טוב אז היום אספתי מבאג עותק חביב של RESIDENT EVIL 5 בדיוק ביום שיחרורו בכל העולם(יום שישי ה-13)אז אני יתן כמה פרטים עליו...
טוב אז ככה,מתחילים כמובן מהתפריט שבו התחלתי את המשחחק ולפני שמתחילים את המשחק יש אופציות של אונליין של דברי בונוס וכו'... לפני שמתחילים את המשחק יהיה אפשרות לבחור רמה(יש 3 רמות.קל,נורמלי וקשה) ויש אפשרות לבחור לפני שמתחילים עם לתת למישהו להצטרף בזמן המשחק אליך או לא ואפשרות עם לגרום לשותפה שלנו שיבה להיות חסינה מההתקפות שלנו או לא...
עכשיו אנחנו מתחילים את המשחק בו יש סרטון פתיחה שדמות מסטורית לוקחת תושב אפריקני שהופך לזומבי,לאחר הסירטון הזה(שמשום מה הזכיר לי בהשקעתו את MGS4 קצת) נתחיל את ההתחלה שבה יש סירטון בו כריס רדפילד(הדמות הראשית)מגיע לאזורי אפריקה שם תפגשו את שיבה שתהיה השותפה שלנו.
אחרי הסרטון אנחנו מתחילים לשחק והמשחק מתחיל בכפר אפריקאי פשוט בו אפשר לראות את הגראפיקה של המשחק שהיא פשוט מהממת!
כל הטקסטורות והפרטים נראים מעולה והכל נראה חד וריאליסטי.קאפקום לא יבזבזו את זמננו ותוך זמן קצר יתחיל האקשן אבל אני לא יהרוס לכם.מכאן תצטרכו לגלות בעצמכם מה קורה
בנתיים סיימתי רק את CHAPTER 1 והמשחק כבר נראה מדהים,מאוד כיפי ונשאבים פשוט למשחק! פשוט רוצים להמשיך לשחק... משחק מעולה שחובה לכל חובבי הסידרה או מי שפשוט רוצה משחק אקשן/אימה משובח
טוב אז קיצר מומלץ יותר להזמין מחו"ל את המשחק אך למי שמתכנן לקנות בארץ המשחק כבר עכשיו נמכר בבאג במחיר של 349 ש"ח.
מומלץ ביותר! תהנו.