Burnout Paradise טייזר רשמי של שוטרים וגנבים אנחנו לא ממש בטוחים מה הם גנבו?..,אבל על פי הטייזר של המשחק Burnout Paradise's מקבל מוד שנקרא Cops and Robbers ,פושעים יהיה להם את התפקיד לברוח מהשוטרים.
התוספת החדשה שהיא פרמיום הינו מוד חדש ותוספת של רכבים לשוטרים וגנבים
עוד לא הוכרז תאריך רשמי של השיחרור של המוד החדש.
זהו רק מבט ראשוני על משטרת פארדייס והרכבים השונים שיהיו שם.
רק אני מתקשה במשחק ?
זאת אומרת, קשה מאוד לפנות כי בדרך כלל אתה רואה את הפנייה שנייה לפני שאתה מגיע אלייה, ואז לפני שאתה מחליט אם כדאי בכלל לפנות לכיוון ההוא את מתנגש.
חוץ מזה, אני לא בטוח עד כמה זה משחק מירוצים כמו שזה משחק 'גיאוגרפיה'. העולם פתוח מדי, יש המון פניות וצמתים ובכל מירוץ אני עוצר את המשחק כדיי להסתכל במפה לפחות 3 פעמים.
רק אני מתקשה במשחק ?
זאת אומרת, קשה מאוד לפנות כי בדרך כלל אתה רואה את הפנייה שנייה לפני שאתה מגיע אלייה, ואז לפני שאתה מחליט אם כדאי בכלל לפנות לכיוון ההוא את מתנגש.
חוץ מזה, אני לא בטוח עד כמה זה משחק מירוצים כמו שזה משחק 'גיאוגרפיה'. העולם פתוח מדי, יש המון פניות וצמתים ובכל מירוץ אני עוצר את המשחק כדיי להסתכל במפה לפחות 3 פעמים.
מה אתם אומרים ? איך אתם מסתדרים עם זה ?
אתה לא חייב להסתכל במפה, איפה שיש את השם של הרחוב (למעלה) אז לפני פניה אתה תראה שמהבהב לך הרחוב שאתה צריך לפנות אליו (ימין או שמאל)
מה שגם בהתחלה זה די קשה וגם לי היה קשה לנווט נכון אבל לאט לאט אתה תתרגל.
מאכזב, בדיוק כמו המשחק עצמו. קניתי אותו בידיעה שהוא הולך להיות משחק מצויין, אם לא מושלם, והתבדיתי. הגרפיקה אמנם מצוינת, אבל קל ללכת לאיבוד, ואם אתה לא נווט טוב- הלך עליך. אבל מצד אני, אולי רק אני ככה..
כמו כן, קרייטריון מצפים שאנשים ישלמו המון כסף על החבילה הזו? אין בה חידוש דרסטי ומשמעותי, סך הכל מכוניות חדשות ומצב חדש של Road Rage. זה הכל.
גם Big Surf Island יהיה בתשלום, וחבל.