|
KofTailanDi |
ציטוט: |
 |
|
|
אמנם לא שיחקתי הרבה בזמן האחרון, אבל בפעמים שכן שיחקתי בשרת, ממש התבאסתי שזה השרת היחיד שיש... ולא השרת של TL.
ואני אסביר:
קודם כל - חסרים אדמינים. טומי הוא האדמין היחיד... תום היה אדמין שתכלס היה פחדן ולא עשה כלום. לדוגמא כשמישהו ירה בי במשך 10 שניות עד שהרג אותי כשאני TK ועוד כותב לו ואז כששאלתי למה הוא עונה "כי לא באת לי טוב בעין" ותום לא נותן לו באן כי "שמע לא נעים זה חבר שלי"... אז יש בעיה. אבל ככה לא היו ממש תלונות והתבכיינויות מאף אחד. שזה גם משהו..
בקיצור - צריך עוד 2-3 אדמינים. אני אישית ממליץ על נזק שתכלס נהיה הבנאדם היחיד בערך שמשחק בשרתים..אז יאללה שלפחות יהיה אדמין.
דבר שני - חוקים בASSAULT - אי אפשר לעשות TRIAL בכיף. יהיה נחמד אם תוריד את הreinforcement משהו ל0 כדי שלא יהיה צריך לחכות כל פעם כשאתה מת... והכי חשוב להוריד את הגבלת הזמן... כי אין כמעט אף TRIAL שבאמת אפשר לסיים ב20 דקות או כמה זמן שלא נותנים.
ובכלל - להוריד כל מיני מפות מטופשות וכבדות מהשרתים (כולל ה1על1) שאף אחד לא משחק בהן ולשים במקום מפות נחמדות... יכול להיות נחמד...
מקווה שיסכימו איתי ושטומי יקח את הדברים לתשומת ליבו.
המשך שבוע טוב,
גל. |
|
|
|
|
הי..
אני לא מעוניין באדמין -גל..
(יש לי את הסיבות שלי , צריך להיות אדם בוגר בשביל לשרוד בתור אדמין - אני מספיק בוגר אבל אחרים....

, לא בזין שלי להיות גננת ולתרץ בשביל אחרים למה הם חטפו קיק כי אדמין מסוים התעצבן..)
אם אני אהיה אדמין , אז לבד..
+1 על המגבלת זמן בטריילס , מסכים..
וגם תעיף תמודים שלא משוחקים RPG וכאלה ..
וכנסו לשרת :[[[[[[[