שלום לכל חברי קהילת TM,
תחרות נוספת מתקיימת בפורום ! לאדר קהילתי
**הרשמה עד יום שישי ה20.3**
פרטי התחרות:
* כל שחקן יוכל להזמין שחקן למשחק אך ורק דרך הפורום.
* על שחקן להזמין לפחות שחקן אחד בשבוע, ולאשר הזמנות.
* המשחקים ינוהלו על שרת 4 - Ladder על סגנון המשחק Rounds והמפה תתחלף בכל סוף שבוע.
* שחקנים יוכלו להצטרף גם באמצע התחרות אך יהיה להם פחות סיכויים לזכות.
* התחרות תנוהל דרך הפורום והמשחקים יתקיימו בימי ראשון - חמישי.
* הזמנה למשחק צריכה להתבצע בנוהל הבא בלבד !: פתיחת דיון: [הזמנה ללאדר]כינוי השחקן המוזמן, לדוגמא: [הזמנה ללאדר]BlacKilleR
בתוך הדיון יהיה הטופס הבא.
שם המזמין:
שם המוזמן:
יום ושעת המשחק:
דרך ליצירת קשר: המזמין בלבד.
לאחר מכן המוזמן צריך להגיב ולאשר את ההזמנה.
אחד המנהלים של הפורום יאשר לכם לקבוע משחק(במידה ולא כנראה שהשעה שלכם תפוסה.) חשוב לציין שככל שכמות המשתתפים תהיה רבה יותר כך הפרס יהיה שווה יותר !!!
טופס הרשמה ללאדר:
שם:
כינוי בפורום:
כינוי במשחק:
שם משתמש במשחק:
אימייל:
XFIFE MSN ICQ: מומלץ !
כינוי בפורום:blackeyes
כינוי במשחק:blackeyesX
שם משתמש במשחק:blackeyesX
אימייל:vladimirlich@hotmail.com
אייסי:442106758
מסן:vladimirlich@hotmail.com
vladimirlich(blackeyesx):XFire
שם: בר תורג'מן.
כינוי בפורום: Mr.Bar[V]Az
כינוי במשחק: bartorg
שם משתמש במשחק: bartorg
אימייל: bartorg16@gmail.com
XFIFE MSN ICQ: מומלץ ! MSN: bartor0@walla.com
Hapoel Beer Sheva
"אני אוהב את הפועל, אוהב אותה מכל הלב, אני אוהב את הפועל, אוהב אותה מכל הלב, אדום עולה על המגרש, אני נרגש ! אדום עולה זה הפועל באר - שבע ! אני אדום בלב, בנשמה, יאללה הפועל מלחמה מלחמה מלחמה"
רועי קליין היה מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבית ג'מיל-נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
גלעד שליט:
גלעד שליט היה אחד מארבעה אשר נמצאו בתוך הטנק אשר הותקף על ידי הפלסטינים, בתקיפה מתו:מפקד הטנק חנן ברק ז"ל, ופבל סלוצקר ז"ל, גלעד שליט שהיה בטנק נפע בכתפו ובידו ונלקח בשבי, ואחרי שנתיים הוא עדיין בידם. הודעומטר- 700 :..: 600 :..: 500 :..: 400 :..: 300-הודעומטר
שם:ארז הרמתי
כינוי בפורום: p0rty$
כינוי במשחק:erez3
שם משתמש במשחק:erez3
אימייל: erez697@walla.com
erez697-exfire
erez697@hotmail.com-msn
שם:עמיר
כינוי בפורום:kamikaza
כינוי במשחק:kamikaza
שם משתמש במשחק:amirbs
אימייל:amir_b123@walla.com
XFIFE MSN ICQ:amir_b123@walla.com
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבית ג'מיל-נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
גלעד שליט:
גלעד שליט היה אחד מארבעה אשר נמצאו בתוך הטנק אשר הותקף על ידי הפלסטינים, בתקיפה מתו:מפקד הטנק חנן ברק ז"ל, ופבל סלוצקר ז"ל, גלעד שליט שהיה בטנק נפע בכתפו ובידו ונלקח בשבי, ואחרי שנתיים הוא עדיין בידם. הודעומטר- 700 :..: 600 :..: 500 :..: 400 :..: 300-הודעומטר