* ראשית כל קנו רכב בפקודה : /BuyCaR מחיר הרכב הוא 5,000,000$ ( כל רכב בשרת עולה 5 מיליון בלבד ) . תמונה :
* בכדי למכור את הרכב שיש ברשותך השתמש בפקודה - /SellCaR לאחר שמכרת את הרכב תקבל חמישית מהסכום שעלה הרכב כלומר , 1,000,000$ מיליון בלבד . תמונה : * בכדי לקרוא לרכב שלך במילים אחרות לשגר את רכב שלך למקום בו אתה נימצא , השתמש בפקודה /CallCaR . תמונה : * בכדי לערוך מעקב אחר הרכב שלך , להיכן הוא נע , מי בתוכו , מה מצבו ועוד ... השתמש בפקודה - /SpecCaR תמונה : * בכדי להפסיק את המעקב אחר הרכב פשוט כתבו /Speccaroff . תמונה : * בכדי להוציא מישהו מהרכב השתמשו בפקודה Remove [ID] לדוגמא : אני במעקב אחר האוטו שלי , גיליתי שמישהו בתוך הרכב נניח ID X וברצוני להעיף אותו מהרכב אני פשוט כותב את הפקודה - Remove X . תמונה : * ופקודה אחרונה היא CaRinfo פקודה זו היא בעצם לראות פרטים על הרכב שלך , כמו שם הרכב , מודל , האם הוא נעול או לא , האם הוא במקום החנייה שלו ועוד ... לי יש באג כבר הרבה זמן עם האוטו , לכן נתתי דוגמא בכך שפתחתי משתמש חדש . אבל רוב הסיכויים שלא תתקלו בבאג הזה .
פקודות אלה נלקחו מהפקודה - /CarHelp
תודה רבה , והמשך שבוע נעים .
יאאלה תגובות חברים
נערך לאחרונה על ידי oReLNuNu, 07.04 בשעה 10:38.
סיבה: הוספתי תמונות (:
i Gathers in Counter-Strike(MeKoRi-Gold) And Combat Arms Gathers בקלאן: Syd Clan RuleZzZzZzZzZz Member אדמין בשרת vGames 1 HardCore LeveL 13 אחראי קלאנים ! ב - vGames 1 HardCore