משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
מצליחן

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
10.04, 18:19
|
|
משחקים שהאכילו אותנו מרורים
* דיון פתוח לכולם, לכל קונסולה *
לכולנו יש את המשחקים האלה, שמאוד רצינו לאהוב ואנחנו יכולים לראות את עצמנו משחקים בהם שעות בלי סוף, ובמציאות משהו בביצוע באווירה, או בקושי הורס לנו את ההנאה, ואנחנו לא מצליחים להיכנס למשחק נוטשים אותו, ולפעמים חוזרים אליו שוב ונוטשים שובב
כאן נדבר על המשחקים האלה (בתקווה שאיני היחיד שזה קורה לו)
1.אקו הדולפין 2 - ניסיתי להיכנס למשחק הזה, מאז שהתבגרתי ולמדתי אנגלית, השילוב של שלבים גדולים, אוקינוס יפהיפה , דיבור עם דולפינים, מין מטרויד כזה עם דולפינים. מה יכול להיות רע.
נורא רציתי לאהוב ולא הצלחתי, הדברים שהדולפינים אומרים הם בנאלים, ולא ממש עוזרים להבין את המטרה. מערכת השמירה זועתית ומבוססת סיסמאות (בשנת 94! ) הקרבות פשוטים להחריד.
וחשוב מכל הפאזלים ומטרתם לא בהירה, ובניגוד למשחקים כמו oddworld קשה להבין אותם.
והכי מצחיק שאני יודע שמתישהו אנסה אותם שוב.
2. yoshi island- יושי היה בעיני ה"power up " הכי מגניב שמריו קיבל אי פעם, ולכאורה מה יכל להיות רע במשחק שנראה פשוט יפהיפה ויזואלית, ובעל מונייטין של גדול משחקי הפלטפורמה הדו מימדים? הכול. המשחק מייצג עבורי את החולה הרעה של משחקי הפלטורמה שבאו אחריו, איסוף חפצים. מעט מאוד פלטפורמה ישירה, ומעט מאוד תמריץ לאסוף את החפצים.
יש לי עוד אבל תורכם. (מכל קונסולה או מחשב)
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 13.04 בשעה 12:27.
|
יש לי רגליים נורמליות לגמריי ואני לא רואה שום סיבה מחורבנת
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
10.04, 18:45
|
|
|
סימור גלאס |
ציטוט: |
 |
|
|
2. yoshi island- יושי היה בעיני ה"power up " הכי מגניב שמריו קיבל אי פעם, ולכאורה מה יכל להיות רע במשחק שנראה פשוט יפהיפה ויזואלית, ובעל מונייטין של גדול משחקי הפלטפורמה הדו מימדים? הכול. המשחק מייצג עבורי את החולה הרעה של משחקי הפלטורמה שבאו אחריו, איסוף חפצים. מעט מאוד פלטפורמה ישירה, ומעט מאוד תמריץ לאסוף את החפצים. |
|
|
|
|
למה אני חושב שיושי איילנד לGBA היה משחק מאוד נחמד וכיפי היושי איילנד לDS היה פחות טוב.
WARIO LAND: SHAKE IT- המשחק ביאס אותי מאוד, אני חשבתי שהוא יהיה בסיגנון של הוואריו וורלד ל-GBC (היה לי את וואריו לנד 3 לGBC והוא היה אחד המשחקים שהכי אהבתי), אבל הוא שונה, אתה סתם אוסף תיבות עם אוצרות בלי מטרה, החפצים שבתיבות לא עוזרים לך בכלל כי אתה לא משתמש בהם. וגם לא אהבתי את הקטע הזה של הזמן בסוף כל שלב שהופיע בוואריו לנד 4 (אם אני לא טועה) בGBA בפעם הראשונה, שם זה פחות הפריע. ומה שהכי מתסכל במשחק הזה זה שבסופי שלבים שיש לך את הזמן לצאת מהשלב אם אתה בטעות מפספס איזו תיבה אתה צריך לעבור את השלב מההתחלה ורוב השלבים הם שלבים שאין לך כוח לחזור אליהם הם שלבים כאלו שנחמד לעשות אותם בפעם הראשונה ובפעם השניה זה כבר מעצבן. גם לא אהבתי את הקטע של השיקשוק אויבים ושקים זה סתם מבאס כי כל המטבעות מתפזרים וקשה לאסוף אותם....
|

Wii Friend Code: 4907-7180-7992-1872
Super Smash Bros Brawl Code: 1504-5827-4801
ציטוטים נבחרים:
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
אז בעצם ג'ונו טיפש וסוטה כי הוא לא נהג בך בעדינות?  |
|
|
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
הלכו לי שתי קונסולות גיימקיוב בעבר בגלל רשלנות, וזו הייתה קונסולה שנחשבה אחת האמינות ביותר. נראה לי אני הייתי היחיד שהיא הלכה לו. המיקום שלה בחדר הסאונה שהיה לי, לא היה טוב. |
|
|
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
מיקי רוצה למשש ולגעת  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
10.04, 19:25
|
|
לא ממש הצלחתי לחשוב על משחק שעשה לי מרור אבל...
יש ז'אנר שאני לא מבין וזה כל המשחקי חלליות האלו שצריך
לירות בלי הפסקה כדי לחסל טונות של אוייבים, להגיע לבוס, לחסל
אותו והלאה לשלב הבא, המוכרים שבהם זה overkill, starfox וכל שאר דומיהם.
תמיד אני חוזר לנסות את כוחי בלחסל צבאות אדירים עם שידרוגים ופצצות
אין סוף ותמיד... אני מת אחרי 2-3 שלבים  .
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
10.04, 19:25
|
|
|
FPSים בכללי.
הז'אנר אולי הכי פופולארי בעשור האחרון, אבל אני פשוט לא סובל אותם. אני לא יודע אם זאת המצלמה, השליטה שכמעט ולא משתנה, או העובדה שבמשך כל המשחק הדבר היחיד שאתה רואה היא יד מחורבנת.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
10.04, 20:23
|
|
|
לדעתי יושי איילנד הוא המשחק מריו הכי טוב מבין הדו-מימדיים.
יושי איילנד DS זה כבר סיפור אחר..
בנוגע לנושא - אובליביון. ציפתי להרבה יותר, ובסך הכל העולם שם ממש משעמם.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
10.04, 21:36
|
|
|
מה שאני יכול לחשוב עליו כרגע הוא Final Fantast VII. הייתה היסטריה לגביו באותה תקופה, אז חשבתי, זה לא יכול להיות רע. קניתי למחשב, התקנתי, שיחקתי קצת, ופשוט לא יכולתי להמשיך. לא התחברתי בכלל למנוע הקרבות והמשחק פשוט לא זרם לי.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
10.04, 21:59
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
מה שאני יכול לחשוב עליו כרגע הוא Final Fantast VII. הייתה היסטריה לגביו באותה תקופה, אז חשבתי, זה לא יכול להיות רע. קניתי למחשב, התקנתי, שיחקתי קצת, ופשוט לא יכולתי להמשיך. לא התחברתי בכלל למנוע הקרבות והמשחק פשוט לא זרם לי. |
|
|
|
|
אני יודע שזה לא המקום לריב מה גרוע ומה לא אבל אני מוכרח לא להסכים איתך.
ולנושא,אני בטוח שגם יפלו עליי בקשר לזה למרות שחברים שלי יסכימו איתי אבל לא התחברתי לGTA IV,הוא שיעמם אותי והפסקתי במשימות הרישונות.
נערך לאחרונה על ידי Blue blur, 10.04 בשעה 22:02.
|
שימו את זה בחתימתכם שיראו כמה רוסים יש בקהילה
you can't spell ignorance without IGN
באוקריינה,יש מקום נפלא,כמו דיסנילנד,יש שם הרבה יצורים,כאלו עם שלושה ידיים ושבע עיינים,קוראים למקום הזה צ'רנוביל.
ליד הדיסנילנד יש כפר נופש נפלא,יש בו גלגל ענק לילדים,מלון,בריכה,קוראים לכפר הנופש פריפיאט.
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
10.04, 22:32
|
|
גם אני לא הצלחתי להתחבר לאף פינל פנטזי ואני עוד אוהב JRPG
אחד מהחלקים החשובים בRPG זה העלילה ולמרות שאני קורא ומבין טוב אנגלית
אף פעם לא הצלחתי להבין את העלילה בפינל פנטזי
תמיד היא מסובכת ואני כבר לא מבין במי אני נלחם ולמה
חבל שלא עשו את זה כמו גרנדיה או לונר אם עלילה פשוטה יחסית ומובנת לגמרי
או משחקים שאכזבו אותי זה אובוויליון ופלאוט 3
היה אליהם המון הייפ אבל לא הצלחתי להתחבר זה הרגיש לי מאוד משעמם ומאוס
גרפיקה פיצוץ אבל אם כבר אקשן \הרפתקאות אני יותר זלדה\אוקמי\פאבל
ולא אובוויליון ואובוויליון אם נשקים
גם גירס 1 אכזב אותי היה לו טונות של הייפ אבל ששיחקתי 95% מהמשחק עושים אותו דבר
שזה תכלס יריות מסילה רק בלי המסילה 
תופסים מכסה יורים תופסים מכסה יורים -חוץ משלב רכב ואיזה חלק קטן של יריות מסילה כל המשחק ככה
אני באמת לא מבין איך אנשים מתחברים אליו
אבל היה יכול להיות יריות מסילה פיצוץ אם היו נותנים לו אקדח ועושים מוד כזה
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
10.04, 22:38
|
|
|
קרירין |
 |
|
|
גם גירס 1 אכזב אותי היה לו טונות של הייפ אבל ששיחקתי 95% מהמשחק עושים אותו דבר
שזה תכלס יריות מסילה רק בלי המסילה 
תופסים מכסה יורים תופסים מכסה יורים -חוץ משלב רכב ואיזה חלק קטן של יריות מסילה כל המשחק ככה
אני באמת לא מבין איך אנשים מתחברים אליו
אבל היה יכול להיות יריות מסילה פיצוץ אם היו נותנים לו אקדח ועושים מוד כזה |
|
|
|
|
זה פופולארי מאותה סיבה שהיילו 3 פופולארי:מולטיפלייר(אבל שום דבר לא מתעלה על COD4\5  )
|
באוקריינה,יש מקום נפלא,כמו דיסנילנד,יש שם הרבה יצורים,כאלו עם שלושה ידיים ושבע עיינים,קוראים למקום הזה צ'רנוביל.
ליד הדיסנילנד יש כפר נופש נפלא,יש בו גלגל ענק לילדים,מלון,בריכה,קוראים לכפר הנופש פריפיאט.
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
10.04, 23:29
|
|
|
SILVER FIRE |
 |
|
|
אני יודע שזה לא המקום לריב מה גרוע ומה לא אבל אני מוכרח לא להסכים איתך.
ולנושא,אני בטוח שגם יפלו עליי בקשר לזה למרות שחברים שלי יסכימו איתי אבל לא התחברתי לGTA IV,הוא שיעמם אותי והפסקתי במשימות הרישונות. |
|
|
|
|
ואני יודע שזה לא המקום לריב, אבל אני מוכרח להסכים אתך. אתה לא הראשון שאמר זאת על GTAIV 
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
10.04, 23:33
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
ואני יודע שזה לא המקום לריב, אבל אני מוכרח להסכים אתך. אתה לא הראשון שאמר זאת על GTAIV  |
|
|
|
|
הוא הפסיק לשחק בו במשימות הראשונות, לכן הוא לא אהב אותו. המשימות הראשונות די גרועות, אבל אחרי שאתה משחק בערך 3-4 שעות המשחק הופך להיות אדיר. אם לא היית פורש בהתחלת המשחק היית רואה את זה.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
11.04, 00:13
|
|
|
super mario bros. 1-3 - בהתחלה ניסיתי את השלישי ואחרי זה את השתיים האחרים, ופשוט לא אהבתי. כולם קשים ומשעממים בטרוף.,באמת שניסתי להנות אבל פשוט לא הצלחתי. לעומתם, דווקא את מריו וורלד ויושי איילנד מאווווד אהבתי.
super mario 64 - כן, אני יודע שעל הווידוי הזה כמה משמשים יעברו בית בית בישראל כדי למצוא אותי ואז לרצוח אותי בעינויים. אבל אני פשוט שונא ב-ד-ם את מריו 64. אחרי מריו גלקסי שהיה לא פחות מיצירת מופת, נורא נורא קשה להיות מסופק ממריו 64.
metroid - קשה ברמות שלא ניתן לתאר, כל אויב פשוט מכסח לך את הצורה בכל פעם מחדש, קשה לצבור אנגיה ולכן מתים הרבה. המשחק גם משתמש במערכת סיסמאות מעצבנת שלא פועלת. זירו מישן פשוט מציל את המצב.
*מחר אמשיך*
|
|
shgadlic |
 |
|
|
כמו שכבר אמרתי גם אני צריך כזה כובע, אני אתכרבל איתו במיטה בלילה. אקח אותו ללונה פארק ואולי אפילו פיקניק משותף.
למה עזבתני כובע יקר שלי, למה?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
11.04, 00:19
|
|
|
dor_73 |
 |
|
|
super mario bros. 1-3 - בהתחלה ניסיתי את השלישי ואחרי זה את השתיים האחרים, ופשוט לא אהבתי. כולם קשים ומשעממים בטרוף.,באמת שניסתי להנות אבל פשוט לא הצלחתי. לעומתם, דווקא את מריו וורלד ויושי איילנד מאווווד אהבתי.
super mario 64 - כן, אני יודע שעל הווידוי הזה כמה משמשים יעברו בית בית בישראל כדי למצוא אותי ואז לרצוח אותי בעינויים. אבל אני פשוט שונא ב-ד-ם את מריו 64. אחרי מריו גלקסי שהיה לא פחות מיצירת מופת, נורא נורא קשה להיות מסופק ממריו 64.
metroid - קשה ברמות שלא ניתן לתאר, כל אויב פשוט מכסח לך את הצורה בכל פעם מחדש, קשה לצבור אנגיה ולכן מתים הרבה. המשחק גם משתמש במערכת סיסמאות מעצבנת שלא פועלת. זירו מישן פשוט מציל את המצב.
*מחר אמשיך* |
|
|
|
|
אולי אם תשחק בריימיק של smb3 לgba תצליח לאהוב אותו, הוא נקרא super mario advance 4 ויש מערכת שמירה שהופכת אותו למאוד דומה לסופר מריו וורלד.
אני דווקא משחק בsmb3 באימולטור על הds ואני נורא אוהב אותו. יש בו אתגר שחסר בוורלד.
|
יש לי רגליים נורמליות לגמריי ואני לא רואה שום סיבה מחורבנת
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
11.04, 00:21
|
|
|
גם אני אוהב את SMB3, אבל לא הייתי שורד שם בלי שמירה.
בכל מקרה יש שם שרביט קסם בסוף עולם 2 שאפשר להשתגר איתו עד לעולם הצמחים נראה לי.
נ.ב. איך יש לך אימולטור GBA ב-DS?
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
11.04, 00:31
|
|
|
הוא מדבר על SMB3 המקורי.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
11.04, 09:34
|
|
|
lidorit3 |
 |
|
|
הוא הפסיק לשחק בו במשימות הראשונות, לכן הוא לא אהב אותו. המשימות הראשונות די גרועות, אבל אחרי שאתה משחק בערך 3-4 שעות המשחק הופך להיות אדיר. אם לא היית פורש בהתחלת המשחק היית רואה את זה. |
|
|
|
|
זה לא רק בגלל המשימות,שמעתי כבר שהוא משתפר אבל,העיר נראת אפורה ומשעממת לדעתי לא משנה אם היא הגדולה בסדרה.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
11.04, 10:30
|
|
|
כל כך רציתי לאהוב את פרופור לייטון כמו כולם...\:
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
11.04, 10:34
|
|
|
 |
|
|
super mario 64 - כן, אני יודע שעל הווידוי הזה כמה משמשים יעברו בית בית בישראל כדי למצוא אותי ואז לרצוח אותי בעינויים. אבל אני פשוט שונא ב-ד-ם את מריו 64. אחרי מריו גלקסי שהיה לא פחות מיצירת מופת, נורא נורא קשה להיות מסופק ממריו 64. |
|
|
|
|
תראה זה לא פלא כי שיחקתה אותו אחרי גלקסי
ומאריו 64 יזדקן לא טוב בעליל
אני אז קניתי את מאריו 64 ביחד אם הN64 שלי
מבחינה טכנולוגית\חידושים לזמנו זה היה משחק ענק
אז עוד לא ידעו איך להכין משחק 3D באמת טוב ולא היה שימוש בידית אנלוגית בקונסולות הנפוצות (הPS1 והסאטורן ישמו את האנלוגית מאוחר יותר )
ואז הגיע מאריו 64 ועשה עולמות מ3D ושליטה מצוינת לזמנו וגיוון ואורך חיים
הוא היה יצירת אומנות לזמנו
נכון (לפחות לדעתי ) שמאריו ויושי לSNES היו יותר טובים ממנו
ונכון שהוא יזדקן גרועה והגיעו משחקי 3D שעקפו אותו כמו גלקסי \גאק \ראצאט
וכו
אבל תזכור שהוא יצא ב1996
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
11.04, 21:57
|
|
|
תתכוננו לזה נפשית....
MGS2 וdevil summoner 3
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
11.04, 22:20
|
|
|
dor_73 |
 |
|
|
*מחר אמשיך* |
|
|
|
|
לגבי המריואים- אני מסכים לגבי 2 שהוא פשוט מחורבן, ואולי גם קצת לגבי 3 שהוא ממש מעצבן לפעמים, אבל המשחק הראשון הוא פשוט כיף טהור. אני לא חושב שסיימתי אותו אי פעם אבל פשוט לקפוץ בשלבים ולנסות להגיע לסוף כמה שיותר מהר זה אדיר.
לגבי 64- גם אני ניסיתי אותו אחרי גלאקסי, וגם אני לא אהבתי. הוא גם הרבה יותר קשה אם לומר את האמת.
מטרויד- ה-ש-ט-ן! אני מתעב את המשחק הזה. המשחק הכי קשה ששיחקתי בו בחיי, ולא כיף בכלל.
סופר מטרויד לעומת זאת.. DAYUM BOI.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
12.04, 20:51
|
|
|
אוקיי דבר ראשון, כמו שקרירין אמר לתקופתו מאריו64 היה משחק אדיר כיום הוא פחות טוב במיוחד אם אתה שיחקתה במאריו גלאקסי שהוא משחק הרבה יותר קל והרבה יותר כיף ומחדש.
לגבי אובליבין (4)- אני לא מבין מה הבעיה שלכם זה משחק ממש טוב, זה בכלל לא משעמם לפי דעתי אתה לא חייב לעשות את העלילה הראשית אתה יכול לעשות מלא סייד קווסטים כיפים. אם אתה לא תקרא את מה שהולך זה לא יהיה לך כיף. בכל מקרה יש הרבה חסרונות למשחק (כמו הקטע עם המשקל של החפצים והחפצים עצמם המגוון עלוב, והכי מעצבן זה שנפתח לך שער ואין לך כוח לסגור אותו כי זה לא כיף בתוך השערים...)
|

Wii Friend Code: 4907-7180-7992-1872
Super Smash Bros Brawl Code: 1504-5827-4801
ציטוטים נבחרים:
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
אז בעצם ג'ונו טיפש וסוטה כי הוא לא נהג בך בעדינות?  |
|
|
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
הלכו לי שתי קונסולות גיימקיוב בעבר בגלל רשלנות, וזו הייתה קונסולה שנחשבה אחת האמינות ביותר. נראה לי אני הייתי היחיד שהיא הלכה לו. המיקום שלה בחדר הסאונה שהיה לי, לא היה טוב. |
|
|
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
מיקי רוצה למשש ולגעת  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
13.04, 11:47
|
|
מכירים
מכירים את המשחק POSTAL 2?
אז ראיתי טריילר של זה בYOU TUBE וזה היה נראה טוב!לשרוף אנשים עם בנזין,להשתין על אנשים חיים או מתים,לבעות בגופות של אנשים ולבעות בראש שלהם כמו כדורגל וכו.
הורדתי,חיכיתי כל הלילה שיחקתי.
בהתחלה היה ממש כיף אבל אחרי שעה שלא הבנתי מה צריך לעשות פרשתי.
(כשהייתי קטן הייתי מכור למריו  )
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
13.04, 11:55
|
|
|
darkes |
 |
|
|
אוקיי דבר ראשון, כמו שקרירין אמר לתקופתו מאריו64 היה משחק אדיר כיום הוא פחות טוב במיוחד אם אתה שיחקתה במאריו גלאקסי שהוא משחק הרבה יותר קל והרבה יותר כיף ומחדש.
לגבי אובליבין (4)- אני לא מבין מה הבעיה שלכם זה משחק ממש טוב, זה בכלל לא משעמם לפי דעתי אתה לא חייב לעשות את העלילה הראשית אתה יכול לעשות מלא סייד קווסטים כיפים. אם אתה לא תקרא את מה שהולך זה לא יהיה לך כיף. בכל מקרה יש הרבה חסרונות למשחק (כמו הקטע עם המשקל של החפצים והחפצים עצמם המגוון עלוב, והכי מעצבן זה שנפתח לך שער ואין לך כוח לסגור אותו כי זה לא כיף בתוך השערים...) |
|
|
|
|
כן, אני שונא את הקטע של בתוך השערים.
ניסתי לעשות סייד קווסטים אבל זה גם משעמם.
היה עורק אחד בארנה ששלח אותי לקווסט ארוך ומשעמם במבנה ענק ונטוש, שבסופו הרגתי ערפד (אחרי שחזרתי אחורה כמה פעמים כי הוא נשך אותי), ואז קראתי ביומן שלו על העבר האמיתי של העורק, סיפרתי לו את זה, והוא התאבד.
מה כיף בזה?!
העורק גם חבר בגילדת הרוצחים אבל כשמדברים איתו שם הוא בכלל מדבר על דברים אחרים.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
13.04, 14:31
|
|
|
lidorit3 |
 |
|
|
הוא הפסיק לשחק בו במשימות הראשונות, לכן הוא לא אהב אותו. המשימות הראשונות די גרועות, אבל אחרי שאתה משחק בערך 3-4 שעות המשחק הופך להיות אדיר. אם לא היית פורש בהתחלת המשחק היית רואה את זה. |
|
|
|
|
+1
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
13.04, 16:21
|
|
הנה שלי
Civ 4 - ממממש ניסיתי לאהוב אותו אבל לא משנה מה עשיתי הוא תמיד היה מוזר לי ניסיתי לשחק בו יותר משבוע אבל פשוט לא הצלחתי להתחבר אליו :\
oblivion - גמאני ניסיתי לשחק בו ואני מת על רעיון העולם הפתוח שלפי דעתי זה פשוט גאוני ! וממש רציתי להנות ממנו אבל ברגע שהגעתי בערך למשימה הראשונה בתוך עולם האש המוזר הזה שתקפו את העיר וכל השאר פשוט ויתרתי ולא יכולתי להתחבר... (אני בטוח אנסה שוב לשחק ^^)
savage - הרעיון של זה נשמע כלכך מגניב P: !! אבל אחרי יום אחד נמאס לי :\ מוזר
|
Life Is Yummie ! oh yea
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
13.04, 16:38
|
|
בשבילי לפחות, שלושת משחקי prince of persia. בייחוד the two thrones. אני נהנה ממש מהמשחק, אבל עדיין יש משהו כבד ולא זורם במשחק.
וגם GTA IV. (כן! אמרתי את זה!)
מצד אחד, כשאני מתחיל לשחק, אני אף פעם לא מפסיק XD
אבל מצד שני, אני כזה חושב "אוף, עוד פעם משימה ואז למות ואז להבין מה המשימה ואז לעשות אותה"
לדעתי אם היו צ'קפוינטס במשימות ב GTA IV, זה היה פשוט אדיר 
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
13.04, 17:06
|
|
|
POPPYCOCK
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
13.04, 18:45
|
|
|
-mass effect.
נראה משחק ממש ממש טוב, חיכיתי לו וקראתי עליו עוד לפני שהוא יצא, ממש רציתי להרגיש את האווירה המיוחדת, וסוף סוף לשחק משחק שהוא לא עוד FPS.
אבל אני חייב להגיש שממש התאכזבתי.
דווקה בהתחלה הכול היה ממש מצויין, ההתחלה נראתה יפה, הצלחתי להבין את העלילה, ממש אהבתי את זהשזה ממש יקום שלם ויש מידע על כול דבר ותמיד אפשר לחקור הכול.
והבעיה היחידה והממש מעצבנת היתה אחרי שהפכתי למפקד על הספינה והתחלתי לסוע לכוכבים אחרים, והיא שכמעט אף פעם לא ידעתי לאן ללכת!
התחלתי בכוכב אחד,שיחקתי בו איזה שעתיים, ועכשיו מסומן לי במפה משהוא ואני לא יודע איך להגיע אליו!
וזה קרה לי כבר כול כך הרבה פעמים, אחרי כול כמה שעות משחק אני מגיע לבעיה כזאת שאני לא יודע לאן ללכת ואני תקוע.
אז ניסיתי לחזור לשמירה שלפני שטסתי לכוכב הזה ולוותר על השעתיים שכבר עשיתי, ואחרי ששיחקתי משהוא כמו שעתיים גם בכוכב החדש שוב נתקעתי!
אני ממש ממש מאוכזב מזה, אני ממש חיכיתי למשחק הזה.
אגב, אני מאוד אשמח אם יש משהוא כאן שיכול לעזור לי, אני אפתח אשכול ואפרסם סקרינשוט ותיאור של המקום שאני תקוע בו ואולי משהוא יכול לעזור לי.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
13.04, 21:16
|
|
|
 |
|
|
לגבי אובליבין (4)- אני לא מבין מה הבעיה שלכם זה משחק ממש טוב, זה בכלל לא משעמם לפי דעתי אתה לא חייב לעשות את העלילה הראשית אתה יכול לעשות מלא סייד קווסטים כיפים. אם אתה לא תקרא את מה שהולך זה לא יהיה לך כיף. בכל מקרה יש הרבה חסרונות למשחק (כמו הקטע עם המשקל של החפצים והחפצים עצמם המגוון עלוב, והכי מעצבן זה שנפתח לך שער ואין לך כוח לסגור אותו כי זה לא כיף בתוך השערים...) |
|
|
|
|
אני לא יגיב לאחרים אלה רק מה שאני חושב
באופן כללי יש לי בעיה אם משחקים שאין לך מטרות ברורות שצריך לעשות
מבחינתי אתה יכול להגיד שאני מעדיף את הסגנון היפני אבל יש גם מספיק משחקים מערבים אם כיוון ברור
ואין לי בעיה אם המשימות צד אלה בעיה שהמשחק לא מוביל אותך בדרך מסוימת
לדוגמה בפאבל \זלדה\גייד אמפיר ועוד
יש אומנם משימות צד אבל פחות או יותר המשחק מוביל אותך בעלילה הראשית
באובוויליון ובפלאוט 3 נותנים לך כל כך הרבה חופש כבר על ההתחלה
שאתה הולך לאיבוד
חופש במשימות חופש בעולם
אני יודע שיש אנשים שאוהבים את זה אבל אני לא סובל את זה כי שאתה מדבר אם אנשים אתה מקבל רשימת משימות ענקית ולא יודע מאיפו להתחיל בכלל
במשחקים אחרים יש הגבלות גם בעולם וגם במשימות ככה שאתה עובר חלק חלק ולא מוצף במשימות
|
 |
|
|
mass effect.
נראה משחק ממש ממש טוב, חיכיתי לו וקראתי עליו עוד לפני שהוא יצא, ממש רציתי להרגיש את האווירה המיוחדת, וסוף סוף לשחק משחק שהוא לא עוד FPS.
אבל אני חייב להגיש שממש התאכזבתי. |
|
|
|
|
גם אני אבל דווקה הרוב ידעתי מה צריך לעשות
פשוט זה משחק מהיוצרים של גייד אמפיר ושל המשחקי STAR WARE RPG
(הראשון -השני פותח על ידי מפתחת אחרת)
ועוד עשו את זה בהתחלה ל360 אם גרפיקה ברמה גבוה
ואז שיחקתי ובפועל המשחק הרבה פחות טוב מגייד אמפיר ועוד דפקו אותנו אם סוף של "המשך יבוא"
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|