תגובת הצוות בנושא הלאן . - משחקים Vgames - קהילות

נושא: תגובת הצוות בנושא הלאן .
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Niqusem

מנהל קהילת CS

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 13.04, 10:23

Exclamation תגובת הצוות בנושא הלאן .

יום טוב.

* ההודעה להלן נכתבה מטעם הצוות ולא אך ורק מטעמי. הצוות קרא, ערך, הוסיף ואישר את ההודעה לפני הפרסום *

כידוע לכם, ביום ראשון ה-12.4.2009 תוכנן ואורגן לאן פארטי אינבייטד אשר בו היו אמורים להתקיים שני משחקים: גמר ליגה וגמר טורניר פסח. הקבוצות שהיו אמורות להגיע ללאן הינן GLC ו-eSr. סך הפרסים שנקבע לשני הטורנירים הינו 3,000 ש"ח. השחקנים הוזמנו לשעה 15:00, ואף נעשה וידוא טלפוני שהקבוצות יודעות על כך.

מה נתבקש מהשחקנים להביא?
את המחשב שלהם וכל הציוד אותו הם צריכים על מנת לשחק, שזה עכבר ומקלדת, אוזניות ומיקרופון, כבל רשת ועזרים נוספים שהם צריכים (בין אם זה פאד, מתאמים למיניהם וכד' - נבהיר שלא נאמר במפורש את האביזרים הספציפיים האלו, אלא נאמר עזרים נוספים אותם הם צריכים). נציין בנוסף שנאמר שייתכן וויגיימס יוכלו לספק מסכים לשחקנים, אולם לא ידוע כמה מסכים ואיזה סוג, לכן מומלץ שלא להסתמך על כך ולהביא מסכים מהבית.
בסופו של דבר, ויגיימס הצליחה להשיג 10 מסכי CRT עם חיבור VGA על מנת שהשחקנים יוכלו להשתמש בהם. נוסיף ונציין שכיום כרטיסי מסך באים עם יציאת DVI, אך רוב המסכים עדיין בא עם חיבור VGA ישן, ולכן תתקשו למצוא מחשב ללא מתאם DVI-2-VGA.

עובדות:
* כל השחקנים שהגיעו, הגיעו עם מחשב, עכבר, מקלדת, אוזניות ומיקרופון. רובם אף הגיעו עם פאדים לעכבר.
* רוב השחקנים הביאו כבלי רשת, אולם יש כאלה ששכחו, לכן ויגיימס סיפקה כבלי רשת למספר שחקנים.
* אף שחקן לא הגיע עם מסך.
* ויגיימס סיפקה 10 מסכי CRT שבהם השתמשו כל השחקנים.
* מעט שחקנים זכרו להביא מתאם DVI-2-VGA, מתאם קריטי לחיבור המסך לכרטיס המסך.
* לאחר ש-Niqusem שם לב ש-Synox שכח מתאם זה, דאג להתקשר לשני שחקנים מקבוצת GLC על מנת להזכיר להם נושא זה.
* עקב מחסור במתאם, ויגיימס הצליחו להשיג שני מתאמים ונתנה לשחקנים שהיה חסר להם (נציין שהמתאמים נפתחו מהשקית המקורית שלהם בשביל השחקנים - משמע חדשים).
* ויגיימס לא יכלה לספק יותר מתאמים ולכן על השחקנים היה להסתדר לבד.
* מספר שחקנים קנו מחנות קרובה מתאמים, אולם מספר שחקנים נוסף שהגיע באיחור לחנות נותר ללא מתאמים שכן אזל לחנות מלאי המתאמים.
* שחקנים שהגיעו באיחור והיו מודעים לבעיה, והיו יכולים להביא מתאמים מהבית - לא הביאו.

לקחים:
* על ויגיימס לציין פעם הבאה במפורש מתאמים ותוספים קריטיים.
* על השחקנים להכין רשימה של ציוד שעליהם לקחת מבעוד מועד, על מנת שלא ישכחו וישאירו בבית חלקים חשובים.

מתי נתבקש מהשחקנים להגיע?
השחקנים התבקשו להגיע בשעה 15:00 על מנת לארגן את המחשבים ולהתחיל כמה שיותר מוקדם. הקבוצות אותרו טלפונית ונעשה וידוא שהשעה ידועה אצל שני הקבוצות. המשחקים היו אמורים להתחיל בשעה 16:00, אולם זה לא אומר שלהגיע בשעה 16:00 לא נחשב איחור. מבחינתנו - מי שהגיע לאחר 15:00 - איחר, משום שנקבעה השעה הזאת, ולחשוב שבגלל שהמשחקים מתחילים ב-16:00 אז אפשר לאחר טיפה - זו טעות.

עובדות:
* כל השחקנים הגיעו באיחור.
* ישנה טענה שהיו פקקים רבים בדרכים עקב החג.
* 3 שחקנים של eSr הגיעו עד שעה 15:30 עם חברים שלהם, ולאחר חיבור מהיר של מחשביהם, חיכינו לשחקנים נוספים. נציין שהשחקנים שגרים רחוק הגיעו בשעה זו (משמע שחקנים שרחוקים יותר הגיעו בזמן מוקדם יותר מאלו שהגיעו מהמרכז).
* לאחר אולטימטומים של נצחונות טכניים וכד', נקבע שב-16:45, באם GLC לא מגיעים, הטורניר הראשון שהיה אמור להתקיים יבוטל ויעבור ל-online.
* קבוצת GLC הגיעו דקה לאחר תום האולטימטום.
* חיבור המחשבים של קבוצת GLC התעכב עקב מחסור במתאמים וכבלי רשת, אשר בחלקם חולקו על ידינו.
* בשלב זה ל-eSr עדיין חסרים 2 שחקנים. בשעה 18:00 יצא רכב לאסוף שני שחקנים מרחובות. ניתן לציין שהיה פקקים.
* ל-eSr היה בעיות עם 2 השחקנים הבעיתיים - שחקן שלא יכל להוציא את המחשב, עיכוב וכד'.
* השחקנים של eSr הגיעו ב-19:30 למשרדים, ונתגלה כי לא היה להם מתאמים.
* שחקני קבוצת eSr נסעו לחפש אחר מתאם אך נתקלו במחסור במלאי בחברה. בשעה 20:00 לערך חזרו השחקנים למשרדים ללא אפשרות לחבר את 2 המחשבים הנותרים.
* בשעה 20:15 הוכרז כי הטורנירים יעברו ל-online וסך הפרסים יירד ל-2,000 ש"ח.

לקחים:
* על הקבוצות לקחת אחריות ורצינות כאשר מושקע בשבילהם אירוע שכזה, שכן עמלו עליו רבות.
* על השחקנים להתחשב להבא בפקקים, עומסי תנועה ובעיות בלתי מתוכננות שיכולות לגרום לעיכוב, ולצאת מהבית בהתאם לכך על מנת להגיע בזמן.
* על הקבוצות לוודא מראש כי כל שחקניהם יכולים להגיע ללא בעיות (יכולים להוציא את המחשב, יש להם דרכי הגעה וכד').
* על ויגיימס לציין במפורש יותר כי זמנים שנקבעו (זמני התאספות) הם זמני חובה, ואסור לאחר להם.

מה הצוות עשה?
הצוות הגיע מנקודות שונות בארץ, כמו השחקנים (חלקם מהצפון וחלקם מהמרכז). הצוות הגיע בזמנים שונים כמו שהוגדר לכל אחד, בהתאם לתפקידו ועבודתו, וארגן את כל הדברים הקשורים לאירוע. הצוות דאג להלהיב ולהפעיל את הקהילה על מנת שיהיו מחוממים למשחקים שבסופו של דבר לא שוחקו.

עובדות:
* Niqusem לא ישן בלילה, דאג לכתוב דיוני הפעלה מוקדם בבוקר, ולהגיע בזמן המוגדר לו למשרדים.
* Niqusem & dxm הגיעו מוקדם למשרדים וסידרו את האולם בו היה אמור להתקיים הלאן. הם לקחו ופרסו שולחנות מתקפלים, הדביקו פוסטרים עליהם (תחליף למפה לשולחן), דאגו להביא ארגז עם כבלים (כבלי רשת, כבלי חשמל), דאגו למתוח כבלי ומפצלי חשמל, כבלי רשת ומתגים לאורך החדר, תוך כיסוי הכבלים הרגישים באיזולירבנד על מנת שלא יימשכו.
* holtex הגיע בסביבות 13:40 והוסיף לעזור בסידור.
* NaNg הגיע בסביבות 14:00 והתחיל לעזור בצד הטכני.
* כל השרתים הורדו למען ששרת הלאן יהיה חלק וללא הפרעות.
* כל ה-HLTVים (8 במספר) חוברו לפרוקסי אחד של השני לתוך שרת הטורנירים. ל-HLTV נקבעה סיסמא על מנת שלא ייכנסו לשם לשווא. נציין כי סך המקומות ב-HLTV היה 2040.
* נפתח מוד לצפיה ב-HLTV עילי דרך IE ו-JAVA, הוגדר מקום ל-500 איש (בשיא היו כ-20 אנשים, למרות שלא היו משחקים).
* נפתחה מצלמת שידור ישיר עם סאונד (קול) ל-500 אנשים אשר הופעלה על-ידי אנשי צוות וערוץ במירק (בשיא היו כ-120 אנשים).
* פורסם הבאסטד לשרתים הפרטיים.
* כל חברי הצוות עזרו לשחקנים מתקשים עם בעיות חיבורים למחשב (לדוגמא: לא ידעו איך לחבר את המחשב) או עם החיבור לאינטרנט.
* חברי הצוות דאגו לפעילות השידור הישיר, הפורום והמירק בעזרת 3 מחשבים ניידים שהיו לנו (1 מהם פרטי).
* נציין כי חברי הצוות, כמו השחקנים, הפסידו יום. חברי הצוות דאגו להגיע ולעבוד, לדאוג שהכל יהיה פיקס ואף יותר, ובסוף זה מה שיצא.

לקחים:
* יש לדאוג למחשב נייד נוסף להבא. יש לחשב כמות נדרשת לפי כמות חברי צוות פעילים.
* יש לדאוג לא לפרסם פרטים לשווא, לדוגמא פרסום ה-HLTV לפני שהיה משחקים בכלל.

לסיכום
אנחנו נסכם בכך שויגיימס השקיעה רבות על מנת לקיים אירוע זה, והשחקנים לא עזרו בכך שהגיעו מאוחר וגרמו לביטול המשחקים. המשחקים הועברו ל-online לטורניר אחד אשר יתקיים בזמן המתאים לשתי הקבוצות (זמנים יקבעו השבוע), סך הפרסים ירד ל-2,000 ש"ח, והחוזה מול eSr הנוגע ללשחק מהמשרדים במשחקי Clanbase בחו"ל בוטל על-ידי ניצן.
נציין שתגובה זו (העברת המשחקים, הורדת הסכום וכד') הינה צעד של עונש. הרי השחקנים לא היו מקצועיים בעניין הזמנים, בזבזו לרובנו את הזמן וכו', ואתם מצפים שנשאיר את הכל ללא שינוי? ללא סוג של עונש כזה או אחר? ניצן החליט שהצעד של העונש יהיה המודגש הנ"ל, ואישית - אנחנו חושבים שהיה יכול להיות גרוע יותר. בנוגע לחוזה - לחוזה יש כמה צדדים וכמה אפשרויות ביטול, לכן הביטול שנעשה מצד ניצן היה חוקי ובהתאם לאפשרויות החוזה. אל תחשבו שניצן היה מפר חוזה שנכתב ונחתם על-ידי עו"ד.

נרצה לענות על טענת מספר שחקנים שבעקבות האירוע היום, למרות שלא היו משחקים - היו צפיות רבות עקב הפעילות, היו הרבה משתמשים פעילים והפורום אכן היה פעיל, ולכן לא הופסד כסף. טענה זו לא נכונה ובמחשבתה שגויה, שכן לא זאת המטרה (לצאת שווה בשווה). אולם במקום באמת להפעיל את הקהילה כמו שצריך, עם ה-HLTV, משחקים וכד', נשארנו עם אנשים שחיכו וציפו, והתאכזבו כשלא ראו משחקים. ההפעלה היתה של הצוות, ולא של השחקנים, אין סיבה שהשחקנים ייקחו קרדיט על כך שהצוות דאג להפעיל כמה שיותר את הקהילה (ולא, כאפות במצלמה לא נחשב להפעיל... ואכן - ד"שים גם לא). יש לזכור גם שלאירוע היו לא מעט הוצאות, בין אם זה חברי הצוות שיש לשלם עליהם, הציוד והמשרד. יש פה דברים שאי אפשר לחשב בפשטות כמו שאתם רואים אותה, וחבל שאתם גוררים אותה לרמה כל כך נמוכה. כל זאת ללא להזכיר את ההשקעה האישית שהושקעה.

אנחנו מודים לצוות ולכל מי שתמך לקיום האירוע. רוצים להודות אישית לעמוס וניצן שדאגו לשלומנו, לספק לנו ציוד שחסר לנו ולדאוג שבכלל יהיה על מה לכתוב פה. לאולג על שחרור הבאסטד, קיום התשתית והעזרה הטכנית.
אנחנו רוצים להביע את הערכתנו לקבוצת eSr על פרסום ההתנצלות.

אנו מעוניינים להביע בנימה אישית: חבל שככה קורה, שאתם כל הזמן מבקשים דברים, ובסוף, סופסוף כשיש משהו, אתם דואגים לדפוק אותו בצורה כזאת או אחרת. וכצוות, אחרי המקרה הזה, אנחנו לא יודעים עד כמה נוכל לבוא לניצן ולבקש ממנו לאירועים נוספים כאלה, כי אנחנו לא יודעים כמה הוא יוכל להשקיע ולהפעיל צוות שלם, שוב, יום שלם, בשביל משהו שלא בטוח יקרה. אנחנו כן רוצים לראות שתחל תפנית, והקבוצות פה יראו שיפור ומקצועיות בנושא, שנוכל לקיים דברים כאלה כמו שצריך בעתיד.

צוות ההנהלה ישמח לשמוע תגובות ולענות על שאלות.
שיהיה לכולם חג שמח וכשר,
צוות CS.

נערך לאחרונה על ידי Niqusem, 13.04 בשעה 10:41.

רוני עזורי
Niqusem@vgames.co.il

"אף אחד לא נולד מצליח, אך כל אחד יכול להגיע להצלחה"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של SnipehZ

מנהל מועדון מקצועי

#2   פורסם: 13.04, 10:52

יפה מאוד

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של appropriate

מצליחן

#3   פורסם: 13.04, 11:00

צודק ב100% ואני מבין ללבכם את ההתאמצות שסוף סוף יהיה לאן בלי שום בעיות
אבל זה לא יכול להיות שהקבוצות כל כך לא אחריות לדעתי פשוט נותנים להם להרגיש שהם מיוחדים ושאפשר למחות על כל דבר בפתיחת אשכול נגד ניצן בפומבי והם חייבים לצאת מהסרט הזה..
אבל מה שעשיתם אם esrael ממש היה השפל
דפקתם אותם בזה שהם הגיעו
ואז הם נדפקו בזה שהם ניסו להגיע
תחשבו על כל הדברים בלאן הבא GL HF

"
ההצטרפות ל"משפחת שלדג" היא הצטרפות לקומץ רעים - לוחמים שאין שני לו."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של xainig

מצליחן

#4   פורסם: 13.04, 11:03

יפה מאוד

בהצלחה בלאן הבא

lers לשעבר
Nice IRC : xainig

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#5   פורסם: 13.04, 11:07

מקווה שזה לא יקרה פעם הבעה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של talented

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 13.04, 11:24

מבין שהתאמצתם ואתה סתם מנסה להוסיף פה סעיפים כדי להראות שהשקעתם הרבה.. מה הקשר באסטד לשרתים פרטיים אלינו? באמת מעריך את צוות CS ויודע שאתם עושים את העבודה שלכם
אבל להוריד 1000 שקל סכום ממש לא קטן בגלל ה"הוצאות" שכתבת כאן? ממש לא מצדיק.
תבין שאני לא בא בטענות לצוות.. אתם סבבה לגמרי פשוט להוריד 1000 שקל על השטויות האלה.. הקבוצה שלי ב4:45 הגיעה אחרי איחור והתנצלנו על האיחור ובאמת זה לא בסדר אבל הוא לא משמעותי והם לא מבינים את זה, ב5 הקבוצה שלי היו מוכנים עד 8 ישבנו וחיכינו 5 בסרבר לדן ורן.
עשינו פה משהו לא בסדר חוץ מהאיחור הקטן והלא משמעותי? לא. אז להוריד לנו 1000 שקל? אני יודע שהוא בלוק והוא לא ישנה את דעתו אני סתם כותב ומבזבז זמן..קיצר עפתי ביי
ועוד הוא אמר שם עוד דברים בנוגע לספונסרים שלא נחשוף כאן אבל זה ממש חוצפה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Xploit

משתמש רציני

#7   פורסם: 13.04, 11:24

חבל שבגלל שתי קבוצות כל הקהילה צריכה להדפק... יש פה עוד קבוצות שמנסות להוכיח את עצמן ואולי יותר רציניות. אומנם כנראה פחות טובות מסיבות כאלה ואחרות אבל בכל זאת אם התקיימו עוד אירועים כאלה הקבוצות יוכלו להשתפר ואולי יגיע יום שאותן קבוצות רציניות יהיו גם טובות. זה גורם בטוח להצלחה...
talented
ציטוט:
צפה בהודעה
מבין שהתאמצתם ואתה סתם מנסה להוסיף פה סעיפים כדי להראות שהשקעתם הרבה.. מה הקשר באסטד לשרתים פרטיים אלינו? באמת מעריך את צוות CS ויודע שאתם עושים את העבודה שלכם
תבין שאני לא בא בטענות לצוות.. אתם סבבה לגמרי פשוט להוריד 1000 שקל על השטויות האלה.. הקבוצה שלי ב4:45 הגיעה אחרי איחור והתנצלנו על האיחור ובאמת זה לא בסדר אבל הוא לא משמעותי והם לא מבינים את זה, ב5 הקבוצה שלי היו מוכנים עד 8 ישבנו וחיכינו 5 בסרבר לדן ורן.
עשינו פה משהו לא בסדר חוץ מהאיחור הקטן והלא משמעותי? לא. אז להוריד לנו 1000 שקל? אני יודע שהוא בלוק והוא לא ישנה את דעתו אני סתם כותב ומבזבז זמן..קיצר עפתי ביי

אז אם הוא בלוק ולא ישנה את דעתו אז למה אתה רושם את זה? כדי לעצבן אותו? ואם יש דברים בנוגע לספונסרים שאתתה לא רוצה שיחשפו אז למה אתה חושף אותם? וויגיימס השקיעו פה הרבה כסף ואתה צריך להבין שגם הקבוצה שלך איחרה ואתם לא בסדר אפילו אם זה היה איחור של דקה אתה מבין את זה? אני מבטיח לך שאם לא הייתם מאחרים לGLC היה יוצא מזה רק שם טוב ואולי אפילו פרסים טובים. אתם איחרתם מה לא ברור בזה? וכן... 40 דקות זה כן משמעותי וכן היה משפיע בהנחה בESR היו מגיעים בזמן. זה שזה לא השפיע זה לא אומר שאתה יצאת בסדר. אני במקומם הייתי מבטל את הכל אחרי שאתה מגיב ככה אתה יותר מדי תופס תחת ויותר מדי חוצפן. כמו שאני רואה אתה כן בא בטענות לצוות כל פעם מחדש באותה טענה ש"האיחור לא משפיע ולהוריד על זה 1000 שקל?!". האיחור כן משפיע. אתה בתור שחקן בקבוצת PRO בישראל צריך גם להראות דוגמא לשאר השחקנים הקטנים ממך ולהיות רציני. שחקנים כמוך צריך להוציא בכלל מכל הCS בישראל אתה עושה טעויות ועוד מתלונן זה פשוט עלוב =\ שחקן גדול ספורטאי קטן :|

נערך לאחרונה על ידי Xploit, 13.04 בשעה 11:33.

http://www.sk-gaming.com/member/oreldm

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של LIRO

Pokerstars! Member

#8   פורסם: 13.04, 11:38

איזה הודעה ספר
רוני מנהל מספר אחד בVGAMES ואתם לא יודעים כמה הוא משקיע גם DXM
אז תפסיקו להתלונן כבר על כל דבר הפעם זאת אשמת הקבוצות ולא יעזור מה שתגידו

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של vivense

משתמש רציני

#9   פורסם: 13.04, 12:03

צודק ב100 אחוז .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של insight

מצליחן

#10   פורסם: 13.04, 12:14

talented
ציטוט:
צפה בהודעה
אין סיבה להעניש אותכם על זה העונש המקובל הוא הפסד טכני במפה הראשונה וזה מה שקרה
אתם לא צריכים להענש בשווי הפרסים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של energent

מודל לחיקוי

#11   פורסם: 13.04, 12:18

ככה רצינו שתענו !

"legend never die"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של VaN'sS

נינג'ה בלגי

#12   פורסם: 13.04, 12:38

אתה צודק שהקבוצות אשמות ...
אבל לא הייתם צריכים להוריד להם סכום כזה של 1000 ש"ח .
וגם הגזמתם עם ESR , שלא שיחקו אצלכם במשרדים , בנוגע לכל השאר אתה צודק ב-100% .

בתודה דוד עמר.

david_amar89@walla.com
http://www.sk-gaming.com/member/vanss

v-a-n-s-s

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yaneye

נינג'ה בלגי

#13   פורסם: 13.04, 12:40

צודקים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של impostor^^

משתמש רציני

#14   פורסם: 13.04, 13:16

nextime

impostor^^

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 'Devias

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 13.04, 13:35

בהצלחה בלאן הבא

-----------------
אוזניות: SteelSeries 5H V2 USB
עכבר: SteelSeries IKARI Optical
פאד:SteelSeries QCK+l
מקלדת: SteelSeries 7G

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Sant

נינג'ה בלגי

#16   פורסם: 13.04, 15:05

גן ילדים

http://www.siz.co.il/my.php?i=zzldjhwzyg5z.jpg

http://www.siz.co.il/my.php?i=zzldjhwzyg5z.jpg

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של talented

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 13.04, 15:30

Xploit
ציטוט:
צפה בהודעה
חבל שבגלל שתי קבוצות כל הקהילה צריכה להדפק... יש פה עוד קבוצות שמנסות להוכיח את עצמן ואולי יותר רציניות. אומנם כנראה פחות טובות מסיבות כאלה ואחרות אבל בכל זאת אם התקיימו עוד אירועים כאלה הקבוצות יוכלו להשתפר ואולי יגיע יום שאותן קבוצות רציניות יהיו גם טובות. זה גורם בטוח להצלחה...

אז אם הוא בלוק ולא ישנה את דעתו אז למה אתה רושם את זה? כדי לעצבן אותו? ואם יש דברים בנוגע לספונסרים שאתתה לא רוצה שיחשפו אז למה אתה חושף אותם? וויגיימס השקיעו פה הרבה כסף ואתה צריך להבין שגם הקבוצה שלך איחרה ואתם לא בסדר אפילו אם זה היה איחור של דקה אתה מבין את זה? אני מבטיח לך שאם לא הייתם מאחרים לGLC היה יוצא מזה רק שם טוב ואולי אפילו פרסים טובים. אתם איחרתם מה לא ברור בזה? וכן... 40 דקות זה כן משמעותי וכן היה משפיע בהנחה בESR היו מגיעים בזמן. זה שזה לא השפיע זה לא אומר שאתה יצאת בסדר. אני במקומם הייתי מבטל את הכל אחרי שאתה מגיב ככה אתה יותר מדי תופס תחת ויותר מדי חוצפן. כמו שאני רואה אתה כן בא בטענות לצוות כל פעם מחדש באותה טענה ש"האיחור לא משפיע ולהוריד על זה 1000 שקל?!". האיחור כן משפיע. אתה בתור שחקן בקבוצת PRO בישראל צריך גם להראות דוגמא לשאר השחקנים הקטנים ממך ולהיות רציני. שחקנים כמוך צריך להוציא בכלל מכל הCS בישראל אתה עושה טעויות ועוד מתלונן זה פשוט עלוב =\ שחקן גדול ספורטאי קטן :|
גבר אתה אם היית במקומי היית מבין את ההרגשה שלי
אני לא שולט במה שקורה בכביש ובסיבוכים שהיה לנו שם.. יצאנו מהבית ברבע ל3 והגענו ב4:45 ואני אמרתי 20 פעם שזה טעות שלנו ושהפקנו לקחים ושפעם הבאה נצא יותר מוקדם.. נכון אז איחרנו 45 דקות אמרתי לרוני סבבה שיפסול לנו את המפה הראשונה.. למה להוריד 1000 שקל יענו אשכרה אלף שקל שתבין בנאדם.

ובקשר לספורטאי וכל החארטות שכתבת.. תחשוב מה שאתה רוצה לנו לא הודיעו להביא מתאמים וכל מה שמסביב ובגלל זה אני מפסיד פה 200 שקל אליי שזה 1000 שקל לקבוצה. סכום לא קטן והרבה בזבוז זמן, אני מבין שגם צוות CS בזבז את הזמן שלהם אבל אין מה לעשות כל אחד לקח את הלקחים שלו ולא היה אכפת לי שיפסלו לנו מפה אחת טכני, רק שESR גם לא היו שם. פשוט מאוד הוא "תפס את הגל" והוריד לנו 1000 שקל מהפרסים... אין לי כוח כבר להתווכח איתכם

לתת דוגמא? אני נותן דוגמא לקהילה שלא תמיד צריך לשתוק ולעבור על זה בשקט כי נמאס כבר לסיים טורנירים באונליין ולבוא סתם ללאן ולחזור מבואס
אז כל פעם נשתוק מחדש? לא.
ושלא תבין לא נכון אני לא יוצא פה נגד ויגיימס או משהו כזה אני בא להראות לכם מה היה שם בדיוק ואולי איכשהו לשנות את דעתו למרות שזה לא יעזור נראה לי.

insight
ציטוט:
צפה בהודעה
אין סיבה להעניש אותכם על זה העונש המקובל הוא הפסד טכני במפה הראשונה וזה מה שקרה
אתם לא צריכים להענש בשווי הפרסים
בדיוק מה שאני חושב ורוצה שיקרה

נערך לאחרונה על ידי talented, 13.04 בשעה 15:32.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Xploit

משתמש רציני

#18   פורסם: 13.04, 15:54

talented
ציטוט:
צפה בהודעה
גבר אתה אם היית במקומי היית מבין את ההרגשה שלי
אני לא שולט במה שקורה בכביש ובסיבוכים שהיה לנו שם.. יצאנו מהבית ברבע ל3 והגענו ב4:45 ואני אמרתי 20 פעם שזה טעות שלנו ושהפקנו לקחים ושפעם הבאה נצא יותר מוקדם.. נכון אז איחרנו 45 דקות אמרתי לרוני סבבה שיפסול לנו את המפה הראשונה.. למה להוריד 1000 שקל יענו אשכרה אלף שקל שתבין בנאדם.

ובקשר לספורטאי וכל החארטות שכתבת.. תחשוב מה שאתה רוצה לנו לא הודיעו להביא מתאמים וכל מה שמסביב ובגלל זה אני מפסיד פה 200 שקל אליי שזה 1000 שקל לקבוצה. סכום לא קטן והרבה בזבוז זמן, אני מבין שגם צוות CS בזבז את הזמן שלהם אבל אין מה לעשות כל אחד לקח את הלקחים שלו ולא היה אכפת לי שיפסלו לנו מפה אחת טכני, רק שESR גם לא היו שם. פשוט מאוד הוא "תפס את הגל" והוריד לנו 1000 שקל מהפרסים... אין לי כוח כבר להתווכח איתכם

לתת דוגמא? אני נותן דוגמא לקהילה שלא תמיד צריך לשתוק ולעבור על זה בשקט כי נמאס כבר לסיים טורנירים באונליין ולבוא סתם ללאן ולחזור מבואס
אז כל פעם נשתוק מחדש? לא.
ושלא תבין לא נכון אני לא יוצא פה נגד ויגיימס או משהו כזה אני בא להראות לכם מה היה שם בדיוק ואולי איכשהו לשנות את דעתו למרות שזה לא יעזור נראה לי.
אחי אני מבין איך תמרגיש וכל זה כי בכל זאת נסעת והקדשת כסף וזמן כדי להגיע לשם.
באשר לאלה שכן הגיעו בזמן אני עדיין חושב שצריך לפצות אותם כי עדיין... זה לא בסדר שאפילו שחקן אחד מגיע בזמן והוא סובל מזה שחברים שלו לא הגיעו.
בכל זאת אתה צריך להבין שחלק מהטיעונים שלך לא נכונים.
כמו שהם טוענים הם אמרו ש"עשוי להיות שיהיה להם מסכים" עשוי= לא חייב. אז תביאו מסך משלכם מה הבעיה :|. אתה צריך להבין גם אותו שהוא עצבני ושאם אתה הייתה במקומו אני בספק אם לא הייתה מוריד 1000 שקל או אפילו יותר אם בכלל הייתה משאיר פרס כלשהו.
בקשר לטיעון של האיחור של הרק 45 דקות ויצאתם יומיים לפני לשם:
יש שחקנים שבמקומכם חולמים לשחק טורנירים על 1000 שקל באופליין ואם היו מביאים להם הזדמנות כזאת הם היו באים שעתיים לפני אתם צריכים להבין את זה...
והפעם המלצה שלי אלייך ואל כל אחד מהשחקנים של ESR+GLC זה שוב לשתוק כמו דג ולשבת בשקט כי הפעם אתם עשיתם טעות גדולה וויגיימס עם כל הכבוד טעות קטנה. הם בכלל לא היו חייבים לעשות את הטורניר הזה באופליין. אז אם כבר הם עשו וארגנו ככל שהם יכולים [חוץ מהקטע של המתאמים ששוב השחקנים היו אמורים להביא מסכים לדעתי] אתה לא יכול להתלונן על זה שהורידו 1000 שקל מהפרסים :|.
אני מבין שאתה וחברים שלך עצבניים אבל עדיף שתגיבו כשאתם רגועים יותר ככה התגובה יותר הגיונית ומתונה. תחשוב על מה שאומרים לך גם, שלא תחשוב שאני לא מבין מה שאתה אומר ושאתה עצבני אבל בכל זאת כבר נמאס עלי ששחקני פרו מאחרים ללאנים ב40 דקות וחושבים שזה בסדר ושצריך לספק להם מתאמים ובלעבלעבלע גם לי כבר כל הקטע הזה קצת נמאס כמעט כמו הנקנקיה ב2000 שקל בלאנים גם זה נמאס ;)

http://www.sk-gaming.com/member/oreldm

חזרה לראש העמוד

mnk

מודל לחיקוי

#19   פורסם: 13.04, 15:57

יא אללה אפילו "לאן" של 2 קבוצות אי אפשר לעשות כמו שצריך... נראה באמת כמו גנון מה שהלך שם. נתחיל בכל הכבוד קטן לוייגימס שיש להם כח לנסות לארגן דבר כזה... אבל עם זאת...

יש לי שאלה לקבוצות קודם כל... תגידו למה לא לעשות את זה באונליין וזהו? למה אתם רוצים לנסוע כל כך רחוק בשביל 2 מפות? כל כך שווה להסחב עם כל הציוד בשביל 2 מפות עלובות??? עד למשרדים האלה בפתח תקווה לא...? חלקכם עוד מוציאים כסף על רכבות שתיה אוכל... חבל חברים

ומה אני קורא פה שרוצים לעשות את זה בלאן כי זה יותר "מעניין"... ? מה מעניין בדיוק מה מתי GLC הפסידו טורניר בדיוק לפני שנתיים בערך לא? אולי מעניין אתכם לראות אם הם יתלבשו יפה אבל בשביל זה יש תמונות. מה מעניין בעוד משחק מפגר ?!

לטובתכם, נראה לי, גם וייגימס וגם הקבוצות תחסכו את כל הבלגן הזה בשביל 2 מפות עלובות... שחקו באונליין וזהו. או שאולי אתם חוששים שמישהו משתמש בקודים ו"כלי עזר" באינטרנט שאתם צריכים לאן כדי להיות בטוחים? לא נראה לי שזה המקרה... חחח

בהצלחה בגמר

נערך לאחרונה על ידי mnk, 13.04 בשעה 16:01.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של NaNg

צוות ניהול CS

#20   פורסם: 13.04, 16:04

mnk
ציטוט:
צפה בהודעה
יש לי שאלה לקבוצות קודם כל... תגידו למה לא לעשות את זה באונליין וזהו? למה אתם רוצים לנסוע כל כך רחוק בשביל 2 מפות? כל כך שווה להסחב עם כל הציוד בשביל 2 מפות עלובות??? עד למשרדים האלה בפתח תקווה לא...? חלקכם עוד מוציאים כסף על רכבות שתיה אוכל... חבל חברים
אני אציין שהיו אמורים להיות גמרים של שני טורנירים בסך כולל של 3,000 ש"ח, כל טורניר היה אמור להיות BO3, כך שבמקרה הטוב היה יוצא 4 מפות ובמקרה הרע 6.
במקום זה - הטורנירים התאחדו לטורניר אחד בסך 2,000 ש"ח, כאמור.

NaNg@Vgames.co.il
"תן לאדם דג והוא יהיה שבע יום, תלמד אותו לדוג והוא יהיה שבע כל החיים"
"תן לאדם אש ותחמם אותו במשך הלילה, תצית אדם באש ותחמם אותו במשך שארית חייו"
כמה חול יכול לאכול אוכל חול בכל ימות החול אם בכלל אוכל חול יכול לאכול חול?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Senchok

שואף לשלמות

#21   פורסם: 13.04, 16:30

חבל אבל לא נורא

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jaker

The One And Only

#22   פורסם: 13.04, 17:25

טוב שהורדצם אלף שקל אוליי פעם הבאה הם ילמדו להגיע בזמן..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של SaN1o

משתמש עצבני

#23   פורסם: 13.04, 18:04

כל הכבוד צודקים ב 100 אחוז

Mes que Un club

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של TheBastarD

משתמש רציני

#24   פורסם: 13.04, 18:53

LIRO-RYUK אשם בהכל.

קשה יש רק בלחם..

וגם אותו אוכלים !

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#25   פורסם: 13.04, 21:25

צודקים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של interxivE

נינג'ה בלגי

#26   פורסם: 13.04, 23:08

Sant
ציטוט:
צפה בהודעה
גן ילדים
+100

http://www.sk-gaming.com/member/intrexivE-/

"one shot, one kill, its not hack its skill"

לעולם אל תריב עם טיפש, הוא רק יוריד אותך לרמה שלו וינצח בזכות הנסיון :>

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של drekownz

נינג'ה בלגי

#27   פורסם: 14.04, 10:45

כל הכבוד

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#28   פורסם: 14.04, 13:39

זה איחור שלהם אבל למה להוריד 100 שקל ?
לא מספיק עד שהם באו וחזרו בזבזו כסףף עכשיו גםם מורידים להם חח

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#29   פורסם: 14.04, 14:24

שילמדו לקחים לפעם הבאה
GLC and ESr

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של designeR

נינג'ה בלגי

#30   פורסם: 14.04, 16:33

ויגיימס, זה כבר לא פעם ראשונה שקורים לכם מעשיות עם שחקני הPRO בישראל . אתה זוכר מה קרה פעם עם שחקני הפרו ? שטימי קם וכעס והרחיק את eSr אם אני זוכר נכון
אז בוא אני יסביר לכם למה זה
כל הפעיליות אבל כולם אם סביב שחקני הפרו וקבוצות הפרו למיניהם . ESR \ ELE \ GLC
כאילו הם השחקנים היחידים בקהילה פעם אמרתם ש"כעסתם" על שחקני הפרו שתעברו להשקיע גם בקבוצות ה"חלשות יותר" אבל מה ? זה ניגמר במכתב התנצלות של BADE והכל חזר לשורה
והינה , עוד פעם סליחה על היבוטי אבל זיינוווו אותכם בתחת...
קחו לתשומת ליבכם תנסוע להשקיע קצת תשומת לב גם לקבוצות ברמה אחת למטה. מבטיח לכם
אנחנו בני אדם בדיוק כמוהם אולי עוד לא ברמה שלהם
אבל לאט לאט אנחנו נגיע..
אנחנו WYM \ IRONMADNESS התפרקנו בשם סיבה זאת . המקסימום שלנו להנות זה לשחק בתחרויות ONLINE גם . בלי פרסים משמועתיים . ואם יהיה פרסים תמיד יהיו את GLC שירשמו ויקחו את הפרס.
אולי תנסו לתת צ'אנס גם לאחרים
אנחנו שחקניפ בקהילה בדיוק כמוהם . וככה גם הרמה בישראל תשתפר אני מבטיח לכם .
במקום להתרכז בקבוצה מסויימת שגם ככה רק מתלוננת עליכם ומעליבה אותכם
אתם סופגים ונותנים ממש ממש חכם מצדכם . מצטער ויגיימס אתם ממש חובבנים שרק סופגים
קחו לתשומת ליבכם במיוחד אתה טימי . תעשו אולי לאן עם קבוצות מרמה טובה אני מדבר על הקבוצות XS2HELL ONECHOICE שחקנים באמת עוד צעירים אבל יש לי כמה חברים טוובים משם באמת שאני חושב שיצא מהם שחקנים טובים.אפילוח טובים יותר משחקני הPRO שמשחקים בינם לבין עצמם .. טימי אני מבקש שתקרא הכל ותנסה אני מבטיח לך שקבוצות כאלה מתות לשחק בלאנים ושיתתיחסו גם אליהם .. ואחר כך שואלים למה כל קבוצות שלנו מתפרקות ..

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא