משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
02.03, 16:48
|
|
תיקון האקסבוקס - מדריך
למרות שלא מדובר במשהו חדש, ישבנו עכשיו אני וחבר טוב מהלימודים כרגע במשך 5 שעות לתקן את ה-360. רכשנו ערכה יעודית מאיביי שכוללת: משחה תרמית סיליקון זולה (לא של כסף כפי שהובטח), תכשיר מעולה לניקוי משחה ישנה, ברגים יעודיים עם ניילון, שלל מברגים שפותחים את המכשיר.
לא אכנס להליך התיקון עצמו כי אני פשוט אתן את הלינק להליך כולו. רק אגיד שהיה לי תקלה של 0120 במכשיר. מה שגרם בתחילה למשחקים להתקע ומאוחר יותר קיבלתי טבעת סופית. לאחר שתיקנו את המכשיר הוא עובד והכל בסדר. אני לא יודע כמה זמן יחזיק התיקון. אך אולי יש סיכוי שהמדריך רציני. הוא מפורט ושווה הצצה.
לכל מי שמעוניין לנסות.
הכתובת:
216.86.138.142/threelights.pdf
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
02.03, 19:52
|
|
|
בחדשה או שתיקנת תישנה?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
02.03, 19:59
|
|
|
HBK |
ציטוט: |
 |
|
|
בחדשה או שתיקנת תישנה? |
|
|
|
|
הישנה כמובן, החדשה מרגישה בסדר  .
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
02.03, 20:18
|
|
אני קיבלתי טבעת לפני כחודשיים, לאחר מכן חרשתי על מדריכים באינטרנט ונגעלתי מכל אלו שביקשו כסף על המדריך!
לאחר מכן פתחתי את הבוקס, הדבקתי מחדש משחות טרמיות, חיזקתי את הספוגים של הראם מלמטה, חיזקתי את הברגים שמחזיקים את הלוחות קירור.
בסוף זה עבד, אבל לאחר מכן קיבלתי e74!
משום מה כל פעם לחמם את הקונסולה עד התכבות גורם לה לפעול 
אך לאחר כיומיים שוב חוזר ה-e74.
מה שעוד כאשר הוא עובד לעיתים המסך משתבש ומראה הרבה ריבועים שחורים.
ולמי ששואל, פאלקון...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
02.03, 20:21
|
|
|
Hipno |
 |
|
|
אני קיבלתי טבעת לפני כחודשיים, לאחר מכן חרשתי על מדריכים באינטרנט ונגעלתי מכל אלו שביקשו כסף על המדריך!
לאחר מכן פתחתי את הבוקס, הדבקתי מחדש משחות טרמיות, חיזקתי את הספוגים של הראם מלמטה, חיזקתי את הברגים שמחזיקים את הלוחות קירור.
בסוף זה עבד, אבל לאחר מכן קיבלתי e74!
משום מה כל פעם לחמם את הקונסולה עד התכבות גורם לה לפעול 
אך לאחר כיומיים שוב חוזר ה-e74.
מה שעוד כאשר הוא עובד לעיתים המסך משתבש ומראה הרבה ריבועים שחורים.
ולמי ששואל, פאלקון... |
|
|
|
|
הבעייה שזה לא רק לשים משחה תרמית מחדש. אתה צריך לנקות את הקודמת טוב, טוב, לשים משחה חדשה (פתחתי את ה-360 ולא תאמינו לזוועה שהתחוללה שם בסוגייה, המשחה פשוט לא הייתה קיימת). ההליך של החימום נועד למשחה התרמית שתתפוס ולמערכת לאתחל את עצמה.
הסרתי לחלוטין את ה-X-Clamps שכנראה לא עושים את העבודה והשתמשתי בברגים.
למה החלפת את הרפידות הדביקות? הן נועדו לבודד חום, לא משהו אחר. ואיך אתה מחזק אותן בדיוק? זה סתם משהו דביק.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
02.03, 20:25
|
|
|
בזמנו התייחסתי לזה יותר בהרחבה... בתכלס, כל הטיפולים האלה שקולים למתן אספירין לחולה סרטן עם גרורות בכל הגוף... גם אני העברתי את שלי את אותו טיפול בדיוק רק עם משחה תרמית באיכות גבוהה מאוד של ארקטיק סילבר אבל אני לא חושב שהמכשיר יחזיק יותר מכמה ימים, גג שבועות.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
02.03, 20:26
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
בזמנו התייחסתי לזה יותר בהרחבה... בתכלס, כל הטיפולים האלה שקולים למתן אספירין לחולה סרטן עם גרורות בכל הגוף... גם אני העברתי את שלי את אותו טיפול בדיוק רק עם משחה תרמית באיכות גבוהה מאוד של ארקטיק סילבר אבל אני לא חושב שהמכשיר יחזיק יותר מכמה ימים, גג שבועות. |
|
|
|
|
גם אנחנו השתמשנו בארטיק סילבר, ואז במקום משחה כסופה וצמיגית קיבלנו סיליקון מדולל  .
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
02.03, 20:31
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
גם אנחנו השתמשנו בארטיק סילבר, ואז במקום משחה כסופה וצמיגית קיבלנו סיליקון מדולל . |
|
|
|
|
המשחה שלי היתה עם כסף אבל זה באמת לא משנה. יש פה משהו אירוני משום שאף אחד לא התעסק עם הקונסולה שלו לפני שהיא קיבלה טבעת מוות ואחרי שהיא קיבלה טבעת זה כנראה כבר מאוחר מדי.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
02.03, 20:37
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
המשחה שלי היתה עם כסף אבל זה באמת לא משנה. יש פה משהו אירוני משום שאף אחד לא התעסק עם הקונסולה שלו לפני שהיא קיבלה טבעת מוות ואחרי שהיא קיבלה טבעת זה כנראה כבר מאוחר מדי. |
|
|
|
|
למה לעזאזל שמשהו יתעסק עם המכשיר החשמלי שלו בבית לפני שהוא התקלקל?
אתה נוהג לכתוב פונקציית תמסורת חדשה לטוסטר שלך ולהטעין אותה איליו כדי שתקבל טוסט משופר?
דרך אגב, חשבנו גם לחתוך את הפלסטיק הלבן שאין לו שום שימוש ולהכניס עוד מאוור שידחוף אוויר פנימה ולא החוצה רק כמו המאווררים מאחורה. גם אם יתפגר, יש עוד כמה רעיונות ליישם. הבעייה זה למצוא איך להפעיל את המאוורר. חשבנו על מאוורר עם סוללות, אבל זה בטח בזבזני רצח.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
02.03, 20:55
|
|
|
לא יעזור כלום חבל על המאמץ מי שקיבל טבעת מוות צריך לשלוח את המכשיר לחברה ושם הם מחליפים לא את הלוח אם, זה הפתרון הכי טוב והכי בטוח
וכשהם מתקנים את הבעיה הם מתקינים מערכת קרור בנוסף לתיקון כדי שהבעיה לא תחזור.
|
|
|
|
|
|

אלוף האציוומנטים

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
02.03, 21:03
|
|
|
האמת המכשיר הזה מתגלה כלא אמין בעליל.
שלי מתחיל לקפוא.
אתמול שיחקתי והוא קפא לי. אומנם זה היה אחרי כמה שעות אבל עדיין, זה מתחיל להפחיד אותי.
כי זו פעם שניה שהוא נתקע , הפעם הקודמת הייתה לפני 4 חודשים אומנם , אבל ככה זה מתחיל
לא? לאט לאט ובשקט.
נראה לי שהמדריך הזה יהיה שימושי בעתיד, אני מקווה שלא , אבל זה מתתחיל להרגיש ככה.
|

|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
02.03, 22:24
|
|
|
פעם אחת לא נורא, זה קורה.
כל עוד האחריות לא נגמרת לך אתה יכול לשלוח את זה לתיקון בחנות בחינם ולבקש הארכת אחריות.
|
הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
בבקשה תצפו בי (בתפריט משמאל => Watch this xbox)
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
10.03, 20:42
|
|
|
שלי החזיק כמה שבועות... אבל תיקנתי בצורה השכונתית... החלפתי את הספוגים במחקים וזהו. :X
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר