משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל פורום PS3

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
20.03, 16:31
|
|
Capcom בודקת את Lost Planet 2 לקונסולות אחרות
Capcom בודקת את Lost Planet 2 לקונסולות אחרות

היינו ממש בטוחים שהמשך של המשחק הראשון Lost Planet תצא והיתה הכרזה על Lost Planet 2.
למרות זאת היתה במסיבת העיתונים ואנו לא בטוחים שזה יהיה אקסלסובי ל360 ,
כשנשאל נציג Capcom's Jun Takeuchi מהאתר GameDaily "האם המשחק יהיה אקסלסובי ל360?" ,Takeuchi's הגיב בפשטות "אנחנו כרגע בודקים את המשחק על פלטפורמות אחרות".
ולא אמר בדיוק "כן" ואילו היינו מיקרסופט היינו משלמים על המותג לזמן מוגבל .
נערך לאחרונה על ידי The-Crush, 20.03 בשעה 20:46.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
20.03, 19:59
|
|
אני לא יודע, לא ממש אהבתי את הדמו של Lost Planet (הראשון)
BTW- כותבים היינו*
ואני שם לב שאתה עושה את זה בעוד מקומות, כותבים הייתי* לא ההיתי
אהיה , נהיה והיינו מה עוד?
"אני כרגע בודקים את המשחק על פלטפורמות אחרות".
זה נישמע די לא הגיוני, זה או שהוא התכוון ל"אני כרגע בודק את המשחק על פלטפורמות אחרות" או "אנחנו כרגע בודקים את המשחק על פלטפורמות אחרות".
נערך לאחרונה על ידי MisterFF, 20.03 בשעה 20:03.
|
がっしりした - クラス 1st 
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
20.03, 20:44
|
|
|
MisterFF |
ציטוט: |
 |
|
|
אני לא יודע, לא ממש אהבתי את הדמו של Lost Planet (הראשון)
BTW- כותבים היינו*
ואני שם לב שאתה עושה את זה בעוד מקומות, כותבים הייתי* לא ההיתי
אהיה , נהיה והיינו מה עוד? 
"אני כרגע בודקים את המשחק על פלטפורמות אחרות".
זה נישמע די לא הגיוני, זה או שהוא התכוון ל"אני כרגע בודק את המשחק על פלטפורמות אחרות" או "אנחנו כרגע בודקים את המשחק על פלטפורמות אחרות". |
|
|
|
|
אני ממש מתנצל על העברית הלא תקינה שלי 
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
20.03, 22:00
|
|
|
MisterFF |
 |
|
|
אני לא יודע, לא ממש אהבתי את הדמו של Lost Planet (הראשון) |
|
|
|
|
אני לא חושב שמישהו אהב את Lost Planet הראשון.
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
20.03, 22:27
|
|
|
MrBlond |
 |
|
|
אני לא חושב שמישהו אהב את Lost Planet הראשון. |
|
|
|
|
טוב הכל תלוי בטעם של כל אחד אני אישית רציתי ממש את המשחק מאז שהוא יצא ל360...וממש ציפית למשחק לפלייסטיישן 3 ואני סיימתי את הראשון ואהבתי אותו אבל כמו שציינתי כל אחד עם הטעם שלו... 
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
20.03, 22:54
|
|
|
The-Crush |
 |
|
|
טוב הכל תלוי בטעם של כל אחד אני אישית רציתי ממש את המשחק מאז שהוא יצא ל360...וממש ציפית למשחק לפלייסטיישן 3 ואני סיימתי את הראשון ואהבתי אותו אבל כמו שציינתי כל אחד עם הטעם שלו... |
|
|
|
|
טוב, יש מעט שאהבו 
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
21.03, 11:51
|
|
|
MrBlond |
 |
|
|
טוב, יש מעט שאהבו  |
|
|
|
|
להתחשב בזה שיותר אנשים קנו את LP מאשר את KZ2, לך תדע כמה אהבו אותו...
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
21.03, 12:33
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
להתחשב בזה שיותר אנשים קנו את LP מאשר את KZ2, לך תדע כמה אהבו אותו... |
|
|
|
|
בהתחשב בזה שLP יצא למכירה לפני שנתיים, לך תדע 
בקיצור השוואה מטומטמת הבאת
בכל מקרה הראשון היה לדעתי גרוע, 2 נראה נחמד ואני לא מצפה לו, גם אם הוא ייצא ל-PS3...
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
21.03, 12:40
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
בהתחשב בזה שLP יצא למכירה לפני שנתיים, לך תדע 
בקיצור השוואה מטומטמת הבאת 
בכל מקרה הראשון היה לדעתי גרוע, 2 נראה נחמד ואני לא מצפה לו, גם אם הוא ייצא ל-PS3... |
|
|
|
|
מה קשור, הוא מכר בחודש הראשון שלו איזה 2 מליון בעולם ואז במשך הזמן טפטף עוד איזה חצי מליון יחידות.
למה איך אתה חושב משחקים רציניים מוכרים, כל חודש 300,000 ואז מגיעים ל10 מליון?
הם נתונים בום בהתחלה ואז במקרה הטוב מצליחים להכפיל את המכירות של הבום ההתחלתי לאורך כל חייהם.
אם KZ2 לא עשה בחודש הראשון איזה מליון וחצי יחידות, הוא לא יגיע למכירות של LP הראשון אלה אם סוני ידחפו אותו חינם בבאנדל.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
21.03, 12:58
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
מה קשור, הוא מכר בחודש הראשון שלו איזה 2 מליון בעולם ואז במשך הזמן טפטף עוד איזה חצי מליון יחידות.
הם נתונים בום בהתחלה ואז במקרה הטוב מצליחים להכפיל את המכירות של הבום ההתחלתי לאורך כל חייהם.
אם KZ2 לא עשה בחודש הראשון איזה מליון וחצי יחידות, הוא לא יגיע למכירות של LP הראשון אלה אם סוני ידחפו אותו חינם בבאנדל. |
|
|
|
|
לפי vgchartz המשחק מכר בגרסת ה-XBOX360 כ-1.85 מיליון עותקים סה"כ, ובחודש כ-650,000 עותקים.
Uncharted מכר בחודש הראשון כ-640,000 עותקים וכמה הוא מכר עד עכשיו? 2.62 מיליון עותקים, פי 4 מה"בום" ההתחלתי.
אותו דבר עם Resistance שהצליח להכפיל את המכירות שלו מה"בום" ההתחלתי יותר מUncharted.
ואותו דבר עם עוד משחקים...
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
21.03, 13:03
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אם KZ2 לא עשה בחודש הראשון איזה מליון וחצי יחידות, הוא לא יגיע למכירות של LP הראשון אלה אם סוני ידחפו אותו חינם בבאנדל. |
|
|
|
|
רק בגלל שמשחק מכר הרבה זה ממש לא אומר שהוא טוב, בדיוק כמו שמכירות של סרטים לא מעידות כי מדובר בסרטים טובים (ע"ע טיטאניק). אני חושב ש-LBP מכר יותר מ-Fallout 3 ועדיין לדעתי זה משחק מעפן. אל תשכח שהמחיר של LP גם צנח זמן קצר אחרי שהוציאו אותו והיום הוא עולה בערך חצי מ-KZ2, שיצא רק לפני זמן קצר. זה לא חוכמה לעוות נתונים, להשוות בין שני דברים שלא צריך להשוות ביניהם, ואז גם לטעון שאם X מוכר יותר מ-Y סימן ש-X משחק יותר טוב.
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
21.03, 13:33
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
|
|
|
|
הוא יצא בתקופה שלא היה כלום לקנות ל-360. אני אישית רכשתי אותו בספטמבר 2007 אחרי שרכשתי את היילו וביושוק וכבר לא היה לי מה לרכוש ל-360. כמוני עוד רבים.
|
|
|
|
|
|

Prophet of truth

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
21.03, 19:28
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
לפי vgchartz המשחק מכר בגרסת ה-XBOX360 כ-1.85 מיליון עותקים סה"כ, ובחודש כ-650,000 עותקים.
Uncharted מכר בחודש הראשון כ-640,000 עותקים וכמה הוא מכר עד עכשיו? 2.62 מיליון עותקים, פי 4 מה"בום" ההתחלתי. |
|
|
|
|
נכון, זה כי סוני דחפו אותו חינם בבאנדל. אולי לא שמת לב למשפט של drkeo "אלא אם סוני ידחפו אותו חינם בבאנדל."
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
21.03, 20:58
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
נכון, זה כי סוני דחפו אותו חינם בבאנדל. אולי לא שמת לב למשפט של drkeo "אלא אם סוני ידחפו אותו חינם בבאנדל." |
|
|
|
|
אין כזה דבר "חינם בבאנדל". באנדל עם משחק/ים תמיד עלה יותר ממכשיר לבד.
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
21.03, 22:15
|
|
|
MrBlond |
 |
|
|
אין כזה דבר "חינם בבאנדל". באנדל עם משחק/ים תמיד עלה יותר ממכשיר לבד. |
|
|
|
|
לא, הבאנדל של מוטורסטורם, רזיסטנס והבאנדל של מוטורסטורם + רזיסטנס נמכרו במחיר של PS3 רגיל.
עובדה שעם הבאנדל רזיסטנס מכר 2.5 מליון עותקים ומוטורסטורם מכר כמעט 4 מליון בזמן שללא באנדל ההמשכים שלהם נאבקים בסביבת המליון כבר חצי שנה.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
21.03, 22:57
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
לא, הבאנדל של מוטורסטורם, רזיסטנס והבאנדל של מוטורסטורם + רזיסטנס נמכרו במחיר של PS3 רגיל.
עובדה שעם הבאנדל רזיסטנס מכר 2.5 מליון עותקים ומוטורסטורם מכר כמעט 4 מליון בזמן שללא באנדל ההמשכים שלהם נאבקים בסביבת המליון כבר חצי שנה. |
|
|
|
|
למען האמת מוטורסטורם 2 עבר את המיליון כבר אחרי שלושה שבועות מהשקתו בנובמבר.
MotorStorm: Pacific Rift passes one million sales
Sony's PlayStation 3 racer MotorStorm: Pacific Rift has sold over one million units worldwide, according to the company's Worldwide Studios boss Michael Denny.
The sequel to the popular PlayStation 3 launch title was released at the beginning of November, entering the charts at number 29 in the UK and then falling the following week to 35.
But despite the crowded release schedule during one of the busiest months at retail which kept it out of the top ten, the title has broken the one million milestone, and Evolution Studios is already at work on new downloadable content for the game.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 21.03 בשעה 23:00.
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
21.03, 23:08
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
עובדה שעם הבאנדל רזיסטנס מכר 2.5 מליון עותקים ומוטורסטורם מכר כמעט 4 מליון בזמן שללא באנדל ההמשכים שלהם נאבקים בסביבת המליון כבר חצי שנה. |
|
|
|
|
צר לי, אבל אתה טועה. אני קניתי PS3 בתקופה של הבנדלים האלה, קניתי בלי משחק ושילמתי 300 ש"ח פחות מאשר הבאנדל של מוטורסטורם+רסיסטנס.
אין כזה דבר "בחינם", הכל עולה כסף.
ובכל מקרה, כאמור, אני לא מסכים עם הנחת היסוד שלך לפיה משחק שמוכר יותר הוא בהכרח יותר טוב.
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
21.03, 23:09
|
|
|
עכשיו gulmey יגיד שזה רק Shiped...^^
|
|
|
|
|
|

Prophet of truth

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
22.03, 12:52
|
|
|
MrBlond |
 |
|
|
צר לי, אבל אתה טועה. אני קניתי PS3 בתקופה של הבנדלים האלה, קניתי בלי משחק ושילמתי 300 ש"ח פחות מאשר הבאנדל של מוטורסטורם+רסיסטנס.
אין כזה דבר "בחינם", הכל עולה כסף.
ובכל מקרה, כאמור, אני לא מסכים עם הנחת היסוד שלך לפיה משחק שמוכר יותר הוא בהכרח יותר טוב. |
|
|
|
|
אולי אם קנית את המשחק בארץ דרך חנות של חארות שמוציאה את המשחק מהבאנדל בשביל למכור לך אותו בנפרד.
אבל באתרים של מיקרוסופט וסוני כמעט תמיד מופיעה בכל נקודת זמן נתון הקונסולה ומה היא כוללת. יש לפעמים באנדלים מיוחדים שבאמת עולים יותר (MGS4, RE5 או GTA) אבל יש באנדלים בתקופות מסוימות שפשוט נמכרים כברירת מחדל ולמעשה אפילו אי אפשר למצוא את הקונסולה בלעדיהם (אולי אם מצאת קונסולה ישנה יותר במחסן, אבל בכל מקרה המחיר יהיה זהה).
הבאנדל של הX360 עם הלגו וקונג פו פנדה למשל היה באנדל כזה. וגם הבאנדל של רזיסטנס ומוטורסטורם עם הPS3.
גם היום למשל, לא ניתן לקנות את גרסת ה160GB של הPS3 בלי אנצרטד, והמחיר שלה הוא כמו המחיר הסטנדרטי של ה160GB:
http://www.us.playstation.com/PS3/Systems
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|