משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש רגוע

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #121 פורסם:
23.09, 15:07
|
|
|
שחקית בדמואים
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #122 פורסם:
23.09, 15:13
|
|
|
xlier |
ציטוט: |
 |
|
|
שחקית בדמואים |
|
|
|
|
ממה שנהנת יותר תקנה
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #123 פורסם:
23.09, 16:21
|
|
|
xlier |
 |
|
|
אלה call of duty 4 |
|
|
|
|
למה אין דמו לCOD4?
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #124 פורסם:
09.12, 20:39
|
|
מחפש המלצות למשחקים
שלום,
עוד שלושה ימים אני אמור לקבל את הPS3 שלי!
בכול אופן, רציתי לקבל המלצות למשחקים.
הייתי רוצה לטעום קצת מז'אנרים שונים (FPSים, ספורט, פלטפורמה...),
אולי עם העדפה קלה ליריות ושות', ולא אולטרא אלים.
מה דעתכם?
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #125 פורסם:
09.12, 21:36
|
|
|
במקרה הטעם שלך תואם בצורה מושלמת את שני המשחקים הטובים ביותר של הקונסולה:
אנצ'רטד 1 ואנצ'רטד 2 (חוץ מMGS4, אבל זה סיפור אחר). בהצלחה!
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #126 פורסם:
09.12, 21:54
|
|
|
בהחלט ייתכן.
אני אסתכל קצת בביקורות וכאלה אחר-כך.
תודה!
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #127 פורסם:
10.12, 11:49
|
|
BATMAN ARKHAM ASSYLUM משחק פשוט מדהים! מתאים לדרישות שלך  אחד המשחקים הכי טובים שיצאו השנה אם לא הכי טוב ... מבטיח שתהנה ממנו ברמה שאתה אפילו לא מתאר לעצמך !
|
|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #128 פורסם:
10.12, 11:56
|
|
ששכחתי שקיים תרד כזה.. 
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #129 פורסם:
10.12, 16:15
|
|
|
לגבי בטמן אני לא יודע, נראה משחק טוב, אבל עדיין...
ככל הנראה אני אלך על uncharted. כדאי לקנות את שנייהם או רק את השני?
אגב, יכול להיות שהבנתם אותי לא נכון...
רציתי לקבל המלצות למשחקים שונים מז'אנרים שונים, ולא למשחק אחד שמכיל כמה ז'אנרים...
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #130 פורסם:
10.12, 17:01
|
|
לא ידעתי שאתה מחפש רק משחק אחד ... אם אתה רוצה 2 משחקים אז באטמן ו UNCHARTED 2   .. אל תזלזל בבאטמן לא כדאי לך להפסיד אותו משחק מדהים   דרך אגב גם INFAMOUS אחלה משחק ואם התקציב שלך מוגבל חכה קצת אותותו מתחיל מבול רציני של משחקים חדשים ומצויינים ...
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #131 פורסם:
19.12, 19:59
|
|
|
שלום יש לי שתי משחקים כרגע KILLZONE2 ועוד U2 שהוא אצלי בהשכרה סיימתי את שניהם עכשיו אני מחליף את U2 לR2 (בחינם) +יש לי עוד 200-300 שקל לעוד משחק שישאר אצלי איזה משחק כדאי לי לקנות שישאיר אותי הרבה זמן על המסך ?
אני צריך שיהיו לו כמה תנאים
1.גרפיקה ממש טובה
2.שיהיה לו מולטי טוב/לא חובה
3. שהמשחק עצמו יהיה טוב
חשבתי בכייון של MGS4 שאותו אני כבר ישכור אחרי R2 ואז מה כדאי לי ?
תמליצו לי
*חשוב לציין שהיה לי כבר אקסבוקס פרוץ אז שיחקתי כבר בכל הבאטמנים למינהים וכל המשחקים היותר רדודים של המולטי פלספורם....
|
 הבורר:אבי אבי כמה פעמים אני צריך להגיד לך כסף זה רק שטר אם ציור של גוי עליו ......
OMG They Killd Kenny You Busters .....
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #132 פורסם:
19.12, 20:08
|
|
|
jr2xtreme |
 |
|
|
שלום יש לי שתי משחקים כרגע KILLZONE2 ועוד U2 שהוא אצלי בהשכרה סיימתי את שניהם עכשיו אני מחליף את U2 לR2 (בחינם) +יש לי עוד 200-300 שקל לעוד משחק שישאר אצלי איזה משחק כדאי לי לקנות שישאיר אותי הרבה זמן על המסך ?
1.גרפיקה ממש טובה
3. שהמשחק עצמו יהיה טוב
תמליצו לי
*חשוב לציין שהיה לי כבר אקסבוקס פרוץ אז שיחקתי כבר בכל הבאטמנים למינהים וכל המשחקים היותר רדודים של המולטי פלספורם.... |
|
|
|
|
טוב אז שווה לך להשיג את CALL OF DUTY:MODERN WARFARE 2 משחק בין הטובים שיצאו השנה.הסינגלפלייר שלו לא ארוך כמו אנצ'רטד 2 אבל הוא משחק עם עלילה מעולה וגיימפלי מהיר וכיפי ומולטיפלייר שיחזיק אצלך הרבה זמן ובנוסף יש לו מצב SPEC OPS ל2 שחקנים שהוא ממש טוב ומגוון.והגראפיקה ממש ממש טובה...
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #133 פורסם:
19.12, 20:34
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
טוב אז שווה לך להשיג את CALL OF DUTY:MODERN WARFARE 2 משחק בין הטובים שיצאו השנה.הסינגלפלייר שלו לא ארוך כמו אנצ'רטד 2 אבל הוא משחק עם עלילה מעולה וגיימפלי מהיר וכיפי ומולטיפלייר שיחזיק אצלך הרבה זמן ובנוסף יש לו מצב SPEC OPS ל2 שחקנים שהוא ממש טוב ומגוון.והגראפיקה ממש ממש טובה... |
|
|
|
|
אני יודע איז הכיף הוא היה לי אותו בXBOX ועכשיו לקנות אותו שוב רק בגלל המולטי שלו
הוא עולה ממש הרבה אולי כשירד קצת המחיר
|
 הבורר:אבי אבי כמה פעמים אני צריך להגיד לך כסף זה רק שטר אם ציור של גוי עליו ......
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #134 פורסם:
19.12, 21:50
|
|
|
טוב אז יש גם את BATMAN:AA שהוא ממש ממש טוב.אין לו מולטי אז אני לא יודע כמה זמן תרצה לשחק בו אבל יש לו עלילה מותחת ומעניינת וגרפיקה מעולה והוא ממש טוב,יש לך חוץ מהסיפור מצבי בונוס שלבי לחימה שהופכים להיות מאתגרים יותר ושלבי התגנבות מיוחדים שמבקשים ממך לבצע פעולות התגנבות שונות וגם מלא חידות למצוא בכל בית המשוגעים הענק.משחק מומלץ מאוד והוא גם היה מועמד למשחק השנה.*
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #135 פורסם:
19.12, 21:54
|
|
|
jr2xtreme |
 |
|
|
אני יודע איז הכיף הוא היה לי אותו בXBOX ועכשיו לקנות אותו שוב רק בגלל המולטי שלו
הוא עולה ממש הרבה אולי כשירד קצת המחיר |
|
|
|
|
איפה אתה קונה, בארץ? בארץ המחירים יקרים.
תקנה בחו"ל..
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #136 פורסם:
19.12, 22:01
|
|
|
MisterFF |
 |
|
|
איפה אתה קונה, בארץ? בארץ המחירים יקרים.
תקנה בחו"ל.. |
|
|
|
|
אני קונה ב פלי בוקס חנות ממש זולה
WWW.PLAY-BOX.CO.IL חנות ממש טובה וגם יש שם ספריית החלפת משחקים שאתם קונים משחק לסוני 3 ואחרי שנמאס לכם ממנו מחליפים אותו תמורת 80 ש''ח
ואני גם משכיר משחקים מדני 50 שח לחודש ומחליפים משחקים בחינם הוא בא עד הביית..
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #137 פורסם:
19.12, 22:17
|
|
|
jr2xtreme |
 |
|
|
הוא עולה ממש הרבה אולי כשירד קצת המחיר |
|
|
|
|
נו אחי תעשה טובה אתה לא באמת משלם עליו פעמים אז תדע ששווה ללכת על MW2,חוץ מזה באמת שתשמע אם אתה לא רוצה לבזבז את כל ה300 אני מציע לך ללכת על אססינס קריד 2 או כמו שאמרו אל תזלזל בבטמן אני אישית אהבתי את שניהם מאוד כמעט אם לא יותר מאת אנצרטד אז מינימום תסכיר את AC2 ובטמן באמת משחקים בני זונות ובלי MW2 אין מה לעשות אנשים ישחקו בו גם עוד שנה וחצי.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #138 פורסם:
19.12, 22:24
|
|
|
DJFMBEN |
 |
|
|
נו אחי תעשה טובה אתה לא באמת משלם עליו פעמים אז תדע ששווה ללכת על MW2,חוץ מזה באמת שתשמע אם אתה לא רוצה לבזבז את כל ה300 אני מציע לך ללכת על אססינס קריד 2 או כמו שאמרו אל תזלזל בבטמן אני אישית אהבתי את שניהם מאוד כמעט אם לא יותר מאת אנצרטד אז מינימום תסכיר את AC2 ובטמן באמת משחקים בני זונות ובלי MW2 אין מה לעשות אנשים ישחקו בו גם עוד שנה וחצי. |
|
|
|
|
כבר ניסיתי להשכיר את AC2 אבל מישהו כבר משחק בו  ואת בטמן כבר היה לי בבוקס
מה אם LITTLE BIG PLANET מה בידיוק עושים שם ? מישהו יכול להסביר לי בבקשה הוא נראה דיי חמוד אבל לא הבנתי מה המטרה
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #139 פורסם:
19.12, 23:17
|
|
|
jr2xtreme |
 |
|
|
כבר ניסיתי להשכיר את AC2 אבל מישהו כבר משחק בו ואת בטמן כבר היה לי בבוקס
מה אם LITTLE BIG PLANET מה בידיוק עושים שם ? מישהו יכול להסביר לי בבקשה הוא נראה דיי חמוד אבל לא הבנתי מה המטרה |
|
|
|
|
משחק פלטפורמה ייחודי ומגניב, אתה משחק בתור דמות חמודה מאוד עשויה מצמר כזה שנקראת SACK BOY אפשר לשחק עד 4 שחקנים על אותו מסך או עם חברים באונליין ולעצב אותם כיצד שאתה רוצה ממבחר עצום של תלבושות ועיצובים ולשנות להם בהתאם לאיך שתרצה את מצב הרוח.כל המשחק סובב סביב המשפט PLAY CREATE SHARE.יש לך את מצב הסיפור שאין לו בעצם עלילה מתמשכת זה בעצם עולמות פלטפורמה צבעוניים ומדהימים מלאים בדמויות שונות ומטורפות ותצטרך כל שלב לעבור מכשולים ולעזור ליצורים ברחבי העולם של LBP.אחרי שתסיים את הסיפור ותאסוף את כל הבועות שנמצאות ברחבי השלבים שנותנות לך בונוסים בגדים ועיצובי שלבים שונים(תיכף נגיע לזה) תוכל להיכנס למולטי ולשחק בעשרות אלפי שלבים שאנשים יוצרים ותאמין לי שלא חסר המון שלבים מושקעים לא פחות משל המפתחים.תוכל גם לבנות שלבים בעצמך,איך שתרצה איפה שתרצה ובעזרת הדמיון שלך תוכל ליצור מה שתרצה האופציות שם ממש עצומות ויש לך המון דברים שיעזרו לך לממש את מה שבראש שלך...
המשחק באמת מעולה ומהנה ביותר יחד עם חברים זה ממש משחק ששווה לבדוק 
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #140 פורסם:
19.12, 23:24
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
משחק פלטפורמה ייחודי ומגניב, אתה משחק בתור דמות חמודה מאוד עשויה מצמר כזה שנקראת SACK BOY אפשר לשחק עד 4 שחקנים על אותו מסך או עם חברים באונליין ולעצב אותם כיצד שאתה רוצה ממבחר עצום של תלבושות ועיצובים ולשנות להם בהתאם לאיך שתרצה את מצב הרוח.כל המשחק סובב סביב המשפט PLAY CREATE SHARE.יש לך את מצב הסיפור שאין לו בעצם עלילה מתמשכת זה בעצם עולמות פלטפורמה צבעוניים ומדהימים מלאים בדמויות שונות ומטורפות ותצטרך כל שלב לעבור מכשולים ולעזור ליצורים ברחבי העולם של LBP.אחרי שתסיים את הסיפור ותאסוף את כל הבועות שנמצאות ברחבי השלבים שנותנות לך בונוסים בגדים ועיצובי שלבים שונים(תיכף נגיע לזה) תוכל להיכנס למולטי ולשחק בעשרות אלפי שלבים שאנשים יוצרים ותאמין לי שלא חסר המון שלבים מושקעים לא פחות משל המפתחים.תוכל גם לבנות שלבים בעצמך,איך שתרצה איפה שתרצה ובעזרת הדמיון שלך תוכל ליצור מה שתרצה האופציות שם ממש עצומות ויש לך המון דברים שיעזרו לך לממש את מה שבראש שלך...
המשחק באמת מעולה ומהנה ביותר יחד עם חברים זה ממש משחק ששווה לבדוק |
|
|
|
|
ואוו ממש עשיתה לי חשק לקנות את המשחק ואני אקנה אותו אבל מה אתה אומר כדאי לי לקנות אותו והוא ישאר אצלי או להשכיר אותו ?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #141 פורסם:
19.12, 23:53
|
|
|
jr2xtreme |
 |
|
|
ואוו ממש עשיתה לי חשק לקנות את המשחק ואני אקנה אותו אבל מה אתה אומר כדאי לי לקנות אותו והוא ישאר אצלי או להשכיר אותו ? |
|
|
|
|
זה משחק שאפשר להשאיר אצלך כי החברה שיצרה אותו ממש משקיעה בו ומוציאה לו מלא דברים חדשים, למשל עכשיו היא מוציאה גרסה שקונים בPSN שעולה 6 דולר שכוללת שלבים של שודדי הקאריביים עם מלא תוספות כמו בגדים ועיצובים שונים לסאקבוי ובנוסף זה יכלול תוסף חדש למשחק: מים, למשחק לא היו באמת מים אמיתיים והשלבים יכללו צלילה במים ושלבים מגניבים מהסרטים.ותמיד מתעדכנים השרתים במלא שלבים שאנשים יוצרים יום יום ותוכל להגיב ולדרג עד 5 כוכבים את השלבים של מי ששיחקת.בנוסף לגרסה הזאת יש טרופיז חדשים 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #142 פורסם:
19.12, 23:55
|
|
זאת התגובה שכתבתי בנושא הOT אבל אף אחד לא מגיב לי שם נבדוק עם מישהו יגיב פה:
|
 |
|
|
יש לי מספר משחקים שמחכים שאני אשחק בהם.
אף אחד מהם עוד לא התחלתי.
באיזה מהם כדי לי לשחק קודם?
Killzone 2
R&C:TOD
R:FOM
RE5
FO3
COD5:WAW |
|
|
|
|
jr2xtreme:
יש עכשיו את הGame Of The Year Edition של LBP.
אני לא בטוח איזה שלבים היא מוסיפה אבל.
נערך לאחרונה על ידי Ariadne, 19.12 בשעה 23:58.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #143 פורסם:
20.12, 00:08
|
|
|
Ariadne |
 |
|
|
זאת התגובה שכתבתי בנושא הOT אבל אף אחד לא מגיב לי שם נבדוק עם מישהו יגיב פה:
jr2xtreme:
יש עכשיו את הGame Of The Year Edition של LBP.
אני לא בטוח איזה שלבים היא מוסיפה אבל. |
|
|
|
|
מהמשחקים שאתה כתבת ברשימה אני חושב שהכי כדאי לך להתחיל או בR&C או בRE5.RE5 משחק אקשן אימה משובח וממש כיף עם פרטנר וR&C הוא מהקלאסיקות של הPS3 ואם תאהב את המשחק הזה יהיו לך עוד 2 המשכים ליהנות מהם
אבל אם אתה חובב טרופיז כמוני אז לRE5 יש פלאטינום יחסית קל.תלוי אם אתה אוהב יותר פלטפורמה הרפתקאות או אימה ושיתוף פעולה.השאר הם פחות הטעם שלי
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #144 פורסם:
20.12, 02:01
|
|
|
jr2xtreme |
 |
|
|
1.גרפיקה ממש טובה
3. שהמשחק עצמו יהיה טוב
תמליצו לי
*חשוב לציין שהיה לי כבר אקסבוקס פרוץ אז שיחקתי כבר בכל הבאטמנים למינהים וכל המשחקים היותר רדודים של המולטי פלספורם.... |
|
|
|
|
אין משחק מולטי טוב מאנצ'רטד 2 על הקונסולה. הוא גם עונה לכל הדרישות, אז תקנה אותו  .
אם אתה רוצה חוויות סינגל טובות אז גם אינפיימוס, MGS4, רזיזטנס 1 הן אופציות טובות אם אתה מחפש קצת אקשן (אל תחמיץ את רזיזטנס 1, מומלץ שתשחק אותו לפני 2 והוא מאוד שונה ממנו בסגנון, בצורה טובה לשניהם כי מדובר בחוויות מאוד משלימות). הסדרה גם הרבה יותר איכותית מהיילו למרות שהיא שואבת המון מהסדרה המדוברת.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 20.12 בשעה 02:03.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #145 פורסם:
20.12, 14:19
|
|
חברים יקרים ברצוני להמליץ לכם על משחק מדהים !!!!
משחק שהקדים את זמנו . משחק אשר משמש כבסיס לחיקוי אצל כל מפתחי המשחקים ומודל הערצה אצל השקנים !!! משחק המשלב בו סטרטגיה ,מהירות מחשבה , ריכוז וזריזות ומתח פשוט מדהים !!! משחק בוא אתם נדרשים לאסוף אוצרות במהירות וזריזות מירבית כאשרת חיילי המשמורת המגינים על האוצר המפוזר במבוכי המוות ! בכל שלב ישנם 4 כדורי קסם אשר כל אחד מהם יתן לכם לזמן מוגבל להסתער על השומרים להרוג אותם , אך פה המלכודת . בשניה שהרגתם אחד השומרים הוא חוזר לבסיסו על מנת להתמלא חיים ולחזור כדי להתנקם בכם ולהגן על האוצר!!!
משחק זכה בשבחים רבים אצל המבקרים וציונים חסרי תקדים .
הכרות קטנה עם הגיבורים :
THE BAD GYUS :
PINKY INKY BLILNKY & CLYDE ארבעת הרוצחים המפחדים מטילים אימה על מבוכי האוצרות . כל אחד שיעז להתקרב הם יאוכלו אותו חי בצורה אכזירת וברוטלית . לא הייתם רוצים להתקל בהם בסמטה !  !!!
ואיך לא האכזר ורשע מכולם COBRA COMMANDER !!! הסימן שאתם רואים אצלו על המצח זה לא קטשופ ! לא לא לא . אם הצלחתם בדרך כלשהי להתגבר על ארבעת הרשעים בישביל להתגבר עליו תצטרכו יותר ממזל !!!!
לגבי הגיבור : זה הוא הPACMAN הגדול מכולם בכבודו ובעצמו :
כפי שניתן לראות הדמות חיובית צבוענית וחביבה    אך אל תתנו למראה להטעות אתכם הבחור יכול להפוך בשניה אחת למפלצת חסרת רחמים !!!!
ככל תתקדמו במשחק תזכו לפרסים בונוס והרבה הפתעות אני לא רוצה לגלות לכם
משחק חובה לכל גיימר !!!!
המשך יבוא....
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #146 פורסם:
20.12, 14:50
|
|
|
פינקי בלי מח |
 |
|
|
משחק שהקדים את זמנו . משחק אשר משמש כבסיס לחיקוי אצל כל מפתחי המשחקים ומודל הערצה אצל השקנים !!! משחק המשלב בו סטרטגיה ,מהירות מחשבה , ריכוז וזריזות ומתח פשוט מדהים !!! משחק בוא אתם נדרשים לאסוף אוצרות במהירות וזריזות מירבית כאשרת חיילי המשמורת המגינים על האוצר המפוזר במבוכי המוות ! בכל שלב ישנם 4 כדורי קסם אשר כל אחד מהם יתן לכם לזמן מוגבל להסתער על השומרים להרוג אותם , אך פה המלכודת . בשניה שהרגתם אחד השומרים הוא חוזר לבסיסו על מנת להתמלא חיים ולחזור כדי להתנקם בכם ולהגן על האוצר!!!
הכרות קטנה עם הגיבורים :
THE BAD GYUS :

PINKY INKY BLILNKY & CLYDE ארבעת הרוצחים המפחדים מטילים אימה על מבוכי האוצרות . כל אחד שיעז להתקרב הם יאוכלו אותו חי בצורה אכזירת וברוטלית . לא הייתם רוצים להתקל בהם בסמטה ! !!!
ואיך לא האכזר ורשע מכולם COBRA COMMANDER !!! הסימן שאתם רואים אצלו על המצח זה לא קטשופ ! לא לא לא . אם הצלחתם בדרך כלשהי להתגבר על ארבעת הרשעים בישביל להתגבר עליו תצטרכו יותר ממזל !!!!

כפי שניתן לראות הדמות חיובית צבוענית וחביבה   אך אל תתנו למראה להטעות אתכם הבחור יכול להפוך בשניה אחת למפלצת חסרת רחמים !!!!
משחק חובה לכל גיימר !!!!
המשך יבוא.... |
|
|
|
|
בואנה אתה ממש מפגר 
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #147 פורסם:
20.12, 17:57
|
|
|
האמת? פינקי צודק...
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #148 פורסם:
20.12, 19:04
|
|
|
uncharted 2
מושלם
|
זאת הודעה מwiping devil או בסמילי  (devil)  (wiping)
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #149 פורסם:
20.12, 21:11
|
|
|
בידיוק עכשיו החלפתי את U2 בMGS4 מעניין אם אני יאהב אותו..... שמעתי עליו דברים מאד טובים והוא אחד ממשחקי החובה לכל בעל PS3 אני יספר לכם אם נהינתי..
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #150 פורסם:
20.12, 22:51
|
|
|
פינקי בלי מח |
 |
|
|
הכרות קטנה עם הגיבורים :
THE BAD GYUS :

PINKY INKY BLILNKY & CLYDE ארבעת הרוצחים המפחדים מטילים אימה על מבוכי האוצרות . כל אחד שיעז להתקרב הם יאוכלו אותו חי בצורה אכזירת וברוטלית . לא הייתם רוצים להתקל בהם בסמטה ! !!!

כפי שניתן לראות הדמות חיובית צבוענית וחביבה   אך אל תתנו למראה להטעות אתכם הבחור יכול להפוך בשניה אחת למפלצת חסרת רחמים !!!!
משחק חובה לכל גיימר !!!!
המשך יבוא.... |
|
|
|
|
וזה למה אסור לעשן סמים 
|
Those who are dead are not dead ...They're just living my head
|
|