קלה. ציפיתי שעכשיו תהיה מלחמה כוללת וסוף סוף יהיה קצת אתגר, אבל גם זה עבר בקלי קלות.

וכל זה בלי לדבר בכלל על הבאגים במשחק (או לכל הפחות בגרסת ה-PS3) - בדמות זה שהמשחק נתקע. כן כן, אוטוטו אנחנו בעשור השני למאה ה-21, והמשחק נתקע. אני לא זוכר משחק אחד שנתקע לי מאז שנות ה-90.
מסכים לגבי העלילה הראשית, היא הייתה חסרת עומק טוטאלי והוכרבה רק ממשימות של "לך לפה, תחזור לשם". מה שהחזיק את המשחק וגם את החוויה כ-RPG המערבי כי טוב הדור הזה לדעתי (כש-ME טיפה מאחור) היו המשימות הצדדיות כן ההאמונה בעולם של המשחק, שנבעה מההשקעה והחשיבה האדירה בשממה.

אולם האפיות של המשחק ככל ה-rpg המערביים נגזלת מעט ע"י זמן הגלישה באינטרנט. בלתי אפשרי לחקור את עולם המשחק ללא שימוש בנט, ואני לא מדבר על תיקי הקונספט אלא על התכנים הנמצאים במשחקים האלה עצמם. זה אחד הנסיגויות של התת ז'אנר שגורם לי לחבוב יותר משחקי תפקידים יפניים כי הם יותר לינאריים, מגובשים.

כדי להוציא את ה-rpg הכי טוב EVAR צריך לשלב בין היתרונות של שני הז'אנרים לדעתי, על אף שהעבודה נראת מפרכת.

דרך אגב, התדירות של הקראשים או הבאגים המשמעותיים בגרסאות האחרות דומה. פאקינג תקשורת...

!!!!BEST GIF EVER

חזרה לראש העמוד

HBK

מצליחן

#6   פורסם: אתמול, 00:07

חרשתי את המשחק, יש לי 990 GMAER SCORE, כל הנשקים הממש מיוחדים, כל המקמות המגנבים, בערך 60 שעות חרישה, בקיצור, לכל שאלה אני פה!

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#7   פורסם: אתמול, 22:03

tomer_gv
ציטוט:
צפה בהודעה
ב-fallout 3 יש לפחות פי 4 יותר מקומות מעניינים מ-GTA, ומרוב שעמום חלשתי על כולם בעזרת משהו שקוראים לו אינטרנט (או יותר טוב: the vault wiki). סחטתי ממנו בסביבות ה-110 שעות משחק ו-7 קרשים...

כן אז יש המון מקומות, הבעייה שאי אפשר לדעת מאיפה מתחילים

ולכספת 87 אתה נכנס דרך מקום שנקרא Little Lamplight, שנשלט ע"י ילדים קטנים שמתחבאים שם. כשאתה נכנס יופיע ילד שיגיד לך שאין כניסה ל"מונגוס" (הכינוי שלהם למבוגרים, זה לא פריט או משהו), הוא יתן לך או משימה להציל 3 ילדים ממחנה של שבועים או זתעבור אותו בעזרת סקיל ספיק גבוהה מספיק. אם יש לך את הבאד'ט המיוחד לילדים לא תהיה לך בעיה.
אל תעבור אותו עם Speech או מה שזה לא יהיה, תעשה את המשימה, כי אחרת לא תקבל את הטרופי ממנה, חבל. משימה קלה בטירוף.

ותומר, יש משהו במה שאתה אומר, אבל מה שהכי הפריע לי זה שהמשחק פשוט קל ברמות מטורפות, אין בו אתגר, ואז זה הופך להכי שגרתי בעולם. מסכים איתך שכל משחקי ה"עולם הפתוח" קצת משתדלים יותר מדי לסחוט ממך שעות משחק באמצעות הוספת מרכיבים משעממים של הליכה למקומות וכו', אבל אם המשחק היה מאתגר אז אני חושב שזה פחות היה מפריע לי.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: אתמול, 22:50

MrBlond
ציטוט:
צפה בהודעה
ותומר, יש משהו במה שאתה אומר, אבל מה שהכי הפריע לי זה שהמשחק פשוט קל ברמות מטורפות, אין בו אתגר, ואז זה הופך להכי שגרתי בעולם. מסכים איתך שכל משחקי ה"עולם הפתוח" קצת משתדלים יותר מדי לסחוט ממך שעות משחק באמצעות הוספת מרכיבים משעממים של הליכה למקומות וכו', אבל אם המשחק היה מאתגר אז אני חושב שזה פחות היה מפריע לי.
האתוגר לא ממש הפריע לי: ראשית, ציפיתי ל-RPG. ראיתי סרטונים על המשחק והבנתי ששוטר הוא לא, והמעטי בערך הזה כי ציפיתי לחקר העולם להאפיל על עניין הפעולה.
ובכן, המשחק הסתיר זאת בצורה יוצאת מן הכלל, לא היה אכפת לי מכמה דפוק ה-A.I או הזולות בעובדה שברמה 6 הסקילים החשובים בעיני היו מעל 40+ והיה לי מלאי של נשק וכסף - העיקר שהתקדמתי בעולם שלו.

שנית, בוא נכגיד שלא היה RPG אחד בין אם מערבי או בין אם יפני ששיחקתי שהיה יותר ממשחק ילדים:

ואלקיריה כרונוליס כמשחק אסטראטגי לא ממש הכריח את השחקן לפתח שיטה טקטית חדשה כנגד ה-A.I. השתמשתי באותם מהלכים לאורך כל המשחק. הדבר היחיד שכן הפריע (לטובה) לבלאניות הטקטית היה עיצוב השלבים והשטח שישתנו באופן עיקבי לאורך כל המשחק.

ME, שאם המפיק אבי ערד יצליח לעשות את הסרט לפחות-טוב לא צריך יותר את מלחמת הכוכבים, היה מאוד מכאני בכל הנווגע לקרבות. אבל זה לא הפריע לאף אחד, זה צ'יפסים לעומת היקף המשחק.

FABLE 2, לדעתי כדאי עבור מי שמחפש משחק הרפתקאות טוב ולא עבור מי שמחפש RPG היה המשחק הכי סלחני ששיחקתי בו (אחריו BF:BC), ואני לא מדבר בהכרח רק על מערכת הקרב.
הבעיה שאם ה-360 היה שלי אז הייתה יכול להכנס אל המשחק כמו שצריך. אגב ני לא יודע למה אני לא קונה 360... אולי בפעם הזאת אני אשכרה התחבר לאונליין ולא אפרוץ את המשחקים.

!!!!BEST GIF EVER

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא