חדשה | מיקרוסופט נתבעת על הפרת פטנטים בXBOX ובהיילו - משחקים Vgames - קהילות

נושא: חדשה | מיקרוסופט נתבעת על הפרת פטנטים בXBOX ובהיילו
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 11.03, 08:03

ברירת מחדל חדשה | מיקרוסופט נתבעת על הפרת פטנטים בXBOX ובהיילו

חברת מיקרוסופט נתבעת בסכום של 90 מילון דולר ע"י חברת PalTalk Holdings Inc על הפרת פטנטים שלה בקונסולת ה-Xbox ובמשחק היילו, כך טענה לפני בטענה המקדמית בפני בית המשפט בוושינטון שלשום (9/3).
PalTalk Holdings Inc תובעת על הפרת שני פטנטים שלה המיושמים במשחק היילו בקונסולת ה-XBOX. החברה קנתה את הפטנטים מחברת MPath Interactive Inc. ועפ"י טענת עורך הדין של מיקרוסופט בסכום של 200,000$.
עפ"י התביעה חברת MPath היא "חלוצה בתחום של משחקי וידאו ומשחקים מקוונים בכלל. בעיקר בנושאים של זמן אמת". סיפר עו"ד של חברת PalTalk. "חברת מיקרוסופט קיימה הרבה פגישות עם החברה והביעה התעניינות רבה בפטנטים והעריכה אותם כשימושיים מאוד." הוסיף.
עורך הדין של מיקרוסופט אמר כי "הפטנטים הינם גירסת מבוגרת של חיבור מודם ישיר" ובכל מקרה "פטנטים לא מכסים את איך שהיילו עובד". כמו כן קו ההגנה של מיקרוסופט מתרכז בכך שהאם בכלל לחברת PalTalk בעלות על הפטנטים, וגם אם כן הרי שהם "בוודאי לא שווים 90 מיליון דולר".

Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#2   פורסם: 11.03, 08:46

90 מיליון זה לא הרבה כסף בשביל מייק, במידה והם יזכו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#3   פורסם: 11.03, 08:54

זה בערך 3 משחקי AAA. לא צריך לזלזל בחברה. גם הם לא רוצים לשלם כ"כ הרבה.

Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#4   פורסם: 11.03, 14:36

אם יגיע להם אז יגיע להם. אין פה שום דבר שלא ניתן לברר אני מניח.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#5   פורסם: 11.03, 14:40

אני רק רוצה להבהיר שהחברה התובעת כנראה רק קנתה את הפטנט על מנת לתבוע את מיקרוסופט. זה חצי טרנד של חברות יותר גדולות לקנות פטנטים על מנת לתבוע מפירים. החברה התובעת היא לא זאת שספציפית פיתחה את הפטנט.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#6   פורסם: 11.03, 15:05

גם אני רוצה לקנות חברה על מנת לתבוע מפירים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#7   פורסם: 11.03, 15:09

ואני מניח שהחברה שכן פיתחה את הפטנט מכרה אותו לחברה התובעת כי היא הבינה שאין לה את המשאבים ללכת ראש בראש מול מיקרוסופט. זה לא משנה בסופו של דבר מי פיתח את הפטנט, אלא מי מחזיק בו והאם באמת התבצעה הפרה.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#8   פורסם: 11.03, 15:16

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
ואני מניח שהחברה שכן פיתחה את הפטנט מכרה אותו לחברה התובעת כי היא הבינה שאין לה את המשאבים ללכת ראש בראש מול מיקרוסופט. זה לא משנה בסופו של דבר מי פיתח את הפטנט, אלא מי מחזיק בו והאם באמת התבצעה הפרה.
ברור, אבל יותר קשה לחוש סימפטיה במצב כזה. (או כמובן שהכל חוקי ו"בסדר" רק קוז'אק נגזל, גם אם הוא באמת נגזל, עדיין קוז'אק)

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא