אודה למי שיוכל לעזור לי בפתרון הבעיה בבטמן,הורדתי את המפות של הג'וקר מהחנות התקנתי אותם על הסוני ופתחתי כבר את רוב המפות ועדיין לא מופיעה לי האופצייה לבחור בדמות של הג'וקר ?
איזו גירסא המשחק שלך? Pal או Ntsc? ומאיזה חנות הורדתה את התוספת? אמריקאית או אירופאית? כי לדוגמא יש לך משחק שהוא Pal , אתה לא יכול להוריד מהחנות האמריקאית אלא רק מהאירופאית ולהפך.
המשחק שלי הוא של pal ואני רשום לחנות האמרקאית ,יש דרך גם להרשם לחנות האירופאית,או איזו ששהיא דרך להוריד את המפות האלו של הג'וקר?
אתה לא יכול להוריד דברים מהחנות האירופאית כשיש ברשותך משחק PAL, אתה חייב לפתוח יוזר נוסף ולרשום שאתה ממדינה באירופה ואז החנות תהיה בגרסה אירופאית ותוכל להוריד את המפה של הג'וקר
אני יודע שזה קצת באיחור אבל הרגע סיימתי את המשחק ואני חייב לציין משחק באמת ששווה כל שקל וממש נהנתי מכל הסיפור של המשחק ולא ציפיתי שככה יהיה הסוף כל כך מגניב ...
המון זמן לא נהנתי כל כך ממשחק ....שלא נדבר שנקבל את העותקים של אנצרהטיד 2 אבל זה קשור לתרד אחר.....ולאלו שחוששים עדיין לקנות את המשחק...זה משחק ממש מומלץ !!
אני צריך עזרה במשחק.
עכשיו הגעתי לקטע שאני צריך לצאת מהגנים הבוטנים (הרגתי את 2 המגדולים האלה שהג'וקר ירה עליהם חץ והם נהיו גדולים) ואז הלכתי לאישה הג'יג'ית הזאת עם הנחשים, דיברנו ואז אמרו לי לצאת מהגנים הבטונים אבל אין יציאה...
בכבוד רב מצטרף לת'רד של באטמן ! המשחק הטוב ביותר ששיחקתי אי פעם !!!! (עדין לא שיחקתי בUNCHARTED היום זה מתחיל ;) ) ... משחק פשוט מדהים בכל מובן בכל זוית אין מילה רעה אחת להגיד עליו אפילו לא חצי !!!! אשמח מאד לעזור לכל מי שצריך עזרה כלשהי )
יש לי שאלה : מה הקומבו הכי ארוך שהגעתם ??? לא משנה איך ואיפה
בכבוד רב מצטרף לת'רד של באטמן ! המשחק הטוב ביותר ששיחקתי אי פעם !!!! (עדין לא שיחקתי בUNCHARTED היום זה מתחיל ;) ) ... משחק פשוט מדהים בכל מובן בכל זוית אין מילה רעה אחת להגיד עליו אפילו לא חצי !!!! אשמח מאד לעזור לכל מי שצריך עזרה כלשהי )
יש לי שאלה : מה הקומבו הכי ארוך שהגעתם ??? לא משנה איך ואיפה
אני הגעתי ל75 !!!
וואו אני לא זוכר ממש אבל הצלחתי לעשות פלאטינום
אתה הצלחת?
ופשוט חכה לאנצ'רטד 2 אין ספק שתשנה את דעתך בנוגע למשחק הכי טוב שאי פעם שיחקת, באמת יצירת אומנת שאפשר לשחק בה
המשחק כבר אצלי !! התחלתי לשחק בו אתמול מדהים !! ממש טוב הוא עוד לא שכנע אותי שהוא יותר טוב מבאטמן תגיד לא נתקלתי במושג פלאטיניום בקומבואים של המשחק מה זה 100 מכות ?
המשחק כבר אצלי !! התחלתי לשחק בו אתמול מדהים !! ממש טוב הוא עוד לא שכנע אותי שהוא יותר טוב מבאטמן תגיד לא נתקלתי במושג פלאטיניום בקומבואים של המשחק מה זה 100 מכות ?
platinum trophy
זה טרופי של לסיים את כל הטרופיז במשחק
אתה עושה בכלל טרופיז?
אני עושה אותם ברור , אבל לא מתעמק עליהם יותר מדי .. אני משחק את המשחק בNORMAL ואז כמובן בהכי קשה ומוצא את כל החידות ונסתרות ... אני עושה את המשחק .. את כל המשחק ! אבל הטרופי'ס מה שבא ברוך הבא מן הסתם אחרי שאתה חורש אתה מוצא הרבה רוצה או לא אני אבדוק לכל מקרה אם יש לי את הפלטיניום ... אבל הכוונה שלי במקור הייתה לא הטרופי'ס אלא הקומבו הכי ארוך