אני קללתי אותך כי אתה מתעצבן ולא יודע כלום מהחיים שלך כי בדיוק שנכסנתה הם נעלמו אבל שניה לפני זה אני החזרתי את הפלאש הלבנה וגם היה ציטר שמפזר את המכוניות זה שאתה לא מבין בציטים לא אומר שאין דבר כזה אז רק שתדע יש ציט שאתה יכול להכנס איתו לכל רכב עובד חדשה בשבילך יופי עכשיו אני לא הייתי היחיד אתה קיבלתי אותי יום רביעי בצהריים ומאז בוא נגיד היו מלא אנשים בשרת אני לא היחיד אז על תזיין תמוח ותאמול בערב שעה 2 אתה בא אלי ומתלונן אתה לא חושב שהיו מלא אנשים מאז? אני לא נוגע בוואנים כי זה רכב שבקושי זז ואני לא אוהב לנהוג בו אז אל תזין לי פה תמוח שלקחתי וואן פעם אחת לקחתי מסוק והחזרתי אותו כי לא ידעתי שאסור וארחי שאמרו לי שאסור עזבתי אותו ורק שתדע מלא אנשים מקללים אותי ולא עשו להם כלום וגם לא יעשו ולי כבר הביאו באן על קללות אז אין לי בעיה שיבואו שוב זה ממלא לא לא המשתמש שלי ולא כל הדברים שאתה מתעצבן עליהם אתה לא צריך להוציא אותם על העובדים החדשים שלך אתה מסביר לי חוכים IC בPM זה נונארפי מוחלט אבל החלקתי לך את זה ואחר כך אתה רוצה שאני עוד ייסם אותם תבוא דבר איתי ואז אני יחליט אם לעזוב או לא ואם כן אז אני יעזוב ואם לא אז אני לא יעזוב זה לא אכפת לי רק על תוציא את העצבים שלי בלילה על אנשים שאתה לא מכיר
1. מה הבעיה פשוט לפטר אותו?
2. למה הראת רק תמונה שהוא שולח פיאמ ומקלל ולא את הצ'אט כולו? :O
3. זה שהוא לבד בשרת לא אומר שדווקא הוא זה שלקח את כול הרכבים.. :|
4. אתה לא יכול לפטר אותו ע"י סיבת OOC בלבד.. זה פשוט לא הגיוני
שם בשרת:Mike_Lorns
שם בוונט: DoR
אדמין רמה 2 בשרת ה Role Play
אימייל/מסנג'ר לפניות/עזרה/בקשה/תלונה VgamesDoR@hotmail.com Vgames Role Play Community Admin