משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
16.02, 11:31
|
|
ביקורת | Battlefield 2
אולם קצת מאוחר, אבל לא נורא...
---
יצרן: Dice
מפיץ: EA Games
תאריך יציאה: יוני, 2005
ז'אנר: יריות מגוף ראשון, פעולה
פלטפורמות: PC, XBOX, PS2
---
מהתחלה
נתחיל מלפני חצי שנה - טסתי עם המשפחה לחופשה בלונדון, ביקרתי בחנות משחקים וקניתי את המשחק 2 Battlefiled ב-15 פואנד, שזה משהו כמו 100 ש"ח.
חזרתי הביתה מהחופשה, נהנתי, התקנתי את המשחק, התקנה סטנדרטית ומהירה.
נכנסתי למשחק, ואו! איזה סרטון פתיח מושקע! ישר התלהבתי מ סרטון האינטרו של המשחק,
אוקי, הוא נגמר, ישר הגעתי למסך הפרופילים. כמובן שאין לי פרופיל משלי, אז נכנסתי למסך היצירה, הייתה לי אפשרות ליצור משתמש של אונליין, או של אופליין, בהתחלה בחרתי לאופליין, אתם יודעים.. להתאמן וזה ורק אחר כך לעבור למולטיפלייר.
והנה אני בתפריט הראשי, קל להתמצאות בו, יש שם הרבה אפשרויות, סתם מסקרנות ניסיתי להכנס למולטיפלייר ולראות מה קורה כשאני מחובר עם פרופיל של אופליין. נוו טוב, כמה צפוי, לא הצליח לי להחזיר אותי לתפריט הראשי, התייאשתי ונכנסתי לאפשרות של שחקן יחיד.
למרות שציפיתי לקמפיין כלשהו, נכנסתי לרשימת מפות עם 3 רמות שונות של בוטים.
לאחר הרבה ניסיונות כושלים של לצאת ולהכנס לצאת ולהכנס לאפשרויות, לא מצאתי מילה אחת שקשורה לקמפיין או עלילה או משהו דומה. התבאסתי נורא..
נכנסתי חזרה לתפריט המפות יחיד דרך התפריט הראשי והיה לי מבחר של משהו כמו 7 מפות שונות. בחרתי אחת, ונכנסתי. עכשיו מצאתי את עצמי בתוך מסך טעינה.
חיכיתי שהאחוזי הטעינה יעלו, אבל לא, הם עושים לי דווקא! אני מחכה דקה שלמה עד שהגיעה לי ל-100 אחוז! שערוריה. וזה עוד לא מספיק, צריך לחכות עוד 10 שניות של אימות מידע.
סוף סוף! הנה אני רואה לחיצה של "Join Game"!
---
שחקן יחיד
הנה, אני בפנים, אחרי הטעינה הארוכה, החיפוש הכושל אחרי עלילה, ההתקנה, הקנייה בלונדון, סתם...
בסדר, ישר מופיע לי תפריט עם אפשרויות - ואו! אני יכלתי לבחור בין 7 דמויות שונות!
Anti-Tank, Sniper, Engineer, Medic, Assault, Spec-Ops, Support.
בחרתי ב-Sniper, כי כפי שאני מכיר את עצמי אחרי משחקי יריות אחרים, אני טוב בלהוריד אנשים עם הד-שוט. לאחר שבחרתי להיות צלף הבחנתי במפה עם הנקודות "Spawn", שבהם תוכל להתחיל כל פעם שתמות, גם הבחנתי לאחר מכן שבכל ספאון כזה יש דגל, שרק אם כובשים אותו אפשר לעשות בו ספאון. מייד לאחר מכן גיליתי שלמעלה יש אפשרות לבחור בקבוצה. כרגע האפשרות שנבחרה הייתה ה-USMC, שהם בעצם המרינס האמריקאים (United States Marines Corps), והייתה לי אפשרות גם לבחור ב-MEC, שהם בעצם הערבים שמתנגדים לכוחות האמריקאים (Middle Eastern Coalition). אני בחרתי להחליף קבוצות, לראות מה שונה ומה דומה, ולשימחתי גיליתי שלקבוצה השנייה יש אותם הדמויות אך נשקים אחרים לגמרי לכל דמות ודמות, וגם רכבים חדשים משלהם. לאחר שבחרתי בכל אלה, אני במשחק, הנה כל חברי הבוטים מקבוצתי רצים איתי לתוך מכוניות לנסוע אל הדגל הבא שאותו צריך לכבוש. אני כמובן, נשארתי במקום וניסיתי להתחיל לקלוט את המשחק, יש קיבלתי הדרכות מדובבות איך ומה לעשות וכך הסתדרתי מהר.
ואז התחלתי להסתכל סביבי, ולהפתעתי הרבה, למרות שמנוע הגראפי של המשחק ישן כמו המשחק, הגראפיקה מרשימה לא פחות ממשחקים אחרים, זה כמובן לאחר שנכנסתי אל אפשרויות המשחק ושמתי את הכל על High. המחשב שלי לא הטוב ביותר אפשר להגיד, אבל בכל הסיבוב משחק לא הייתה לי אפילו תקיעה אחת.
---
משחקיות
אחרי שהבנתי איך משחקים, גם הבנתי שאני נמצא בתוך הבסיס של הקבוצה שלי. ואו! איזה מבחר רכבים עצום! מטוסים, סירות, באגים(מהמילה באגי), ג'יפים, האמרים, מסוקי תובלה, מסוקי תקיפה, טנקים, נגמשים, מה לא?! כל מה שצריך כדי להחריב מדינה שלמה! אני בתור אוהב מטוסים, ישר נמשכתי אל ה-F15 שהיה ממש קרוב אלי, עוד לפני שהספקתי להזיל עליו ריר נכנסתי אליו והמראתי. לא תאמינו, אם בבטלפילד 2 היה רק מטוסים, לא הייתי מגזים אם הייתי אומר שהוא אחד הסימולטים הטובים ביותר! לאחר שהמראתי, התרסקתי והמראתי והופלתי על ידי מטוס אויב, החלטתי להתאמן על טיסה בזמן אחר וכרגע לנסות את הרכבים האחרים. נכנסתי לטנק, ושוב כמו במטוס הרגשתי שאני בסימולטור טנקים בפני עצמו! דרסתי, פוצצתי, יריתי, מה לא עשיתי עם הטנק עד שמסוק אויב צנח אלי מהשמיים ופוצץ אותי. רציתי לנסות גם, נכנסתי למסוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שיש שני מושבים במסוק, של הנווט והטייס, ואת המושב של הטייס תפס חברי לקבוצה- הבוט.
לא נורא, ישר כשהבנתי מה אפשר לעשות כשאתה נווט במסוק, התמכרתי לנווטות מסוקים במשחק הזה. אז מה יכולתי לעשות? שני אפשרויות, אחד, היה למסוק מיניגאן הרסני שאותו כיוונתי אל בוטים אומללים שמתו מוות נוראי, שני, הדבר הקטלני ביותר- טיל מונחה טלויזייה! אל תשאלו אותי מה זה, אבל זה היה כיף חיים! בתוך אותו הטיל היה מצלמה, שאני הסתכלתי מתוכה וחיוונתי את הטיל ימינה או שמאלה, כמה שזה מגניב! אז מהר מאוד פוצץ אותי בוט שעמד בתוך עמדת סטינגר נגד כלי תעופה... בקיצור, ניסיתי כל כלי רכב ורכב, וכל פעם הופתעתי מחדש, וכשהייתי בבאגי הרגשתי כאילו אני משחק Need For Speed. הגיעה הזמן שאני ישחק כחייל רגלי לא? אז נכנסתי לסירה מלאה בחברי הבוטים, ושטנו מסביב לכיוון הבסיס של הערבים.
ירדנו מהסירה והסתערנו, אני כמובן, מכייון שאני צלף, עליתי אל גג גבוה ומשם השקפתי על שדה הקרב. שיט! ראיתי איך הקבוצה השנייה מתכננת אמבוש.. אז מייד אמרתי לקבוצה שלי דרך פקודות מדובבות מובנות במשחק, על כך שראיתי שם חיילים. אז הנה בוט מהקבוצה שלי זרק עליהם רימון יד והרג כמעט את כולם, את כל השאר הורדתי עם צלף. מה היה אם לא היה צלף הא שמשקיף על שדה הקרב? ומה היה קורה אם לקבוצה היה נגמר התחמושת, ואז הם היו צריכים מישהו עם הדמות Support שיכולה לחלק תחמושת לשאר הקבוצה? ומה אם שחקנים היו פצועים קשות? נחשו איזה דמות נמצאת עם שוק חשמלי כדי להחיות את חברי הקבוצה...
---
מולטיפלייר
אחרי ימים של כיוף בשחקן יחיד, החלטתי שאני מוכן לעבור למולטיפלייר. יצאתי מהמשתמש ויצרתי חדש, שהוא אונליין. ביקשו סיסמא, אימייל, כינוי, וכמובן שאני נענתי לבקשות. לאחר מספר דקות של התקשרות, שליחת מידע וכו', סוף סוף נוצר לי המשתמש!
הפעם כשנכנסתי לאפשרות המולטיפלייר כמובן שלא העיפו אותי חזרה אל התפריט הראשי.
ואו! לשימחתי גיליתי מאות שרתי משחק שונים! והרבה מהם מלאים, ב-64 שחקנים! כמובן שחיפשתי את השרת משחק של ויגיימס, ומצאתי. כמובן באתי עם תחושה של "אני הולך להיות פרו! פירקתי לבוטים את הצורה בשחקן יחיד, אז גם עכשיו אני יפרק אותם!", אבל לא, התחושה הזו התפוגגה מהר מאוד. גיליתי שבמולטי, הרמה שונה לגמרי. אם בשחקן יחיד יש 3 רמות, מולטיפלייר זה רמה 10. אוי, איזה באסה, הרגו אותי עוד ועוד... ואז כשהרגו אותי בעזרת כך שזרקו עלי רימון הלם ואני ראיתי מסך לבן מסנוור, הבנתי שבכלל להם יש נשקים אחרים כמו אותו הרימון הלם שלא ידעתי עליו בכלל. ואני אומר לעצמי, מה לעזאזל?! לא פייר, איפה אני יכול להשיג נשקים כאלה? ולאחר ששאלתי כך בפורום הבאטלפילד של ויגיימס, ענו לי שיש רמות במולטיפלייר, ועל כל רמה שאתה עולה תוכל לאפשר עוד נשקים לעזור לך בקרב.
ואכן, כעבור כמה ימים עליתי רמה, פתחתי עוד נשקים ונהנתי עוד יותר, והתשוקה לעלות עוד רמות ולהשיג נשקים נוספים, לשדרג את השחקן שלי ולצבור ניסיון, הפצירה בי להמשיך לשחק,
וכך אני משחק עד היום.
והכי חשוב, לא זכרתי לאמר, זה שכל כמה זמן השרת החליף מפה, גם למפות שלא הכרתי מהשחקן היחיד, חלק לא מוכרות וחלק אותם המפות רק שנוסף להם שטח נוסף ואפשרויות חדשות בתוכם.
---
רגע, יש עוד
במשחק יש 3 צבאות ולא 2 כמו שבטח חשבתם, במפה ששיחקתי בה בהתחלה הספקתי לגלות רק שני צבאות, הערבים והאמריקאים, אך לאחר החלפות למפות אחרות גיליתי גם את הצבא הסיני, עם נשקים משלו ורכבים משלו.
אם נימאס לכם מהמשחק, תוכלו להוריד מהאינטרנט מודים מגוונים שמחליפים ומוסיפים ומורידים חלקים גדולים מהמשחק, תוכלו לשחק גם וגם!
לאחר הצלחתו של המשחק, החליטה Dice להוציא חבילות הרחבה.
ישנם 3 הרחבות הניתנים להשגה:
Battlefiled 2 Special Forces:
מפות חדשות קטנות בלי מטוסים או טנקים, נוספו נשקים חדשים כמו אומגה ניידת שתוכלו לגלוש מהר, או חבל תיפוס שתוכלו לזרוק לגגות, רימוני גז, מסכות חמצן ועוד... נוספו גם רכבים חדשים כמו טרקטורונים וג'יפים מיוחדים, וגם מסוקי תקיפה.
Battlefiled 2 Euro Force:
נוסף הצבא האירופאי עם נשקים ורכבים חדשים משלו.
גם מפות נוספו שבהם האירופאים מעורבים.
Battlefiled 2 Armored Fury:
נוספו מפות חדשות, רכבים חדשים ונשקים חדשים.
---
רק 39 שקל?!
לעובדה מדהימה זו חייבים להקדיש חלק מהביקורת,
המשחק בישראל, כולל חבילת ההרחבה הגדולה ביותר, Special Forces, עולה כולה 39 שקלים חדשים ודנדשים.
לחצו כאן.
---
לסיכום
Battlefiled 2 הינו משחק יריות הדורש משחק קבוצתי, שאפשר לקרוא לו גם סימולטור טיסה, נהיגה, או שייטות, עם מלא אקשן חסר מעצורים וגיוון עצום!
משחקיות – 10: נחסוך במילים.
גראפיקה – 8: מנוע גראפי ישן כמו המשחק, אך מספק ביותר.
סאונד ופסקול – 9: אוי, צלילי הנשקים... והדיבוב בפקודות המובנות..
טכני – 7: הוציא מספיק פאצ'ים למשחק כדי לנקות אותו מבאגים, הבעיה היחידה היא הטעינות.
אורך חיים – 10: אין עלילה ואין שום קמפיין לשחקן יחיד, אבל המולטיפלייר עושה את זה, עובדה שאנשים משחקים בו כבר 3 שנים בלי הפסקה, ואני? חצי שנה בלי מעצורים. ואם זה עוד לא הספיק לכם, יש עוד מודים שונים מיוצרים אחרים.
מולטי פלייר – 10: מקסימום של 64 שחקנים, תקיעות אין, יותר מ-20 רמות, ובאגים? לא שידוע לי.
ממוצע: 86.4
לקהילת Vgames Battlefiled > לחץ כאן
כל הזכויות שמורות ל-RonLipel על כתיבת הביקורת.
נא לא להעתיק, לשכפל, לאכול, לבלוע, ללעוס, לעכל, להקיא, לזרוק, למחוק.
נערך לאחרונה על ידי RonLipel, 16.02 בשעה 19:46.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
16.02, 12:05
|
|
|
:X לאף אחד אין כוח לקרוא עד הסוף הא... חברה, השקעתי בזה 3 שעות, וזה מה שאני מקבל?
נקווה שזה יגיע לחדשות של האתר..
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
16.02, 12:09
|
|
כל הכבוד רון קראתי חלק...
אבל בכל זאת כל הכבוד על היוזמה
עמוס הגיע החלק שלך להפיץ את זה 
|

קרדיט ענק ליובל סובול!!
ערפדילה -
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
16.02, 12:13
|
|
|
עבודה מצוינת!
|

VIVA LA SOY
|
shaishi |
ציטוט: |
 |
|
|
אהה מה הבעיה פה? למה לא לתת לאנשים שאתם רואים שמשחקים כבר אם אנשים להירשם... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
16.02, 12:20
|
|
|
אחלה ביקורת!! הייתי גם ממליץ להיכנס ל YOUTUBE ולראות סרטים של משחקיות, מומלץ סרטים באיכות גבוהה.
והמשחק עולה רק 40 ש"ח ? ממש מציאה! שאני קניתי עלה לי 220 ש"ח.
מי שלא קונה פראייר!
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
16.02, 12:37
|
|
|
Oferikola |
 |
|
|
אחלה ביקורת!! הייתי גם ממליץ להיכנס ל YOUTUBE ולראות סרטים של משחקיות, מומלץ סרטים באיכות גבוהה.
והמשחק עולה רק 40 ש"ח ? ממש מציאה! שאני קניתי עלה לי 220 ש"ח.
מי שלא קונה פראייר! |
|
|
|
|
תכלס.. גם אני קניתי ב-220 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת BF

|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
16.02, 13:35
|
|
|
Lord.Arkis |
 |
|
|
ואו! כתבת הכל לבד?
סחטיין! אבקש לפרסם זאת בויגיימס |
|
|
|
|
yep
3 hours alone }:
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת BF

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
16.02, 13:53
|
|
|
RonLipel |
 |
|
|
yep
3 hours alone }: |
|
|
|
|
התפרסם באתר, זה היה שווה את המאמץ 
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
16.02, 13:54
|
|
|
כול הכבוד אח שלו
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
16.02, 13:56
|
|
|
אם היית אפשרוות לקנות דרך האינטרנט בסטים או משהו כבר הייתי קונה...
יש איזה אפשרות?
|
If we won't end war, war will end us.
Never in the field of human conflict was so much owed by so many to so few.
Winston Churchill
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
16.02, 14:04
|
|
|
איחרת ב4 שנים..
אבל לא נורא..
|
זה אני Indium
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
16.02, 14:14
|
|
מושקע מאוד, ח''ח
הטעינות בסדר יחסית ל... 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
16.02, 14:28
|
|
|
shonshrinks |
 |
|
|
אם היית אפשרוות לקנות דרך האינטרנט בסטים או משהו כבר הייתי קונה...
יש איזה אפשרות? |
|
|
|
|
דרך החנות של EA אירופה. אני קניתי כך
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
16.02, 14:36
|
|
|
אחי אתה תותח!!!
כל הכבוד!!
וואלה 40 ש"ח?!!!?!?!?!?!?!?!
|

קרדיט לי על החתימה
[IL]
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
16.02, 15:10
|
|
זה אחלה משחק אנ שונא את EA אבל המשחק הזה באמת משהו מיוחד אני עוד שחקתי על זה בGF5200 ונהנהתי מכל שניה שחקתי שנה וחצי עד שבהתחלה נכנסה לי האקרית למחשב ואז לא יכלתי לשחק יותר כי היא כל הזמן נתקה אותי מהשרתים פלוס הקריסה את המשחק כ ל שניה וכרגע שולט לי האקר שטן שבכלל לא נותן לשחק על המחשב
אני תמיד מקווה שיוציאו את אותו משחק לקונסולות
יש בבעלותי PS3
ולא החרא שיצא שנקרא
Battlefield: Bad Company
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
16.02, 15:12
|
|
|
qw2 |
 |
|
|
זה אחלה משחק אנ שונא את EA אבל המשחק הזה באמת משהו מיוחד אני עוד שחקתי על זה בGF5200 ונהנהתי מכל שניה שחקתי שנה וחצי עד שבהתחלה נכנסה לי האקרית למחשב ואז לא יכלתי לשחק יותר כי היא כל הזמן נתקה אותי מהשרתים פלוס הקריסה את המשחק כ ל שניה וכרגע שולט לי האקר שטן שבכלל לא נותן לשחק על המחשב
אני תמיד מקווה שיוציאו את אותו משחק לקונסולות
יש בבעלותי PS3
ולא החרא שיצא שנקרא
Battlefield: Bad Company |
|
|
|
|
אשכרה השתלטו לך על המחשב? וקשה לעשות פירמוט במצב כזה?
|
|
|
|
|
|

מנהל אתר Vgames

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
16.02, 15:14
|
|
|
כל הכבוד על ההשקעה!!!1
|

האיש והאגדה!
ניצן דיקשטיין
מנהל אתר Vgames
מייל: timmy@vgames.co.il
מי שלא בא לא קיים! ™
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
16.02, 15:33
|
|
|
כל הכבוד
|

קרדיט ליובל
|
-YuVaL- |
 |
|
|
חח זה לא קללה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
16.02, 16:21
|
|
|
קראתי הכל , נכון אולי אין לזה גרפיקה 10 אבל היום כבר יש תוכנות כרטיסי מסך חדשים
שיכולים לשפר את הגרפיקה בהמון
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
16.02, 16:37
|
|
|
גרפיקה מצויינת, גם מול המשחקים החדשים ביותר. חסרה לי האפשרות להרוס הכל! לעומת BF BAD COMPANY.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
16.02, 17:01
|
|
|
|

מדריכי קניה:
|
|
|
|
|
![האווטר המגניב של Bar[V]Az](../../missing-asset.html)
מנהל קהילת Hattrick

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
16.02, 17:10
|
|
|
משחק מצויין,אני שיחקתי בו המון,עד שנימאס.
תאמת,לא ידעתי שאפשר לשחק בו ברשת,רק אם אני קונה יש אפשרות לשחק ברשת?
בקרוב אני אולי יקנה את המשחק,אני ישמח להיות חלק מהקהילה הגדולה שבפורום.
|
בר תורג'מן - מנהל קהילת האטריק וחבר בצוות נינטנדו.
המשך גלישה נעימה.
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
16.02, 17:14
|
|
|
Mr.Bar[V]Az |
 |
|
|
בקרוב אני אולי יקנה את המשחק,אני ישמח להיות חלק מהקהילה הגדולה שבפורום. |
|
|
|
|
רק חוקי, אבל עכשיו במבצע!!!!! העסקה הכי כדאית. באמת!!!
אגב, כל התמונות אמיתיות מהמשחק!!
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
16.02, 17:16
|
|
|
Mr.Bar[V]Az |
 |
|
|
בקרוב אני אולי יקנה את המשחק,אני ישמח להיות חלק מהקהילה הגדולה שבפורום. |
|
|
|
|
ברור שאפשר לשחק ברשת ואפילו לקהילה שלנו יש 3 שרתים 2 מהם הוא שרתי RANK ושרת WAIB אחד. בקיצור המשחק שווה כל שקל
|

קרדיט ענק ליובל סובול!!
ערפדילה -
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
16.02, 17:18
|
|
|
גם לי יש את המשחק קניתי אותו בארה"ב מצאתי בחנות משומשים ב 8$ XD
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
16.02, 17:18
|
|
אחלה ביקרות קבל ח"ח  (קראתי הכל)
-אני חושב שכדאי לנעוץ את האשכול/נושא הזה 
|

!Viva La Soy
|
dodo445544554455 |
 |
|
|
יוגב שינס מותניים ונתן לי בראש!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
16.02, 17:38
|
|
|
קראתי רוני פילפל ונראה לי שאני אקנה את המשחק יש לי BF 2142 אבל כבר נמאס לי ממנו אז נשחק בקצת יותר ישנים נראה קצת בסך הכל זה רק 40 שח זה כלום!!!
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|