אהלן,
אז כמו שכבר חפרתי, שיחקתי לפני חצי שנה בRP של ויגיימס, וחזרתי רק השבוע. מה שנוכחתי לדעת הוא שהשרת השתנה 180 מעלות, והוא מעוד שונה.
אז דבר ראשון, דבר שחסר וכדאי שיעלה שוב, הוא מערכת הראנק.
ראנק זה דבר מאוד חשוב בשרת:
א' : יש חשיבות לכל אחד שיש לא ראנק מסויים, ככל שהראנק שלך יותר גבוהה, זה מראה על וותק בשרת וידע (בחלק מהמקרים) של RP.
ב' : למי שלא היה חבר בפאקשן או גאנג, אלא עסק במקצועות החופשיים, כך היה יכול לקבל יותר כסף בpayday. הרי לא רק לחברי הפאקשנים מגיע שכר גבוהה - גם לשאר האזרחים של העיר מגיע.
עוד דבר חשוב במערכת, הוא המערכת ראנק של המקצועות החופשיות, ולא רק של הפאקשנים, מאפיות וגאנגים.
אני חושב שהדבר צריך לחזור, אפילו להוסיף אותו לעידכון הגדול. כי זה לדעתי דבר שבאמת יכול להכנס לרשימת "הדברים שבשבילם אני בעצם משחק RP". וזה גם מהנה לראות את עצמך משחק RP במשך זמן מסויים, ולראות שאתה גם משיג דברים. מערכת האצ'יוומנטס של ה-Xbox 360 לא הצליחה סתם, נכון?
דבר שני שאני חושב שכדאי ואפילו צריך להוסיף הוא כמובן - עוד עבודות חופשיות.
כשעזבתי את הRP לפני חצי שנה הייתי עורך דין, אני חושב שהייתי מהמוצלחים ורכשתי את המוניטין שלי בעיר אחרי זמן רב. היה לי מה לעשות. הגעשתי במתחילת השבוע ומצאתי לעצמי רק 2 עבודות לבחירה. ובואו נודה - לא מעניינות במיוחד. לקחתי את עבודת מוכר הגלידה ומצאתי את עצמי מסתובב ברחובות העיר בלי שום דבר לעשות, על מנת לקבל את הpayday שלי.
אז אני אציע עכשיו מספר עבודות, ואני אכלול גם את מה שיש עכשיו:
עובד זבל
מוכר גלידה
עורך דין
בלש
שליח פיצה
ברמן
מכונאי
לדעתי, אלו מינימום העבודות שצריך בשרת, על מנת שיהיה מה לעשות בעיר. יש כל כך הרבה מה לעשות עם העבודות הללו. ואני גם רואה את זה בשרתים אחרים בחו"ל. יש מספיק עבודות לבחור, פחות טובות, יותר טובות, אבל יש מבחר.
עוד דבר שאני חושב שצריך ליהיות בשרת הוא "אח גדול אח קטן". אני מודה, לקח לי זמן להבין איך הכל עובד לפני חצי שנה, ואח שלי הקטן ששיחק במשחק אחר שיש בו RP, הסביר לי דברים שיש ביניהם דברים דומים בין המשחקים. רק שבועיים לפני שפרשתי שיחקתי RP ממש טוב. הגעתי בתחילת השבוע והייתי מאוד חלוד. עד לרגע זה יש לי טעויות ומעירים לי על זה. לפעמים אף היו לי וויכוחים על כך, אבל מילא. בכל מקרה, צריך שהאנשים הטובים והמנוסים ביותר בקהילה, יקחו שחקן חדש, לשבוע מינימום, וכמה שצריך, על מנת שיוכל להתעקלם בשרת בדרך הטובה ביותר, ועל הצד הטוב ביותר. כך שמעבר לקריאת מדריכים בפורום, הוא יוכל להעזר באופן ממשי, אנושי, בלייב, בשרת.
אני חושב שזהו להפעם, אלו הצעות שיש לי בשביל השרת, ואני מקווה שהם ייצאו לפועל. מצידי בעידכון הגדול.
בברכה,