שם:שובל
שם שרת מדובר:mini&lol
רמת מפות:מפות הלול לא מתאימים למפות המיני זה כל העיניין שמפות הלול יש בהם מפות לתינוקות(מבחינת רמה)......ועד שתבוא לך מפת מיני צריך לחכות כל היום....
אדמינים:אין לי בעיה איתם למרות שהם מתחברים פעם בשבוע....(לא מדבר על דור) ואל תגידו לא נכון אני פשוט אומר תאמת
דעתי:להפריד את המפות בחזרה
שם השולח:מור
כינוי השולחest
שם המנהל/כינוי:כולם
מקרה:כל התחרויות
דעתך האישית:הניהול עד עכשיו של התחרויות היה עלוב במקרה הטוב, לא משנה כמה הענות היה עדיין המנהלים או לא הגיעו, או איחרו או עשו פאשלות כאלו ואחרות... מקווה שתוכל לפתור את זה, ע כשיו שאתה המנהל
למי שלא מבין מה זה לעזאזל האווטר שלי, אז ממש לא אכפת לי...
4Kings.Dest
שם:שובל
שם שרת מדובר:mini&lol
רמת מפות:מפות הלול לא מתאימים למפות המיני זה כל העיניין שמפות הלול יש בהם מפות לתינוקות(מבחינת רמה)......ועד שתבוא לך מפת מיני צריך לחכות כל היום....
אדמינים:אין לי בעיה איתם למרות שהם מתחברים פעם בשבוע....(לא מדבר על דור) ואל תגידו לא נכון אני פשוט אומר תאמת
דעתי:להפריד את המפות בחזרה
השרתים Tech ו Speed ישארו.
נפתח סקר על איזה שרת הקהילה מוכנה לוותר מבין השניים.
ציטוט:
שם השולח:מור
כינוי השולחest
שם המנהל/כינוי:כולם
מקרה:כל התחרויות
דעתך האישית:הניהול עד עכשיו של התחרויות היה עלוב במקרה הטוב, לא משנה כמה הענות היה עדיין המנהלים או לא הגיעו, או איחרו או עשו פאשלות כאלו ואחרות... מקווה שתוכל לפתור את זה, ע כשיו שאתה המנהל
כמנהל אני מחוייב לבוא לפעילויות שאני קובע,
בגלל זה אני קובע את הפעילויות בשעות שנוכות לי D:
אתה יכול לבדוק אותי ביום ראשון בפעילות הפורום + פעילות השרת.
מפריע לי שאתם עורכים הודעות לאנשים... מה מפריע לכם שנכתוב כן מאוד צונזר? או חרא במקרא של אסף... חרא זה טבעי... זה לא נועד כדי להעליב... זה נועד כדי לתאר את המצב...
מפריע לי שאתם עורכים הודעות לאנשים... מה מפריע לכם שנכתוב כן מאוד צונזר? או חרא במקרא של אסף... חרא זה טבעי... זה לא נועד כדי להעליב... זה נועד כדי לתאר את המצב...
אתם יודעים מי אני מה הכינוי שלי ומי שלא יודע שיכנס למשחק ויראה הוא כבר ידע...
וואלה דווקא מאז שדור עלה לניהול דברים מתחילים לזוז...(מור מגיב הרבה יותר,השרתים עובדים טוב,והדרוג של הקהילה עלה)
כל השאר ששאמרו פה כמו שאדמינים לא מתחברים(סתיו ושמעון) הרבה, נכון וביומים האלה לא ראיתי שמשו ישתנה...
האא ותחרויות לא טובות, אבל זה הולך להשתנות(אני מקווה)...
ודור אנחנו(אני,עצמי ואנוכי זה כבר 3 אז כן אנחנו) תומכים בך...
שם:עמיר
כינוי בפורום:kamikaza.
כינוי במשחק:kamikaza
שם משתמש במשחק: amirbs
דרך ליצירת קשר:amir_b123@walla.com הודעומטר- 800 :..: 700 :..: 600 :..: 500 :..: 400-הודעומטר
אני שמח שאתה פעיל, אבל אדמינים לא חיביים לשבת מול השרתים והפורום כל היום =\
אבל אני יודע שסתיו פעיל בעינייני הקהילה לפחות שעתיים ביום.
אני חושב שזה נתון סביר.
דרך ליצירת קשר:amir_b123@walla.com הודעומטר- 800 :..: 700 :..: 600 :..: 500 :..: 400-הודעומטר
אני אישית עדיין לא רואה את סתיו את שמעון בכלל בשרתים!..
אין לי מה להגיד חוץ מזה.. אני רואה שגם לפני יותר מחודש גם שמעון וגם סתיו לא היו בשרתים!
אני עכשיו דואג לנהל את שרת המיני כמה שיותר טוב..
אני אישית עדיין לא רואה את סתיו את שמעון בכלל בשרתים!..
אין לי מה להגיד חוץ מזה.. אני רואה שגם לפני יותר מחודש גם שמעון וגם סתיו לא היו בשרתים!
אני עכשיו דואג לנהל את שרת המיני כמה שיותר טוב..
רון עד לפני חוודש זה סיבות אישיות ביני לבין דור הוא יודע סבבה .. אני לא רואה לנכון לעדכן אתכם
לגבי השרתי .. לא מזמן יצא לי לשחק איתך אני כן רואה אותך .. אני גם לא תמיד אוהב לשחק בישראל אז ..
בברכה, סתיו ! מנהל קהילות TrackMania בעלים VgamesToolBar עורך ראשי מגזין Gamers-Magazine לשעבר IsraGame