Israeli Stunting League 2
תחרות הסטאנטים הגדולה ביותר בישראל חוזרת לפעם השנייה !
אני אסביר בקצרה על התחרות:
ILSL זה קיצור של ISRAELI STUNTING LEAGUE, והיא תחרות שנערכת כל כמה זמן (חצי שנה,שנה)
לתחרות יכול להיכנס כל סטאנטר מהחדשים ביותר עד לוותיקים והמנוסים ביותר.
תחרויות אלה מתקיימות בכל העולם ויש תחרות כזאת גלובאלית(SASL) שבה יכולים להישתתף סטאנטרים מכל העולם!
התחרות כמובן אם עוד לא הבנתם נערכת ב SA והולכת ככה:
אחרי שההרשמות ניסגרות הסטאנטרים מתחלקים לבאטלים של ראש בראש.
לכל באטל נותנים לסטאנטרים מגבלה מסויימת של זמן לעשות אנטרי(ENTERY - סירטון קצר הכולל רק סטאנט אחד לפי הדרישות של התחרות) לכל זוג אנשים לבאטל שלהם מביאים דרישה מסיימת לסטאנט כגון "תעשו דאבל באמפ" "תעשו פאקר באמם עם מכונית" וכ'ו.
הטוב מהשניים מנצח ועולה לשלב הבא!
כמובן זה היה הסבר ממש ממש קצר על התחרות..
אני לא הולך להסביר פה בפורום הרבה על התחרות כי השנה לאומת שנה שעברה, לתחרות יש קט' בפורום הסטאנטים הישראלי.
ורק שם תוכלו לקבל מידע ולהירשם לתחרות.. ואם נירשמתם אז כמובן שרק שם תוכלו לקבל מידע על הבאטל שלכם.
טוב עכשיו כשראיתם נמשיך
השנה הולך ליהיות הרבה יותר חזק..
יש הרבה סטאנטרים ישראלים חדשים והרבה הישתנה.. אני משתוקק ליראות את כולם
השנה התחרות הרבה יותר מקצועית ומנוהלת הרבה יותר טוב..
טוב, הסברתי מספיק לא
מה זה? איפה נירשמים?
טוב,
האשכול הזה הולך לעוד מספר קהילות שונות..
אז הצוות שמתכנן את ILSL 2 הגיע להחלטה לעשות הרשמה קצרה כאן, ומי שירשם כאן יקבל לינק לפורום הסטאנטים הישראלי(ששם הוא כבר ירשם בצורה נורמאלית ויוכל לקבל את כל המידע שהוא צריך לגבי התחרות)
ולמנהלים המודאגים, הפורום אינו פורום מתחרה, אנחנו לא מנסים ליגנוב לכם משתמשים ואנחנו לא מחפשים את הקהל שיש לפורום.. אז אין לכם מה לידאוג שהם יכנסו לשם..
אבל בכל מקרה אני אביא את הלינק רק בפרטי
טוב אז הנה ההרשמה:
שם(שימכם הפרטי+ניק) :
האם אני בטוח שאני טוב בסטאנטים(הכוונה היא האם אתם באמת יודעים לעשות יותר מבאמפ אחד) :
דרך ליצירת קשר(עדיף MSN) :
בהצלחה לכולם