משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
11.03, 15:19
|
|
Molyneux: GDC will show what’s “really coming up”
“Naming a particular game before it’s out is a difficult thing. And I’ll tell you why, because in two weeks I’m about to fly out to America for the Gamers’ Development Conference and that’s the time when you start to see what’s really coming up,”
“I know some of the things behind the scenes that are going on but it’d be really inappropriate to talk about them. But I can say there’s some exciting things on the way. What you think of as video games is changing and changing fast.”
http://www.vg247.com/2009/03/11/moly...lly-coming-up/
בקיצור? פיטר מולינו הולך לחשוף את המשחק שהוא עובד עליו ב-GDC הקרוב.
מייקרוספט ופיטר מולינו אמרו כבר שהמשחק הולך להיות מדהים, אני רוצה כבר לראות מה זה.
גם ככה בקרוב אני קונה XBOX360 עכשיו הוא יותר מחמם אותי 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
11.03, 15:24
|
|
|
מולינוקס כבר אמר שהם יחשפו 2 פרוייקטים שהם עובדים עליהם. ושאחד "ידהים את כולם ולא נראה כדבר הזה!".
מצד שני הוא ידוע כבעל הפה הגדול ביותר בתעשיה יחד עם יכולת להפוך כל נמלה לממותה. (לזכותו יאמר שפייבל 2 לא ממש נפל בהבטחות, רק היה צריך להוריד אותן למציאות)
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
11.03, 17:04
|
|
|
אני ממש מצפה לראות מה זה.
לפני כמה חודשים הוא אמר שמייקרוסופט התלהבו מהמשחק.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
11.03, 17:22
|
|
|
כמו שאמרתי - הוא פה גדול. אתה יכול להיות רגוע שזה אף פעם לא יגיע לרמה שהוא מעלה את הדברים. (מצד שני זה תמיד יהיה בלתי אפשרי כשהוא מבטיח לך את השמיים, אבל הוא לא סתם זורק עליך זבל)
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
11.03, 19:31
|
|
|
אני הבנתי שהמשחק הבא שלהם מבוסס סופסוף על פרוייקט דימיטרי שהם מדברים עליו מאז BLACK AND WHITE הראשון.
הפרוייקט הזה היה אמור לעסוק בAI מאוד מתקדם שהם התחילו לעבוד עליו עם BLACK AND WHITE ונכנסו חזק לשוונג עם פרוייקט דימיטרי (שהוא השם קוד) שנדחה פעם ראשונה בגלל פייבל ופעם שניה בגלל פייבל 2.
|

I was PWND by dudi על הציון של KZ2
|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
11.03, 19:33
|
|
|
מעניין אותי לראות מה זה יהיה, הוא מסוגל לייצר משחקים טובים אבל הוא לא שומר על הפה שלו...
|
הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
בבקשה תצפו בי (בתפריט משמאל => Watch this xbox)
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
11.03, 19:34
|
|
|
GDC זה ב23-27, אבל מתי מייקרוסופט תיהיה?
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
11.03, 20:13
|
|
|
אני בגדול בונה על כמה הכרזות וחשיפות טובות בGDC. לא בהכרח רק של מיקרוסופט.
יש לי הרגשה שהתערוכה הזו כבר הולכת לעקוף בסיבוב את E3.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
11.03, 20:14
|
|
|
אל תשכחו שגם יהיו פרטים על ME2 ונקווה שיהיו עוד הפתעות מעניינות.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
11.03, 20:41
|
|
|
gulmer |
ציטוט: |
 |
|
|
אני בגדול בונה על כמה הכרזות וחשיפות טובות בGDC. לא בהכרח רק של מיקרוסופט.
יש לי הרגשה שהתערוכה הזו כבר הולכת לעקוף בסיבוב את E3. |
|
|
|
|
אתה יכול לשתף אותנו לאיזה הכרזות וחשיפות אתה מחכה?
ואני חושב שE3 יהיה הכי טוב השנה, שנה שעברה הוא היה כישלון, אבל השנה המארגנים אמרו שE3 הולך להיות כמו בשנים הקודמות הטובות, וגם הרבה יהיו בE3 השנה, וגם כנראה TEAM ICO שאני מחכה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
11.03, 22:01
|
|
|
ליונהד עובדים על 2 משחקים כרגע לא?
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
11.03, 22:24
|
|
|
כן.
|
|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
11.03, 22:40
|
|
|
Syao |
 |
|
|
ליונהד עובדים על 2 משחקים כרגע לא? |
|
|
|
|
כן, ואחד מהם נחשב משחק מהפכני ומדהים (לפי הפה הגדול של מולינוקס) וזה המשחק שיותר מתייחסים אליו.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
11.03, 22:52
|
|
|
אכן גם הפרטים על ME2 הם בציפיה שלי (אלא אם הם שוב מחזור על "השמירות מME הראשון, אז אני סתם אזיל ריר)
|
|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
11.03, 23:07
|
|
|
אם לא ברור לכם כמה אני מחכה לו, אז אני בדיוק בסיבוב שלישי בראשון, קניתי את 2 הספרים שיצאו כדי להתכונן (ושיהיה מה לקרא בשבתות בזמן מת) ויש לי את הפסקול שאני שומע תוך כדי...
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
אתמול, 13:06
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
אתה יכול לשתף אותנו לאיזה הכרזות וחשיפות אתה מחכה? |
|
|
|
|
אתה חושב שחסרים דברים? יש טונות של דברים שאני מצפה להם בGDC הזה.
מה למשל על הכרזה של Crytek על מנוע משחק חדש לPC ולקונסולות? מספיק טוב בתור התחלה?
|
 |
|
|
“CryENGINE 3 is a revolutionary change from our previous PC-only engines – and we’re applying a similar revolution to the service we provide to developers using the software to create extraordinary games. CryENGINE 3 will set the benchmark for complete game engine solutions in performance, and services to game engine licensees and their players. We’ve been preparing a long time for CryENGINE on consoles and we’re confident that Crytek will again amaze developers at GDC.” |
|
|
|
|
http://darkzero.co.uk/game-news/cryt...ltiple-genres/
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
אתמול, 13:51
|
|
|
אני ידעתי את זה חח
אני בעיקר מחכה להכרזות מצד מייקורוספט מכיוון שאני רוצה בקרוב לקנות X360 ואני רוצה לראות מה בא לX360 לפני שאני קונה אותו...
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
אתמול, 14:15
|
|
|
למעט דברים שכבר דלפו החוצה כמו פורצה 3, הפרוייקטים של ליונהד ושמועות על פרוייקטים של רייר, מיקרוסופט שומרת את רוב הקלפים קרוב לחזה. אין לי שמץ של מושג איזה משחקים חדשים לחלוטין יוכרזו ואיזה משחקים שכבר הוכרזו יקבלו תאריך רשמי. הניחוש של כל אחד אחר טוב באותה מידה
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
אתמול, 15:41
|
|
|
Tamirrr |
 |
|
|
|
|
|
|
|
אגב, אותו שחקן המשיך לעשות פדיחות, התנצל בטוויטר ודי חשף סופית את העובדה שלא היתה פה טעות. פייבל 3 בפיתוח:
"Good morning. Today I must file DVDs, write a piece for The Times, apologize to Peter Molyneux then go Thorpe Park for SAW rollercoaster!" When quizzed on the nature of the apology, Ross revealed that it was "because I think I revealed something that was not officially announced yet..."
http://www.eurogamer.net/articles/ro...nnounce-cherry
אלא אם כן הוא מסתלבט על כולם כמובן...
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
אתמול, 16:29
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אגב, אותו שחקן המשיך לעשות פדיחות, התנצל בטוויטר ודי חשף סופית את העובדה שלא היתה פה טעות. פייבל 3 בפיתוח:
"Good morning. Today I must file DVDs, write a piece for The Times, apologize to Peter Molyneux then go Thorpe Park for SAW rollercoaster!" When quizzed on the nature of the apology, Ross revealed that it was "because I think I revealed something that was not officially announced yet..."
http://www.eurogamer.net/articles/ro...nnounce-cherry
אלא אם כן הוא מסתלבט על כולם כמובן... |
|
|
|
|
יכול להיות שהוא מסתלבט. אבל רק המחשבה על פייבל 3 גורמת לי ציפיות והתרגשות (אהבתי מאוד את פייבל 2) ואם זה נכון וזה יצא ב-2010 (סיכוי קלוש ביותר) אז זו תהיה שנה ענקית ל-RPG! יחד עם ME2 שאנו יודעים שהוא יצא ומשחק חדש של בת'סדה בסדרת The Elder Scrolls שעדיין לא הוכרז רשמית.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|