VGT יוצא לדרך - קאפ חדש בנוסח 6 על 6, ישראלים בלבד, אפשר לעשות את זה (:
זמן
ההרשמה תסגר בסוף החודש, 30 באפריל, והמשחקים יתחילו 3 ימים לאחר מכן, יום שבת ה3 במאי
נוסח הקאפ
העקרון של הקאפ עובד כמו CB OpenCup, אני מצפה שיהיו 8 קבוצות אבל גם 6 זה בסדר.. 2 בתים, כל קבוצה נגד כל קבוצה, 2 קבוצות עולות ל PLAYOFF מכל בית, יש Loser Bracket למקום 2+3
דוגמא לנוסח הקאפ:
כמו ה Match Week של הOpenCup, פה יש Match 3Days, זאת אומרת, כל קבוצה מחוייבת לשחק לפחות משחק אחד כל 3 ימים, לדוגמא:
רשימת המשחקים של קבוצת X: ה3 עד ל6 במאי - נגד A | ה6 עד ל9 במאי נגד B |ה9 עד ל12 במאי נגד C
אני מציב לקבוצות A וX זמן משחק ב3 לחודש, אם לא מתאים לקבוצות דוחים ל4, אם לא מתאים דוחים ל5 ותאריך אחרון לדחיה הוא 6 לחודש, לא יותר מזה.
אם הקבוצות דוחות ודוחות את משחקי ה 3Days - אני מציב תאריך אחרון למשחק ביום האחרון של שלושת הימים, קבוצה שלא תופיע במשחק תיפסל אוטומתית והקבוצה שכן תופיע תעלה (FORCED)
אני יקבע מראש את ימי המשחקים ושעות המשחקים, אם לא מתאים לאחת הקבוצה היא תדבר איתי ואנחנו קובעים זמן בין שלושת הימים שיהיה טוב לשני הקבוצות
פרטים
פורמט: 6 נגד 6
קונפיג: Global6
מוד: ETPro
מפות (הרשמיות של CB חוץ מ Battery)
Adlernest
Bremen_B2
Radar
Reactor_Final
Supply
SP_Delivery_TE
SW_Goldrush_TE
חוקים
1. כל משחק מחייב דמואים מכל שחקן
2. בכל משחק ישוחקו 2 מפות
3. שחקנים מורחקים לא יוכלו לשחק
4. לכל קבוצה חייב להיות מנהיג אחד מוצהר, שהוא ינהל מולי את העניינים לגבי כל בעיה
5. חובה לשחק עם Real Nick, ורצוי גם טאג רנדומאלי כלשהוא
6. קבוצה שלא מתייצבת אחרי 15 דקות ממועד המשחק מפסידה אוטומתית, יש לדווח על בעיה מראש איתי בלבד, לא עם הקבוצה היריבה
7. הקאפ מיועד לשחקנים ישראלים בלבד
8. מותר להביא מרק אחד בלבד בשעת הצורך, והוא מחוייב להיות מהGroup השני מזה שהקבוצה משחק בו או שחקן שלא משתתף בקאפ (ישראלי בלבד), לעומת זאת, אין הגבלה למספר השחקנים שכל קבוצה יכולה לרשום
פרטים נוספים
*מי שרוצה לשפוט משחקים (Referee) שידבר איתי בפרטי (הוא יכול להיות רשום בקאפ, זה לא סותר אחד את שהני)
*כרגע יש 6 קלאנים בארץ ככה שנראה שנביא 8 קבוצות בכיף
*החלוקה לקבוצות (Groups) תערך באופן אקראי
*שרתים: שרתי המשחק: Training-213.8.254.146:27963 eSr-212.235.33.11:25500
*שרתים: ETTV: 213.8.254.146:27961 (לא יופיע בכל המשחקים, אולי רק מהPLAYOFFS)
ציפיות: אני מצפה ל-8 קבוצות בכיף, 6 קלאנים בארץ + 2 מיקסים, הולך להיות מטורף, כל אחד ואחד ממכם יכול לתרום בכך שתשחקו, חוץ מזה מעבר לשיפור הקהילה הזאת זה פשוט כיף להכנס למסגרת משחקים קבועה ורצינית
רשימת קבוצות
HvY - blitZ, RenegAde, vip3r, FaN, Polaris, som0, Marcury, aVa7aR
eSrael - To Be Annouced
VenGeance - Drj3w, Antix, Duffy, Fortune, Licious, Gold
uNsAfe - UrANuS, PeJa, jaranNN, mArsion, Outraa, Chaos, Intersys, FrozZeN, NeCrosS
| HvY | eSrael | VenGeance | uNsAfe |
|---|
| blitZ | To Be Announced | drj3w | UrAnUs |
| RenegAde | | Antix | PeJa |
| vip3r | | Duffy | jaranNN |
| FaN | | Fortune | mArsion |
| Polaris | | Licious | Outraa |
| som0 | | Gold | Chaos |
| Marcury | | | Intersys |
| aVa7aR | | | FrozZeN |
| | | | NeCrosS |
רשימת שחקנים שמחפשים קבוצה