לגבי אלדין ומלך האריות - לא התכוונתי שהם cut'n'paste אחד של השני, אלא שבתוך המשחק עצמו הכל הוא די cut'n'paste. בכל מקרה היה לי מגהדרייב בזמנו ואהבתי את שניהם (במלך האריות דווקא שיחקתי על המחשב, אבל הcartridge של אלדין נראה לי מאוחסן אצלי עד היום) אבל בוא ונודה בזה, הם לא באמת טובים כל כך אלא די בנאלים.
אני מסכים שהם לא כותרי זבל כמו הרבה כותרים אחרים שיוצאים אבל אין הרבה הבדל בינם לבין קונג פו פנדה שיצא השנה למשל (שוב, לא משחק גרוע אבל לא הטופ של הזאנר) והם מעולם לא התקרבו להיות כותרי AAA כמו גולדנאיי.
לגבי Star Wars, זה מה שכאוטיק כתב "
אז רידיק הוא המשחק היחיד בשנות האלפיים שעשה שימוש טוב בכותר של סרט".
הוא לא ציין שהמשחק מבוסס על סרט, אלא עשה שימוש טוב בכותר של הסרט (Chronicles of Riddick). המשחק KOTOR עושה בדיוק את זה: שימוש טוב בכותר של הסרט (The Old Republic).
לפני שתטען שוב שאולי לא הבנתי אבל הכוונה
האמיתי היתה למשחק
שמבוסס על סרט, אני אזכיר לך שגם המשחק של רידיק לא היה מבוסס על שום סרט וכלל עלילה נפרדת לחלוטין מעלילות הסרטים.
ובשורה התחתונה, גם אם היינו מדברים על משחקי פלטפורמה שמבוססים על יפן הפאודלית, ברגע שKOTOR נכנס לתמונה אז חייבים לקבל את העובדה שהוא מנצח בלי קשר להגבלות. מאחר ולא הסכמת לקבל את העליונות של KOTOR, דארת וויידר רוצה למסור לך משהו: