רידיק: Assault on Dark Athena (הדמו כבר כאן) - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: רידיק: Assault on Dark Athena (הדמו כבר כאן)
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Red_Deaddd

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 07.03, 12:05

אז ככה:
כל-כך התרגשתי שהפעלתי את הדמו.
צריך לציין שמסך ההתחלה היה משעמם תחת ולא מזמין בכלל..כנראה הכנה לדבר האמיתי.
בטעינת השלב המקשים חלפו על פני וניסיתי לזכור את המירב.
המשחק התחיל באמצע של שלב כנראה (אין ממש סיפור בדמו) ופשוט זרקו אותך לתוך האקשן.
בד"כ זה טוב, הפעם זה לא.
אין לך את המשימות מסודרות ואתה לא יודע ממש לאן ללכת, אבל איכשהו אתה תגיע לסוף השלב כי אין לך הרבה אפשרויות.
הרבה דברים קורים בלי שאתה יודע וזה יכול לתסכל.
הקטע של ההתגנבות לא היה לי כיף, אבל מצד שני אני לא סובל את משחקי התגנבות מגוף ראשון אז אין לי דעה אובייקטיבית.
מצד אחד, אני חושב שאם המשחק היה התגנבות כמו ספלינטר סל, הוא היה משחק התגנבות טוב.
אם הוא היה משחק FPS הוא היה טוב.
משחק התגנבות מגוף ראשון וFPS? לא טוב.
הגרפיקה הייתה פחות מרשימה ממה שציפיתי.
המוסיקה דווקא הייתה מצוינת.
קטעי הFPS היו מהנים ונרלי שהמשחק יצליח יותר במולטי שלו מאשר בסינגל.
סורי, אבל אני לא קונה משחק רק בגלל המולטי...

הערה:
פעם אחרונה שהתאכזבתי ככה מדמו הייתה מהדמו של TOO HUMAN.
עשו חשבון לבד.

http://www.youtube.com/watch?v=93nri...eature=related
חשוב מאוד: כן! ישר קשר בין השם של השיר לשם של המשחק!

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#32   פורסם: 07.03, 14:01

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה

אז רידיק הוא המשחק היחיד בשנות האלפיים שעשה שימוש טוב בכותר של סרט. יותר מקובל?
יש כאלה שמאוד אהבו את ספיידרמן 2 .

סתם סתם, מקובל עלי .

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#33   פורסם: 07.03, 14:28

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
יש כאלה שמאוד אהבו את ספיידרמן 2 .

סתם סתם, מקובל עלי .
גם אני מאוד אהבתי את ספיידרמן 2. זה לא עושה אותו משחק איכותי. חצי מהמשחק היה איכותי ברמות מטורפות. חבל רק שלא ידעו לעשות לו עוד חצי איכותי. ברידיק, כל החלקים איכותיים מאוד.

All your base are belong to us, bitch!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MISTER MASTER

שואף לשלמות

#34   פורסם: 07.03, 23:11

טוב לא ציפיתי למשהוא מיוחד מרידיק עד לדמו הזה אבל הוא גרם לי לחשוב טוב טוב על קנייה, במיוחד שבקרוב אין הרבה משחקים שאני מצפה להם אז הוא יכול להיכנס טוב טוב.

steam name:shapira אם מישהוא רוצה לשחק L4D.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#35   פורסם: 07.03, 23:50

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
מה עם אלאדין?
מה עם מלך האריות?
מה עם ספר הג'ונגל?

עזבו, פעם ידעו לעשות משחקים טובים מסרטים.
פעם פשוט הסטנדרטים שלך היו יותר נמוכים... כל המשחקים האלו היו בדיוק אותו משחק בcut'n'paste עם דמויות שונות. לא שונים בהרבה מהמשחקים מבוססי הסרטים ומקבלי ה-7 שיש היום.

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
אז רידיק הוא המשחק היחיד בשנות האלפיים שעשה שימוש טוב בכותר של סרט. יותר מקובל?
Objection

אבל בחזרה לדמו של רידיק... בגדול התאכזבתי.
כמה אלמנטים מאד מעניינים כמו אפשרות הpeek הצידה, שליטה בdrones, הרמה של drones ושימוש בנשקים שלהם בעמידה במקום בלבד, אחלה קרבות melee, הAI לא רע אבל גם לא בטופ של הזאנר, גם גרפיקה לא רעה אבל שוב לא בטופ של הזאנר, אפשרויות התגנבות מצויינות (ואחלה פילטר לראיית לילה של רידיק - נראה פשוט מעולה). ויש את העלילה שנשמעת מעניינת.

אכזבו אותי העובדה שזורקים אותך פנימה לתוך המשחק, מבחר הנשקים המאד מאד מצומצם (לפחות בדמו), הדיבוב (שנשמע מצויין אבל הוא מאד מועט לאורך הדמו), ובעיקר חשש שהמשחק הולך להיות corridor shooter. הדמו היה קצר ולכן הוא לא יכול להיות מייצג, אבל הדבר שהכי מדאיג אותי הוא שהמשחק הולך להיות מסדרון ועוד מסדרון ועוד מסדרון - מדובר במשחק שמתרחש בחללית אחרי הכל.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#36   פורסם: 08.03, 00:53

וואי גיא, יש כ"כ הרבה דברים לא נכונים במה שאמרת.

ראשית: אלאדין וכל שאר המשחקים של דיסני הם ממש לא משחקי Cut&Paste. יש לכל אחד מהם משחקיות מאוד יחידות (עם דגש על מלך האריות, שהיה קשה רצח בזמנו בעיקר בשלבים ששיחקת את סימבה, והיית יכול רק לעשות stun). אתה אולי אומר שהאיכות שלהם נמוכה, אבל אני יכול להגיד לך שגם אז, וגם היום, אני (ועוד רבים אחרים) נהנה מהם מאוד. תשאל כל אדם שהיה לו את אלאדין למגה דרייב, והוא יציין שזה היה אחד המשחקים היותר טובים שהיו לו.

שנית: דיברנו על משחקים שמבוססים על סרטים, לא על הזכיון של הסרטים. ע"כ KOTOR לא נכנס לקטגוריה.

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#37   פורסם: 08.03, 14:34

לגבי אלדין ומלך האריות - לא התכוונתי שהם cut'n'paste אחד של השני, אלא שבתוך המשחק עצמו הכל הוא די cut'n'paste. בכל מקרה היה לי מגהדרייב בזמנו ואהבתי את שניהם (במלך האריות דווקא שיחקתי על המחשב, אבל הcartridge של אלדין נראה לי מאוחסן אצלי עד היום) אבל בוא ונודה בזה, הם לא באמת טובים כל כך אלא די בנאלים.
אני מסכים שהם לא כותרי זבל כמו הרבה כותרים אחרים שיוצאים אבל אין הרבה הבדל בינם לבין קונג פו פנדה שיצא השנה למשל (שוב, לא משחק גרוע אבל לא הטופ של הזאנר) והם מעולם לא התקרבו להיות כותרי AAA כמו גולדנאיי.

לגבי Star Wars, זה מה שכאוטיק כתב "אז רידיק הוא המשחק היחיד בשנות האלפיים שעשה שימוש טוב בכותר של סרט".
הוא לא ציין שהמשחק מבוסס על סרט, אלא עשה שימוש טוב בכותר של הסרט (Chronicles of Riddick). המשחק KOTOR עושה בדיוק את זה: שימוש טוב בכותר של הסרט (The Old Republic).
לפני שתטען שוב שאולי לא הבנתי אבל הכוונה האמיתי היתה למשחק שמבוסס על סרט, אני אזכיר לך שגם המשחק של רידיק לא היה מבוסס על שום סרט וכלל עלילה נפרדת לחלוטין מעלילות הסרטים.
ובשורה התחתונה, גם אם היינו מדברים על משחקי פלטפורמה שמבוססים על יפן הפאודלית, ברגע שKOTOR נכנס לתמונה אז חייבים לקבל את העובדה שהוא מנצח בלי קשר להגבלות. מאחר ולא הסכמת לקבל את העליונות של KOTOR, דארת וויידר רוצה למסור לך משהו:

Keep it mean

חזרה לראש העמוד
1  2

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא