[עדכון] מנהל חדש , מהפכה חדשה ב Vgames - משחקים Vgames - קהילות

נושא: [עדכון] מנהל חדש , מהפכה חדשה ב Vgames
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

מנהל קהילת FIFA

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 14.03, 22:35

ברירת מחדל [עדכון] מנהל חדש , מהפכה חדשה ב Vgames

שלום ,
ראשית אציג את עצמי, איך הגעתי לכאן , מי מה מו ואמשיך עם השאיפות.

שמי עדי יפרח , בן 18 מקריית שמונה.
התחלתי לשחק פיפא עוד מ 1995 כשהמשחק היה בחיתוליו. עד לפני שנתיים שיחקתי בפורומים וקהילות מוכרות כמו כאן בויגיימס , בגיימר ואפילו לקחתי מקום ראשון מידי פעם בטורנירים. אחרי שמציתי את העניין בטורנירים בפורומים , חיפשתי משהו חדש.. משהו שיאתגר. התחלתי לשחק מקצועי כמו שכתבתי לפני כשנתיים הרבה בזכות פרסום של שחקני פיפא מוכרים בארץ [יוסי רובין , יוסי שקיאר , נאור בראשי ,אריק בן הרוש , ליאור מקדאסי ועוד..] שגם חלקם הסבירו לי על מהלך החוקים והרשמה לליגת ה ESL...כמוני , גם שחקן כיום מוכר נוסף התחיל את דרכו לפני כשנתיים והוא אלשי שמואל , אלוף הארץ של שנה שעברה..הוא גם יכול להעיד על הקידום שהמשחק המקורי עשה.

אחרי ההקדמה , אתקדם לשאיפות שלי.
בישראל 99% משחקני הפיפא משחקים בפיפא כי זה משחק כיף , וסתם ככה להנאות ולטורנירים בפורומים, ולא מתכננים לשחק מקצועי..
אני רוצה להציג לכם את העולם המקצועי של המשחק ולנסות לגרום לכם לשחק מקצועי ולשפר בכך את ההצלחה שלכם ושל הקהילה בישראל.
ההשקעה שלכם שזה אינטרנט מהיר [רצוי חבילת גיימרים שיהיה חיבור טוב עם שחקנים מחו"ל],משחק מקורי, הרבה השקעה ואימונים תתן לכם אפשרות למקם את עצמכם בטופ של השחקנים בארץ ובעולם וזה אומר שהרבה קלאנים בחו"ל [ כן כן, קלאנים.. שמעתי שהרבה לא יודעים שיש קלאנים בפיפא] יחפשו לצרף אתכם אליהם עם הטבות כמובן , תמיכה בלאנים & תחרויות [סתם דוגמא , יש טורניר בארץ , הם ישלמו לכם על ההוצאות] , חולצה של הקלאן ועוד כל מיני דברים. במידה ותגיעו רחוק יש קלאנים שמשלמים גם כסף בהתאם.

במישור האישי גם יש תחרויות שמידי פעם קלאנים גדולים מארגנים שהפרסים שם ממש שווים כמו כסף מזומן , מסכי מחשב , אביזרי מחשב וכדומה.
קחו לדוגמא את טורניר "Zotac" , טורניר נוקאאוט המתקיים כל שבוע כאשר הפרס הכספי הוא 100$ כל שבוע.
מה שגם עוד לא דיברתי על ה WCG , אליפות העולם למשחקי מחשב , שבפרט יש גם טורניר פיפא שהפרסים שם הם אלפי דולרים.

במישור הקבוצתי , כמו שאמרתי , יש קלאנים ויש גם טורנירים לקלאנים.. אחד מהם הוא ה EMS שמתקיים כל שנה במסגרת ליגת ה ESL שמציע גם פרסים כספיים שווים וקידום.

ולא לשכוח את הייצוג של כל שחקן ישראלי .. לישראל יש נבחרת בפיפא המכילה את שחקני הטופ שלה ומצייגים את אותה בטורנירים ב ESL , Clanbase וכדומה.. כאשר השיא הוא ה ENC , טורניר עולמי לנבחרות כאשר ארבעת הנבחרות האחרונות טסות לחו"ל ושם מתקיים חצי הגמר והגמר.

לסיכום קצר , את כל הדבר הזה אני רוצה להביא לקהילה הישראלית ובפרט כאן.. לקדם כמה שיותר שחקנים לשחק מקצועי ולהתקדם במשחק. נכון שהחוקים יותר נוקשים ודורשים הרגל.. אך בשביל זה מתאמנים.

זאתי הודעתי הראשונה כמנהל , אשמח לתגובות , הצעות וכל דבר בנידון.
בנוסף אשמח אם כל מי שיש לו מקורי & מתכוון לקנות לכתוב כאן.
ושוב , אני הייתי כמו רובכם כאן , שיחקתי על פרוץ ולא חשבתי על דבר מעבר לזה.. אבל תחשבו על זה , עם השקעה תוכלו להגיע רחוק.

אחכה לכך שהטורנירים שבפעילות יסתיימו , ולאחר מכן אפתח בתוכניות שלי ובמדריכים על מנת לעזור לכל שחקן כאן המעוניין להשקיע ולשחק במקורי - להצליח.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#2   פורסם: 15.03, 00:25

קודם כל עדי שיהיה בהצלחה , עכשיו כמה דברים חבר'ה .

באמת באמת שווה להשקיע פעם בשנה 199 שקל לקניית פיפא מקורית , אתם בטח שואלים , למה לקנות מקורי כשאפשר להוריד ?

א. ברגע שיש לך משחק מקורי יש לך את האפשרות לשחק בלאדרים שונים , כגון האי אס אל , לשחק נגד השחקנים הכי טובים בעולם , וכמובן אם תהיה טוב תמצא קלאן בחו"ל , תהיה מספיק טוב יהיו לך גם ספונסרים .
ב. מדי שנה יש את אליפות העולם שעדי הזכיר , ה WCG , השנה מתוכנן לשלוח 2-3 נציגים להתחרות בתחרות , שווי הפרסים של פיפא שם מתקרב ל50 אלף דולר .
ג.ברגע שיותר ישראלים יקנו את הפיפא מקורי , כך יהיו יותר תחרויות עם פרסים , קחו לדוגמה את הטורנמיר האחרון של ביג בוקס ו HP , יש את הרצון לעשות טורנירים עם פרסים גדולים , העניין שהקהילה צריכה להוכיח את עצמה .

אני יכול להמשיך עד מחר לתת סיבות , אבל אלה המרכזיות ... הגיע הזמן שהחבר'ה כאן יקנו מקורי וישחקו בחוקים העולמיים , שכוללים לשחק עם פאטצ , ולשחק על מנואל ולא אוטמטי . סה"כ כשיש לך מקורי אתה חשוף להרבה יותר סוגי משחק ואפשרות ללמוד עוד על הפיפא וככה כולנו נוכל להתקדם ולא להיתקע ... מקווה שאיכשהו החפירה כאן תגרום לכמה שחקנים לקנות פיפא מקורי .

חזרה לראש העמוד

Or1

משתמש רגוע

#3   פורסם: 15.03, 14:08

קודם כל בהצלחה,עכשיו...
אם אתה בא לפה ורוצה לעשות פה טורנירים רק למי שיש מקורי אז אתה טועה אחי כי לאף אחד כמעט באתר הזה אין מקורי ואנחנו מצפים ממך שתעשה טורנירים למי שיש מקורי ולי שאין מקורי למשל: כל שבוע טורניר בשביל הכיף לא חייב פרס מדי חודש טורניר גדול כזה את זה אני מצפה ממך מקווה שתשמע לבקשתי
תודה.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת FIFA

#4   פורסם: 15.03, 14:20

המטרה שלי להפוך את כל מי שאין לו מקורי , לכזה שיש לו מקורי.. בשביל זה אני צריך לדעת למה לא משחקים פה עם מקורי ? מה הסיבה.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#5   פורסם: 15.03, 14:28

אתה מדבר על כמה שמקורי זה דבר נפלא, רמה אחרת, מקצועי . אבל הפורום עצמו לא בשל לכך.
נשארו פה לפחות 6-7 ילדים רציניים שאכפת להם מהפורום וכן רוצים להתקדם.(ואני משער שלאף אחד אין מקורי)
אז בנתיים כדי שנתחיל להחזיר את הפורום לפעילות מלאה ואז נדבר על מקורי.
תבטל את הטורניר הנוכחי, הוא מבולגן וחצי מהילדים שם פרשו. ואם אתה יכול תעשה טורניר קצר.. (משחק כל יומיים)
אגב שכבר זה דיי מאוחר להתחיל לגרום לכולם לקנות מקורי. עדיף שנחכה לשנה הבאה ותעשו קנייה קבוצתית למונדיאל 2009. זה בהחלט יעלה את הרמה!
...
בהצלחה בניהול ^____^

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת FIFA

#6   פורסם: 15.03, 15:05

לא מסכים איתך , זה לא מאוחר.. יש לפחות עוד 10 חודשים ככה שזה לא מאוחר..
עליתי לניהול בתנאי שאני הופך את הקהילה למקצועית.. לא חובבנית עם משחקי טורנירים לכיף , לרוב אין מקורי ובגלל זה אני רוצה לדעת מה הבעייה שאין מקורי.
סתם לדוגמא , למה אתה לא קונה מקורי ?
הפעילות תבוא אם המשתמשים יבואו סמוך עלי.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#7   פורסם: 15.03, 15:41

זה עולה בסביבות ה-200 ש"ח ואין עליי מזומן כזה..
לאף חבר שלי אין משחק מקורי ואני מעדיף לשחק איתם בפרוץ.
אבל אם תעשו קנייה קבוצתית ונראה שיש הרבה ילדים שהולכים לקנות אני גם אצטרף לקנייה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של BocCoLli

משתמש חדש

#8   פורסם: 15.03, 16:50

היה לי שנה שעברה מקורי זה היה אחלה של טורניר ESL זה ממש מקצועני שם גם היתי בנבחרת משחק אחד קיצור שווה לקנות עדי תארגן את קנייה קבוצתית מוזלת משהו

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#9   פורסם: 15.03, 22:01

אם אני מארגן ב170 שקל קנייה קבוצתית תקנו ?

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#10   פורסם: 16.03, 10:15

אגב, הטענה שמשחק מקורי יפריד את האפשרות לשחק בינך ולבין חברים שלך היא לא עונה אור.
לפחות אצלי, הפיפא מותקנת ואין צורך ב- CD. כך שאתה ועוד מספר חברים יכולים לקנות ביחד את המקורי ולשחק במספר מחשבים. אך רק אחד מכם אמנם יוכל לשחק בליגת ה- ESL ובטורנירים בינלאומיים עם מלא פרסים.

המשחק שלעצמו עם מסירות ידניות (מנואל) ולא אוטומטי, הוא משחק קשה יותר ולכן הוא משחק יותר מהנה. יש גולים ומסירות שאפשר לעשות רק שמשחקים על מנואל, שלא כמו באוטו...

אם הקהילה של שחקני מנואל תגדל, כך גם יהיו יותר טורנירים בארץ ויהיה יותר כיף ותחרותיות.
בנוסף האפשרויות למנהל הנבחרת לבחור שחקנים שישחקו בנבחרת ישראל תהיה גדולה יותר ואולי נוכל לעזור לנבחרת ישראל בפיפא להגיע לרמות הגבוהות ביותר (שזה אומר לטוס אולי לפיינל פור של 4 הנבחרות הגדולות באירופה בפיפא).

ברצוני לאחל המון בהצלחה לעדי. אני מקווה שהוא יצליח במיזם שהוא מנסה להעביר כאן. זה מעשה מבורך. עדי אדם ישר, שחקן מצויין, חבר טוב, והוא סוג האנשים שיכולים להוביל את הקהילה הזאת קדימה.
בהצלחה.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#11   פורסם: 16.03, 20:09

אבל רוב החברים שאני משחק איתם פיפא הם חברים מהאינטרנט..
ועוד שאלה:
מזה מנואל? מזה עוזר לי?
איך משנים את זה למנואל?

נערך לאחרונה על ידי BiZaRo, 16.03 בשעה 21:49.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת FIFA

#12   פורסם: 16.03, 22:27

BiZaRo
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל רוב החברים שאני משחק איתם פיפא הם חברים מהאינטרנט..
ועוד שאלה:
מזה מנואל? מזה עוזר לי?
איך משנים את זה למנואל?
מנואל במילים אחרות זה "ידני"..
הכוונה היא שמסירת הרוחב [W] ההרמות למינהם [QW,A , QA ] וכדומה תהיה על ידי עוצמה שאתה תקבע ולא אוטומטית..
על מנת לשנות את זה יש להכנס ל עמוד ה Controls , ושה 2 האחרונים יהיו על ON ולא על OFF.
האומנם , אתה מפסיד משחקים עם חברים שזה לכיף ויופי.. אבל אתה יכול לשחק מקצועי ולהגיע לרמות גבוהות יותר..דבר שיעזור גם לשכנע את חבריך לשחק ככה :}

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של mataN-

משתמש זה הוא משתמש פרו.

#13   פורסם: 16.03, 23:01

LifeAfterDeath
ציטוט:
צפה בהודעה
המטרה שלי להפוך את כל מי שאין לו מקורי , לכזה שיש לו מקורי.. בשביל זה אני צריך לדעת למה לא משחקים פה עם מקורי ? מה הסיבה.
את האמת אני גולש מדי פעם בפורום פיפא, אני רוב הזמן משחק CS וGTA ופיפא לפעמים עם חברים, אבל אני חייב לענות לך
למה לא משחקים עם מקורי? כי אנחנו ישראלים
מה שאפשר להשיג בחינם לא צריך לקנות
גם אם זה מגעיל, לא מתחשב, ופוגע באחרים לא אכפת לנו
יש כאלה שזה יגידו שזה לטוב יש כאלה שיגידו שזה לרע.

הציוד שלי:
אוזניות: SteelSeries 5H V2 USB
עכבר: SteelSeries IKARI Laser
פאד: SteelSeries 5L
מקלדת: Logitech G15

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#14   פורסם: 17.03, 02:07

mataN-
ציטוט:
צפה בהודעה
את האמת אני גולש מדי פעם בפורום פיפא, אני רוב הזמן משחק CS וGTA ופיפא לפעמים עם חברים, אבל אני חייב לענות לך
למה לא משחקים עם מקורי? כי אנחנו ישראלים
מה שאפשר להשיג בחינם לא צריך לקנות
גם אם זה מגעיל, לא מתחשב, ופוגע באחרים לא אכפת לנו
יש כאלה שזה יגידו שזה לטוב יש כאלה שיגידו שזה לרע.
סה"כ מי שלא קונה מקורי פוגע בעצמו , יש מספיק אנשים בעולם שקונים את הפיפא מדי שנה ... רק חבל שכאן בקהילה הישראלית לא רוצים להתקדם , אנחנו היום בערך עשרה חבר'ה שמשחקים עם פיפא מקורית ואנחנו מתקדמים יפה מאוד , אנחנו רוצים לנסות לשנות את פני הקהילה ומה לעשות שזה דבר שדורש מקורי . חבל שאנשים כאן לא מבינים את זה ...

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#15   פורסם: 17.03, 19:26

תגידו מזה מנואל? ואיפה אני משנה בהגדרות שזה יהיה מופעל?
ויאללה עדי עלית לפני שלוש ימים.. אין איזה עדכון לגבי השינויים בפורום?

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מנהל קהילת FIFA

#16   פורסם: 17.03, 19:48

דבר ראשון , כתבתי למעלה איך משנים.
דבר שני , אני מחכה לאחת מהמנהלים שיחזיר לי תשובה בנוגע למשהו.
העקרון הוא שבנתיים אני רוצה לראות למי יש מקורי.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#17   פורסם: 18.03, 12:49

בהצלחה לי יש מקורי וזה ממש טוב
יש בהרבה יותר אפשרויות!
אני אומר תאמת ויהיה ממש ממש יותר טוב עם יהיה גם לכם!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HacK-FucK

משתמש רציני

#18   פורסם: 19.03, 12:24

זה רק מוריד פה את הרמה.
אתה יכול לספק לכולם פה משחק מקורי ?
יש אנשים שהמצב הכספי שלהם לא כזה בשמיים והם לא יכולים להרשות לעצמם לקנות.
אז הם אמורים לא לשחק עכשיו ?

בשביל אתה יכול לפתוח פורום של פיפא מקורי ושכולם ישחקו שם.
באיזה זכות אתה "הופך" את הפורום למקורי ?
אני אוהב לשחק פיפא ואני נהנה ואני לא מוכן להשקיע 220 שקל על משחק מחשב.

גם ככה יש פה רק 5-6 אנשים בלחץ, אתה רוצה שגם הם ילכו ?

המטרה היא להביא לפה כמה שיותר משתמשים שישקיעו ויהיה פה פעילות,
אני מבין שאתה רוצה לעשות רק טוב
וצודק גם לגבי הMANUEL
אבל עם המקוריות הזאת הגזמת.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת FIFA

#19   פורסם: 19.03, 14:05

זה היה התנאי שלי כדי לעלות לניהול , אישרו לי את זה , תלונות אתה יכול לבוא אל המנהלים מלמעלה.
נכון , יש אנשים שהמצב הכספי שלהם לא משהו , לכן אני מנסה לארגן מחיר מוזל , ניראה אם זאת באמת הבעייה כמו שאתה מציג אותה .

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#20   פורסם: 19.03, 17:13

תגידו אתם עושים צחוק ? בפורןם CSS ' CS 1.6 , משחקים בפרוץ או במקורי?
ויגיימס זה אתר שלא אמור בכלל לתת תמיכה למי שאין משחק מקורי .. על מה אתם מדברים ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של KofTailanDi

מצליחן

#21   פורסם: 19.03, 23:09

רוני אל תדאג לך היה מקורי בכל מקרה (:

בהצלחה עדי

www.e-Srael.org
eSrael.Fifa Manager

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של TruthB0y

עילוי