שלום חברים ,
אז לצערי ביום שני,שלישי ורביעי אני לא יהיה פה
כן .. גם אני בטיול שנתי
מחר מכיוון שדור ואני לא נהיה פה אני מקווה שלא יהיו בעיות
(תמיר זה כולל אותך )
אז מקווה שיהיה כיף בטיול
בברכה, סתיו ! מנהל קהילות TrackMania בעלים VgamesToolBar עורך ראשי מגזין Gamers-Magazine לשעבר IsraGame
תהנה ואל תיפצע ותזכור להיות זעיר אניבטיול בו' החלקתי שברתי תיד וחזרתי ביום הראשון....
דווקא ניצלתי כי התחיל לרדת גשם אז כולם חזרו מוקדם כמה שעות אחרי
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבית ג'מיל-נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
גלעד שליט:
גלעד שליט היה אחד מארבעה אשר נמצאו בתוך הטנק אשר הותקף על ידי הפלסטינים, בתקיפה מתו:מפקד הטנק חנן ברק ז"ל, ופבל סלוצקר ז"ל, גלעד שליט שהיה בטנק נפע בכתפו ובידו ונלקח בשבי, ואחרי שנתיים הוא עדיין בידם. הודעומטר- 700 :..: 600 :..: 500 :..: 400 :..: 300-הודעומטר
לשמעון)כן
לסתיו)תחזור כמה שיותר מהר ושלא תעיז לקחת חופש עד יום שבת אפילו שישי
לתמיר)לא... פשוט חושבים שאתה לא צריך להיות פה...
לכולם)יש לכם מזל שלא ראיתם את התמונה של תמיר...(לפי שמעון אני לא ראיתי)...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבית ג'מיל-נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
גלעד שליט:
גלעד שליט היה אחד מארבעה אשר נמצאו בתוך הטנק אשר הותקף על ידי הפלסטינים, בתקיפה מתו:מפקד הטנק חנן ברק ז"ל, ופבל סלוצקר ז"ל, גלעד שליט שהיה בטנק נפע בכתפו ובידו ונלקח בשבי, ואחרי שנתיים הוא עדיין בידם. הודעומטר- 700 :..: 600 :..: 500 :..: 400 :..: 300-הודעומטר
גלעד שליט: